Koľko platíte za trhanie zuba múdrosti?
Ahojte chcela by som sa opýtať koľko ste platili za trhanie zubu múdrosti? Taktiež nejaké rady? Zajtra ma to čaká 🥶 ďakujem
75€ v tom 2*RTG , anestéza, zub zlomený na 3 kúsky, zašlite ATB o týždeň kontrola, 2*denne aulin na bolesti
Ceny su rozne.
Ja som platila nejakych 30€. Ale to bolo v ramci klasickeho vysetrenia u mojho zubara.
Opytal sa či vytrhne alebo opravi.
manžel minulý týždeň platil 90€.. zubár to u nás nerieši ale v tej istej ambulancii je aj stomatochirurg... vytrhol ho za 3 minutky... bolesti žiadne ... závisí ako je zub uložený... či je celý von alebo leží a či sú korene rovno alebo nejak prepletené... držím palce...
Ja 120 lebo moja zubarka sa bala, nechcela, lebo korene boli ako Nike fajocky... tak ma poslala inam, kde to stalo az tolkoto....
@jdkjskj neboj sa, jediné čo bude bolieť pár sekúnd, bude pichnuta injekcia. Pôjdeš na pár minút do čakárne, aby anestézia zabrala a pri trhani budeš cítiť trochu tlak. U mňa to trvalo chvíľu a to som mala korene dosť hlboko. Odporúčam Flector alebo Nalgesin a pár dní som bola na výživach. Nepotrebovala som ani antibiotiká proti zapálu. Držím palce
Platila som iba 37e pred vyše rokom

@jdkjskj platila som 0 slovom nula eur. Bola som na zubnej chirurgii v Ružinove. A bála som sa veľmi. Napichuja ta..nebudeš cítiť nič.. dokonca mi to robil študent s doprovodom učiteľky. Predpísali mi lieky id bolesti, použila som iba jeden. Neboj sa...