Koľko stojí zubný strojček na Slovensku?
Ahojte, syn bude potrebovať zubný strojček (normálny, fixný). Chcem si urobiť prehľad aké sú kde približné ceny. Ak máte čerstvú skúsenosť poraďte. Sú to neskutočné pálky. Je mi jedno kde. Kľudne vycestujem a pôjdem aj na druhý koniec Slovenska.
S tym cestovanim na druhy koniec Slovenska si to rozmysli, to nie je o tom, ze nasadia strojcek a finito. Prve mesiace sme tam chodili ako na klavir, nikdy som z prace nevypadala viac ako vtedy.
@maya_hi ahoj ja ako dospela mam horny druhy rok a spodny prvy... kazdy ma stal okolo 500, kazda navsteva vymena gumieciek 20€, vymena obluka 40€. mam to v mieste bydliska... myslim ze polovicne ceny ako kolegyna, co chodila s dietatom
Fuha preco je to take drahe?
Na poznamke, ze aj “na druhy koniec Slovenska” som sa musela zasmiat, potom ti rovno poradim, aby si sa tam hned aj prestahovala… Dcera ma od marca horny, fixny strojcek a bez prehanania mozem povedat, ze sme tam kazdy tyzden (asi iba cez Velku noc sme tam neboli), lebo stale nieco riesime… raz je to padnuty drotik, potom dookola pichajuci drotik. A akurat hladam noveho celustneho ort., lebo takto to dalej nejde. Takze si dobre rozmysli, koho si vyberies.
@maya_hi dcéra horné aj dolné zuby- obyčajný strojček 5100 eur. Z toho my sme platili 3000 eur, zvyšok cez poisťovňu. Bratislava.
Ja som si to platila ako samoplatca, pretože som bola dospelá, ale pod 6.tis som nešla. Ľutujem, že som to začala akurát riešiť, keď invisalginy sa len rozširovali.
Ono sú to už také pálky, aj pri deťoch, kedy im časť preplatí poistovňa, že by som si urobila prehľad aj ohľadom týchto invisalgin a im podobným.
@lenka7477 ahoj vies mi dat viac info? kde ste s nou boli? kolko ma rokov, aky typ strojceka a co risite za problem? dakujem
@mirola u Dr, Dvoranovej v poliklinike , horná 3 sa jej nezmestí medzi 2 a 4 , tak len to riešime . A zároveň vyrovnanie dlžky predných jednotiek. Strojček má od februára a ten pokrok je riadne viditeľný.Lucia má 14 . A strojček je fixný.
@maya_hi Synovi sme za horný dali 285eur, teraz mu idu davat dolný tiež za rovnaku sumu, a odtlačky stali tusim 60eur. Chodíme do Giraltoviec.

@maya_hi a to budes kazdy mesiac cestovat na kontroly na druhy koniec Slovenska? Rataj cca 2 - 3000 eur, skor viac.