icon

Lacný zubár v okolí Bratislavy: Aké máte skúsenosti?

28. máj 2026

Zienky, prosim Vas podelte sa o skusenosti s cenami u zubarov. Moja zubarka v BA berie 90e za obycko bielu plombu a to je zial nad moje finance moznosti😔
Este z tehotenstva si nesiem uz druhy rok 4 kazy, co stale na to nie su peniazky.. ktovie kolko mi ich odvtedy pribudlo. Musim to uz neodkladne riesit, ale potrebujem najst noveho, lacnejsieho zubara v okoli BA, kludne aj smer DS, Samorin a tam tie obce okolo.. kludne budem cestovat, ale teda aby som si mohla dovolit tu opravu zubov.
Poznate nejakeho zubara z tych ,,lacnejsich,,?
Velmi pekne dakujem

anonym_3939bc
28. máj 2026

Nájdi si na internete študentov zubariny a daj si im opraviť zuby

marianarem
28. máj 2026

@anonym_autor Tak v Rači je dr. Vavro, teraz som unho platila 80 za dva zuby. Je to uz sice starsi pan a neviem ako dlho este bude robit, ale zatial pracuje a robi dobre, tie zuby ti teraz kazdopadne moze opravit. Problem ale je, ze ak nemas preventivnu prehliadku z minuleho roku, tak ti poistovna nic nepreplati a asi to bude drahsie aj unho, aj u kazdeho. Pripadne mu zavolaj, aka by bola cena.

autor
28. máj 2026
@marianarem

@anonym_autor Tak v Rači je dr. Vavro, teraz som unho platila 80 za dva zuby. Je to uz sice starsi pan a neviem ako dlho este bude robit, ale zatial pracuje a robi dobre, tie zuby ti teraz kazdopadne moze opravit. Problem ale je, ze ak nemas preventivnu prehliadku z minuleho roku, tak ti poistovna nic nepreplati a asi to bude drahsie aj unho, aj u kazdeho. Pripadne mu zavolaj, aka by bola cena.

@marianarem dakujen pekne. Prevencie mam kazdy rok..len tie kazy si ,,prenasam,, kvoli financiam.

marianarem
28. máj 2026
@anonym_autor

@marianarem dakujen pekne. Prevencie mam kazdy rok..len tie kazy si ,,prenasam,, kvoli financiam.

@anonym_autor Aha tak potom su unho tie ceny fakt nizsie ako bezne vidis.

dori2
28. máj 2026

@anonym_autor vyskusajte studentov zubariny- pod vedenim profesorov pracuju ti co su v poslednych dvoch rocnikoch a platite len za material. je to casovo pomalsie ako u bezneho zubara lebo im kontroluju kazdy krok, ale win win- oni potrebuju “hlavy” a vy cenovu dostupnost. ja slm tam chodievala ked sestra studovala….
je to na heydukovej 10

anonym_381945
28. máj 2026

@anonym_autor Fu to u nás v LM bežne za plombu 130 padne, že si našla v BA niekoho lacnejšieho ma prekvapuje. Asi naozaj jedine tí študenti.

lienka.7
28. máj 2026

@anonym_autor ako tu už bolo napísané, choďte na Heydukovu v BA. študenti sa potešia 😁
A absolútne sa nemusíte báť, je tam vždy s nimi profil zubár, ktorý kontroluje každý ich krok, preto to aj dlhšie trvá. Ale je to teda iba za náklady. Teraz napr.menia aj stare plomby za tie biele.