Lacný zubár v okolí Bratislavy: Aké máte skúsenosti?
Zienky, prosim Vas podelte sa o skusenosti s cenami u zubarov. Moja zubarka v BA berie 90e za obycko bielu plombu a to je zial nad moje finance moznosti😔
Este z tehotenstva si nesiem uz druhy rok 4 kazy, co stale na to nie su peniazky.. ktovie kolko mi ich odvtedy pribudlo. Musim to uz neodkladne riesit, ale potrebujem najst noveho, lacnejsieho zubara v okoli BA, kludne aj smer DS, Samorin a tam tie obce okolo.. kludne budem cestovat, ale teda aby som si mohla dovolit tu opravu zubov.
Poznate nejakeho zubara z tych ,,lacnejsich,,?
Velmi pekne dakujem
@anonym_autor Tak v Rači je dr. Vavro, teraz som unho platila 80 za dva zuby. Je to uz sice starsi pan a neviem ako dlho este bude robit, ale zatial pracuje a robi dobre, tie zuby ti teraz kazdopadne moze opravit. Problem ale je, ze ak nemas preventivnu prehliadku z minuleho roku, tak ti poistovna nic nepreplati a asi to bude drahsie aj unho, aj u kazdeho. Pripadne mu zavolaj, aka by bola cena.
@anonym_autor Tak v Rači je dr. Vavro, teraz som unho platila 80 za dva zuby. Je to uz sice starsi pan a neviem ako dlho este bude robit, ale zatial pracuje a robi dobre, tie zuby ti teraz kazdopadne moze opravit. Problem ale je, ze ak nemas preventivnu prehliadku z minuleho roku, tak ti poistovna nic nepreplati a asi to bude drahsie aj unho, aj u kazdeho. Pripadne mu zavolaj, aka by bola cena.
@marianarem dakujen pekne. Prevencie mam kazdy rok..len tie kazy si ,,prenasam,, kvoli financiam.
@marianarem dakujen pekne. Prevencie mam kazdy rok..len tie kazy si ,,prenasam,, kvoli financiam.
@anonym_autor Aha tak potom su unho tie ceny fakt nizsie ako bezne vidis.
@anonym_autor vyskusajte studentov zubariny- pod vedenim profesorov pracuju ti co su v poslednych dvoch rocnikoch a platite len za material. je to casovo pomalsie ako u bezneho zubara lebo im kontroluju kazdy krok, ale win win- oni potrebuju “hlavy” a vy cenovu dostupnost. ja slm tam chodievala ked sestra studovala….
je to na heydukovej 10
@anonym_autor Fu to u nás v LM bežne za plombu 130 padne, že si našla v BA niekoho lacnejšieho ma prekvapuje. Asi naozaj jedine tí študenti.
@anonym_autor ako tu už bolo napísané, choďte na Heydukovu v BA. študenti sa potešia 😁
A absolútne sa nemusíte báť, je tam vždy s nimi profil zubár, ktorý kontroluje každý ich krok, preto to aj dlhšie trvá. Ale je to teda iba za náklady. Teraz napr.menia aj stare plomby za tie biele.

Nájdi si na internete študentov zubariny a daj si im opraviť zuby