Máte skúsenosti s dvojfázovou implantáciou predného zubu?
Ahojte majú mi davat implantát a zubár povedal ze mi ho dajú dviojfazovo , najprv tu skrutku a potom po 3 mesiacoch nejaký vhojovaci valček ,, lenže je to predná 4ka a ja sa bojím ako to bude vyzerat tie tri mesiace bez zubu ja momentálne nosím vyberači jeden zub dočasne ,,, máte s tym skúsenosť ? Trčala vám vonku ta skrutka aj ked tam este nebol ten valček ? Alebo budem môcť nosiť ten vyberaci naďalej
@syska111 mne teda nič netrčalo, zaviedol hore 6 implantátov, zašil ďasno, takže nič netrčalo a normálne som na tom mohla nosiť zubnú náhradu a po 3 mesiacoch, tie vhojovacie valčeky, áno tie trčali, ale to len pár dní a potom už som mala na tom nasadený riadny zirkónový mostík a dokonca dole mám tiež 3 implantáty a tam ako ich zaviedol, tam do hodiny som mala nasadené dočasné korunky

@syska111 ja som tak mala na prednom,normálne mi do náhrady vyzvŕtal dierku aby my to sadlo na ten srob čo trčí von
Ano trčí to von a očnom zube sim tak chodila s tým srobom,vsak ani sadru neschovávaš ani okuliare,jazvy