Máte skúsenosti s kupenými dočasnými umelými zubami?
Ahojte .Ma niekto skúsenosť s kúpenými umelými zubami?Potrebovala by som ísť na jednu oslavu no chýba mi zub a nechcem vyzerať blbo.Na internete sú rôzne stránky kde toto ponúkajú no niektoré vyzerajú dosť neprirodzene.K zubárovi mám termín až o mesiac .Ďakujem za normálne a slušné odpovede
Co ma zub spolocne s oslavou? Ved ti nikto na zuby nebude pozerat a na pripadnej fotke sa vies usmiat so zatvorenymi ustami. Urcite by som nedala kupene zuby ved kazda sanka je ina a nemusi ti do tvojej medzeri sediet a o pripadnom zapale ani nehovorim.
A tak isto bude zazrak ked trafis odtien tvojej skloviny najma ak nemas bielene zuby to bude takmer nemozne.
Co ma zub spolocne s oslavou? Ved ti nikto na zuby nebude pozerat a na pripadnej fotke sa vies usmiat so zatvorenymi ustami. Urcite by som nedala kupene zuby ved kazda sanka je ina a nemusi ti do tvojej medzeri sediet a o pripadnom zapale ani nehovorim.
A tak isto bude zazrak ked trafis odtien tvojej skloviny najma ak nemas bielene zuby to bude takmer nemozne.
@anonym_30de3b co to ma spolocne s oslavou? Tak ja by som bez zuba isla max. k zubarovi, urcite nie do spoocnosti a ani do prace. Na zuby nepozera iba ten, kto ich ma tiez v zlom stave.
@anonym_30de3b co to ma spolocne s oslavou? Tak ja by som bez zuba isla max. k zubarovi, urcite nie do spoocnosti a ani do prace. Na zuby nepozera iba ten, kto ich ma tiez v zlom stave.
@anonym_70ca5f vsak pise, ze uz ma termin ale az o mesiac to by si akoze nechodila ani na nakup ani do prace? Pochybujem, ze to by bolo hodne praceneschopnosti.
@anonym_70ca5f vsak pise, ze uz ma termin ale az o mesiac to by si akoze nechodila ani na nakup ani do prace? Pochybujem, ze to by bolo hodne praceneschopnosti.
@anonym_30de3b ja by som si zaplatila za docasny zub, ktory ti vedia spravit za dva dni. A isto by som nesla bez zuba na oslavu.
Ďakujem aj zato že som sa dozvedela odpovede na moju otázku 🤣
Ďakujem aj zato že som sa dozvedela odpovede na moju otázku 🤣
@anonym_autor však si sa dozvedela, nikto s tým skúsenosť nemá, lebo každému je jasné, že je to blbosť a nemôže to vyzerať ani dobre, ak to nie je vyrobené priamo pre teba. Daj si spraviť dočasný zub.

@anonym_autor skus ist k zubnemu laborantovi, resp. k zubnemu technikovi. Viem, ze maju aj separatne pracoviska.