icon

Môže vytrhnutý zub ovplyvniť plánovanú operáciu?

kvietok1233
23. apr 2026

Dnes mi vytrhli zub a o týždeň mám ísť na plánovanú operáciu. Myslíte že mi to odložia? Rana zatiaľ len mierne pobolieva, vraj tam zápal nebol a nedali mi ATB. Čo myslíte má niekto skúsenost? Samozrejme zajtra si zavolám na oddelenie.

kacena4
23. apr 2026

nepises aku operaciu predsa len ine je operacia srdca a ine brucha ci kolena. ale za mna ak tam nie je zapal nemalo by ovplyvnit, na predoperacnom si bola? vysledky su ok? potom by to mohlo byt ok. vsak este pojdes na anesteziologicku amb nie? tam ti povedia presne

kvietok1233
autor
23. apr 2026
@kacena4

nepises aku operaciu predsa len ine je operacia srdca a ine brucha ci kolena. ale za mna ak tam nie je zapal nemalo by ovplyvnit, na predoperacnom si bola? vysledky su ok? potom by to mohlo byt ok. vsak este pojdes na anesteziologicku amb nie? tam ti povedia presne

@kacena4 práveže anestezilogicke som už mala ale operáciu mi preložili o tri týždne z technických dôvodov a medzi tým mi ten zub narobil šarapatu preto určite volám zajtra asi ma opäť pošlú na anestezilogicke nech sa pozrú v akom to je stave. Ďakujem za odpoveď.

kacena4
24. apr 2026
@kvietok1233

@kacena4 práveže anestezilogicke som už mala ale operáciu mi preložili o tri týždne z technických dôvodov a medzi tým mi ten zub narobil šarapatu preto určite volám zajtra asi ma opäť pošlú na anestezilogicke nech sa pozrú v akom to je stave. Ďakujem za odpoveď.

@kvietok1233 určite volaj, jasne ze pojdes znova na anesteziologiu, vzdy sa chodi teste pred zakrokom drzim palceky

anna199
30. máj 2026

@kvietok1233 Prosím Vás ako to nakoniec dopadlo s tou operáciou, Som v podobnej situácií.

kvietok1233
autor
30. máj 2026
@anna199

@kvietok1233 Prosím Vás ako to nakoniec dopadlo s tou operáciou, Som v podobnej situácií.

@anna199 bola som ešte raz na ARO, vytrhnutý zub keďže sa pekne hojil a nebol zapaleny nevadil