Musí ma prijať zubár podľa obvodu?
Ahojte, ako to vlastne je? Musí ma zobrať zubár podľa obvodu? Môj išiel do dôchodku, karta mi išla k inej zubárke ale tá je hrozná, nie len ako odborník ale aj ako človek. Bola som u nej raz a mala som dosť. Má ešte aj zlé recenzie… obvolávala som niekoľko ambulancii v okolo ale nikto ma nechce prijať… pozerala som aj akého zubára mám v obvode ale tiež nemajú kapacitu. Ja už neviem ani kde mám ísť alebo čo robiť. 100 km sa mi nechce cestovať ešte keď mám aj malé deti. Manžel hľadá zubára tiež, deti nám tiež nikde nechcú vziať. Na koho sa obrátiť alebo čo robiť?
Myslela som že podľa obvodu ma lekár prijať musí keďže tam spadám ale zjavne to už tak nefunguje
@anonym_autor kazda amulancia ma spadovu oblast a su povinni zobrat pacientov zo spadovej oblasti, Na strankach VUC najdes rajonizaciu pre lekarov prveho kontaktu
@anonym_autor väčšina zubárov je súkromných, poisťovna ti prepláca minimum.....neviem odkiaľ si, u nás okr.Galanta problm nie je , rozdiel je len v cenách....
@mogaa poistovne s tym nemaju nic, je to zalezitost VUC a ak je poskytovatel zaradeny do systemu tak ma prideleny aj obvod, ci je sukromny alebo nie
@anonym_autor kazda amulancia ma spadovu oblast a su povinni zobrat pacientov zo spadovej oblasti, Na strankach VUC najdes rajonizaciu pre lekarov prveho kontaktu
@viestta našla som si tam zubárku podľa obvodu, presne moja adresa ale odmietla ma že ma veľa pacientov. Som dúfala že nás vezme lebo ma aj výborne recenzie, ale nechce vziať ani mňa kde to ešte deti a chlapa. Ale zas som jej nevravela že k nej patrím podľa spádovej oblasti
@viestta našla som si tam zubárku podľa obvodu, presne moja adresa ale odmietla ma že ma veľa pacientov. Som dúfala že nás vezme lebo ma aj výborne recenzie, ale nechce vziať ani mňa kde to ešte deti a chlapa. Ale zas som jej nevravela že k nej patrím podľa spádovej oblasti
@anonym_autor ani mna podla obvodu nechcela zobrať, že majú plno... tiež si hladám novú. Lebo som si bola teraz dávať robiť kazy po tehotenstve a neviditelnom strojceku a 3 kazy ma vysli 615 eur. Som na rodičáku, takže je to viac ako celý môj príjem.
@anonym_autor obrat sa na VUC, nech ti pridelia ambulanciu
Neostane ti nič iné, len si nájsť zubnú kliniku, kde všetko zacvakáš.
@anonym_autor zájdi tam ešte raz a povedz jej , že k nej patríte podľa obvodu/adresy musí vás zobrať.
@anonym_autor Zatelefonuj do ambulancie, uved adresu trvaleho pobytu a opytaj sa, ci ta prijmu.
Musia.

@anonym_autor väčšina zubárov je súkromných, poisťovna ti prepláca minimum.....neviem odkiaľ si, u nás okr.Galanta problm nie je , rozdiel je len v cenách....