icon

Náročné trhanie zuba: Ako dlho trvá bolesť?

Včera o 11:06

Trhali mi narocne ( vysekavanim az na 3 casti stolicku a stale to boli, mam 9 den
dokedy to bude boliet ( bolest nie velka) ale dasno je stale dost cervene hlavne pri vedlajsich zuboch' a Jama po zube je uplne OK
dokedy bude cervene dasno a bolest nie ani, skor stipanie

anonym_c17feb
Včera o 11:22

Individualne. Normalne si davaj lieky proti bolesti. Dasno sa zhoji, jama sa prirodzene zaceli, casom.

autor
Včera o 11:33
@anonym_c17feb

Individualne. Normalne si davaj lieky proti bolesti. Dasno sa zhoji, jama sa prirodzene zaceli, casom.

@anonym_c17feb nemam vobec take silne bolesti, to sa neda porovnat s tym, ked som mala zapal na koreni v mrtvom zube, to mi ani lieky nezaberali, len skor to dasno ze stipe a taky tlak tam mam

mogaa
Včera o 11:45
@anonym_autor

@anonym_c17feb nemam vobec take silne bolesti, to sa neda porovnat s tym, ked som mala zapal na koreni v mrtvom zube, to mi ani lieky nezaberali, len skor to dasno ze stipe a taky tlak tam mam

@anonym_autor aj ti to šil? tlak môže byť to že sa rana zaceluje.....u mňa to bolelo tuším 10dní a potom akoby uťalo....ale je to individuálne.....

autor
Včera o 11:47
@mogaa

@anonym_autor aj ti to šil? tlak môže byť to že sa rana zaceluje.....u mňa to bolelo tuším 10dní a potom akoby uťalo....ale je to individuálne.....

@mogaa nesili