icon

Nový zubár: Ako postupovať pri akútnych problémoch?

Dnes o 14:06

Ahojte,ako je to,ak prestupujem k inemu zubarovi a mam akutny problem?Osetri ma,alebo klasika- najprv dentalna hygiena atd?

domka222
Dnes o 14:42

Ja som bola najprv na vstupnej +rtg. Až na ďalší termín začal opravovať.

anonym_35e384
Dnes o 14:46

na pohotovosti urobia hneď bez vstupnej prehliadky a RTG

autor
Dnes o 15:13
@anonym_35e384

na pohotovosti urobia hneď bez vstupnej prehliadky a RTG

@anonym_35e384 pohotovosti sa chcem vyhnut,boli ma to od utorka,zajtra mam termin tak som chcela len vediet ci mi to vie spravit aj na vstupnom vysetreni(aj keby som si priplatila),ci budem cakat az na dalsi...

anonym_f543d0
Dnes o 15:23

Podla casu, ak si rezervoval na Teba casu dost, tak spravi. Preco by nie? Ak nie, tak bolestive pripady maju prednost, zvycajne rano beru
Tak Ta v najhorsom objedna na rano

anonym_f9409f
Dnes o 15:25

Najprv vstupna prehliadka potom sa riesi zvysok.
Moj objednava presne na cas takze zakroky na vstupnej alebo preventivke nerobi (potom by mu nevychadzali oststni objednani pacienti) ale akutne pripady sa unho daju objednat zvycajne do 48h. Na neakutne stavy sa caka dlhsie.

mogaa
Dnes o 16:02
@anonym_autor

@anonym_35e384 pohotovosti sa chcem vyhnut,boli ma to od utorka,zajtra mam termin tak som chcela len vediet ci mi to vie spravit aj na vstupnom vysetreni(aj keby som si priplatila),ci budem cakat az na dalsi...

@anonym_autor je to naozaj od toho ako má nový zubár objednaných ďaľších pacientov...ak ťa objednal len na reventvku a o 10min.má ďaľšieho objednaného pacienta, tak je jasné že ťa neošetrí...musel by poposúvať všetkých objednaných pacientov....

autor
Dnes o 16:46
@mogaa

@anonym_autor je to naozaj od toho ako má nový zubár objednaných ďaľších pacientov...ak ťa objednal len na reventvku a o 10min.má ďaľšieho objednaného pacienta, tak je jasné že ťa neošetrí...musel by poposúvať všetkých objednaných pacientov....

@anonym_f9409f
@mogaa idem na vstupnu,rtg a "obhliadku"..len v utorok som si odlomila zo zuba,buchla som si hrncekom ked som kavu pila,zaklopala mi na okno postarka,necakala som to a az som podskocila🙄odstiepene mam z predneho a fakt to boli.na jednej strane fajn ze v tomto tyzdni aj toto vybavujem,ze mam tam termin atd,no na druhej sa bojim vikendu🤦‍♀️