icon

Odporučte zubára, ktorý vypĺňa medzery medzi zubami

Dnes o 11:33

Ahojte, mám medzeru medzi zubami a našla som reels na IG ako vypĺňajú tieto medzery.

Poznáte zubára na Západnom Slovensku, okr TT, BA, GA ktorý to robí? Ďakujem

anonym_2b7cbb
Dnes o 11:38

@anonym_autor ale ved to nie ze máš medzeru medzi zubami. To ti chaby jeden zub. Čiže mostík. Mostíky robia všade

autor
Dnes o 11:44
@anonym_2b7cbb

@anonym_autor ale ved to nie ze máš medzeru medzi zubami. To ti chaby jeden zub. Čiže mostík. Mostíky robia všade

@anonym_2b7cbb áno tak som to myslela, ale podľa tohto ako vo videu ukazuje?

minenkaa
Dnes o 12:28

Myslím,že toto je len provizórne riešenie

minenkaa
Dnes o 12:39

Marylandský mostík (Maryland bridge) je špeciálny typ zubnej náhrady, ktorý sa používá na náhradu chýbajúceho zuby. Sklada sa z umelej korunky a malých krídeliek, ktoré sa lepia na zadnú stranu susedných zubov.Ako fungujeBez brúsenia: Okolité zuby sa takmer vôbec neobrusujú, iba sa jemne zdrsní ich zadná plocha.Krídelká: Kovové alebo keramické krídelká držia umelý zub pevne na mieste pomocou špeciálneho lepidla.Bez bolesti: Zákrok sa robí bez chirurgického rezania a často aj bez potreby injekcie.Výhody a nevýhodyŠetrnosť: Zdravé zuby okolo medzery ostanú takmer celé.Vzhľad: Hodí sa hlavne na predné zuby, kde nie je vidieť miesto uchytenia.Cena: Stojí menej ako zubný implantát, orientačne 1 500 € až 2 000 €.Trvácnosť: Drží dobre, ale menej ako klasický mostík alebo implantát.

autor
Dnes o 12:52

@minenkaa ďakujem