Používa niekto elektrickú medzizubnú sprchu?
Zubár mi odporučil zaradiť medzizubnú sprchu k bežnej hygiene. Nikdy som ju nepoužívala, preto ma zaujíma, či ste si na ňu zvykli a či vám naozaj prišla užitočná.
Ja používam, ale mám mostíky. Je vhodná na to, lebo voda sa dostane pod mostík, kde zostávajú zvyšky.
za mna je to dobrá vec, najskôr som osprchovala aj zrkadlo ale potom do pohody,
ano používam ju , mám aj taký čistejší pocit zubov
Zavisi od ulozenia zubov. Mojmu muzovi vyhovuje, pouziva kazdy den a nosi si aj cestovnu na dovolenky. Mne nevyhovuje vobec🤷🏼♀️
Ja už na ňu nedám dopustiť. Mám jedno miesto medzi zubami ktoré mi nevyčistí ani niť ani medzizubné kefky, jedine táto sprcha. V podstate mi zachránila tieto zuby. Beriem.si ju všade zo sebou, myslím na dovolenku a tak.
Ja by som nedokázala ísť spať, keby som po vyčistení zubov nepoužila zubnú sprchu, používam ju asi 30 rokov, keď mi zubár povedal,že mi začína paradontóza, dnes po nej nie je ani stopy, všetky zuby mám svoje, mala som všetky možné značky, asi najspokojnejšia som s Phillips, cestovnou variantou. Jasne že nosím aj na dovolenky a na letisku zažívam srandu veľkú,hlavne v moslimských krajinách, pretože má to tvar ako obrovský vibrátor, naposledy v Egypte colník zbadal, úplne mu oči svietili od radosti, zvolal kolegov a prikázal mi otvoriť tašku, vedela som o čo ide, tak som hrala divadlo, že sa hanbím a keď som vytiahla zubnú sprchu, tak všade okolo veľký smiech🙂🙂🙂
Pouzivam, mam zuby blizko pri sebe a uplne dobre meszi ne sa nedostane ani medzizubna kefka uz som skusila aj najtensiu na trhu. A nit tiez niekedy nie je uplne dostatocna. Takze na nu nedam dopustit

Ja ju mám ale podla mna zbytočnosť lebo na medzizubne priestory bohate stačia medzizubne kefky a zubná niť.