Problém s čeľustným kĺbom: Ako zmierniť bolesť?
Dobrý deň je tu niekto kto má problém s celustnym kĺbom a bolesťou? Ja som bola zatiaľ len u fyzio, a tá mi potvrdila že mi kĺb preklikáva a nejako sa vybočuje pri otváraní na jednej strane.
Už dlhodobo mám bolesti okolo nosa, líca, cela, zadné zuby, teraz sa k tomu pridala aj bolesť v jednej časti krku, už som z toho zúfalá a neviem ako to riešiť....cvičenie zatiaľ nepomáha
Mala som v mladom veku kde lekári povedali že je už opotrebovaný. Ledva som dosiahla dospelosť. Dostávala som inj do kĺbu.
@anonym_3e036e tiež ste mali prejavy ako ja? A čo teraz?
Ja uz som aj po výmene klbu za titánový, tiez som mala také problémy..tak časom uvidíme ci mi to pomohlo
@anonym_3e036e tiež ste mali prejavy ako ja? A čo teraz?
@anonym_autor nie, mala som opuchy. Teraz ? NIČ. pomôž si sám ako vieš, alebo vysoľ pár tisíc e a choď do zahr. Bežní občania tu nikoho nezaujímajú.
Treba ist k celustnemu ortopadovi ,kolegyni dali strojček na zuby ,lebo zuby jej tlačili čeľuste inak ako mali a pritom mala krásne zuby,rovné
celustny ortoped skontorluje a nasadi liecbu, ono velmi zalezi od coho su bolesti. dcera velmi skripala zubami a zatinala ich. mala dostat do ust taku neviem ako to nazvat, aby tak nezatinala zuby no ako epi nemohla tak isli na strojcek a po nom ma upln pokoj
celustny ortoped skontorluje a nasadi liecbu, ono velmi zalezi od coho su bolesti. dcera velmi skripala zubami a zatinala ich. mala dostat do ust taku neviem ako to nazvat, aby tak nezatinala zuby no ako epi nemohla tak isli na strojcek a po nom ma upln pokoj
@kacena4 dlahu
Mne ako prvá pomoc pri bolesti pomáha nahrievanie infračervenou lampou, pár minút v oblasti kĺbov okolo uší, a tiež mi poradili u zubára opierať jazyk o horné podnebie, vraj by to malo uvoľniť tlak na TMK
Mne ako prvá pomoc pri bolesti pomáha nahrievanie infračervenou lampou, pár minút v oblasti kĺbov okolo uší, a tiež mi poradili u zubára opierať jazyk o horné podnebie, vraj by to malo uvoľniť tlak na TMK
@anonym_7a22ff len ak to máš dlho a je problém naozaj kĺb,môže sa ti časom rozpadnúť
@anonym_autor tieto veci mozes mat aj z krcnej chrbtice alebo zleho drzania tela , nauc sa spavat na chrbte a rovno drzat hlavu , moze to velmi pomoct
Ja uz som aj po výmene klbu za titánový, tiez som mala také problémy..tak časom uvidíme ci mi to pomohlo
@barbora9312 dobrý deň, tiež som po výmene celustneho kĺbu. Adi rok a pol, potrebovala by som spätnú väzbu od niekoho ako vy. Môžme sa skontaktovať? Ďakujem. Miska
@barbora9312 dobrý deň, tiež som po výmene celustneho kĺbu. Adi rok a pol, potrebovala by som spätnú väzbu od niekoho ako vy. Môžme sa skontaktovať? Ďakujem. Miska
@anonym_a08f72 jasné kľudne napíšte
@anonym_a08f72 jasné kľudne napíšte
@barbora9312 Ďakujem pekne. Aké máte pooperačné prejavy? Máte problém s nerovnomerným otvaranim celuste? Máte problém s tvarovymi nervami? Alebo je všetko ako ma byt.
@barbora9312 Dobrý deň, mohla by som sa spýtať niečo ohladne výmeny kĺbu?
@barbora9312 dobrý deň, mohla by som sa opýtať lde Vás operovali? Ďakujem
@barbora9312 dobrý deň, mohla by som sa opýtať lde Vás operovali? Ďakujem
@anonym_87cdde v Martine

Mala som v mladom veku kde lekári povedali že je už opotrebovaný. Ledva som dosiahla dospelosť. Dostávala som inj do kĺbu.