icon

Skúsenosti po operácii FEES

marie_ka
25. feb 2026

Zdravím vás som po fees operácie kvoli hornej 6ke mal som extrakciu a do dutín sa mi dostal hnis mal som úplne zatienenie dieru po zube mám stale otvorenú som 11ty den po operácie fees asi pred dvomi dňami bolo trochu lepsie no dnes mám zas bolesti hlavy aj v tom oku kde to operavoli pravú stranu vraj mi nadrvili zlomili pri tej operácie aj nejakú kosť čo drzi očnicu, pod obočím mám stále napuchnute máte stym niekto skúsenosť ?

janinah
25. feb 2026

90 % tu netusi co FESS je,ma mozne komplikacie sko každa operácia,ale zas zlomit kost nie je take ľahke.Vobec si to neviem predstavit ,lebo sa operuje endoskopicky pod zrakovou kontrolou.A isto ci vraj? Ak sa ti nieco nepozdava chod na kontrolu.

marie_ka
autor
25. feb 2026
@janinah

90 % tu netusi co FESS je,ma mozne komplikacie sko každa operácia,ale zas zlomit kost nie je take ľahke.Vobec si to neviem predstavit ,lebo sa operuje endoskopicky pod zrakovou kontrolou.A isto ci vraj? Ak sa ti nieco nepozdava chod na kontrolu.

@janinah lamina papyracea alebo spodiny očnice tak ss to vola čo mi nadrvili pri tej endoskopickej operácie

patrike
25. feb 2026

Co na to vravia lekari ? Ako sa vyjadrili na pooperacnej kontrole, kedy mas dalsiu kontrolu ? V takom stave nema vyznam nieco riesit cez internet.