Skúsenosti s bieliaci pásikmi Lyss a Hellococco
Ahoj,
teraz je toho plný internet a celkom ma to zaujalo. Akurát teda, aj keď to vyzerá dosť sľubne, nikde sa nepíše, či sa jedná o rýchly efekt, ktorý čoskoro pominie alebo tá belosť vydrží pár mesiacov, rokov.... ?
V mladosti, tj cca 20 rokov späť, som si bielila zuby skvelým prípravkom, ktorý ale pred pár rokmi EÚ bohužiaľ zakázala. Doteraz mám vďaka nemu biele zuby, ale už nie tak ako predtým, samozrejme... čiže, ak by tie pásiky fungovali, kúpim ich aj ako darčeky pre viacerých členov rodiny.
Ďakujem Vám za skúsenosti.
@jennyska nie. Bielosť dosiahnete len bielenim u zubára. Toto len vysúša dočasne sklovinu a efekt je len na oko.
@kkovacovak takže nic dlouhodobého.. škoda :'(
@kkovacovak takže nic dlouhodobého.. škoda :'(
Nic co kupis u nas alebo v EU na pultoch nefunguje... presne pre regulaciu, kvoli ktorej zakazali produkt, ktorý si pouzivala. Kup si CREST pasiky a pasty z USA tie funguju. Ja ich pouzivam
@jennyska
Nic co kupis u nas alebo v EU na pultoch nefunguje... presne pre regulaciu, kvoli ktorej zakazali produkt, ktorý si pouzivala. Kup si CREST pasiky a pasty z USA tie funguju. Ja ich pouzivam
@jennyska
@mirola a jaké pasty z USA používáš, prosím? Anebo to vše je značky CREST? i pásky, i pasta? A když objednáváš, v pohodě Ti to projde přes celní, když je v produktech vyšší konc. peroxidu než je povolená v EU?
Nechávam si ich nosiť z USA, ale konkretne inak z tejto stranky som kupila 2x tieto https://bieliace-pasiky.com/bieliace-pasiky-cre.... Kazdopadne nosi to z USA vela ludi na kseft, lebo je to tam lacnejsie kukni Vinted alebo Bazos daj do vyhladavania CREST pasiky.

@jennyska nie. Bielosť dosiahnete len bielenim u zubára. Toto len vysúša dočasne sklovinu a efekt je len na oko.