icon

Skúsenosti so zubnými pastami od Inaessentials? Poradenstvo pre odhalené krčky

erikad82
9. apr 2026

Ahojte!
Prosím máte niekto skúsenosti so zubnými pastami od Inaessentials?
Alebo poraďte prosím pastu na odhalené krčky zubov.
Vopred ďakujem 😉

viestta
9. apr 2026

Neskusala si krcky riesit so zubarom? Mne ich pred rokmi "nalakoval" a mam od vtedy pokoj.

erikad82
autor
9. apr 2026
@viestta

Neskusala si krcky riesit so zubarom? Mne ich pred rokmi "nalakoval" a mam od vtedy pokoj.

Ako to prebieha? Ja mám ešte takého "staršieho" zubára,ale už mám v pláne zmeniť,tak určite sa budem informovať o takej možnosti...

viestta
9. apr 2026
@erikad82

Ako to prebieha? Ja mám ešte takého "staršieho" zubára,ale už mám v pláne zmeniť,tak určite sa budem informovať o takej možnosti...

@erikad82 mne to robil stary pan doktor, uz je to teda hodne dlho a on je uz na penzii, takze vekom zubara to nebude, len tym ci to vie spravit. Natrel nejakym roztokom a teraz neviem ci vytvrdzoval lampou alebo to vytvrdlo samo

erikad82
autor
9. apr 2026
@viestta

@erikad82 mne to robil stary pan doktor, uz je to teda hodne dlho a on je uz na penzii, takze vekom zubara to nebude, len tym ci to vie spravit. Natrel nejakym roztokom a teraz neviem ci vytvrdzoval lampou alebo to vytvrdlo samo

@viestta môjho keď som sa na niečo pýtala,tak len že mám zmeniť techniku čistenia zubov ... a pastu. Ale ďakujem za radu,pôjdem popytat...