icon

Som zlá matka, ak deti vodí k zubárovi manžel?

Včera o 10:39

Som podla vas zeny zla matka len preto ze odmeitam s detmi chodit k zubarovi a nechavam toto na manzela?..mame dve deti vo veku 9 a 7 rokov a starostilovost o ne je prioritne na mne, skola kruzky, chodenie k lekarovi proste takmer vsetko jedina taka vyznamna vec ktoru nechavam na manzela je navsteva zubara kedze ja zubarov od detstva neznasam (samozrejme detom do nevravim aby nemali aj oni traumu)--a dohodli sme sa s muzom ze toto prevezme on vzdy ked bude treba..lenze svokra ked sa to dozvedela tak jej to zacalo strasne vadit ze u zubara maju deti aj tak dost traumy a potrebuju tam matku..ze preco s nimi nechodim ja..ze ako spravna matka by som mala ist ja s detmi k zubarovi a nenechavat to na otca...tak neviem podla vas som nespravna matka koli tomuto? tak mi napiste prosim nazor ci som preto horsia matka lebo s nimi nejdem k zubarovi

Strana
z3
enmery
Včera o 10:43

Nie si. Vôbec by som sa netrápila osobou zaseknutou v 19. storočí, keďže týmto vlastne akoby povedala, že jej syn nie je dobrý otec. A to ho tak vychovala ona.😄 Takže kto je tu zlá matka?

anonym_e13e1b
Včera o 10:43

a je v ostatnych rodinach otec zly ak s detmi nechodi primarne on k zubarovy? ste rovnocenny rodicia a je v poriadku ak ty chodis s nimi k pediatrovy a muz k zubarovy, rovnako v poriadku by bolo kedy jeden z vas zastresoval vsetkych lekarov ak to vam obom tak vyhovuje

autor
Včera o 10:45

zas aby som z muza nerobila zleho otca tak on pomoze aj sa venuje ale tak je to tak 70 na 30 ale toto sme sa dohodli ze prevezme on kedze vie ako ja nenavidim zubarov, ja si zuby drhnem 6 krat do dna len aby som nemala kazy a nemusela tam ist..takze on to rad prijal ze toto si s nimi odtrpi on..ale svokra s tym ma nenormalny problem

viestta
Včera o 10:46

@anonym_autor svokra nech sa stara o seba. Ked ste sa z muzom takto dohodli, tak co ju do toho? On je rovnaky rodic ako ty, takze preco by nemohol s detmi chodit k zubarovi, na ihrisko, vylet alebo hoc aj na ZRPS? Dokonca aj navarit im moze a ty preto nebudes zla matka. To, ze jej muz sa nepodielal na starostlivosti o vlastne deti je jej chyba, tak nech sa nestara do vas a do toho ako fungujete
(toto jej mozes s kludom precitat a dodaj, ze ju pozdravujem)

autor
Včera o 10:46

ona to obhajuje tym ze ale toto je pre deti taka vec ze maju traumu boja sa tam a vtedy najviac potrebuju matku a ja ako matka tam s nimi nejdem..ze ci mi to neni luto a podobne

anonym_c9feea
Včera o 10:47

Jaj,tieto zastarale nazory.
Ja som tiez hrozna matka,ked nechavam grcajuce deti na manzela,tomu to nic nerobi,vsetko umyje,maleho prezlecie,postara sa.Ja by som akurat tak utekala pridat porciu na wc,nedala by som to.
Minule musel najstarsi syn umyvat po dcere,a trosicku to zle umyl a uz som letela,syn to potom doumyval.
Muza zase napinalo pri kakani,tak malo kedy prebalovat.Aj ked aj to musel,lebo ja v praci.

anonym_c02237
Včera o 10:48

@anonym_autor ja si pamätám, ako robila cirkus moja svokra, keď sa dozvedela, že na očr je manžel a nie ja 😀 pokým bol syn malý ja som chodila na P, očr, ale teraz chodí už len manžel a ja sa môžem plne už venovať svojej pracovnej kariére. Máme rovnaké práva a tak nech sa stará 🙂

autor
Včera o 10:49

ja som jej povedala ze kurnik, ja chodim do prace varim nakupujem (obcas spolocne s muzom ked je velky nakup), periem zehlim, kupem deti, ucim sa s nimi(manzel obcas), riesim ich skolu, kruzky, vymyslam vylety mam na starosti platenie sekov, tak aspon toto nech prevezme vas syn..a k pediatrovi na prehliadky chodim tiez ja s detmi alebo ked ochoreju ( manzel ma v tomto vsetkom zastupi len ked nemozem koli praci alebo koli chorobe inak je to vsetko na mne )..tak sa ofucala ze pletiem jablka z hruskami ze tam nejde o to kto co robi ale ze to je situacia kedy deti viac poterbuju matku ako otca

anonym_754a21
Včera o 10:50
@anonym_e13e1b

a je v ostatnych rodinach otec zly ak s detmi nechodi primarne on k zubarovy? ste rovnocenny rodicia a je v poriadku ak ty chodis s nimi k pediatrovy a muz k zubarovy, rovnako v poriadku by bolo kedy jeden z vas zastresoval vsetkych lekarov ak to vam obom tak vyhovuje

@anonym_e13e1b škoda, že ty si s deťmi nechodila aj do školy. Aspoň na slovenčinu.😵‍💫

anonym_eacc58
Včera o 10:54

@anonym_autor nie si zla matka. Si určite úžasná mama pre svoje deti a svokra nech sa stará o seba. Neriešila by som ju. Najlepšie ju ani nevidieť a poslať ( aspoň v hlave) do pi...

anonym_79f2d0
Včera o 10:54
@anonym_autor

ja som jej povedala ze kurnik, ja chodim do prace varim nakupujem (obcas spolocne s muzom ked je velky nakup), periem zehlim, kupem deti, ucim sa s nimi(manzel obcas), riesim ich skolu, kruzky, vymyslam vylety mam na starosti platenie sekov, tak aspon toto nech prevezme vas syn..a k pediatrovi na prehliadky chodim tiez ja s detmi alebo ked ochoreju ( manzel ma v tomto vsetkom zastupi len ked nemozem koli praci alebo koli chorobe inak je to vsetko na mne )..tak sa ofucala ze pletiem jablka z hruskami ze tam nejde o to kto co robi ale ze to je situacia kedy deti viac poterbuju matku ako otca

@anonym_autor kasli na nu. Jednym uchom dnu, druhym von. S nasim chodi k zubarovi uz roky babka, pretoze on chce ju. A ani nam nevycita, ze sme zli rodicia.

bystrozraky
Včera o 10:55

@anonym_autor Čo sa svokra do toho stará, ako ste sa vy dvaja dohodli? Hlavné je, že ste vy dvaja spokojní. A keby si sa ty premohla a šla k tomu zubárovi s nimi, deti by vycítili tvoju nepohodu a mohlo by sa to na ne preniesť. Takže si z toho veľa nerob, čo hovorí svokra... rovno jej môžeš povedať, že má pravdu, ale kvôli tvojej traume a riziku prenosu ste sa takto dohodli s manželom. Well done!

anonym_ad1e38

@anonym_autor ...aaale, takéto názory svokry si nevšímaj..Vy ste rodičia,vy si delite povinnosti súvisiace s deťmi

motylik2559

@anonym_autor Autorka, absolutne si tymto netrap hlavu...Uz som neraz videla v cakarni u zubara otecka s dietatom/detmi (aj mladsimi od tvojich), takze to by pol republiky bolo podla tvojej svokry zlych matiek🙄😄 Nie, ona je zaseknuta buhvi kde😄 Vy ste s muzom dohodnutí a ju je do toho h...o. Takze nemaj stres-paniku zo svokry, staci ze mas zo zubarov🙂 nepridavaj si zbytocne🙂🍀

autor
Včera o 10:56
@bystrozraky

@anonym_autor Čo sa svokra do toho stará, ako ste sa vy dvaja dohodli? Hlavné je, že ste vy dvaja spokojní. A keby si sa ty premohla a šla k tomu zubárovi s nimi, deti by vycítili tvoju nepohodu a mohlo by sa to na ne preniesť. Takže si z toho veľa nerob, čo hovorí svokra... rovno jej môžeš povedať, že má pravdu, ale kvôli tvojej traume a riziku prenosu ste sa takto dohodli s manželom. Well done!

@bystrozraky presne ja som jej aj toto povedala ze ja sama mam z toho zubara traumy ktore si nesiem z detstva a viem ze by som tam bola na nervy uz len v tej cakarni a deti by boli zo mna na nervy..zatial co moj muz sa zubara absolutne neboji ten by tam chodil aj kazdy druhy den..jemu to nevadi vobec

autor
Včera o 10:57

a uz dosla svokra tak daleko ze starsej dcere hovori: ze by si radsej mala maminku ked pojdes k zubarovi pri sebe vsak?

anonym_eacc58
Včera o 10:58
@anonym_autor

@bystrozraky presne ja som jej aj toto povedala ze ja sama mam z toho zubara traumy ktore si nesiem z detstva a viem ze by som tam bola na nervy uz len v tej cakarni a deti by boli zo mna na nervy..zatial co moj muz sa zubara absolutne neboji ten by tam chodil aj kazdy druhy den..jemu to nevadi vobec

@anonym_autor kašli na ňu. Jedným uchom dnu a druhým von.. alebo jej povedz že ju do toho nič ako si vy s mužom plánujete lekárov pre deti a váš rodinný život. Ona nech sa stará o ten svoj.

anonym_5508c7
Včera o 10:59

Ponúkni jej že nabudúce pôjdu k zubárovi s babkou 🙂
Vy ste sa tak s manželom dohodli, vyhovuje vám to a nech vám nerozvracia rodinu.

anonym_16d75e
Včera o 11:00

@anonym_autor vôbec sa nad tým nezamýšľaj a neobhajuj, sú to len rýpačky od svokry 🙂 Pekne sa na ňu usmej a povedz, že moje deti aj manžel vedia aká som matka a vôbec ma netrápi čo si myslí niekto iný.

bystrozraky
Včera o 11:04
@anonym_autor

@anonym_autor Takže aby som to zhrnul: všetci sú spokojní, nič sa nedeje a svokra vytvára konflikt. Tým konfliktom chce presadiť svoju dôležitosť pre syna a celkovo v spoločnosti. So zubárom a tým, kto chodí k zubárovi, to nemá skoro nič spoločné. Ona chce ukázať synovi, ako o neho a jeho rodinu dbá, a vôbec to nie je zamerané proti tebe, aj keď to tak v konečnom dôsledku vlastne je. Musíte nájsť spôsob, ako sa jej potreby naplnia... ale to závisí od toho, odkiaľ presne pramenia jej potreby a aký je ona typ osoby... len tak nájdete dlhodobé riešenie. Good luck 🙂

0silvia0
Včera o 11:06
@anonym_autor

a uz dosla svokra tak daleko ze starsej dcere hovori: ze by si radsej mala maminku ked pojdes k zubarovi pri sebe vsak?

@anonym_autor vôbec to nerieš, spýtaj sa muža, Jarko, že by si mal mamu rád u zubára? Môže sprevádzať vlastného syna s deťmi a vám nech sa nestará do vašich dohôd.

sara07
Včera o 11:15

je to vaša dohoda , normálna dohoda, ja osobne by som mu ešte prihodila pár povinosti ...
svokra ak sa bude navažat treba ju dat dole ,
aj ty si predsa človek aj ked si matka ktorá má narok na vlastne pocity alebo čas, 100% obeta vo všetkom nie je vždy správne riešenie
a neverim neverím že ona bola tak 101% matka

anonym_6ce60a
Včera o 11:16

Vobec nie si zla matka, ty to dobre vies a ked to nechape svokra nevadi, nemusi chapat vsetkemu... U nas nielenze chodi muz so synom k doktorom, ale aj na vsetky rodicovske, a to je syn uz siedmak.

sara07
Včera o 11:18
@anonym_autor

@anonym_autor na to by som sa jej spytala babka ked vám bude treba menit plienku alebo pomôct s osprchovaním tatinko bude lepší že
neboj sa ist do ostrejšej emocie, stoj si za sebou , manžel by ju tiež mohol stopnut ale ano pre klud v rodine všetci zrazime päty a ona potom stupnuje - to je tak žial skoro všade

krasneleto
Včera o 11:19

@anonym_autor ale pre boha... s mojou dcerou chodi moja mama. na jednu navstevu zubara s nou bola doteraz vzdy ona... svokra nech sa nestara, najma ak manzel s tym nema ziaden problem...

krasneleto
Včera o 11:20
@anonym_autor

ona to obhajuje tym ze ale toto je pre deti taka vec ze maju traumu boja sa tam a vtedy najviac potrebuju matku a ja ako matka tam s nimi nejdem..ze ci mi to neni luto a podobne

@anonym_autor jezis maria... dieta nema mat co traumu a ked uz ju ma, je jedno s kym ju zvlada... co otec nie je rodic? svokra zabudla, ze zijeme 21. storocie

anonym_c9feea
Včera o 11:23
@anonym_autor

@anonym_autor kokos manipulacia ako svina,toto by moj muz nikdy nedovolil,matka nematka ale by zakrocil a riadne.Na mna svokra ani kusok zleho slova nesmie povedat,muz jej hned povie svoje.
Treba,aby jej povedal aj tvoj muz a vycistil zaludok.
Vsetko prameni aj z toho.
Moja svokra preto povie,no na mna si dovolis a zeny sa bojis.Jaj,nie,nie neboji sa ma,my komunikujeme spolu o vsetkom,moznom aj nemoznom.Tak je jasne,ze nenecha kydat na svoju zenu.

mondolina
Včera o 11:23
@anonym_autor

@anonym_autor
a ty teda vôbec nechodíš k zubárovi? ani so sebou?

autor
Včera o 11:25
@mondolina

@anonym_autor
a ty teda vôbec nechodíš k zubárovi? ani so sebou?

@mondolina jaasne ze chodim , chodim kazdy rok na preventivku ale zuby si drhnem aby mmi tam nic nenasiel. a to ked idem tak je pre mna hrozna trauma uz len ked tam sedim v cakarni, ale nikdy mi nenajde ani kaz..lebo vsak malo kto sa tak stara o zuby ako ja..ale to len preto aby som si tam sadla pozrel mi zuby a povedal vsetko ok ziaden kaz

autor
Včera o 11:26

mladsia ma zuby bez kazu zatial ale starsia uz mala jeden zub ktory museli trhat...a to som povedala ze to ja s nou neabsolvujem

tiezjedna
Včera o 11:26

@anonym_autor svokra nech si vytiahne hlavu z prdele, to po prvé a po druhé, kto sa pytal na jej názor?

Strana
z3