Závraty pri zubnom vyšetrení
Pekný večer, prestúpila som ku novej zubárke, má dobré recenzie, bola veľmi milá ale jedna vec mi vadila. Pri zubnej prehliadke ma dala do polohy naležato, pomaly dolu hlavou. Ona sedela za mojou hlavou a vyšetrovala ma. Bolo mi to veľmi nepríjemné. Možno to má súvis so závratmi, ktoré mávam. Mne je zle aj keď u kaderníčky zakloním hlavu pri umývaní vlasov.
Bude trápne, keď ju požiadam aby ma nechala v polosede ako u predošlej zubárky? Máte to niektorá podobne? Nemali s tým zubári problém?
Tak mozno na preventivke Ti vyhovie, ale rataj s tym, ze ak bude treba nejake vaznejsie ukony a pre nieco je pre nu najlepsi pristup v tomto sklone, asi Ti nebude na ukor kvality ci presnosti prace uplne menit zauzivane... No za opytanie nic nedas.
Tak zatiaľ je stále veľa zubárov čo robí posediacky. Treba si to asi dopredu zistiť
Tak zatiaľ je stále veľa zubárov čo robí posediacky. Treba si to asi dopredu zistiť
@anonym_7b9ce3 tak mne nenapadlo pred prestupom ku nej sa spytat, ci osetruje poleziacky
@anonym_autor pracujem v zubnej ambulancii. Určite to nebude trápne , dohodnete sa na kompromise.
@anonym_054a5e dakujem, preco najma mladi zubari zacinaju osetrovat poleziacky?
@anonym_autor lepšie sa im vidí , lepšie sa nám pracuje , výkony mávame 1-5 hodinové....je to mravcia robota , nechcete mať škaredú plombu alebo zle opravovaný kanálik....
@anonym_autor lepšie sa im vidí , lepšie sa nám pracuje , výkony mávame 1-5 hodinové....je to mravcia robota , nechcete mať škaredú plombu alebo zle opravovaný kanálik....
@anonym_054a5e a to hlavne som zabudla .. majú lupy okuliare. To je hlavný dôvod , nepozerajú sa na vaše zuby voľným okom
Mam ten isty problem. 3 zubari mi povedali, ze este spodne zuby by sa dali v polosede, ale horne nie. Potrebujem endodonciu a na druhej strane implantat. Setrim na sedaciu.
@anonym_autor lebo uz pracuju s lupou, ja by som uz inemu lekarovi nesla, je to sice asi narocnejsie pre pacienta ako starym sposobom, kofferdam, potom zakloneny takmer dolu hlavou a niektore vykony trvaju naozaj hodiny, ak mas problem, zvyknu dat aj lexaurin pred vykonom, ja davam take 2 hodinove maximalne, ale moj muz raz bol na 4-hodinovom, mne uz po tej hodine a pol takmer odisla sanka. Ale urcite su tie zuby urobene trvacnejsie.
Ja by som styrihodiny nedala, mna naťahuje už po hodine. To čo vám robia štyri hodiny
@anonym_autor tiež som mala tento problém,normálne som to povedala,tak kreslo trochu upravil
Ja by som styrihodiny nedala, mna naťahuje už po hodine. To čo vám robia štyri hodiny
@anonym_7b9ce3 robili mu korenovu vypln a korunku, cely vykon trval 4 hodiny u schilla. Tam to urobia naraz, aj vyrabaju rovno tie korunky.
trocha ti dvihnu, isto povedz. aj som zavrativa a nie je problem, stale sa dohodneme a uz mi robili aj kanaliky na hornych zuboch cize mikroskop

@anonym_autor pracujem v zubnej ambulancii. Určite to nebude trápne , dohodnete sa na kompromise.