icon

Zubná pasta Elmex Sensitive Professional

Dnes o 05:38

Posledné mesiace ma začali trápiť citlivé zuby, hlavne pri studených nápojoch. V lekárni mi odporučili zubnú pastu Elmex Sensitive Professional, ale neviem, či je medzi ňou a bežnými pastami na citlivé zuby naozaj rozdiel.
Ak ste ju používali dlhšie, pomohla vám? Alebo ste boli spokojnejší s inou pastou na citlivé zuby?

anonym_3763df
Dnes o 06:07

Odporuca komora zubnych lekarov, len stary doktor Kovac povedal, ze nie. Ale ten nie je spokojny s nicim.🙂
Ved vyskusaj a uvidis. Stoji to 2 eur a nie 200 eur. 🙂

anonym_3763df
Dnes o 06:10

Co rika AI
Elmex Sensitive Professional funguje na krcky citlive na chlad?
Ano, zubní pasta ⁠Elmex Sensitive Professional funguje velmi efektivně na zubní krčky citlivé na chlad. [1]
Tato pasta využívá medicínskou technologii Pro-Argin (kombinaci argininu a uhličitanu vápenatého), která fyzicky uzavírá otevřené mikroskopické kanálky v obnažené zubovině (dentinu). Tím blokuje cestu chladu, teplu či sladkým podnětům přímo k zubnímu nervu a odstraňuje příčinu bolesti. [1, 2, 3]
 Jak dosáhnout nejlepšího účinku
Okamžitá úleva od bolesti: Naneste malé množství pasty špičkou prstu přímo na citlivý krček a jemně masírujte po dobu 1 minuty. Tento postup můžete aplikovat maximálně 2× denně. [1, 2, 3]
Dlouhodobá ochrana: Používejte pastu k běžnému čištění zubů 2× denně měkkým zubním kartáčkem. Pravidelným čištěním se na zubech vytvoří trvalá ochranná bariéra. [1, 2]
⚠️ Důležitá upozornění a tipy
Správná technika: Při čištění odhalených krčků netlačte a vyhněte se horizontálnímu (drhnoucímu) pohybu, abyste krčky ještě více neobnažili.
Děti do 12 let: Pro okamžitou úlevu nanášením prstem se u dětí do 12 let poraďte s lékařem. Pro běžné čištění dětmi do 6 let použijte množství o velikosti zrnka hrachu pod dohledem dospělého.
Pokud potíže s citlivostí na chlad přetrvávají i po několika týdnech používání, navštivte svého zubního lékaře, protože příčinou může být začínající zubní kaz nebo zánět.

dorizzz
Dnes o 06:15

@anonym_autor my pouzivame a sme spokojni. Podla mna je lepsia nez pasty ako Signal, Colgate a podobne.

anonym_bc6186
Dnes o 06:24

My len elmex cela rodina 🤷‍♀️

anonym_3f0c1e
Dnes o 06:26

@anonym_autor ak je ta zelena tak ano, pomaha..

anonym_28f509
Dnes o 06:54

@anonym_autor mne tato pomaha dost vyrazne a striedam ju s remineralizacnymi pastami Biorepair, teraz mi zubarka odporucila aj Karex gel na zuby, idem aj to skusit.
Ale to musi byt ta s privlastkom professional a zelena, nie obycajna Elmex. Fialovu som mala a nebola mi tak dobra.

michaelam2
Dnes o 07:22

Ano, ked pouzivam inu tak mam citlive zuby. Ak pouzivam tuto tak je vsetko ok

jaja20
Dnes o 07:25

@anonym_autor Ja používam Lacalut sensitive alebo Sensodyne, Elmex mi nesadol. Treba vyskúšať.

veselo_neveselo
Dnes o 16:57

@anonym_autor ja uz dlho pouzivam tu zelenu elmex, a spokojna som. Ved vyskusaj a uvidis, ved to nekupujes nove auto.

anonym_b8ce28
Dnes o 17:10

ta pasta skutocne funguje, a nie len na to , co sa pytas, spevnuje aj sklovinu zubov...pohladaj si cez veb najvyhodnejsiu cenu

anonym_2929c8
Dnes o 18:26

@anonym_autor nepomohla ziadna pasta, pomohlo len osetrenie krckov u zubara