Zubná pasta Elmex Sensitive Professional
Posledné mesiace ma začali trápiť citlivé zuby, hlavne pri studených nápojoch. V lekárni mi odporučili zubnú pastu Elmex Sensitive Professional, ale neviem, či je medzi ňou a bežnými pastami na citlivé zuby naozaj rozdiel.
Ak ste ju používali dlhšie, pomohla vám? Alebo ste boli spokojnejší s inou pastou na citlivé zuby?
Co rika AI
Elmex Sensitive Professional funguje na krcky citlive na chlad?
Ano, zubní pasta Elmex Sensitive Professional funguje velmi efektivně na zubní krčky citlivé na chlad. [1]
Tato pasta využívá medicínskou technologii Pro-Argin (kombinaci argininu a uhličitanu vápenatého), která fyzicky uzavírá otevřené mikroskopické kanálky v obnažené zubovině (dentinu). Tím blokuje cestu chladu, teplu či sladkým podnětům přímo k zubnímu nervu a odstraňuje příčinu bolesti. [1, 2, 3]
Jak dosáhnout nejlepšího účinku
Okamžitá úleva od bolesti: Naneste malé množství pasty špičkou prstu přímo na citlivý krček a jemně masírujte po dobu 1 minuty. Tento postup můžete aplikovat maximálně 2× denně. [1, 2, 3]
Dlouhodobá ochrana: Používejte pastu k běžnému čištění zubů 2× denně měkkým zubním kartáčkem. Pravidelným čištěním se na zubech vytvoří trvalá ochranná bariéra. [1, 2]
⚠️ Důležitá upozornění a tipy
Správná technika: Při čištění odhalených krčků netlačte a vyhněte se horizontálnímu (drhnoucímu) pohybu, abyste krčky ještě více neobnažili.
Děti do 12 let: Pro okamžitou úlevu nanášením prstem se u dětí do 12 let poraďte s lékařem. Pro běžné čištění dětmi do 6 let použijte množství o velikosti zrnka hrachu pod dohledem dospělého.
Pokud potíže s citlivostí na chlad přetrvávají i po několika týdnech používání, navštivte svého zubního lékaře, protože příčinou může být začínající zubní kaz nebo zánět.
@anonym_autor my pouzivame a sme spokojni. Podla mna je lepsia nez pasty ako Signal, Colgate a podobne.
My len elmex cela rodina 🤷♀️
@anonym_autor ak je ta zelena tak ano, pomaha..
@anonym_autor mne tato pomaha dost vyrazne a striedam ju s remineralizacnymi pastami Biorepair, teraz mi zubarka odporucila aj Karex gel na zuby, idem aj to skusit.
Ale to musi byt ta s privlastkom professional a zelena, nie obycajna Elmex. Fialovu som mala a nebola mi tak dobra.
Ano, ked pouzivam inu tak mam citlive zuby. Ak pouzivam tuto tak je vsetko ok
@anonym_autor Ja používam Lacalut sensitive alebo Sensodyne, Elmex mi nesadol. Treba vyskúšať.
@anonym_autor ja uz dlho pouzivam tu zelenu elmex, a spokojna som. Ved vyskusaj a uvidis, ved to nekupujes nove auto.
ta pasta skutocne funguje, a nie len na to , co sa pytas, spevnuje aj sklovinu zubov...pohladaj si cez veb najvyhodnejsiu cenu
@anonym_autor nepomohla ziadna pasta, pomohlo len osetrenie krckov u zubara

Odporuca komora zubnych lekarov, len stary doktor Kovac povedal, ze nie. Ale ten nie je spokojny s nicim.🙂
Ved vyskusaj a uvidis. Stoji to 2 eur a nie 200 eur. 🙂