icon

Detský obchod - Zvolen, Banská Bystrica

izabela181
15. máj 2021

Ahojte,
Budúci týždeň budem mat cestu do týchto dvoch miest a preto sa chcem opytat či tam niekde je taký detský obchod s rôznymi vecami ako hracky, oblečenie, deky, doplnky....proste všetko 🙈 chcela by som dokúpiť pár veci ešte a rada by som to všetko videla keďže doteraz som všetko objednavala iba online 😊
Pozrela som aj na internete, ale to mi skôr prišlo iba ako obchody s detským oblečením ☺️ A ja hľadám skôr tie vserky ostatne veci okrem oblečenia.
Ďakujem 😊

weronca22
15. máj 2021

@izabela181 vo ZV je Myos (pri McDonalde), odporucam 🤗

helcanw
16. máj 2021

@izabela181 myos vo Zvolene a v BB Pre deti v radvan parku.

bozenas
16. máj 2021

@helcanw v BB obchod Pre deti je presťahovaný z Radvaň parku. Neviem ale kde v rámci BB predajňu presťahovali.

helcanw
16. máj 2021

@bozenas ooo to som nevedela. V sempemtri som tam bola naposledy 🙈

bozenas
16. máj 2021

@helcanw ja som tiež len náhodou zistila, keď som tam išla "ako na hotové" :D a zrazu obchod nikde :D doma som si len pozrela dostupnosť tovaru na predajni, a ani mi len nenapadlo, že budú presťahovaní 🙂

janulka1351
22. máj 2021

@bozenas
@helcanw obchod Pre deti v BB sa nachadza v Jopa cemtrum - Namestie Ludovita Stura 30
Tiez som sa tak okaslala ze som pozrela len dostupnost tovaru a isla ako na hotove a zrazu tam neboli. Na webovej stranke uplne naspodu maju vypisane vsetky pobocky s adresou aj otvaracimi hodinami.

ikaika
30. máj 2021

@janulka1351 a teraz su v Jope 2 detske obchody? Pred tym tam bol ten z hustaka prestahovany, babysvet😮

dzejsik
30. máj 2021

@bozenas v Jope tuším, treba kuk ich stránku

janulka1351
31. máj 2021

@ikaika neviem ake ine obchody tam su a co tam bolo predtym,nepochadzam totizto odtialto a v ZV som len pristahovana kusok vyse roka a v BB poznam len to co som potrebovala zatial...vsetko tu este nepoznam uplne presne. Viem len to ze tento obchode Predeti sa tam prestahoval,ale bohuzial viac neviem poradit.

nasimdetom74
5. máj 2022

@izabela181 všetko nájdete v obchodíku www.nina-fashion.sk vo ZVOLENE na T.Vansovej 1