icon

Kde kúpim svadobné šaty vo Zvolene?

7. júl 2025

Ahojte, kde prosím v ZV zoženiem šaty na svadbu? Viem, že v Priore by mala byť predajňa, je aj okrem tej nejaký butik v meste? Ďakujem za odporúčania.

sparrows
7. júl 2025

Pri divadle je jeden a ešte aj pod zámkom oproti Poľane. Ešte aj na malej stanici bol

natinka36
7. júl 2025

@anonym_autor este je jeden super salon na pozicanie siat n

natinka36
7. júl 2025
@natinka36

@anonym_autor este je jeden super salon na pozicanie siat n

@natinka36 odoslala som omylom, smerom na podborku len neviem ako sa vola

tarra6
7. júl 2025
@sparrows

Pri divadle je jeden a ešte aj pod zámkom oproti Poľane. Ešte aj na malej stanici bol

@sparrows stále je

autor
7. júl 2025
@natinka36

@natinka36 odoslala som omylom, smerom na podborku len neviem ako sa vola

@natinka36 villa white? Ten mi nenapadol, v nom som vyberala svadobne. Dakujem.

autor
7. júl 2025
@sparrows

@sparrows dakujem

natinka36
8. júl 2025
@anonym_autor

@natinka36 villa white? Ten mi nenapadol, v nom som vyberala svadobne. Dakujem.

@anonym_autor ano ten

alexashe
8. júl 2025

@anonym_autor svadobný salón Malvina,smerom z mesta na zapad. Neviem ci je to iba požičovňa,alebo sa dajú aj kúpiť,ale vždy keď idem okolo obdivujem krasne satocky 🙂

alexka89
9. júl 2025

Svadobný salón Nicole..má druhej strane za divadlom pri second hande...ja som si tam riešila šaty ...a mali aj za nižšie ceny šaty ktoré niekomu nesadli alebo vrátili po svadbe .

autor
9. júl 2025
@alexashe

@anonym_autor svadobný salón Malvina,smerom z mesta na zapad. Neviem ci je to iba požičovňa,alebo sa dajú aj kúpiť,ale vždy keď idem okolo obdivujem krasne satocky 🙂

Dakujem vsetkym, ja som sa asi v nadpise alebo v teme zle vyjadrila, ja som chcela saty na svadbu ako host, samozrejme, ze sa daju zohnat v svadobnych salonoch aj ine spolocenske saty a potom mi este nazov temy prepisali. O malvine, nicole aj vila white viem, bola som si v nich hladat svadobne saty, viem aj o tom ze malvina je prestahovana oproti plechacu

@alexashe v malvine sa daju saty zapozicat, po svadbe sa vratia, ako aj v inych svadobnych salonoch, ale kupa tych siat je viacmenej zbytocna, clovek ma len starosti s predajom dalej, ak si ich samozrejme nechce nechat. 🙂

tarra6
9. júl 2025
@anonym_autor

Dakujem vsetkym, ja som sa asi v nadpise alebo v teme zle vyjadrila, ja som chcela saty na svadbu ako host, samozrejme, ze sa daju zohnat v svadobnych salonoch aj ine spolocenske saty a potom mi este nazov temy prepisali. O malvine, nicole aj vila white viem, bola som si v nich hladat svadobne saty, viem aj o tom ze malvina je prestahovana oproti plechacu

@alexashe v malvine sa daju saty zapozicat, po svadbe sa vratia, ako aj v inych svadobnych salonoch, ale kupa tych siat je viacmenej zbytocna, clovek ma len starosti s predajom dalej, ak si ich samozrejme nechce nechat. 🙂

@anonym_autor tak áno, v Priore sú. A tiež nejaké keď ideš od Prioru k domu služieb tak oproti - oproti niekde v mieste ako je ten detský ochod. Ešte pred Číňanom.