Práca pre páry
Neviete o dakej praci pre pary s ubytovaním ale nie pracovať na 3zmeny?
Ďakujem
@blog_betka čo si predstavujete pod "prácou pre páry"? :D
@konomut chce prácu, kde jeden zamestnávateľ prijme oboch a poskytne im ubytovanie, kde budú oni dvaja sami. Zväčša teda takmer vždy ide o lacnú pracovnú nekvalifikovanú silu.
@blog_betka akú konkrétnu prácu by ste chceli robiť alebo viete robiť? V zahrničí či na Slovensku? Ak v zahraničí, aký jazyk ovládate? A musí to byť práca pre pár? Nemôže si každý hľadať prácu sám za seba, len v rovnakej lokalite a potom si spolu vyriešiť prenájom?
@konomut chce prácu, kde jeden zamestnávateľ prijme oboch a poskytne im ubytovanie, kde budú oni dvaja sami. Zväčša teda takmer vždy ide o lacnú pracovnú nekvalifikovanú silu.
@melanta Áno, myslela som to tak, či je podmienkou len to, aby ich prijal jeden zamestnávateľ, napríklad do skladu, a aby tam niekde boli, aj keď by každý vykonával inú činnosť napríklad, alebo je nutné, aby tú konkrétnu činnosť vykonávali na tom pracovisku spolu. Neviem si pod tým presne predstaviť, aké majú požiadavky, keď napíše len "práca pre páry"
Ak ovládate nemčinu, dá sa nájsť práca na farmách v Rakúsku, alebo v horských hoteloch v Rakúsku, alebo bez nemčiny aj v hoteloch na SK. Pomocný kuchár/údržbár+čašníčka/chyžná.
@konomut No ako som to napisala ze hľadáme pracu ako par
@blog_betka akú konkrétnu prácu by ste chceli robiť alebo viete robiť? V zahrničí či na Slovensku? Ak v zahraničí, aký jazyk ovládate? A musí to byť práca pre pár? Nemôže si každý hľadať prácu sám za seba, len v rovnakej lokalite a potom si spolu vyriešiť prenájom?
@melanta ja sama moc nemozem robit mam zdravotné problémy prave doma uz nechcem s rodicmi preto chcem s partnerom robit je to tazko