Pracovné príležitosti pre mamičky vo Zvolene
Dobrý deň prosím Vás nevie niekto o nejakej práci vo Zvolene? Mám 3 ročné dieta ktoré chodí do školky a od sepembra si neviem nájst žiadnu prácu. Už som naozaj nutená pisat sem. Chodim vsade vsade si posielam žiadosti a nikde ma nezoberu kvoli skúsenostiam. Mám 21 rokov. Školu som si nedokončila ale práce sa nebojim. Som ochotná naučiť sa niečo nové. Viem sa pohybovať aj v gastre čo sa týka čašníčky nakolko to bol môj odbor ktorý som nevychodila. Som slušná a komunikatívna. Som ochotná robiť aj upratovačku aj pomocnú silu v kuchyni. Financie potrebujem aby som vedela zabezbečiť syna a prave preto sa obraciam sem. Poprosim žiadny katalogovy predaj cez internet ( práca na doma). Budem Vám naozaj velmi vdacná za každu ponuku pretože mi to velmi pomôže,nemôzem len tak sedieť doma a nepracovať. Po 3 rokoch na rodičovskom ma to už uprimne ani nebaví a aj to je další dôvod prečo by som rada pracovala( aby som bola medzi luďmi a nie doma zavretá)Ďakujem ešte raz všetkým čo mi niečo ponúknu a budem rada ak tu komentáre iba k danej veci. Dakujem
@anonym_autor síce budem znieť trošku odveci ale je to k veci, prečo si nedokončila školu? Dokončiu ju teraz (dá sa externe/individuálne), aj sa ti bude ľahšie hľadať práca aj o pár rokov sa možno rozhodneš ešte pokračovať ďalej na VŠ 🙂
@anonym_e991d9 napísala som že aby tu boli komenáre k veci. Nemôžem si dovolit ist do školy mám dieta musim pracovat. Potrebujem aspom minimalnu mzdu.
@anonym_autor síce budem znieť trošku odveci ale je to k veci, prečo si nedokončila školu? Dokončiu ju teraz (dá sa externe/individuálne), aj sa ti bude ľahšie hľadať práca aj o pár rokov sa možno rozhodneš ešte pokračovať ďalej na VŠ 🙂
@anonym_e991d9 je tam prax tyzden skola a tyzden prax a na prax treba chodit. Nemala by som ako stihat aj dieta aj skolu aj pracu na tpp
@anonym_e991d9 primárne mi ide teraz o to aby som si našla rýchlo prácu. Musím si predsa zabezbečiť dieta
@anonym_e991d9 primárne mi ide teraz o to aby som si našla rýchlo prácu. Musím si predsa zabezbečiť dieta
@anonym_autor ale ty si môžeš maturitu dorobiť na akejkoľvek škole, nie len tam, kde si študovala predtým.
Vieš, keď som maturovala, tak som mala 1,5r dieťa doma, takže viem o čom ti píšem, školu som vôbec neprerušila, od teba to bolo krátkozraké. Dieťa naozaj nie je prekážka pri štúdiu, keď som bola už mama 2 detí a pracovala somdorobila som si aj bc na VŠ.
V BB kraji je problém násjť akúkoľvek prácu, tobôž bez vzdelania, takže síce potrebuješ zabezpečiť dieťa, začni tým, aby si mu šla vzorom, že vzdelanie je v dnešnom svete dôležité. Práca a nástup do školy sa nijak nevylučujú. Tento rok to síce nestíhaš ale budúci si určite podaj prihlášku, lebo budete celý život len prežívať za pár eur. Kde je otec dieťaťa?
Skusala si obchodne retazce? Vykladat tovar a tak?
@anonym_autor síce možno napíšeš že môj komentár je od veci. Ale kamarátka si našla prácu v gastre tak, že išla do centa mesta a chodila sa pýtať z reštaurácia do reštaurácia, Aktuálne robí obedovú čašníčku
@anonym_autor síce možno napíšeš že môj komentár je od veci. Ale kamarátka si našla prácu v gastre tak, že išla do centa mesta a chodila sa pýtať z reštaurácia do reštaurácia, Aktuálne robí obedovú čašníčku
@sendy1977 Podla mna vobec nie od veci a hlavne nechat kontakt, v gastre sa to meni.
Mozes si googlit aj nejake stranky na privatne upratovanie.
Tiez navrhujem v tvojom pripade ist osobne do prevadzok a nie len posielat zivotopisy.
@sendy1977 Podla mna vobec nie od veci a hlavne nechat kontakt, v gastre sa to meni.
Mozes si googlit aj nejake stranky na privatne upratovanie.
Tiez navrhujem v tvojom pripade ist osobne do prevadzok a nie len posielat zivotopisy.
@anonym_a84c5b ďakujem hneď teraz aj idem. Malý je v škôlke obehám všetky obchody v Europe celé namestie a dam vedieť že či sa niečo podarilo
@sendy1977 u nas sa to tiez robi vacsinou takto.... Stara skola😁
@anonym_a84c5b ďakujem hneď teraz aj idem. Malý je v škôlke obehám všetky obchody v Europe celé namestie a dam vedieť že či sa niečo podarilo
@anonym_autor Drzim paste, daj vediet.
@anonym_autor Drzim paste, daj vediet.
@anonym_a84c5b prosim Vas a nehlada niekto vo Zvolene napr vyvenčit psika upratat byt/dom postraziť dieta? Aspon zatial by mi to pomohlo kym nemam pracu
Ty si na dieta uplne sama? Mas moznost striedat sa napriklad na smenach s muzom?
Ty si na dieta uplne sama? Mas moznost striedat sa napriklad na smenach s muzom?
@martinkatinka ste zo Zvolena a viete o nejakej práci ak ano tak Vam napíšem. Bola som sa pýtat teraz všade a nikde nikoho nepotrebuju
@anonym_autor Auto máš? Pred Vianocami berú na brigády aj kuriérske firmy, vzdelanie by určite neriešili.
@anonym_autor Auto máš? Pred Vianocami berú na brigády aj kuriérske firmy, vzdelanie by určite neriešili.
@marsmykkok nie nemam ani vodičský preukaz
@anonym_autor Pekáreň Čati v centrume, ale neviem, či by to časovo vyhovovalo.