Rezervácia nadštandardnej izby na šestonedelí vo Zvolene
Ahojte, neviete, či sa dá dopredu rezervovať nadštandardná izba na šestonedelí vo Zvolene? Mám plánovanú sekciu na konkrétny dátum. Ďakujem
Všeobecne sa nedá nadštandardná izba objednať vopred (možno nejake oddelenie, ktoré robí len plánované zákroky)ale šestonedelie toto nemá možné nikde. Proste je to o šťastí, prídeš rodiť,je voľne,tak ideš. Ak nie, sú poradovníky a potom,ak sa uvoľní izba,a si práve na rade,tak môžu tam tá ubytovať.
Všeobecne sa nedá nadštandardná izba objednať vopred (možno nejake oddelenie, ktoré robí len plánované zákroky)ale šestonedelie toto nemá možné nikde. Proste je to o šťastí, prídeš rodiť,je voľne,tak ideš. Ak nie, sú poradovníky a potom,ak sa uvoľní izba,a si práve na rade,tak môžu tam tá ubytovať.
@ivka224 ja som z ke, toto ti neviem povedat..
Momentálne sú k dispozícii 3 nadštandardné izby a aj to len dvojzložkové. Keď prídete v deň sekcie do nemocnice tak sa vás budú na prijíme pýtať resp môžete sa opýtať či majú voľné miesto na nadštandarde. Ale 24 hod budete aj tak na jiske. Lieh, tyčinky a sudokrem je na každej izbe.

@ivka224 https://nemocnicazvolen.agel.sk/o-nemocnici/nov...
„Máme možnosť výberu z dvoch druhov izieb. Izby sa však objednávajú na mieste v čase príchodu mamičky na pôrod do nemocnice. Nie je možné si izbu objednať dopredu, pretože nikdy nevieme, koľko rodičiek budeme mať,“
Toto funguje vsade na hociktorej nadst. Izbe.. neda sa objednat...