icon

Skúsenosti s pôrodnicou vo Zvolene -nadštandardné izby

ivindes97
12. jan 2026

Ahojte dievčatá, chcem sa opýtať rodila niektorá z vás v pôrodnici vo Zvolene, v posledných týždňoch, prípadne mesiacoch? Viem že sa tam toho dosť veľa prerábalo a ešte aj prerába ale ako je to s nadštandardnými izbami? Keď som v roku 2023 rodila dcérku bola som na jednotkovom nadštandarde, sú aj tie aktuálne k dispozícii? Ďakujem za odpoveď 😊❤️

paulinarm
13. jan 2026

Ahoj, síce ti neviem odpovedať na tvoje otázky, tiež ma čaká vo februári tretí pôrod vo Zvolene, ale na poslednom sone čo som hovorila s pani doktorkou mi povedala že jednolôžkových nadštandardných izieb je dosť. Tak dúfam, že bude voľná keď budem rodiť 🙏

ivindes97
autor
13. jan 2026
@paulinarm

Ahoj, síce ti neviem odpovedať na tvoje otázky, tiež ma čaká vo februári tretí pôrod vo Zvolene, ale na poslednom sone čo som hovorila s pani doktorkou mi povedala že jednolôžkových nadštandardných izieb je dosť. Tak dúfam, že bude voľná keď budem rodiť 🙏

@paulinarm ďakujem veľmi pekne za informáciu 😊 mňa pôrod čaká až na konci marca alebo začiatku apríla a aj napriek tomu, že už to bude môj druhý pôrod a druhé bábätko, tak mám nejako potrebu riešiť veci v predstihu lebo človek nikdy nevie

anonym_8f0be1
13. jan 2026
@ivindes97

@paulinarm ďakujem veľmi pekne za informáciu 😊 mňa pôrod čaká až na konci marca alebo začiatku apríla a aj napriek tomu, že už to bude môj druhý pôrod a druhé bábätko, tak mám nejako potrebu riešiť veci v predstihu lebo človek nikdy nevie

@ivindes97 na ich stránke sa prihlas na kurz predpôrodny , kde maš aj prehliadku pôrodnice, za mna je tu super vidiet
teraz robili novy pavilon, rozširovali to dost
na salach máš super pôrodne kreslo postel ... a tiež máš tam pdf zoznam čo si zobrat
agel zvolen,

jamrinka
17. jan 2026

Teraz rodila kamoška, tak bola už na nadštandardnej izbe v novom pavilóne ale vravela, že sa tam nedajú otvárať okná a spúšťa sa tam sama klíma. Ale všetko nové pekné. Majú aj jednolozkové, dvojzložkové a rodinné izby. Pozrite si cenník neviem koľko sa platí teraz za 4 dni na takej izbe ale majú to na stránke. Pôrodné boxy sú 4 a máte súkromie a sú aj veľmi dobre vybavené 😊

ivindes97
autor
17. jan 2026
@jamrinka

Teraz rodila kamoška, tak bola už na nadštandardnej izbe v novom pavilóne ale vravela, že sa tam nedajú otvárať okná a spúšťa sa tam sama klíma. Ale všetko nové pekné. Majú aj jednolozkové, dvojzložkové a rodinné izby. Pozrite si cenník neviem koľko sa platí teraz za 4 dni na takej izbe ale majú to na stránke. Pôrodné boxy sú 4 a máte súkromie a sú aj veľmi dobre vybavené 😊

@jamrinka ďakujem vám veľmi pekne za odpoveď 😊❤️

anonym_eadbf2
19. jan 2026

@ivindes97 pracujem tam, nadštandardných izieb je dosť, je to tam fakt krásne čisté voňavé, ženy odchádzajú spokojné. Držím palce

ivindes97
autor
20. jan 2026
@anonym_eadbf2

@ivindes97 pracujem tam, nadštandardných izieb je dosť, je to tam fakt krásne čisté voňavé, ženy odchádzajú spokojné. Držím palce

@anonym_eadbf2 ďakujem veľmi pekne 😊❤️