icon

Žena zrazená vlakom v roku 2010 vo Zvolene. Ako sa má teraz?

16. feb 2025

https://myzvolen.sme.sk/c/5841517/na-zeleznicno...
Ahojte, neviete niekto ako je natom táto žena ? Prežila to ? Zotavila sa ? Stalo sa to už veľa rokov dozadu, ale často na ňu myslím

bloger
17. feb 2025

Stalo sa to v roku 2011. Nikde som nenašiel či prežila. Snád sa s toho dostala. To sa už asi nedozvieme. Ale je to pekné, že sa tak zaujímaš o niekoho.

camillaa
17. feb 2025

Dúfam, že sa z toho dostala. Ale prečo sa o ňu zaujímaš? Stalo sa to už pred tak dlhou dobou.

svetlonos
17. feb 2025

Si ten vodič?

autor
17. feb 2025

@svetlonos niesom ale videl to niekto z mojich blízkych a často si nato spomeniem

sijana
8. mar 2025

V roku 2012 rozvazovali pracovný pomer so ženou v skúšobnej dobe , ktorú zrazil vlak, lebo bola rok PN. Robila som tam len polroka.Vtedy nemohla rozprávať. Len mi napísala email, že sa jej nedá rozprávať. Robila vo firme len mesiac a bola rok PN. Poslali sme jej výstupné papiere poštou. Nevedela prísť do práce a telefón nedvíhala. Neviem, čo s ňou bolo. Majiteľka firmy vravela, že je chorá na hlavu -spomalena. Odvtedy som nič o nej nepočula.

sijana
8. mar 2025

Človeku je to ľúto, keď sa niečo takéto stane. Možno sa z toho dostala. Neviem. Alebo možno nie, lebo to bolo vážne vtedy.