redakcia
7. feb 2017
9328 

Malé, veľké, guľaté... Čo prezrádza tvar pŕs o žene?

Ženské prsia vraj dokážu, okrem iného, odhaliť osobnostnú charakteristiku ich majiteľky. Prišli na to psychológovia a sexuológovia spoza Veľkej mláky. Ako to už pri takýchto typoch výskumov býva, berte ich s rezervou. No ale prečo sa nezabaviť?

Malé prsia

Dalo by sa povedať, že malé prsia veľkú empatiu značia. Ženy s “lentilkami” majú schopnosť počúvať a porozumieť problémom druhých. Otvorené a komunikatívne žienky však nie sú žiadni anjelici, myslia v prvom rade na svoj prospech.

Veľké prsia

Spoločenské a nezávislé, také sú dámy s výraznými prednosťami. Rady spoznávajú nových ľudí, v čom im pomáha ich schopnosť ľahko sa zoznamovať a konverzovať. Za ich bezstarostným smiechom sa ale môže skrývať vnútorná krehkosť a neistota.

Guľaté prsia

Plné polgule vypĺňajú podprsenky konzervatívnych žien, túžiacich po stabilite a dokonalosti. Adrenalínový zážitok radšej vymenia za príjemnú kaviareň alebo divadlo. Majú rady spoločnosť. Idú si za svojim cieľom, niekedy až bez ohľadu na okolie.

Špicaté prsia

Dobrodružné, úprimné, otvorené optimistky so špicatými ňadrami plávajú životom, snažiac sa vyhýbať konfliktom a problémom, a to aj za cenu ich prehliadania. Niekedy sú až také bezstarostné, že im nezáleží na tom, ako ich slová vezme okolie.

Prsia do strán

Nespútané, impulzívne a vášnivé sú devy s takýmito prsiami. Pre ne je najväčším pokladom v ich živote sloboda. Aby si ju zachovali, neváhajú ísť aj do konfliktu. Vo vzťahu potrebujú sebavedomého a silného partnera, ktorý zvládne ich túžbu po dobrodružstvách.

Smerujúce dolu

Žienky, pre ktoré je podprsenka nevyhnutnosť, sú tiché a plaché. No iba do chvíle, kým si nezískate ich dôveru. Potom sa otvoria a sú z nich zábavné spoločníčky a dobré gazdinky. Rady pomáhajú druhým, sú citlivé a starostlivé.

Tak čo, dámy, platí to? 
#prsia
#zabava
#test

Začni písať komentár...

Odošli