redakcia
8. apr 2019
1052 

Všetko, čo potrebuje čerstvá mamička

Od prvého momentu, kedy na teste zbadáte tie zázračné dve čiarky, až po posledné dni s bruškom, ubehne nejaký ten piatok. Vaše pocity odpovedajú jazde na húsenkovej dráhe. Raz plačete od šťastia, potom zase od zúfalstva. Prežívate okamihy šťastia i strachu. Krásne momenty sú prerušené nevoľnosťami. Užívate si prvé kopance, no okúsite aj nepohodlie. Nie vždy je to totiž prechádzka ružovou záhradou. Napriek tomu však určite súhlasíte, že ide o jedno z najmagickejších období v živote ženy.

Prežívate ukážkové tehotenstvo a vznášate sa na obláčiku šťastia? Alebo patríte ku skupinke žien, ktoré si toto obdobie spájajú s nie príliš euforickými stavmi? Tak či onak, každú príležitosť na to, aby ste sa stretli s najbližšími (a dali si dobrý koláč :P), treba využiť, nie? A preto som sa tejto múdrosti chopila a zavŕšila toto špeciálne obdobie s bruškom bábätkovskou oslavou. Obklopená priateľmi. Dobrotami. Veselou náladou. A darčekmi, samozrejme ;)

Nie, nedostala som plienkovú tortu ani 5 rovnakých denníkov o prvom roku dieťatka. Dostala som niečo zaujímavejšie. Žltú krabičku, teda skôr „krabičisko“, plnú všakovakých detských produktov. Stála tam, na stole, kričiac, aby som sa vrhla a rozbalila ju. To som ešte netušila, že nejde iba o dekoračný predmet, ale aj o praktickú vecičku, ktorú uvíta každá novopečená mamča. Pretože Slovak Baby Box je multifunkčná krabica, ktorá má hneď niekoľko využití. Okrem toho, že v sebe skrýva množstvo praktických produktov či „rozkošností“, slúži aj ako prenosná postieľka. Že ako? Uvidíte nižšie.

Ale poďme najprv k jej obsahu, keďže zvedavosť ma donútila ihneď sa vrhnúť na tie hnedé vrecká a zistiť, čo je v nich ukryté. A čo sa nachádzalo v tom mojom žltom zázračnom boxe? V štartovacom balíčku Klasik som si našla viac ako 47 užitočných vecičiek - matrac, plachtičku, pančušky, čiapočky, body, overaly, dupačky, látkové plienky, zavinovačky, ponožky, rukavičky, hrkálku, maznáčika, detskú kozmetiku, fľašku, cumlíky, detský teplomer, vložky do podprsenky a iné doplnky a potreby.

Po eufórii z vybaľovania darčekov som sa pustila do skúmania toho, ako tento box využiť ďalej. Na dne sa nachádza matrac s plachtičkou, ktorý túto obyčajnú krabicu premení na prenosnú postieľku určenú pre deti do pol roka. Tak si budete môcť malého drobca brať všade so sebou s vedomím, že spinká vo vašej blízkosti a v bezpečí. Box je pevný a je vyrobený zo zdravotne nezávadných materiálov. Potom matrac jednoducho vyberiete a krabicu využijete napríklad ako odkladací priestor. Možno práve na spomienky, ktoré ste si počas toho pol roka so svojím dieťatkom nazbierali.

Máte vo svojom okolí budúcu mamičku? Zoberte si príklad z mojich perfektných priateľov a kolegov, ktorí mi, múdro, nenakúpili množstvo nepotrebností, ale siahli po tomto šikovnom a praktickom boxe, ktorý mi uľahčil chystanie výbavičky. Vybrať si môžete z troch rôznych balíčkov vyskladaných z overených a kvalitných produktov, ktoré nesmú chýbať vo výbavičke žiadnej mamičky. Okrem hygienických potrieb, hračky, kozmetiky či látkových plienok tam nájdete aj základné oblečenie, ktoré pokryje obdobie od prvého okamihu bábätka až do veku pol roka. Prípadne si môžete box vyskladať podľa vlastných predstáv. Určite oceníte aj to, že nielen všetko oblečenie, ale aj plachta a matrac sú vyrobené na Slovensku.

To, ako sa táto tradícia štartovacích balíčkov pochádzajúca z Fínska dostala k nám, sa dočítate tu. Poviem vám iba toľko, že za tým stojí, ako inak, jedna z nás – mamička. Spolu s jej manželom sa rozhodli, že túto milú a praktickú tradíciu prinesú aj k nám. Pretože kto by rozumel potrebám mamičiek viac ako samotná mamička? ;)

-------

Tento článok vyšiel s podporou Slovak Baby Box

Ja som kupu Slovak Baby Boxu zvazovala, ale pri podrobnom preskumani obsahu som sa rozhodla pre finsku verziu (nie statnu, ale komercnu). Ako napad je to dobry, len podla mna treba este vylepsit ponuku obsahu, ktora ma absolutne nezaujala a takmer polovicu tej najluxusnejsej vybavy si chcem zadovazit sama, kedze chcem iny druh alebo znacku produktov. Tym padom sa deklarovany pocet "veci" v boxe sa sice moze zdat vysoky, ale ked sa clovek pozrie na rozpis, tak to v skutocnosti az tak nie je. Osobne si myslim, ze polozky ako vatove tycinky, vlhcene obrusky, flaska, satka, cumlik, termoobal, odsavacka, dezinfekcny sprej, podlozky na prebalovanie, vlozky do podprsenky, krem na zapareniny a hygienicky set, ktore su skor zbytocne a miesto nich by bolo vhodne doplnit oblecenie.
Takisto som si nevsimla (ospravedlnujem sa, ak sa mylim), ze by oblecenie v boxe a jeho velkosti bolo prisposobene rocnemu obdobiu, kedy sa dieta narodi.

2. apr 2019

Pozerala som.si ponuky zahraničných stranok a musim povedať ze za menej penazí clovek dostane lepsiu vybavu, prakticke veci. Myslienka je dobra, len ak sa chcete presadit na trhu, tak by som vylepsila baby box (tip - možnože by bolo dobre spravit prieskum co ine firmy davaju do boxu) a upravila cenu. Inak ludia radsej zaplatia postovne a objednaju si baby box zo zahraničia.

3. apr 2019

Ďakujeme veľmi pekne za spätnú väzbu. Plánujeme do budúcnosti ponuku trochu pozmeniť a hygienický balíček dáme zrejme ako voliteľnú možnosť. Snažili sme sa vyskladať box tak, aby mala mamička väčšinu z potrebných vecí. Je pravda, že oblečenie v boxe neprispôsobujeme ročnému obdobiu, bohužiaľ to momentálne nie je v našich kapacitách. Preto sme zvolili vecičky, ktoré sa dajú využiť celoročne. Čo sa týka obsahu, je to samozrejme individuálne. Určite sa dajú vybrať lacnejšie veci, to už si každý vyhodnotí zvlášť, do čoho je ochotný zainvestovať. My sme sa snažili ísť čo sa týka oblečenia hlavne slovenskou, poprípade českou cestou , a to sa trochu odzrkadľuje aj na cene. Keď si pozrie človek napríklad fínsky baby box, tak v ich FAQ nájde “Our suppliers are located in different countries like Finland, Estonia, Portugal, China, and India,”.

Čiže vecičky odoberajú aj z krajín ako Čína či India, čo samozrejme ovplyvňuje možnosti čo sa týka počtu a ceny. Nevylučujeme, že v budúcnosti tiež zvážime aj takéto možnosti, momentálne sme sa riadili hlavne podľa svojich skúseností a chceli sme, aby náš výber bol čo najviac slovenský (v rámci možností). Čo sa ostatných produktov týka, vyberali sme overené a kvalitné značky.

Každopádne by sme sa chceli ešte raz poďakovať za spätnú väzbu, Váš názor je pre nás dôležitý a budeme ho brat v úvahu pri výbere vecičiek v budúcnosti.

Prajeme krásny deň,
Slovak Baby Box

12. apr 2019

Začni písať komentár...

Odošli