konik_testuje
12. júl 2021
7625 

Skúsenosti s letnou výbavou od dm

Dlhé dni, horúce večery, svätojánske mušky, šantenie vo vode, posedenie s priateľmi, výlety s rodinou,.. Jednoducho, leto začalo. Všetko, čo potrebujete k tomu, aby ste si ho mohli užiť naplno, sme pre vás pripravili. Stačí sa len prihlásiť a zapojiť sa do testovania veľkého letného balíka produktov značky dm!

Čo budeme testovať?

Prázdninové dobrodružstvo sa začalo. A ako každé správne dobrodružstvo, aj to letné musí mať v sebe trošku adrenalínu. Dva mesiace starostlivosti o naše milované potomstvo je niekedy náročné. Aby sme vás potešili na duši aj na tele, pripravili sme pre vás na testovanie veľký letný balík pre celú rodinu. 

Balea28tekuté mydlo na ruky, 500 ml– s vanilkovým extraktom a zamatovou broskyňovou vôňou zachováva prirodzenú rovnováhu pokožky. Doprajte si každodennú osviežujúcu vôňu leta!

Balea šampón na vlasy, 300 ml– vhodný pre akýkoľvek typ vlasov. Nechajte sa zviesť tropickou vôňou exotického ovocia a dodajte svojim vlasom očarujúci lesk a zdravý vzhľad od korienkov až ku končekom. Jemná receptúra vďaka komplexu s vitamínom B3 a provitamínom B5 ošetrí vaše vlasy a zanechá ich krásne pružné. 

Balea sprchovací gél, 300 ml– s chladivým efektom a jemnou kokosovou vôňou je vhodný pre akýkoľvek typ pokožky. Hodnotné zloženie ošetruje namáhanú pokožku po opaľovaní alebo po návšteve solária a chráni ju pred vysušením. Pokožku jemne čistí, zbavuje ju zvyškov opaľovacieho krému, odstráni zvyšky chlóru a slanej vody a chráni ju pred vysušením. 

Balea telový sprej, 200 ml – s vôňou kvetov ibišteka a kokosového mlieka. Účinný až 24 hodín, bez obsahu hliníkových solí. 

Balea AFTER SUN SOS intenzívna kúra na vlasy, 20 ml– intenzívna starostlivosť pre namáhané vlasy. Vyhladzuje povrch vlasu a tým podporuje prirodzený lesk vlasov. Doprajte si intenzívne ošetrené vlasy a ľahké rozčesávanie aj po opaľovaní. 

Balea MEN antitranspirant, 200 ml – so 48-hodinovou ochranou efektívne reguluje tvorbu potu. Bez obsahu alkoholu. Zanecháva príjemne suché podpazušie. Vhodné aj pre aktívnych športovcov, ktorí chcú zostať dlhodobo svieži.  

Balea MEN sprchovací gél 4 v 1, 300 ml – pre osviežujúci zážitok každý deň! Vhodný na telo, tvár a vlasy. Ošetrujúca receptúra s mentolom má chladivý účinok, ktorý vás dokonale osvieži a povzbudí do nového dňa. S chladivým efektom, vhodný na telo, tvár a vlasy pre každodenné použitie. Zloženie so sviežou vôňou čistí a prebúdza zmysly.

sundance hydratačný gél po opaľovaní, 300 ml– s chladivým účinkom aloe vera. Vysoký obsah aloe vera intenzívne hydratuje pokožku po opaľovaní a zanecháva ju zamatovo hebkú. Podporuje krásne dlhotrvajúce opálenie.

sundance17sprej na opaľovanie, OF 20, 200 ml– s obsahom UVA a UVB filtrov. Okamžitá ochrana ihneď po nanesení. S extraktom zo zeleného čaju, vitamínom E, s glycerínom a pantenolom. Rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva mastný film. 

sundance balzam na citlivé pery, OF 50, 4,8 g– s UVA a UVB filtrom, s vitamínom E, avokádovým olejom, prírodnými olejmi a voskom pre pery namáhané slnkom. 

sundance MEN transparentný gél, OF 50 , 200 ml– aj mužská pokožka potrebuje osobitú starostlivosť. Gél s ochranným faktorom 50 poskytuje vysokú ochranu pokožky pred spálením. Ľahká transparentná textúra sa nelepí, rýchlo sa vstrebáva a chráni pokožku ihneď po nanesení. Nelepí a rýchlo sa vstrebáva. Dlhodobo chráni a hydratuje pleť a zanecháva na nej príjemný pocit. 

babylove vlhčené utierky s 99 % vody, 20 ks – utierky s obsahom 99 % vody, bez obsahu alkoholu, farbív, silikónov a parfumov sú vhodné pre dieťatko už od narodenia. Jemne čistia plienkovú oblasť a sú tiež vhodné na ruky, tvár a telo. Vlhčené utierky s neutrálnym pH majú veľmi dobrú znášanlivosť s pokožkou, sú vhodné aj pre citlivú a na alergie náchylnú detskú pokožku. Vyrobené z biologicky odbúrateľného materiálu.

babylove detská športová fľaša, 330 ml– pre malých športovcov je doplnenie pitného režimu samozrejmosťou! Detská športová fľaša uhasí aj ten najväčší smäd a navyše vyzerá skutočne štýlovo. Fľaša14 je nepriepustná, pevná a nerozbitná. Je vyrobená zo starostlivo vybraných a kontrolovaných materiálov, bez obsahu PVC a BPA. Pomocou mäkkého push-pull uzáveru sa fľaša ľahko otvára a zatvára. Vďaka praktickému klipu je možné upevniť ju na tašku či oblečenie. 

babylove neperlivý nápoj, 330 ml-   osviežujúci nápoj z neperlivej minerálnej vody a ovocných štiav z koncentrátov. Všetky prísady v nápoji sú v bio kvalite z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva. 

babylove tyčinka na opaľovanie, OF 50 +, 20 g16 – určená pre citlivú detskú pokožku. Obsahuje UVA a UVB filtre, ktoré ochránia pokožku pred vplyvom slnečného žiarenia. Bez obsahu parfumov, vodoodolná. Vhodná na cielené nanášanie na citlivé oblasti ako nos, uši, brada a líca. Chráni pred slnkom, v zime pred mrazom. 

babylove16gél na ruky pre dospelých, 50 ml– je skvelým pomocníkom na cestách! Spoľahlivo čistí a dezinfikuje ruky v priebehu pár minút. Praktická veľkosť sa zmestí do každej kabelky. Má hravý a moderný dizajn, ktorý vás zaručene poteší.

babylove ovocná kapsička, 100 g – zmes jablkového, jahodového a čučoriedkového pyré. Vhodné pre malé deti od 1. roka ako ovocné občerstvenie medzi hlavnými jedlami alebo na cesty. 

Koho hľadáme

Na toto letné testovanie hľadáme 10 mamičiek a ich rodiniek, ktoré milujú leto. Mamičky, ktoré hľadáme, by mali byť aktívne, optimistické a vždy pripravené vyraziť za dobrodružstvom. Ak rada fotíš, a si ochotná sa o svoje zážitky z testovania podeliť s nami na Modrom koníku, hľadáme práve teba. 

Ako sa zapojiť

Ak by ste rady otestovali tento bohatý balíček, stačí, ak nám pod článok napíšte, čo máte na lete najradšej. Nezabudnite spomenúť, koľko rokov majú vaše ratolesti a či máte doma chlapčeka alebo dievčatko. Ak pridáte letnú fotografiu, potešíme sa. 🙂

Zapojiť sa môžete do nedele 18.7.2021. V priebehu týždňa vyberieme 10 mamičiek, ktoré oslovíme internou poštou.

Budeme sa tešiť na vaše komentáre plné letnej pohody! 🙂

konik_testuje

#test_dm31

Leto milujeme celá rodina, lebo konečne je teplo, svieti ☀️, človek z neho naberie energiu a tú si my radi vyčerpáme na rôznych výletoch do prírody, ZOO, kultúrnych pamiatok...tento rok už máme naplánovaný každý jeden víkend ako ho strávime a tento balíček by sa nám hodil na našich potulkách po Slovenské. Však tu je najkrajšie a stále je vo navštíviť. Tešíme sa na leto plné zážitkov s našim 8-ročným synom a ročným dievčatkom ❤️❤️

12. júl 2021

Leto je pre nas najkrajsie obdobie,svieti slniecko ,mozeme byt dlho vonku,opalovat sa,kupat sa chodit po vselijakych vyletoch. Kedze mame 9 mesacne dievcatko tak je to pre nas s muzom nieco nove vela krasnych a novych zazitkov.🍀💋

12. júl 2021

neskutočne máme radi leto, slnko, oddych, relax, vodu, máme 2 dievčatá vo veku 9 a 16 rokov 🙂

12. júl 2021

Milujeme leto, slnko, vodu, výlety. 😁
Tento rok by sme chceli poznávať krásy Slovenska a jeho prírody. Takže by sa balík určite hodil na cesty. Naša 4 členná rodinka - ja, manžel, dcéra Nina 9 rokov, a synovia Michal 8 rokov a Tomáš 1 rok😁

12. júl 2021

Leto máme radi.Mozeme sa kúpať, chodiť na preliezačky, výlety a stráviť dlhé chvíle vonku či na dvore alebo v prírode. Môj ročný syn teraz objavuje všetko okolo seba .

12. júl 2021

Leto máme veľmi radi...bicyklovanie, zmrzlina, kúpanie, dovolenka 👌 Mám 3 ročnú dcéru, a v septembri sa narodí druhé bábo ❤️❤️❤️

12. júl 2021

Leto je pre nás obdobie plne zážitkov voľna oddychu a užívanie si teplých horúcich dní ❤️.
S dcérkou 4.5roka ktorá miluje najviac kúpanie si užívame každú voľnú chvíľku lebo deti sú malé len raz. Vidieť jej roziarene ocka keď ideme na výlet alebo na kúpalisko je ten najkrajší pohľad 😍. Celá rodinka sa chystáme tento mesiac do tatier bude to parádny výlet a verím ze si ho všetci spolu uzijeme😊. Na fotke dcérka prvý krát tento rok na kúpalisku bola celý čas vo vode 🙂

12. júl 2021

Mam chlapčeka 1rok a dievčatko 4roky od malička kupujeme v dm vsetko najradšej majú deti presnidavky a kapsicky 🙃

12. júl 2021

Leto s DM, vždy u nás na 1.mieste ! Radi by sme otestovali balíček od Vás, celá rodina by sme si našli pár kúskov na otestovanie 🙂

12. júl 2021

Leto je pre našu 4 clennu rodinu najobľúbenejšie obdobie, staršia dcéra za chvilu 13 rokov, ta žije fotením takže o fotky by núdza nebola a mladšia miluje vodu tak furt kdesi cestujeme za dobrodružstvámi🤩

12. júl 2021

Mám troch drobcov doma, k tomu ešte každú chvíľu vnucatka. Najradšej máme zábavu , keď sa hrajú spolu deti pred bytovkou, prechádzky, zábavu, no tiež aj oddych. Majú malý bazenik, všetci sa doňho natlačia, no tešia sa z vody
Veľmi by nás potešil tento balíček a pomohol by nám užiť si chvíľky.
Ďakujem.

12. júl 2021

Ahojte, vitam sa 🙂 leto je “moje” rocne obdobie. Milujem lezat na slnku, len tak sa pripekať, teple lúče slnka na mojej pokožke su doslova balzam na dusu 🙏🏻 Toto leto je vsak pre mna ine, značne opatrnejšie, kedze som v 14. tyzdni tehotenstva. Budem ho travit na slniečku o cosi menej, ako zvyčajne ❤️ Mam doma budúcu prvacku, Tamarku, sestru a brata vo veku 7 a 5 rokov, ktori prevažnú vacsinu dna trávia na slnku šúchanim prdeliek na tejto obrej nafukovacej smykalke 😄 V priebehu tyzdna dorazí bazen, aby sme si aj my, dospeli prisli na svoje. Pracujem v IT uz stvrty rok, momentalne “vdaka” pandemii na full remote, takze si pracu “uzijem” vo vonkajších priestoroch ❤️ Radi by sme sa zapojili do testovania, kozmetiku od DM pouzivam prevazne ja 🌺 Dakujeme!

12. júl 2021

Ja leto nezboznujem 😀,ale zato moje deti Lilka (5) a Lukasko (1,5) ho maju radi aj za mna.kazdy teply den travime u babky v bazene,kedze na kupalisko si netrufam z organizacnych dovodov 🙈😀 ale po novom si robime leto nielen na balkone,ale dokonca aj priamo v obyvacke ⚓🧜‍♀️🧜‍♂️🏊‍♂️
Velka skoda ze sa da pridat iba jedna fotografia,rada by som sa pochvalila potulkami nasim Slovenskom

12. júl 2021

Leto a prázdniny si užívame spoločne s našim drobcom aktívne. Chodíme na kúpaliská, do lesa, toto leto sme skúšali paddleboard, vychutnávame si zmrzlinu, čerstvé ovocie, melóny, tancujeme v letných dažďoch… 😎 aj preto by sme chceli vyhrať dm balíček 🙂

12. júl 2021

Leto milujeme, manzel stale vraví, ze radsej dve leta ako jednu zimu 😊 kedze mame dvoch chalanov 9 a 6rocnych a princeznu 4mesacnu,tak nasou najvacsou zachranou je bazen,cize dm produkty urcite najdu uplatnenie a velmi radi vyskusame nieco nove 😁😊

12. júl 2021

Leto je dar a pre nas s manzelom najvacsi,ked dvaja pubertaci 11 a 13 sa socializuju v tabore 🤗najmladsia 3 rekreuje u babkovcou dedkovcov a my?ziadne mami oci 👌😁 len tak si lahnut do bazena s poharom vina a life is life na na nanaaa🤪

12. júl 2021

Milujem leto, dovolenky- najmä v horách , posedenie s priateľmi pri pivku, či grilovacka na záhrade. Toto leto je pre nás špeciálne tým, že ho trávime v očakávaní 🤰🏻 o rok už s maličkým 👶🏻🤍

12. júl 2021

Leto je pre mňa synonymom relaxu, grilovačiek a večerných prechádzok. Od kedy máme dom tak aj bazénových akrobacií mojich troch detí (Riško 8r, Vilko 3r, Vladka 1r), zbieranie úrody a tešenie sa z domácej zeleniny a ovocia.
🍓🍇🍅🍎🥒
Deti sú v bazéne od rána do večera,ak to dovoľuje počasie, opaľovací krém u nás míňa rýchlosťou blesku. Opaľovaciu tyčinku sme ešte neskúšali,natierať s ňou tri nezbedné by mohlo byť zaujímavé. Pri bazéne nesmie chýbať dospelý dozor,ktorý na všetko dozerá a ani ten sa nesmie spáliť od slnka,čo poviete?
🌊☀️🌊☀️🌊☀️
Už pár rokov mi,ale leto prináša aj hromženie na neustále horúčavy a za schladenie nápojom, zmrzlinou alebo rýchlou sprchou platím zlatom. Rada vyskúšam váš sprchový gél s chladivým efektom a teda asi si ho aj hneď bežím kúpiť,lebo to už nevydržííím.
❄️❄️❄️

12. júl 2021

Milujeme leto a využívame ho naplno, cele dni vonku opekačky, grilovačky posedenia a kopú času trávime vo vode. Mám doma 2 loptošov Dominika 7rokov a Matej 10 mesiacov.

12. júl 2021

Sme 4 clenna rodinka. Chalani maju 2,5 a 5,5 🙂 a co mame na lete najradsej? Ze sme rychlo vychystani a mozme hned vyrazit 🤣 za chrobakmi, na zmrzku proste kde nas napadne

12. júl 2021

Leto je pre nás obdobím oddychu, výletov, pohody, domácej zmrzliny, Radi trávime čas v prírode, pri vode , na grilovačke u babky a dedka na záhradke alebo večer, keď deti spia na balkóne s manželom. Detičky Laura 5 rokov a Leo 2 roky by najradšej celé dni len vonku trávili

12. júl 2021

Ja mám skoro 15m dcéru a leto miluje, rada sa kúpe v bazéne a slnko si užíva 🙂 často grilujeme, opaľujeme sa, spolu s manželom radi chodíme na menšie výlety každý víkend celé leto, radi spoznávame Slovensko, takýto letný balík by sme radi chceli vyskúšať a podeliť sa o skúsenosti s ostatnými 🙂

12. júl 2021

Syn ma 9 a dcerka 5
Leto zboznuju...voda v bazene,vylety po okoli,vecerne grilovacky...co si viac priat...testovaniu by sme sa potesili a vyskusali uplne vsetko...

12. júl 2021

Juj toto by sa nám hodilo. Tatinko konečne ma viac času s nami chodiť po výletoch a keďže má vitiligo, musí sa mazať 50tkou. A ja sa ľahko spali, takže pre nás leto znamená hory, chalupy, tiesňavy a jaskyne 😂 Mame chalanov pol roka a 4,5 roka

12. júl 2021

Leto je pre nas synonymom oddychu, vyletov a dovolenky a celkovo casu straveneho spolu. Radi sa chodievame kupat, na lahke tury po Slovensku a ak to situacia dovoluje, tak aj k slovenskemu moru do Chorvatska. 🙂
Mam 9-rocneho syna a aj 3-rocnu neterku, s ktorou radi travime leto u nich na dvore na grilovackach, ci v bazene. 🙂
A kedze kozmetiky nie je nikdy dost a rada skusam na sebe a svojej rodinke aj novinky, vyhre by sme sa velmi potesili a s radostou ju otestovali. 🙂
Prajeme pekne leto aj vam!

12. júl 2021

Leto milujem naviac zo všetkých ročných období asi preto, že som sa narodila v lete som,, letné dieťa,, a tak isto aj moja dcérka, ktorá sa narodila deň po mne v ten istý mesiac ako ja len iný rok 😍 keby bolo leto 12 mesiacov v roku brali by sme ☺️🌞👙🌊 Dcérka oslávi tento mesiac 27. 7. svojich 7.rokov ❤️

12. júl 2021

Leto milujeme celá rodina, najradšej chodíme do hôr aj keď je to teraz trosku náročnejšie pri 7mesacnej dcérke ktorá dlho v kočíku nevydrží, ale snažíme sa chodiť do prírody a odpocivania niekde v chládku pri studenom meloniku a ovocicku 😊 mame doma aj 3 ročného chlapca 😊

12. júl 2021

Naša štvorčlenná rodinka v zložení mama, oco, 5 ročná Vierka a takmer 3 ročný Vladko miluje leto. Veľa času trávime na našej záhradke, kde máme malú chatku a bazén. Cez leto sa obyčajne zúčastnime všetkých akcií pre deti v okolí a keďže som posledné leto doma na rodičovskej dovolenke, tak sa snažím mať dennodenne zaplnený program pre deti. Tento rok sme uz stihli aj kratšiu dovolenku na Donovaloch. Kúpaliská v okolí nás ešte len čakajú 😁😁😁😁

12. júl 2021

Najradšej na lete máme, to že spoločne chodíme na výlety, dovolenku. A to že spoločne trávime veľa veľa času. 🌴🍹⛱️

12. júl 2021

Toto leto je pre nas trosicku ine, nez tie predchadzajuce, kedze sa ku koncu roka rozsirime o noveho clena rodiny, k 9rocnej dcere Tanicke pribudne syncek Filipko... preto sme sa toto leto rozhodli stravit na Slovensku bez nejakeho velkeho cestovania, na druhej strane testujeme vsetky mozne aj nemozne bazeny a jazera, ktorych mame nastastie v okoli pozehnane a balicek od DMky by na tieto nase vyletiky perfektne sadol

12. júl 2021

Šikovne produkty na testovanie čo ocení určite každý a aj my😉

12. júl 2021

Leto v našej rodine znamená hlavne oddych, voda, priatelia, krásne nové zážitky a veľa, veľa nekonečného smiechu. Synovia 7r a 4r vodu milujú od narodenia, nakoľko sme každý rok trávili pri mory, tento rok zostávame spoznávať Slovensko a jeho krásy 😉 letný balík na testovanie by určite potešil 🍀🍀🍀

12. júl 2021

Leto je pre nas najkrajsie obdobie,svieti slniecko ,mozeme byt dlho vonku,opalovat sa,kupat sa chodit po vselijakych vyletoch. Kedze mame 22 mesacne dievcatko a 4rocnu neterku mame vela krasnych a novych zazitkov.🍀💋

12. júl 2021

Pri slove leto, u mňa prebehnú zimomriavky..nie z toho, žeby sa mi protivilo, ale z toho, že leto a hlavne teplo zbožňujem. Momentálne mi však teplo nerobí bohvie ako dobre, nakoľko sme v očakávaní 👶🏻 chlapca, ktorý ku nám čoskoro príde (v auguste) ❤️☺️

12. júl 2021

Moje top obdobie je leto, lebo sú s ním spojené výlety, voda, slnko , dlhé dni .... Letnú výbavu do DM by som veľmi rada testovala. 29.7.odlietame ma týždeň k moru, takže výbavu by som vedela otestovať naozaj na ostro 🌊🏝️😊 s manželom by som sa podelila o pánsku kozmetiku, dcérka by pri mori zas testovala detské výrobky 😊 mali by sme
celkom zábavné spestrenie dovolenky 😊

12. júl 2021

leto mame asi najradšej lebo svieti slniečko a môžeme chodiť na výlety, kúpalisko alebo len tak do prírody.. deti (dcéra 15,a syn 12,8,2)milujú leto hlavne kvôli vode a kúpaniu sa v bazéne 🤗🤗

12. júl 2021

Leto celá rodinka zbožňujeme. Slnko, prechádzky zmrzlina...to je naše .Každý víkend chodíme niekam k vode alebo do hôr. Máme radi Bojnice a Tatry ❤️ kam sa radi stále vraciame. Dcérka je partacka. Má 5 rokov a najradšej má kúpaliská a Tatry .Ročný synček najradšej pozerá na zvieratá v zoo, čiže doteraz sme zoologické záhrady navštívili už 4 x 🤣 ani jeden víkend sa nenudime. Stále vymyslame program pre našich drobcov ❤️❤️❤️

12. júl 2021

Leto milujeme vsetci 5, mam 10 rocneho chlapca, 8 rocnu dceru a takmer rocneho syna.
Denne sa chodime kupat na Šírave, občas aj na Vinné. Chodievame aj na túry do lesa. A uz sa tešíme aj na otvorenie kúpaliska u nás.

12. júl 2021

Slnko, teplo, voda. Aj keď teraz je situácia všelijaká a dávame si väčší pozor, veľmi radi sa stretávame s ľudmi, príbuznými, kamarátmi a aj cudzími na ihrisku. V lete sú na seba ľudia milší a viac sa usmievajú, čo teraz cez rúška nebolo vidno a chýbalo nám to.
Toto leto je pre nás výnimočnejšie o to, že k dcérke Melanii 2 a pól pribudla Olivia (29.5.)
Preto sme stále vonku a Melanka mi so sestričkou všemožne, niekedy aj nemožne, pomáha

12. júl 2021

Na lete milujeme vsetko. Mame 2 chlapcov Matka a Kubka 3 a 8 rokov 🙂
Toto bol nas posledny víkend spojeny so splavom Váhu. Kozmetila od DM by mala pocas celeho leta u nas využitie 👌
Radi cestujeme a verime ze aj toto leto nas caka vela dobrodružstva 🥳😍🙏

12. júl 2021

Na lete mame najradšej výlety po Slovensku..už máme za sebou nejaké..a ešte nás čakajú ďalšie miesta..mám dvoch synov 4 a 9 ročných.. milujú sa kúpať v bazéne a a nanuky či zmrzlina nesmie chýbať 😉☀️

12. júl 2021

Leto je naše najobľúbenejšie obdobie roka,máme na seba viac času,užívame si vodu,slnko,grilovačky,posedenia s priateľmi a rodinou.Veľa cestujeme,výletujeme ale aj "škrečkujeme" na zimu.Zavárame,varíme lekváre,zbierame bylinky.Deťom sa snažíme ukázať v akej krásnej krajine žijeme a že je stále kam ísť.
A to najdôležitejšie-všetko robíme spolu❤
Naše dievčatá sa volajú Emily 5r. A Karolínka 1r.

12. júl 2021

Leto je to najlepšie ročné obdobie. 38 stupňov síce nemusí byť, ale inak si ho vieme na plno užiť. S ročným synčekom a trojročnou dcérkou trávime koooopec času vonku, v bazéne, na prechádzke a výletoch ❤️ tento rok sa chystáme ísť obzrieť krásnu Terchovu 🙂 ale kým bude mať tato dovolenku, väčšina dní u nás vyzerá takto 😁😁😁

12. júl 2021

Leto si najviac uzivame doma na dvore alebo niekde v prirode popripade na kupalisku. Mame 22mesacneho synceka samka tak s nim to je len o behani. Ale ked sa hraje sam pekne v pieskovisku tam je spokojnost 🤭🤭

12. júl 2021

Leto je bohaté na vône a zážitky, zbožňujeme turistiku, letné túlanie sa, ale i vôňu zaváraných marhúľ. Kozmetika z DM nám každodenne robí spoločnosť, vôbec si bez nej nevieme predstaviť život. Náš každodenný život je pestrý aj vďaka naším detičkám, ktoré sú vo veku - dievča 9 r. a chlapec 2 r., lebo najmä oni sú vo všetkom neriadené strely a človek ozaj občas býva tým všetkým prekapený.

12. júl 2021

Na lete mame najradšej tie dlhé letné večeri hlavne pri mori, opaľovanie, šantenie vo vode so synom, grilovačky, slnko, voda, výlety po našom krásnom Slovensku.
Len škoda, že keto je tak krátke hlavne pre deti.
Syn Hugo má 5,5 roka ❤️🥰
Výhre by sme sa potešili a otestovali všetko

12. júl 2021
12. júl 2021

My máme 2 detičky. Emma Giorgia má 1 rok a Samuel 9.
Na lete milujeme teplo, vodu.
To všetko si plánujeme tento rok užiť naplno. Keďže minulého roku nebola dobrá situácia a Giorgia bola ešte bábätko.

12. júl 2021

Ja milujem leto a som stastna, ze nasa dcerka to podedila po mne.. je to vodny zivel, vo vode by stravila vacsinu svojho kratkeho zivota (20mesiacov) ❤
Chystame sa toto leto aj k moru, tak Vase produkty by boli pre nas ako stvorene a urcite by sme ich otestovali na 100% 🙏😊

12. júl 2021

Na lete milujeme vodu, teplo, zmrzlinku a výlety, mam dve dievčatá 4 a v auguste 9 rokov a drobca na ceste 🙂 určite by sa u nás využil a otestoval každý jeden výrobok aj ocko by nemal v kúpeľni iba 3 veci🤣❤️

12. júl 2021

Leto milujeme najviac zo všetkých ročných období 🌸 najlepšie sú dlhé letné dni plné vody, slnka, grilovačiek ☀️ Doma máme 2,5 ročného drobca Riška a pravidelne nám robí spoločnosť aj môj 8 ročný brat Tomi ❤️ Kozmetika z dm nám teda robí spoločnosť každý deň či už pri bazéne, alebo len tak vonku v záhrade. Testovaniu by sme sa veľmi potešili 😍

12. júl 2021

Leto milujeme. Moje deti zbožňujú vodu a všetko snou spojené. Väčšinu leta trávime vonku, v bazéne, s priateľmi, grilujeme,chodíme na výlety. Kozmetiku z DM zbožňujem a vždy máme doma riadne zásoby. Doma mám dvoch chlapcov 3 a 6 rokov ❤️

12. júl 2021

Na lete máme najradšej spontánnosť, vždy nás niečo prekvapí hneď na začiatku 😀 A tak v lete máločo plánujeme, užívame si "zo dňa na deň" a tak plánujeme väčšinou aj výlety. Jeden večer sa rozhodneme, na druhý ideme. Cestujeme vlakom, autobusmi, pešo, proste všelijako, aby mali chlapci zážitok od A po Z 🙂 Striedame kopce, vodu, kultúru... Ani nevieme, ako nám to ubehne vždy a zas je september. Inak na lete milujem kultúrne leto v našom meste, ktoré je nabité podujatiami a hoci trávim na nich čas pracovne, je to pre mňa pravá letná nálada 🙂

A posielam vám dôkaz, že naše leto začalo adrenalínovo hneď od začiatku 😀 Akonáhle bodky skončia, plánujeme akčne dobehnúť všetko zameškané 🙂 aj s Tomáškom (8) a Andrejkom (5) 🙂

12. júl 2021

Leto si uzivame v tieni a pri dobrej muzike, kedze sme doma vsetci rudokozce. Ako hovori moj muz, na slnku zhorime ako fakla. Okrem dvoch dospelych upirov, mame aj jedno dojca-upira 👨‍👩‍👦 Najradsej mame sedenie v trave alebo pri vode s pivkom a grilovanie u rodicov na zahradke 🌞🌞🌞 a kedze nase stvornohe dieta 🐶 sa musi vencit, tak sme casto v lesoch v okoli Bratislavy.

12. júl 2021

Na lete milujeme slnko ,teplo a vodu a stanovanie😄.Zbožňujeme stanovacky a tento rok sa chystáme prvýkrát aj s dcérkou Diankou ktorá bude mať v auguste rok. Starší synček Tomáško (7r.)je už v stanovaní ostrieľaný .Na tento rok máme naplánovaných viacej takýchto stanovačiek kde by sme drogériu od DM určite využili.

12. júl 2021

V lete mame najradsej slniecko a vodu. Nasi chlapci(5 a 2 roky) vodu miluju,takze sa chodime casto kupat a tiez vela na turistiku. Radi cez leto grilujeme a robime si jednodnove vylety pri zvieratka a rozne akrakcie pre deti. Na foto je nas Jakub na Ciernej vode 😀

12. júl 2021

Leto milujeme. Dlhe letné večery, dobrá zmrzlina, super grilovačka, skvele osvieženie v bazené alebo mori, limoooonady 😊 Veľmi by sme sa potešili testovaniu nakoľko väčšinou produktov používame práve z DM. Mám 6,5 🌙 dcérku Tamarku 🥰

12. júl 2021

Ja sa každý rok teším na leto, ja potrebujem teplo, slnko mne ani tieto vysoké teploty nevadia 🙈. Mám 1,5 ročného syna tak teraz si užívame všetko čo leto ponúka, zoo, prechádzky, výlety 😊. Niektoré výrobky z balíčka kupujeme pravidelne (detské utierky sú 🔝, tak isto neperlivy nápoj ma syn veľmi rad) veľmi radi by sme aj ostatné výrobky otestovali ak by bola možnosť 😁

12. júl 2021

Leto milujeme kvoli teplu, prechadzky, zmrzlinky, dlhe vecery. Doma mame dve princezny, ktore maju 8 a 5 rokov.

12. júl 2021

My si užívame leto na dedine a je skvelé. Odreté kolená, v gumakoch po potoku, ovocie a zelenina zo záhrady rovno do úst, sledovanie chrobákov, pavúkov a všetkého živého u nás na dvore a veľa výletov po okolí a kúpanie v starom drevenom koryte. Mám doma dvoch chlapcov. Starší má 2 roky a 8 mesiacov a mladší 8 mesiacov. Veľa a rada fotím ako trávia detstvo na dedine. A viacero uvedených produktov z dm už mame otestovaných doma, takže recenzia sa bude písať “sama”

12. júl 2021

Leto je pre našu rodinu znamením oddychu, trávime ho spolu. Výletujeme a plníme si naše sny. Každý z nás si na začiatku prázdnin, napíše do nášho cestovateľského denníka, čo by sme chceli zažiť a potom sa sny stávajú skutočnosťou. Sme traja, vaše výrobky milujeme a sprevádzajú nás na každom kroku. Dcéra má 13 rokov a aktívne športuje. My tiež športujeme:paddlebordujeme, milujeme plávanie, horskú turistiku, jazdu na koni, motocross. A stíhame toho fakt veľa. 🤾‍♀️🤽‍♀️🚴‍♀️🏋️‍♀️⛹️‍♀️🏄‍♀️🚣‍♀️🏊‍♀️⛷️⛷️🏇🏃‍♀️🤸‍♀️🧘‍♀️💃

12. júl 2021

Na lete máme najradšej dovolenku a more, more. Aj naša malá láska Anetka má radšej kúpanie v morskej vode. 😊

12. júl 2021

🌞Na lete milujem iskričky v očiach našich detí, množstvo radosti a srandy zo spoločných výletov, prekvapení.Najviac je, keď nám opakujú večer, len tak sami od seba,ako nás ľúbia.Vtedy viem, že sú šťastní za spoločné chvíle. A my sme najšťastnejší rodičia 2 chlapcov (2,5 a 5 ročného👶🏼👦🏼)
Veľmi by sme sa potešili výhre, ktorá by nás sprevádzala po našich dovolenkách a výletoch 🍀♥️

12. júl 2021

Toto leto je pre mňa oddychové s mesačným synčekom. Užívame si letné dni na dvore, prechádzky a vodu v bazéne na záhradke, grilovačky 😊

12. júl 2021

v lete chodime najradsej na vylety a prechadzky s nasou dcerkou ktora ma 21 mesiacov

12. júl 2021

Keď sa povie leto tak sa každý rok teším na rozloženie bazénu pre krpcov ale aj pre nás 😍😍 keď ma manžel celozávodnu dovolenku tak sa nevieme dočkať už výletov ako každý rok tak aj tento sa ich chystáme obísť veľa naši krpci chalani majú 3 r a 9 m ;) obidvaja majú radi vodu takže sa vždy na leto tešíme

12. júl 2021

Leto v našej rodine znamená hlavne oddych, voda, priatelia, krásne nové zážitky a veľa času stráveného s najbližšími. Tento rok budeme spoznávať Slovensko a jeho krásy 😉 letný balík na testovanie by určite potešil 🍀🍀🍀 Snáď sa šťastie na nás usmeje 🙂

12. júl 2021

Priznám sa, že som skôr milovníčkou zimy, ale keď príde leto, na zimu celá rodina zabúdame a užívame si spoločné chvíle. Naša rodina sa skladá z dvoch pojašených divošiek. 9 ročná amazonka, ktorá rada pátra po hmyze a zákutiach dedkovej záhrady a 12 ročná divoška, ktorá je občas už "prakticky dospelá" a mimoriadne rada skúša všetky kúsky môjho kozmetického kútika. Súčasťou rodiny je aj manžel, ktorého občas z nás troch bolí hlava, ale vďaka jeho nadhľadu sa častejšie smejeme. A potom som tu ja, ktorá ideálne trávi čas na lehátku s knihou v ruke a vstrebáva vitamín D. Naše letá patria vždy na 100% rodine, sme spolu celé dni. Radi vyrazíme na bicykloch, kolobežkách, alebo len tak trávime čas vonku s loptou alebo frisbee. Často chodievame k dedkovi na dedinu, kde sa dievčatá dosýta vybláznia v bazéne a následne sa na záhrade odohrávajú turnaje v badmintone, alebo niečomu, čo sa na badminton podobá :D. Milujeme more a tiež sa ho chystáme navštíviť aj tento rok, teda z testovacieho balíčka by sme dôkladne otestovali prakticky všetko. Či už na pláži, alebo na výletoch po talianskom pobreží 🙂

12. júl 2021

Sme mladá rodinka s 11 mesačnou dcérou 🥰 Leto trávime aktívne buď pri vode alebo v prírode. Chystáme sa objavovať čaro Slovenska počas celého leta 😉

12. júl 2021

Na lete mam najradšej to ze sme viac spolu. Sú prázdniny a človek je viac nútený vziať dovolenku a tým pádom viac veci vidieť a stihnúť. Syn miluje aj vodu aj les. Tak ze vyhoda sním. Mam synčeka 5 rokov

12. júl 2021

neskutočne máme radi leto, slnko, oddych, relax, vodu, máme 2 dievčatá vo veku 9 a 111 rokov 🙂

12. júl 2021

Milujeme leto, dovolenky, výlety, kúpanie, stanovanie, turistiku.... celá rodina. Mám 3 deti s ktorými sa určite nenudím: 10, 7r a 5mes

12. júl 2021

Najradšej mám slobodu, vypadnúť z domu kam nás nohy, kolesá zavedú bez plánov ☺️ s fľašami vody, lekárničkou a vlhceny mi utierka mi 🤣 tie sú dobré na všetko.
A stanovačky, rybacky, sumcovabnicky ☺️🙃
Zvuk pukajucej vaničky a potom bzzzzzzzz.. Para z navijaku.
Ale ja osobne milujem aj turistiku, z rodiny najviac 🤣 niektorý členovia v lete pri mne trpia ak musia do kopca viac ako 1x za tyzden a viac ako na 20m 🤣👌
Deti 5syn a 12dcera
Dcéra už teraz radšej okupuje kreslo a chytá bronz, alebo sa len tka vozí na člne, ta už má iné aktivity 🙃 krpec ten je zivel

12. júl 2021

Ahoj. Sme rodinka ktorá miluje vodu a rybárčenie. Veľa času trávime vonku, v prírode, pri vode. Mame 2 dievčatá Emka 11r,Zuzka 2,5r.

12. júl 2021

Leto milujeme cela nasa rodinka, pretoze hned ako vyjde slnko ideme z neho cerpat energiu a aj vitaminik D. Toho roku si leto planujeme este viac spolu, nakolko nastupujem od septembra do prace, preto toto leto budeme naplno zit. Deti miluju vodu, kupaliska, ihriska. Ja s manzekom slnenie, tak to vieme takto sklbit. Tiez vyrazime do zoo alebo aj na vylety, nech deti spoznavaju a ucia sa novym veciam. Na ziadnom vylete, nam nesmie chybat nejaky produkt z dm, ci uz dobrota pre deti alebo opalovacie kremiky, obrusky a podobne. Nech mame krasne slnecne leto plne zazitkov vsetci..nasa dcera ma 7 rokov a syncek 2 roky, takze doma sediet nemozeme, stale musime nieco vymyslat, rychlo sa zbalit a vyrazit 😊😊😊

12. júl 2021

Najradšej mame kúpanie sa, leto milujeme cela rodina 😀 mame doma 2 rocnu dcéru ktorá je raz tam a raz tu 😀 objavuje a na ceste chlapčeka ktorý sa nám zachiločku narodí... Balíček by nás veľmi veľmi potešil 😀

12. júl 2021

Leto milujem, čakám na neho v podstate celý rok 😂 na lete máme najradšej kúpanie ale aj chvile strávené na našej chalupe. Máme osem mesačného chlapčeka. Možnosť testovať výrobky by ma veľmi potešila, nakoľko DM výrobky mám veľmi rada.

12. júl 2021

Na lete najviac zbožňujeme možnosť ísť do našej záhrady a zbierať úrodu a samozrejme teplo, bazén... Máme dievčatko( 8mesiacov)

12. júl 2021

Keďže máme 15 mesačnú dcérku a začíname chodiť, trávime čas hlavne na záhrade. Najradšej sa kupeme v bazeniku 🙂Maminka s tatikom si užívajú večer na terase keď malá zaspí . Chystáme sa s malou prvý krát na kúpalisko, takže kozmetika by potešila 🙂

12. júl 2021

Leto je najkrajšie obdobie plný krásnych zážitkov ktoré som zažila mojou rodinou cez prázdniny keď sú deti doma . Väčšinou trávime čas na záhrade alebo prechádzky . Veľmi radi chodíme do zoo . 😀

Mám dcéru Emíliu ktorá má 16 r.
Mám ďalšiu dcéru Simonku 10 r.
A ako posledného mám syna Sebika a má 5 r.

12. júl 2021

leto milujeme, lebo sme všetci viac spolu. Podnikame vela vyletov, kúpačiek, dovolenkujeme... proste si užívame ako to len ide. máme 4 synov. najstarší ma 23rokov a potom menší 3 králi Daník 8r. dvojičky Miško a Riško 5r.😘

12. júl 2021
12. júl 2021

Leto miluje celá rodinka😊 synček mal zdravotné problémy a nemohol vodu v bazénoch.. boli sme smutní, že sa nemôže kúpať.. všetko skončilo dobre a my si môžeme užívať spoločne vodu a slniečko😊synček má 3,5 roka a dcérka 1,5 roka..testovanie by nás veľmi potešilo hlavne kvôli kozmetike, pitnému režimu.. kozmetiku z DM máme veľmi radi , s dcérkou sme v predajni každý týždeň odkedy nám otvorili novú predajňu😀😀😀

12. júl 2021

Zbožňujeme leto 🤍môžeme sa kúpať ,opaľovať jesť veľa ovocia a milujeme aj zelineninu zo záhradky 🙂 a zdá sa že aj náš synček o chvíľku bude sláviť 1 rok má rád letooo💛☀️☀️☀️celé dni sme na záhrade a učíme sa chodiť 🙂 a DM milujem či v lete či v zime proste top obchod odkedy som mama haha aj babylove mliečko nám smakuje 🙂

12. júl 2021

Dobrý deň,

na lete má rada slnko ktoré dodáva telu tak potrebný vitamín D, synov smiech a radosť keď napustíme bazén alebo na záhrade podnikneme balónovú vojnu s vodnými balónmi. To, že deti nemusím obliekať do ix vrstiev, predĺžené dni a skrátené noci. To množstvo výletov ktoré nám leto umožňuje podniknúť. Tie dni keď si ugrilujeme obed alebo večeru. V neposlednom rade určite to množstvo chutnej zeleniny alebo ovocia ktoré nám leto ponúka. Milujem, keď sa príroda prebúdza a ožíva.

DM produkty by sme síce testovali len doma alebo na záhrade, no určite by som si ich zobrala aj k moru, ak nám výjde a otestovala v záťažových podmienkach a dodatočne pridala fotky. Testovači: muž a syn ( 3,5r. )

Pekný deň 🙂

12. júl 2021

Máme dve deti . Chlapček 6 mesiacov a dcéra 3 roky. Leto máme radi. Veľa času trávime v prírode ,lese u starých rodičov . Vodu si užívame najmä doma v bazéne . Do vnútra sa schované hlavne počas obeda keď je slnko veľmi vysoko. Testovaniu by sme sa všetci potešili a každý by vyskúšal to svoje . 🙂 Fotka je jeden z našich letných výletov .

12. júl 2021

Leto milujem od malička a toto je obzvlášť špeci, lebo ho zažívame s našim krpcom 9mesačníkom Arturom☺️☀️ Máme radi vodu, slnko, výlety , ale aj len obyčajné prechádzky na zmrzku 🍦.A maminka má najradšej , keď Arturko po výlete takto zaspí a má chvíľku na vydýchnutie 😄🙈💛
Produkty na testovanie by nás extrémne potešili , lebo v DM sme pečení- varení a Balea produkty sú nám veľmi blízke.
🍉Leto , leto , letíčko postoj ešte máličko.
Slnko, teplo, vody mnoho
Opáliť sa- to je ono.
Aj testovať postíhame
DMku my radi máme🍉

12. júl 2021
Autor komentár zmazal

Ahojte, na lete milujem, teplo , vodu, bazén , more a melóny 😁 tento rok sa k moru nedostaneme, lebo o tri týždne čakáme prírastok , teraz mame doma 2,5 ročného chlapca , s ktorým sa každý deň cvachtame v bazéne a snažíme sa , aby si čo najviac užil leto , aj keď bude bez mora ..

12. júl 2021

Janko 7, Jurko 2,8 , Beatka 6mes To su moje vnucatka byvaju v PB ja v PN tesim sa z fotiek videi hlavne vo vodicke v DM im kupujem kozmetiku vyuzivam ze dm mam pred domom a internet mi rozsiruje prehlad kozmetiky potesila by nas vyhra 🍀

12. júl 2021

Leto je moje milované ročné obdobie. Samozrejme aj ostatné majú niečo do seba, no letu sa nič nevyrovná. Mam rada, že nemusím na seba obliekať veľa oblečenia, stačia letné šaty a ide sa. Taktiež malý rad pobehuje po záhrade len s holou dupkou 😀 skoro každý deň vymyslime nejaké aktivity, chodíme na prechádzky, na túry, na huby , na spoznávanie výlety, kúpaliská.. proste je toho toľko, čo sa dá v lete robiť. Keby som to mala všetko rozpísať, boli by to ďalšie osobitne články :D samozrejme sú dni , kedy si len tak leňošíme v bazéne na záhrade a o nič sa nestarajú. K tomu zapneme nejaký letný hit , dáme si vychladené pomelo a človek skoro zabudne na všetky starosti 🙂

12. júl 2021

Ahoooj! Ja zbožňujem leto hlavne kvôli teplu a prázdninám! S deťmi si užívame na záhrade,ale snažíme sa chodiť aj na výlety síce len po Slovensku ale užívame si... Cez svoje deti (12, 7, 6, 1) sa často v spomienkach vraciam do čias mojich prázdnin 😉

12. júl 2021

Leto milujeme celá rodina. Už sme stihli aj dovolenku v Chorvátsku. 😀 Na lete je super ze nemusíme nosiť veľa oblečenia. 🤣 Doma máme skoro 3-rocne dievčatko, ktoré vodu miluje a bola by v nej stále. 🙂

12. júl 2021

Milujem teplo, dlhé letné večeri na terase s manželom, keď už náš 1,5 ročný Fifušo spinká. Bláznenie sa vo vode s drobcom, opaľovanie sa, ale najviac čas strávený s rodinkou niekde na dovolenke kde si všetci traja oddýchnem, načerpáme nové sily a nazbierame nové zážitky 💗

12. júl 2021
Autor komentár zmazal

Leto je naše - milujeme chodiť po vyletoch, k vode 😍 festivaly, stanovačky a v tom najlepšom prípade dovolenky 😍 doma máme 1,5ročnú Karolínu 😍

12. júl 2021

Milujeme leto 😎 synček má 15 mesiacov no je veeeľmi zvedavý. Kto je zvedavý je aj múdry, preto verím, že tento čas jemu venovaný prinesie ovocie. Na lete máme najradšej rodinné vyletiky, hoc aj jednodňové keďže náš ocko stále veľa pracuje. O to viac sa tešíme na chvíle strávené spolu,
ci v prírode alebo na kúpalisku. Všetky tieto vaše produkty by sme radi skúsili 😍aj keď väčšinu poznáme a radi používame.

12. júl 2021

Wauuuu tak toto by bola testovačka ako vínko,presne pre nás ušitá 👌Z každého rožku trošku 😻Moje detičky dcérka 8r a synček 5 mesiacov by značne pomohli a manžel by sa tiež trošku potešil 😘 Už len mať šťastie 💕 Chystáme sa na prvú spoločnú dovolenku vo štvorici,takže o nudu nebude núdza 👌🍓🍓🍓Leto to je pre nás proste ☀️☀️☀️☀️🍍🍍🍍🌡️🌡️🌡️🍷🍷

12. júl 2021

Po dlhých časoch corony a lockdownov si momentálne užívame každý deň ktorý môžme stráviť vonku v prírode, pri bazéne či na grilovačke ☀️ Náš malý chrust Teo (8m) miluje vodu natoľko, že v bytovke nás ľudia poznajú ako tých, čo “stále kúpu dieťa na terase” 🤣🤷🏽‍♀️ Čiže už po prvom lete s malým pokladom môžme skonštatovať, že leto je naozaj naše obľúbené ročne obdobie 🧡

12. júl 2021

Milujeme leto vsetci, radi by sme testovali aj letnu vybavu od DM. Doma mam synceka 6 rokov a dceru 19 rokov. Zial dcera tento rok sa musi slniecku vyhybat kvoli ochoreniu, tak tento rok leto bude pre nas trosku ine. Stale nam ale ostavaju pekne letne vecery, ktore mozeme travit spolu.

12. júl 2021

Ahoj.🙂
Na lete máme najradšej voľné dni a možnosť zobrať si dovolenku, ísť na výlety, hlavne do hôr ⛰, ale nepohrdneme ani vodou. Detičky - chlapci v našej rodine 👦👦👦 majú 13, 9 a 6 rokov. Peknú testovačku ste pripravili na leto.🙂

12. júl 2021

Bývam na Liptove a zimy mame dosť, tak si užívame každý slnečný lúč. Milujeme vodu, turistiku, bicyklovanie a výlety. Kozmetiku by testovala 2 ročná dcérka a aj 10 ročná by si niečo vybrala. Manžel by sa podelil z 15 ročným synom a zvyšok by som testovala ja.

12. júl 2021

Leto milujem. Výlety, kúpanie, slniečko, čerstvé ovocie, proste pohoda 😎 A tento testovací balíček by sa nám úplne hodil pre ešte väčšiu pohodu a aby sme si mohli užiť leto do poslednej kvapky. Doma máme tri detičky, ktoré by určite veľmi radi pomohli s testovaním. Jakubko za pár dní 10 rokov, Terezka 7 rokov a Barborka 20 mesiacov 🙂

12. júl 2021

#test_dm31 konik_testuje leto je u nás o oddychu, vode, dobrom jedle ale hlavne načerpať nové sily na jeseň a zimu 🙂 chlapci 2.5 roka a 10mesiacov 👨‍👩‍👦‍👦

12. júl 2021

Mám tri deti... 18, 15 a 3,5 roka..s malým trávim celé dni vonku, sme taká správna dvojka...slniečko nás nabíja energiou a vodu zbožňujeme...isto by sme kvalitne otestovali produkty z DM, nakupujeme drogériu len v tomto obchode a sme veľmi spokojní 😊

12. júl 2021

Leto máme veľmi radi. S mojim manželom mam syna Miška, ktorý má 3 roky a čakáme naše druhé bábätko. Leto si užívame hlavne na našom domčeku, ktorý prerábame, syn tam ma bazen ,trampolínu, hojdačky takže tam trávime veľa času. O tri týždne sa chystáme na dovolenku k moru, keďže more milujeme. Syn má veľmi rád vodu ,a v bazéne dokáže byť celé hodiny. Neodmysliteľnou vecou v lete pre nás je aj zmrzlina a letné osviežujúce nápoje. Ďalej pre mňa k letu patria večerné grilovačky, ktoré tiež robíme veľmi často. Leto máme veľmi radi a toto testovanie by nás veľmi potešilo ❤

12. júl 2021

Leto je pre nas TOP rocne obdobie kedy mozme santit az do neskoreho vecera. Milujeme kupanie,teplo,zmrzlinu😊 a ten letny uzasny cas. Chodime vela na vylety takze letny balicek by sme vyuzili na 100%. Mam doma 4r a 8m synov takze mam kde vyuzit aj vlhcene 😄a muz by sa tiez potesil. Dokonca znacka Balea cestovala somnou aj do porodnice 👌dufam ze san podari testovat 🍀🍀🍀to bude mega super zazitok tohto leta 😄😄😄🥳

12. júl 2021

Leto je pre nás najlepšie obdobie v roku ;) opäť sa tešíme na kopu výletov a nových zážitkov. Z dm sú super produkty, ktoré rada kupujem, pretože viem že sa môžem na ne spoľahnúť nakoľko sú kvalitné. Máme doma 2 slečny jedna má pomaly 7 rokov a druhá 6 mesiacov. Čiže balíček by nás potešil.

12. júl 2021

Na lete sme vždy milovali vodu, slnko, cestovanie, turistiku, ovocie, vždy v lete sa cítim tak inak. Taka voľná, slobodná, šťastná, ako dieťa na prázdninách 😁

Minule leto sa nám narodil náš synček Alexander, práve sme oslávili 1. Rok a začíname naše druhé letné dobrodružstvo. 💙💪

12. júl 2021

Ahojte, leto pre nás znamená pohodičku a veľmi radi si užívame vodu🙂
Najmenší zatiaľ len vo vani
Dcérka má takmer 3 a synček mal 5 mesiacov.
Tento rok len slovenské leto. Cestovať sa nechystáme 🙂

12. júl 2021

Leeetooo🌞🌞🌞Kto by ho nemiloval...? Konečne nemusíte tráviť čas vo vnútri... Naša päťčlenná rodinka :3 synovia a manžel s mojou maličkosťou --je veľmi aktívna aj v iných ročných obdobiach, ale cez leto robíme asi všetky športy -- bicykel, beh, korčule, plávanie, potápanie, turistika.... Je nám jedno, či sme na horách⛰ ⛰⛰alebo pri mori🌴🌴🌴 všade sa vždy zídu výrobky z DM. Momantálne sme v Chorvátsku a aj tu nás na našej dovče sprevádzajú produkty DM-Balea sprcháče, babylove kapsičky a vlhčené utierky, SunDance opalováky a aj mlieka po opalovaní....Ak by sme vyhrali, veru testovali by sme jedna radosť, ale ak aj nie, my si proste leto bez DM už ani nevieme predstaviť a veru aj tu sv Chorvátskuom som samozrejme navštívila DM-ku 😍a doplnila zásoby 🙂 😎😀
Krásne leto, plné zážitkov a nových skúseností želám 😘

12. júl 2021

Toto leto bude pre nás jedinečné pretože ho prvý krát prežívame ako rodina, máme 3 mesačnú dcérku👶🏼, ktorá už zahájila plavecké zručnosti v našom záhradnom bazéne. Rovnako všetci radi vybehneme do prírody kde si užívame spoločné chvíle a získavame nové zážitky 🌞.

12. júl 2021

Leto máme radi pre spoločne strávený čas či už doma, na návšteve pri starkých alebo na výletoch kade tade po Slovensku, pri vode, na grilovačke, na futbalových ihriskách s tatinom, tento rok nám k 9 ročnej parťáčke pribudla 4 mesačná princezná 🌞

12. júl 2021

Moje deti každého veku hlavne sú všade a doma neposedia.Slovensko milujeme čiže aj brázdime.Balíček by potešil a radi by sme ho aj zhodnotili.

12. júl 2021

My s manželom milujeme vodu, slnko a kúpanie sa !!!
Preto sme boli úplne nadšení , keď sme zistili že aj naša už ročná dcérka miluje leto tak, ako my.
Vo vode je ako doma, a nevie sa jej nabažiť.
❤️❤️❤️

12. júl 2021

Moje dieťatko sa narodilo v lete, takže už tretie leto je to pre nás úžasný veselý čas. Zbierame domáce jahody, ríbezle, čerešne, kupeme sa v detskom bazéne 😁 , občas grilujeme, či vyrazíme na výlet po okolí. Proste si to užívame. Mala má aktuálne 2 roky

12. júl 2021

Jednoznačne to teplo, nekonečné slnečné lúče a opálenú pokožku. A behanie na boso po tráve. 😊 Detičky máme dve- párik. Chlapček 5 mesiacov a dievčatko 2 a pol roka.

12. júl 2021

Milujeme na lete tu prírodu tie výlety a hlavne sa radi kúpené máme dcérku a tá má 9 mesiacov

12. júl 2021

Leto..na to čakáme od kedy skončí 😃😃😃 takže najviac na lete milujem to,že môžeme byť s deťmi naozaj viac vonku a využívame to na maximum ;) stravujeme sa v záhrade 😃pretože máme neurekom ovocia,takže tam trávime najviac času ;) mám syna 6 ročného a dcérku 3 a pol ;)

12. júl 2021

Ahojte tak toto testovanie je ako stvorené pre nás keďže sme rodinka rybárov sme neustále v prírode pri vode . Zbožňujeme vodu opaľovanie a oddych syn má 9r a dcéra 3 r

12. júl 2021

Leto milujeme a vychutnávame si ho plnými dúškami.Milujeme výlety, kúpanie, slniečko, čerstvé ovocie, proste pohoda, tento testovací balíček by sa nám úplne hodil pre ešte väčšiu pohodu a aby sme si mohli užiť leto do poslednej kvapky. Doma máme dve deti , ktoré by určite veľmi radi pomohli s testovaním.

12. júl 2021

Na lete mám najradšej domáce ovocie zeleninu posedenie na záhrade, grilovanie s rodinou samozrejme bazén a výlety máme 2synov v auguste budú mať obaja narodeniny 1r a 3r🥰🙂

12. júl 2021

Pre nás leto znamená momentálne práca na dome a záhrade. Všemožne úpravy terénu aby sa naši chalani 4 a 1 mali kde hrať, odkiaľ odtrhnúť zdravé ovocie a potom sa presunieme na bazén a ide sa grilovať a plávať keďže naši drobci milujú vodu.
Takže u nás leto je práca zábava a hlavne veľa veľa vody 😍

12. júl 2021

Leto sú hlavné prázdniny ,ranné leňošenie, zmrzlina ,voda a vôňa ovocia . Vás letný balíček 🎁je súprovy 🤩. Mám 6rocnu slečnu ktora uziva svoje posledné predškolské prázdniny .

12. júl 2021

Čo milujeme na lete?
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Melón, teplé večery, zmrzlinu, vôňu lipy a čerstvo pokosenej trávy, motýle, levanduľu, kôstky z marhule...
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Svet je v lete krajší, ľudia sú milší a mám pocit, že aj starostí je akosi menej.
🍓🍉⛲🌞🌴🌻🦋🐳
Teším sa, že to tak cítia aj moje dve deťúrence - štvorročný mladý muž a rok a pol stará šarmantná dáma.

12. júl 2021

Leto máme radi kôli dlhším sedeniam von grilovačky , kúpanie je viac možností na činnosti von 🙂 domáce sadenie zeleninky ovocia , výlety celkovo slniečko ;)

12. júl 2021

Na lete a v lete najviac milujem prírodu 🙏🍀💚, keď je všetko krásne voňavé a rozkvitnuté, som s tích vnímavých a vedomých ľudí ktorý si plne užívajú vôňu lesa, a všetkého naokolo, milujem dlhé letné večery sedenie na terase a oblohu plnú šťastia, teda hviezd 🥰 milujem leto lebo všade na okolo si viem pochutnať na ovocí ktoré nám príroda ponúka, a to úplne zadarmo🍀🙏. Milujem slnko, vodu a život 🙏🍀💛💚💙 som mamou 10 ročného syna Dávida.

12. júl 2021

Slnko ☀️ voda 🌊, vylety, zazitky, grilovacky, dlhe noci , kopa ovocia a zeleniny zo zahradky 😋
Som mama 5 rocneho Juriho a skoro 2 rocneho Šimona

12. júl 2021

Na lete mám najradšej úplne všetko 🥰 neviem či je to tým, že som letné dieťa, ale milujem melóny, domáce hrozno, domáce čučoriedky … čerešne, proste všetko domáce ovocie 🥰 čerstvú zeleninu, ktorá je neporovnateľná s tou v obchode 🤗 dovolenku (more, len doma bazén/výrivka), opekanie/grilovanie s rodinou a kamarátmi 🤗 ze sa netreba hrubo obliekať, ze dlhšie vidno vonku, ze je teplo … jednoducho všetko 🥰
Doma mame 18m dcérku ❤️ a druhú už v brušku 🤰🏼

12. júl 2021

Milujeme leto, teplo, slnko, prázdniny, výlety a hlavne naše hory❤️
Máme 12 ročnú dcéru a 7 ročného syna

12. júl 2021

Mame radi leto a super zabava s dievčatkom 10 mesačnov

12. júl 2021

Leto milujeme hlavne kvoli 🌞 pozitivna energia len tak poletuje vo vzduchu, milujeme aj burky z tepla vtedy sa nam spi najlepsie 😁. My deti este nemame 😇

12. júl 2021

Najviac milujem teplo 30stupnov, lehátko, ľadovú kávu a keď mi nachvíľu zaspí môj skoro 2mesacny synček 💙😘na fotke zo sesternicou 😂

12. júl 2021

Leto milujeme celá rodina 🙂 samozrejme kôli teplú, slnku a aj to že deň je dlhsi 🙂 a to že sme doma 🙂 teda väčšia časť , tatino musí chodiť do práce aj cez leto 🙂
Testovaniu by sme sa potešili vsetci aj manžel a naše dve deti Viktória ( 6r) a Filip (1r) 🙂

12. júl 2021

Na lete máme radi slnko lebo v našich podmienkach nám dosť chýba po celý rok, vodu, lebo je viac príležitostí sa kúpať aj v prírodných jazerách, mame radi dlhé letné večery, lebo si môžme dlho posedieť von a grilovať, v lete sa tešíme z vlastnej záhrady, lebo nám dáva našu zdravú zeleninku...proste leto dáva veľa príležitostí na strávenie krásnych chvíľ a zážitkov. Máme 20 ročného zťp synka. Testovať celú sadu by sa nám páčilo, lebo sa v lete aj viac sprchujeme, voniame, balíme na cesty atď.

12. júl 2021

Leto si užívame celá rodinka. Najkrajšie obdobie z celého roka, kedy môžme byť dlho hore, sledovať západ slnka a ráno dlho spať. Výlety do prírody a k vode sú samozrejmosťou. Chladené nápoje a domáca zmrzlina z ovocia zo záhrady príjemne osviežia. A vôbec, vlasy sú krajšie a pokožka pekne opálená v lete. A vďaka slnku sme viac šťastnejší ako kedykoľvek v roku.

12. júl 2021

Na lete mame najradsej, ze he dlho svetlo, dozrieva nam na zahrade ovocie a zelenina a vsetko tak ako si inak vonia. Milujeme grilovacky s priatelmi, prechadzky v prirode a spoznavanie novych miest, vylety a caste stretnutia s priatelmi pri grilovacke. Milujeme bicyklovanie a kolobezkovanie. O mesiac k nam pribudne k 4rocnej dcerke surodenec.

12. júl 2021

na lete najviac milujem ze konecne mozme travit vsetok cas s detmi a manzelom a ze sa trochu spomali ten kolotoc povinnosti. moje chlaoci 7r. a 5r. miluju testovat kozmetiku a ja tiez a do dm chodime pravidelne aj viacx do mesiaca, dakujeme za moznost zapojit sa

12. júl 2021

Odkedy mame maleho vsetko nabralo uplne iny rozmer, upkne iny pohlad na svet. Taktiez aj na leto. Toto je nase prve "opravdicke" aj s kupanim. Palinko ma v auguste 1 rok. a bude velka garden party, cize opalovaky, gel (sucast nasho kocika) a veru aj dezodoranty urcite najdu uplatnenie 🤣, aj pre nasho tatina, ktory sa niekedy pri strazeni pekne zapoti. Najradsej mam "nas cas" po tej 18-tej ked sa mozme s krpatym veselo vyvalit do bazena a slniecko uz az tak nepecie. Alebo potom skoro rano sup k fontane a na nakup. Potraviny, posta a DMka 😉

12. júl 2021

Na lete milujem, že môžeme "výletovať" nielen cez víkend ale aj počas týždňa keďže sú prázdniny. Milujeme more, relax, 🌞 nabíja ma to energiou.

12. júl 2021

Na lete mame najradšej to, že môžeme chodiť na výlety 🌞ku vode 🐳a vychutnávať si osviežujúce limonády 🍓🍎🍇. Fotku nášho zlatíčka očakávame o dva týždne 👶bude to chlapček ❤️

12. júl 2021

Leto bez Dmky nie je práve leto 😂🥰
Moje dva škrečky dievčatko 5r. chlapček 3r. ...už od ich narodenia či dokonca ešte keď boli v brušku , začala naša pravidelná návšteva v Dm ..krémy , plienky, výživy ,... teraz sú najviac top lizatka a opaľovacie krémy 🥰👍🏼 Počas pandemie to bol môj najobľúbenejšie výlet 😂🙌🏼 Cesta do Dm🤪🙌🏼 Radi by sme otestovali aj niečo čo bežne nekupujeme , aby sme vedeli prečo to začať kupovať ;) leto si užívame pri vode aj v lese takze nielen krémy ale aj nálepky na šiltku proti komárom či repelent nesmie chýbať ;)všetkým samozrejme držíme palce 🥰🙌🏼

12. júl 2021

na lete mame radi slniecko a krasnu slovensku prirodu a nasu zahradku, sme 4 clenna rodinka , deti 10rokov syn a dcerka 5mesiacov

12. júl 2021

Milujem leto.. a našu letnú bezprostrednosť.. veľmi radi chodíme na výlety.. leto je obdobie, kedy neobsedime doma a stále niečo vymýšľame.. večer zásadne "rodinna rada" ukáže sa prstom na mape (vždy to má za úlohu iný člen rodiny, a má kavrete oči 🙂 ).. na danom mieste a v jeho okolí vyhľadame zaujímavosti.. dohodneme s deťmi,čo by ich bavilo a čo nie.. a ráno vyrazíme za dobrodružstvom 🙂 všetko z ponúkaného testovania by si u nás našlo uplatnenie do bodky 🙂 či šampon a sos kura na moje a dcerkine dlhé vlasy.. sprchové sú úplná samozrejmosť.. vlhčené obrúsky sa zídu pri každej príležitosti a v každom veku 🙂 ale aj fľaša na vodu, ktorá je vždy našou neoddeliteľnou súčasťou.. o opaľovacích krémoch a krémoch po opaľovaní snáď ani nemusím písať.. ľudia, ktorí trávia veľa času v lete ako my to určite dobre poznajú.. naše deti majú dcerka 11 a synček 8 rokov.. sú to malý exoti, ktorí by iste radi odprezentovali niektoré recenzie aj z vlastnej skúsenosti a určite by mi boli veľmi nápomocný..

12. júl 2021

Milujeme leto asi ako všetci. Keďže bývame v byte, počas leta sa zdržiavame čo najviac von. Chodíme po výletoch, rodinných návštevách, stále niečo vymýšľame, aby sme nesedeli doma. Máme 3 chlapcov vo veku 1 a pol roka, 14-mesačného a 2-mesačného

12. júl 2021

Leto je krásne v každom ohľade,najmä s malými deťmi.Kazdy zážitok,výlet a kúpanie,letná búrka má nieco do seba. S našim 4 ročným a ročným chlapčekom sme už toto leto absolvovali výlety a ešte sa na ďalšie chystáme.Balicek produktov by potešil a hlavne by sme všetko využili a odskúšali 🙂

12. júl 2021

Celá naša rodinka miluje krásne počasie, ktoré nas vzdy niekam vytiahne k vode alebo na výlet. Naša skoro 2r Karinka miluje vodičku, či na dvore v bazéne alebo na kupku a jazerách a ja s manželom ju vždy velmi radi niekam vezmeme ❤️

12. júl 2021

Leto máme najradšej kvôli kúpanie a turistike. nie je nič lepšie ako ísť v horúci deň do lesa alebo vody. Máme 2,5rocnu princeznú a ďalšieho člena uvidíme o dva mesiace :D

12. júl 2021

Ahojte, leto milujeme zo všetkých ročných období najviac 🌻 Na foto je čerstvo 3 ročný vodný živel Oliver. Užívame si posledné spoločne strávené mesiace pred nástupom do škôlky. Horúce dni trávime na kúpalisku a v parku zvierat, ktoré máme priamo 'pod nosom'. Dúfam, že nás toto leto čaká ešte mnoho dobrodružstva a nových priateľstiev. Všetkým detičkám a ich rodičom prajeme krásne leto a veľa nezabudnuteľných zážitkov ❤ O+K

12. júl 2021

Milujeme leto😊je to naše obľúbene ročne obdobie. Slno, vodu , dlhé či krátke túry, večer opekačka no jednoducho leto. 15 ročný syn chodí od piatich rokov každé leto do tábora a ešte aj te to rok išiel 😊mladší syn má za mesiac tri roky ten by vydržal v bazéne aj celý deň. Veľmi rada fotím keďže spomienky si najskôr oživim fotkami. Ten starší sa už moc nechce fotiť no niekedy ho "ukecam" alebo ho odfotim potajomky keď ma neregistruje😉 rada testujem nové kozmetické prípravky takže si myslím, že by som bola vhodná kandidátka spolu s mojou rodinou 👩‍🦱🧔🤽🚴‍♀️

12. júl 2021

Krásny deň,všetkým prajem nadherné leto. Pre nasje leto je jedno s nakrajšich ročných období. Počas leta sa vozíme na bicykloch a deti sa radi člapkaju v bazéne doma alebo aj na kupalisku.

12. júl 2021

Leto mame najradsej preto ze treba malo obliekat dievcata. Mame 3rocne a rocne dievcatko. Na lete je najsuper ze staci siltovka alebo ciapka a da sa snimi hocikam chodit.

12. júl 2021

Milujem leto, deti majú prázdniny, môžem s nimi chodiť po výletoch, na kúpaliska, na grilovačky, ihriská. Žiadne skoré vstávanie do školy.

12. júl 2021

Leto mé radi ....hlavne oddych q poobedny slofik😅 s chlapcami 9r a 2r.

12. júl 2021

Leto milujeme, dlhé večere , ovocie v záhrade ♥️ same výlety , mamka samozrejme opaľovanie a 5 ročný Maťko miluje každodenné kúpanie v bazéne a cyklisticku s tatikom ♥️

12. júl 2021

Pekný deň 😉 Leto mame radi lebo je dlho vidno, tu úplne najväčšiu horúčavu preckame vo vnútri ale potom sú deti celý čas na dvore, žiadne ranné vstavanie, raz - dva oblečené tričko a kratasky, bazénik, blato 😂 takže sprchujeme veeelmi často. Mame 8rocneho adamka, 😍skoro 6 ročnú anicku 😍 a skoro 3 ročného Janika 😍.

12. júl 2021

Cez leto najviac času trávime vo vode, radi chodíme aj na výlety do hôr, a taktiež milujeme kozmetiku z DM. NAŠE baby Livinka(4) a Klaudika(2) by sa výhre veľmi potešili 😇😇😇💙

12. júl 2021

Milujeme leto, kúpanie a že sme dlho vonku. 🙂 Amanda 5, Amélia 2, Alexia 7 týždňov

12. júl 2021

My trávime leto v našej novej záhrade s bazénom. Užívame si chvíle, keďže len nedávno sme sa presťahovali do nového domu. Chystáme sa aj k moru a balíček by sme plne využili. Doma mame 5 ročnú princeznú Emku, ktorá sa už teší na slniečko v Chorvátsku.

12. júl 2021

Leto mám rada, lebo sa netreba dlho obliekať 😁 tričko, kraťasy resp. šaty a hotovo. Máme 2 ročného synčeka ktorý sa v lete narodil, v tých najväčších horúčavách a asi aj preto milujeme leto, vodu, slnko ❤️ lebo nám práve prišiel najväčší darček.

12. júl 2021

Ahojte!
Volám sa Patrícia a s mojou Miou a manželom Dariusom sme neskutoční partaci ❤️✌️
Užívame si leto plnými dúškami a keďže som moderátorkou skupinky Marcoviek tu na MK sa snažím dievčatá motivovať, pozitívne vždy naladiť a samozrejme aj častokrát poradiť a byť ich butlavou vrbou 😇
Leto milujeme, keďže bývame v byte, keď môžeme vyraziť za dobrodružstvom ci už do prírody alebo ku vode sme nadšení ❤️
Pred par dnami sme zdolali Chopok (prikladám aj fotografiu) vywellnessovali sme sa, vyturovali
Pre mňa aj Miu je leto zážitkom na každý deň 🌊 je pre nás topka v týchto teplých dňoch a to letné ovocie 😍 Mia ma dva roky - čiže je to ešte veľký bádateľ a už pomaly veľká slečna 🥰 BALEA výrobky milujeme (ta ich ovocná a sladká vôňa) čiže ak nas vyberiete budeme pre Vás skvelá voľba a keďže ja som autorkou aj par článkov a sama mam blog - napísať aj odfotit co je potrebne určite viem 😜

Želáme Vám teda pekný deň a tešíme sa ak sa na nás usmeje šťastie a môžeme testovať tieto skvelé výrobky 🙏

12. júl 2021
12. júl 2021

Na lete najviac milujem slnko, teplo, možnosť ísť k vode a do hôr.... a asi najviac detský smiech na ihriskách....
Mám krásnych 2chlapčekov(6r a 10m)....a milujeme cestovanie za dobrodružstvom...

Pozdravujeme všetkých a držíme palce... 😊😁

12. júl 2021

Manžel a ja sme obaja uplne letne storenia , uplne jednoducho povedane radi by sme zili v nejakej krajine kde je 365 dni slnko 😊
Sice tento rok trosku s ovmedzenim ale takym miluckym s nazvom Eliška , kedže sme ludi ktory si neplanujeme ani jednu sekundu našho života , tak preto sme ani beplanovali lernu dovolebku.
Uživame si teple dni na Svk
Naše male kuriatko 6 mesacne je este priliš malicke na tak priame slniecko ale buduci rok urcite chcem aby zazila uz prve zazitky.

12. júl 2021

Na lete mame vsetci najradsej dni volna a nasa 4 rocna slecna samozrejme prazdniny 🤣 dalej je to kupanie, maminka sa lubi opalovat a nas tatik teraz casto chodi pustat drona 😁

12. júl 2021

Na lete mame radi cela rodina ked slniecko nam svieti a sme vonku a vsetci sa usnievame a mozeme sa ich kupat.Mame dievčatko Lilianka a mame za 8 dni 11 mesiacov

12. júl 2021
12. júl 2021

Na lete mám najradšej, že konečne môžeme odstaviť ústredné kúrenie na Orave 😉 s Oliverkom (2r.) užívame slniečko naplno!

12. júl 2021

Na lete milujeme najviac kúpanie horúce teplé dni s melónom a zmrzkou ☺️ Máme slečnu 12r Nelly a teraz sa nám má narodit chlapček Davidko 13.7.21 zatiaľ v brušku ❤️

12. júl 2021

Prazdniny mame radi. Dcerka 4 roky a synovec 8 rokov . Milujeme slnko,bazen ,zmrzlinu,melon a kukirica to k tomu patri. Chodievame na turistiku,opekat,pikniky robit,zoo ,kupat sa . ❤

12. júl 2021

Toto leto je pre nás trosku iné keďže koncom roka sa nám narodí dcérka. Leto trávime cestovaním po Slovensku a užívaním si jeden druhého 🙂

12. júl 2021

Hľadáte presne nás 😊😁sme 5 členná rodina.Manžel,ja a tri dcéry 14,11 a 3 roky ❤️❤️❤️ milujeme leto, kúpanie,vodu, rybačku,stanovacky 🥰 a toto sme my 😊moja akčná rodinka ♥️

12. júl 2021

Nám sa pred dvoma dňami narodili dvojičky chlapčekovia👶👶❤❤ takže mamka sa ešte zotavuje, ale po príchode domov a si začneme leto užívať na plno🌞🌞

12. júl 2021

Keďže mám dvojičky, chalanov (8 rokov), leto mám rada, lebo aspoň cez leto nevnímam covid a mám pocit, že je všetko dobré a krásne, sa cítim bezstarostne.

12. júl 2021

Leto milujeme ❤️ najradšej ho naša štvorčlenná rodinka trávi pri vode 🙂 nemusíme ani k moru, naše deti sa vyšantia aj doma v bazéne. Milujeme dovolenku na Slovensku, naše obľúbené miesto je na Liptove ❤️ máme 4ročnú Sofinku a 7 ročného Tobiaska a naše deti milujú výlety kamkoľvek 🙂 Milujeme dlhé letné dni kedy stihneme viac výletov a zážitkov, snažíme sa žiť naplno 🙂 milujeme rodinné grilovačky, stanovačky, zmrzlinové prechádzky a melónové vykrajované zvieratká 🙂 testovanie by nás samozrejme veľmi potešilo 🙂

12. júl 2021

Leto milujeme celá rodina, lebo konečne je teplo, svieti ☀️, človek z neho naberie energiu 🧡🧡🧡 naša láska má 5 rokov, volá sa Lukáško a miluje vodu 🥰

12. júl 2021

Leto pre mňa znamená...
🍧 prechádzky na zmrzku,
🍉 podvečerné vyjedanie melóna,
👵 soboty u babky na dvore,
🏗️tento rok stavbu domčeka.
A toto leto je špeciálne, lebo už máme našu mesačnú princeznú. ❤

12. júl 2021

Leto milujeme všetci. Najviac však naša 7 ročná dcéra, ktorá sa každý rok nevie dočkať na napísanie bazéna, v ktorom strávi veeeeeľa času. Jej mladšie sestričky (dvojičky, 7 mesiacov) majú rady prechádzky v kočary a "váľanie sa" v chládku na záhrade. 😍😍 a my dospelí zasa obľubujeme oddych pri grilovačkach 😊😊 a ja aj pri kávičke, keď deti spinkaju ☕☕

12. júl 2021

Teplo, voda, pohoda....leto je úžasné, máme na seba viac času, noci sú dlhé a teplé a užívame si spoločný čas ďalšie 😊 A decka si to vedia užiť naviac, radosť z vody je v ich podaní najviac ❤️ máme takmer 4 ročného huncuta, večne v pohybe, vodný živel a nadšenec leta 🙂

12. júl 2021

Milujeme leto
Skoro stále niekam chodíme nedokážeme doma vydržať radi by sme tento balík vyskúšali na rôznych miestach a nabrali nové zážitky

12. júl 2021

Leto milujem 🔅🔅🔅
Najradšej mám na ňom teplo,slnko,dlhé letné večere,dlhé letné šaty 👗,drinky,grilovačky s kamarátmi a moje narodeniny v auguste 🙃🎉🥂 leto nám umožní vždy zažiť nové letné zážitky,prázdniny a dovolenky 🙃

12. júl 2021

Leto je jedine ročne obdobie, ktoré mám veľmi rada 🌞 s malým sme stále iba vonku, kupeme sa v bazéne a chodíme na výlety ☺️🙏 môj Alex ma skoro 3 roky, takže výlety do ZOO si veľmi užíva 🥳☺️

12. júl 2021

Milujem leto 🥰🥰 keby bolo na mne je leto celý rok 😊 najviac zbožňujem to teple pekne počasie a dlhé večery 😊 keď sa z minúty na minútu rozhodneme ze ideme niekam na výlet ci kupalisko 🙂 s priateľom mame 19mesacnu dcérku s ktorou sme skoro stále vonku 🙂 domov sa chodíme len vyspať a niekedy ani to 😂😂 veľmi by ma potešilo keby mame možnosť testovať tento balíček nakoľko DM drogéria je jediná do ktorej chodím a ich produkty zbožňujem ❤❤

12. júl 2021

Na lete milujeme úplne všetko.
Teplo, slnko ☀️ , kúpanie 🏖, ľahké letné oblečenie, prázdniny, výlety, grilovačky, melóny 🍉, maliny, broskyne, na slniečku dozreté rajčinky 🍅 z vlastnej minizáhradky, ale tiež letné búrky, keď po horúcich dňoch vzduch vonia dažďom ⛈
Baby (10 a 4r) su ako morské víly a tak si leto najviac užívame v mori, jazere ci v bazéne. 🏖🏞

12. júl 2021

Milujeme 💕 leto plne zazitkov, sme 5 clenna rodinka, ktora skusa nove dobrodruzstva, dm vyrobky zboznujeme a velmi dobre pozname, niektore mame doma, no ine,co nepozname radi vyskusame👍

12. júl 2021

Milujeme leto, je to naše najobľúbenejšie ročné obdobie.uzivame si naplno slnečné lúče, vodu, zmrzlinu, to ze sa nemusíme veľmi obliekať. Mame dve detičky. Synček ma 8 rokov a dcérka 13. Toto leto nas čaká veľa dobrodružstiev, už sa neviem dočkať, kedy príde ten deň D a my si budeme spoločne užívať výlety, dovolenku, pohodu všetci spolu. Balíček výrobkov od dm by nás veľmi potešil, radi by sme otestovali každý jeden výrobok. Určite by to bolo fajn a s dm by sme si užili leto plnými dúškami 🍀🍀🍀❤❤❤

12. júl 2021

Na lete máme najradšej dlhé teplé večery, výlety a vodu, ktorú miluje aj náš takmer ročný synček.

12. júl 2021

My leto milujeme 🤩🤩🤩 grilovačky, kúpanie v bazéne to je naše Leto si užívame naozaj na plno, keď nie výletmi tak doma dvor, terasa to istia. Mám dve deti vo veku 13 dievča a 2 r chlapec takže testovanie týchto produktov by u nás naozaj našlo využite 🍀🤞🤞

12. júl 2021

My s dcérou máme radi leto veľmi, chodíme športovať, plávať , proste si užívame leto. Keďže dcéra(16rokov) sa teraz v kozmetike vyžívame , veľmi by nás balíček potešil.

12. júl 2021

Slnko a uzivanie si rodinky pri vode...doma máme 3 ročné dievčatko a 3 mesačného chlapčeka🙂

12. júl 2021

Tak tento balicek je to,co potrebujeme.Letna dovolenka zajednana,na testovanie by bolo kopec casu.Na lete mam najradsej to,ze ako ucitelka si ho mozem cele uzit s mojou rodinkou.Predovsetkym s mojimi dcerami (9 a 6), ktore sa kazdorocne tesia k moru 🙂🌞

12. júl 2021

Jednoznačne slnko, oddych, relax u vody, dlhšie vyspávanie, práca v záhrade, grilovačky, výlety, zážitky ❤️❤️❤️ mám troch synov 10, 4 a 1 rok💙💙💙

12. júl 2021

Najradsej mame na lete to ze nam vychystanie sa vonku trva 1/2 casu ako v ine rocne obdobia len kratasy tricko a natriet opalovakom 🙂 ziadne vrstvy potenie sa kym sa dostaneme von, atd. To je na lete super 🙂 a tiez voda ktorej je syn velky milovnik ci uz je to more bazen mlaka alebo potok 🙂
Syn ma 19m.

12. júl 2021

Leto je laska, najma ked konecne zavita aj k nam pod Tatry🤪neda sa vybeat jedina vec, ktora vitazi nad ostatnymi no milujem rannu kavu na zahrade kym je vzduch sviezi a vsade vladne ticho, dlhe dni a pohodove vecery, tu vonu kvetin a pokosenej travy, ci chut sezonneho ovocia, moznost len tak sa opalovat s knizkou v ruke a potom sa schladit vo vode, vyjst si na bicykel ci na turu ked je krasne pocasie alebo z bezpecia spoza okna pocuvat poriadnu letnu burku... najkrajsie spomienky ktore mam v pamati, sa viazu s letom, vratane narodenia oboch deti (syn 9r. a dcera 5r.)

12. júl 2021

Leto je pre nás najlepším obdobím ❤️ milujeme slnko a preto celé dni ak sa dá trávim s krpcom pri vode a cez víkendy ked máme tatina doma stále ideme niekam na výletik ci kupat sa 🐳❤️ grilovačky patria medzi naše top veci taktiež 🥂 Máme jedneho malého čertika doma (1,5 roka) a muža (aj on je niekedy ako dieťa 🙄😁) testovanie by určite potešilo ❤️💙

12. júl 2021

Milujeme leto 😍😍
Ja aj moji traja chlapi...keď som pozerala výrobky ktoré sa budú testovať našla som tam pre každého niečo..pre mamku, pre ocka, pre 7 ročného aj 1 ročného šibala...A čo mame radi na lete? Asi všetko 😃..stále si tak poviem že radšej prepotené tričko a nohy v lavore s vodou, než drkotat zubami v zime na zastávke 😂
Teplo, leto, voda, opekacky, vylihovacky v tráve, zmrzlina, pivo, maliny, jahody, čerešne, paradajky, uhorky, viac času spolu..toto všetko pre nás znamená leto

12. júl 2021

Síce mame najradšej zimu, ale poslednú dobu si úplne užívame aj leto. S mojimi dievčatkami Karolinkou (22m) a Veronikou (6m) chodíme na prechádzky, vylety, do bazénika k starým rodičom a samozrejme ak náš ocko nie je v práci tak výletujeme letom svetom - Slovenskom💚 Najbližšie nás čaká výlet za dedkom a krstnou na východ tak to bude týždeň plný zážitkov, výletov a krásnych spomienok

12. júl 2021

Leto nás dobije pozitívnou energiou slnečné lúče milujeme 😎

12. júl 2021

Leto mam rada pre dlhe dni kedy mozeme byt cely den vonku a teple noci s drinkom na terase. Taktiez sa pocas leta viac stretavame s rodinou a priatelmi co je na nezaplatenie ❤️ A hlavne je to cas dovoleniek a oddychu🏖 Leto si budem uzivat s mojimi dvoma dievcatami (3 a 6 rokov) na slovensku.

12. júl 2021

Milujem dlhé letné slnečné dni pri vode či na výlete s rodinkou ( syn 7 rokov , dcérka 8 mesiacov ) 🙂

12. júl 2021

Určite spoločné chvíle s rodinou pri vode,slnko, oddych, čerstvé sezónne ovocie, zelenina.Deti máme tri, momentálne syn 21, dcéra 19 a najmladša dcérka 5 ❤️

12. júl 2021

Ahojte... Naša rodinka pokiaľ sa dalo chodila k moru... Ale tieto dve leta sa snažíme dovolenkovať na Zemplinskej šírave, a na kúpaliskách a na výletoch po krásach Slovenska... Takže takáto výbava by sa nám hodila... Mame dve dcérky 3 a 5 ročnú... Čiže ochrana pred Slnkom je 100%...

12. júl 2021

Ja milujem na lete najviac to ze manzel si môže v robote zobrat 2 týždne dovolenku a byť s nami.najradsej chodíme na výlety a na chatu.na dovolenke pri mori sme boli len raz ale určite ešte chceme ísť ked drobcek podrastie.mame krásnych dvoch synov 8 rokov a 11 mesiačikov (no 28.7 to už bude krásny 1 rocik)

12. júl 2021

Leto je super, stale sme von, oblecieme si len saty s dcerkou (1rok) obujeme sandalky a ideme niekam von, na rozne ihriska, obcas na prechadzky k vode.

12. júl 2021

Milujeme leto, kupko, plavanie, bicyklovanie, zmrzku, nasu zahradu, nas bazen 🙂 a este grilovanieeee a vyyyylety 👪🚴🌼🌻🍭 rada mame aj vyrobky z dm 🙂 takze testovania sa so mnou ujmu aj moj 8-rocny syncek Luky a manzelik 👪👪👪 a mooooozno aj nas hafan Zarka 🐕 dakujeme 🙂🙂🙂 P.S. foto je z nasho posledneho prazdninoveho vyletu z Oravskeho zamku 🙂

12. júl 2021

Na lete mam najradšej to, že manžel má konečne týžden voľná. Inak ho cez rok nemá. A ten týždeň si vždy užijeme naplno ❤️leto mam rada hlavne kvôli tomu, že chodíme s dermi aj na kúpalisko. Mam syna a dcérku. Syn má 5 rokov a dcérka Eliška bude mať 17 mesiacou. Výhra by nás veľmi potešila.

12. júl 2021

Milujeme leto. Celá naša rodina... Maminka, ocino Ester 18 mesiacov,
Sofia 8 rokov
Sarah 19 rokov
.... Nakoľko je veľký vekový rozdiel medzi babami, tak aj naše aktivity majú široké spektrum. Od ihriska cez letný tábor, kúpalisko po Koncerty😉

12. júl 2021

Máme radi slnko, vodu, zábavu. Máme jedného loptoša 6,5r.

12. júl 2021

Na lete mame najradsej uzasnu pohodicku pri vode 😉 mna aj nase kocky 4r a 1.5r by sme sa balicku letnych prekvapeni od DM velmi potesili 😉 a aj nas ocko, kedze nezabudate ani na panov 😉

12. júl 2021

Na lete máme najradšej slnkom zaliate dni, kúpanie, šantenie, hry v piesku, grilovačky, všetkých letné hry a radovánky. Snažíme sa využiť naplno každý jeden deň, chodíme na výlety, na turistiku, do Zoo, k jazerám a riekam, ale i na kúpaliská 😉⛅ Synček má 2 roky a snažíme sa mu urobiť krásny, každý jeden letný deň ⛅

12. júl 2021

Leto a slnko mame radi cela rodinka ci uz vodu alebo hory si užívame naplno mame jedného syna vek 15 rokov

12. júl 2021

my milujeme leto teplo slnkooo a hlavne vyrobky z dm ☺️ mame dvojicky chlapcov a spolu s nimi a s manzelom si uzivame slnecne luce

12. júl 2021

Milujeme leto ❤️ syn 8rokov a dcéra 5rokov sú vodné živočíchy 🤣😅 čiže celé leto vyhľadávame vodu, tobogány, bazény, more všetko čo sa vody týka zbožňujeme. Celé leto trávime pri vode 🌞🌞🌞

12. júl 2021

Leto si hlavne pri vode alebo na ture, kedze mame doma neposedneho 6r syna a "vsetko objavujucu" 1r dcérku treba ich nejako unaviť 😄

12. júl 2021

Najviac sa s celého roka tešíme na leto milujeme leto slniečko ,výlety, pohodu a to že sme spolu moje deti milujú vodu a najlepšie sa cítia vo vode 😍😊

12. júl 2021

leto milujeme, dlhe slnecne dni a ani dazdom nepohrdneme 🙂 aj ten je potrebny. Slniecko nas nabija energiou a radi chodime na vylety, prechadzky, aj piknik, ci na obkuky do ZOO, pretoze pre nasho 1r. syna su zvieratka momentalne velmi zaujimave a hocikedy na prechadzke nejake zbada a uz naň kričí. ... ja ho ani nevidím, len podľa kriku začneme "hľadať" zrakom :D Z testovania balicka by som sa ja osobne naozaj veľmi tesila. 🙂

12. júl 2021

Doma mám dve veľké slečny, jedna má už 19 a druhá ide mať 17. Leto milujeme. ☀️ Na lete máme najradšej teplé počasie, večerné prechádzky a západ slnka, kúpanie či už v bazéne alebo aj v jazere 🥰 často obdivujem prírodu, všetky plody, rozkvitnuté kvety a aj liečivé bylinky 😊

12. júl 2021

Leto milujeme celá rodina 💕 hlavne milujeme to, ze mozme byt cely den vonku, kupat sa, kazdy den sa "hrabkat" v zahrade a trhat burinu, kosit travnik... a hlavne pomaly stavat nas domcek, na ktorom sa v lete dá robit od rana do vecera 💕 a doma sme zatial traja - ja, moj manzel a najlepsi tatino na svete, nasa 2.5rocna Terezka. A čochvila k nam pribudne dalsi clen, chlapcek Viktor 💙 balicku by sme sa naozaj potesili a radi vyskusame vsetky produkty 👩‍👩‍👧‍👦

12. júl 2021

Leto 🌞 to je to najkrajšie obdobie na zážitky s mojou rodinkou.Milujeme túry, kúpaliska, prechádzky ale samozrejme aj také ,, ničnerobenie" .A balíček DM by sa k našim letným aktivitám veľmi hodil.Ako som videla je poskladaný z každého rožka troška pre našu rodinku takže by sme boli stvorení testovači.

12. júl 2021

Leto milujem. Som slnečný typ človeka. Slnko ma dobíja energiou a preto sa každý rok neskutočne na leto teším. Tento rok ho prvýkrát trávime vo štvorici. Každú voľnú chvíľku trávime von, na výletoch a keď už sa inak nedá tak vybehneme aspoň na terasu a dcére napustíme bazén. Máme dve dcérky. Jedna má 14m a druhá 2m. Sľúbili sme si s manželom, že s deťmi zájdeme na rodinnú dovolenku. Príležitosť odtestovať letný balíček z DM by sme uvítali 😍
Výrobky z DM zbožňujeme, napríklad v zime sme vyskúšali krém do nepriaznivého počasia na tvár pre našu staršiu dcérku a nesklamal 👍🏻
Sme pripravení zobrať naše deti pod pazuchu, či do surodeneckého kočíka a vyraziť letom svetom testovať DM balíček 🥰😍❤️

12. júl 2021

Leto miluje celá naša rodina. Máme tri deti 10 a 6 ročne dcéry a 8 ročný syn. Najviac času trávime na kúpaliskách. Ja aj oco máme celé leto prázdniny tak sa venujeme iba deťom, aby mali v septembri čo najviac zážitkov od vody, ale aj výlety do hôr, prechádzky slovenskými mestami a vždy si pozrieme nejaký hrad. Leto je super vďaka počasiu ale aj bezstarostne mu životu keď nemusíme riešiť úlohy, krúžky, povinnosti užívam si v kuchyni varením pre deti. Je to jednoducho to naj na čo sa tešíme celý rok 🥰🥰🥰.

12. júl 2021

Leto je nase najoblubenejsie obdobie, slnime sa ako jasterice na kameni 🌞. Uzivame si ho plnymi duskami, ako to len ide. Milujem leto, aj s burkami 🧡💛💙. Dievcata mam 3 roky a 20 rokov 👏🥳

12. júl 2021

Leto máme radi,hlavne teraz ked som na materskej s 1,5rocnou slecnou a syn 4roky. Uzivame si najradsej bazen,prechadzky,oberame maliny,jahody,ribezle. Sme vonku vacsinou skoro cele dni.

12. júl 2021

Na lete máme najradšej voľnosť oblečenia ♥️♥️ užívanie si grilovačky na záhrade , kúpanie v bazéne a slnenie ♥️☀️☀️☀️☀️

12. júl 2021

Na lete mame najradsej kazdodenne vylety, santenie vonku, prechádzky, túry, grilovačky, stanovačky, stretnutia s rodinou.. A najviac si uzivame toto leto. Prve leto s nasim prvym dietatom❤️ Je to uplne ine leto, ako tie predosle. ☺️👌🏻 Mame chlapceka a ma 6 mesiacov. 🙂

12. júl 2021

Ahoj!
Leto mame radi, pretoze s nasimi 3 musketiermi (6r.,4,5 r. a 2r.) cestujeme po Slovensku a objavujeme krasy nasho Slovenska. Mozeme vstavat kedy chceme a vzdy mame na zozname aj miesta,ktore mozeme navstivit aj pocas horsieho pocasia. Leto mame radi aj preto, ze cestujeme z Kosic pri Trencin za rodinou a travime spolu cas. Chalani su behom dna v zahrade, kde napr. vykopavaju zemiaky, o chvilu su v bazene, ci na trampoline a potom na bicykloch, ci na detskom ihrisku. Leto byva v nasom pripade krasne a zaroven rychle.

12. júl 2021

Ahojte 🙂 na lete máme najradšej vodu, bazén, teplo, slnko, kosenie trávy 🙂 búrky, vánok, ovocie, sucho a proste všetko typické. Máme hŕbu detí 7,4,2 🙂 2 dievky,1 chlap(ček)

12. júl 2021

Na lete mame najradšej kúpanie a večerné prechádzky s deťmi.Mam 3 dievčatá najstaršia-13 ročná pubertacka 7 ročná a 6 mesačnú.

12. júl 2021

My milujeme leto, pretože konečne mame čas všetci traja len na seba. Náš tatko má 2 týždne dovolenku a mame čas, len na nás. Synček má už 3 rôčky a robí nám radosť ❤️ Rady chodíme do prírody, na opekačky, stanovačky a krásne miesta po našom krásnom Slovensku 😍 pridávam fotku z našej krásne Oravy, Rio de klin ☀️

12. júl 2021

Ahoj DM! Leto je pre nas najkrajsie a najoblubenejsie rocne obdobie. Super na nom je to ze nemusime riesit konecne co na seba. Nam zenam- mamickam je to jednoduche, krasne letne saty, slapky a sme vybavene a co pre mojich dvoch syncekov? Oliver 5 rokov a Bruno 8 rokov staci im tricko kratase a crocsy a hura sa na kupalisko ci do prirody na vylet, pripadne pohrat sa na detske ihrisko. Na lete zboznujeme jeho krasne hrejive slnecne luce a obcasne letne dazde ktore nam ponozu ked uz nevladzeme. Leto je znacne dlhymi prazdninami, tabormi a hlavne volnym casom ktory mame pre seba. Dlhe vecery kedy sa nemusime ponahlat domov ,,lebo zajtra sa ide do skoly,, zmrzlina, kofola a kopec smiechu, kolotoce, koncerty pod holym nebom a odrete kolena 😉

12. júl 2021

Krásne letné dni mame 9 mesačného chlapca Timoteja

12. júl 2021

Hlavne teda to teplo a slniečko. Vieme využiť náš malý bazénik a samozrejme zbieranie domácich jahôd 😊. Moja dcérka má 3roky

12. júl 2021

Milujeme leto 🌞🥰 Naša pól ročná dcérka Veronika si teplo a vodu veľmi užíva vodu má veľmi rada

12. júl 2021

Mam doma párik 🙂 dievčatko skoro 2 roky a chlapčeka skoro 6 rokov 🙂 na lete milujem aj to ze viac dni stravime aj s oteckom vzdy kdesi na dovolenke a užívame si to celkovo každý den 🙂 💓💋🤩

12. júl 2021

Na lete milujeme všetko čo nám prinesie, každý rok sa tešíme na nové zážitky, tento rok už konečne ako rodina - manžel, ja a náš 7 mesačný synček.

12. júl 2021

Leto milujeme a najradšej trávime čas na slniečku v prírode, na kúpalisku alebo len tak na záhrade.
Testovaniu by sme sa veľmi potešili, keďže milujeme DM a výrobky z nej
Mám dcérku 4ročnú ❤

12. júl 2021

tak nase tri ratolesti 2 dievcatka (5 r./ 6m.) a chlapcek (2.5r.) sa leta uz nevedeli dockat. len tak prejst naboso z domu na zahradu a sem a tam a spat a von a hore a dole to sa da tak polahky len v lete. pobyt vonku isti zatial opalovaci krem z DM, ale radi vyskusame aj vsetko ostatne z ponuky🙂 nech mame este viac akcie...

12. júl 2021

Milujeme leto. S dcerkou si púštame bazenik, kupeme sa Opalujem sa a oddychujeme..

12. júl 2021

Leto mame najradšej zo všetkých obdobi 😎 toto leto o to viac že ho trávime s našou Terezkou (6mesiacov) a užívame si každú chvíľu spolu 🍉⛱.
Toto leto už sme stihli prejsť pár hradov a pamiatok a aj pravidelné kúpanie v bazéne 🧜‍♀️ .

12. júl 2021

Leto je pre nás niečo ako sloboda. Oslobodít sa od každodenných dni uvoľniť sa a relaxovať, najradšej mame na leto tie teplme letné večery 😊 nepohrdneme ani dobrou turou či posedením na terase . tento rok mame krajšie leto lebo uzi si výlety užívame v trojici. Naša Olivka má 9 mesiacov. Snažíme sa jej zmazávať čaro Slovenska, najradšej má cvachtaniw vo vode teší sa z každého výletu a mi s ňou 🙂 chceme jej ešte ukázať Tatry tak snáď to vyjde

12. júl 2021

Tak deti majú najradšej kúpanie maminka opaľovanie a tatino pekne v chládku s radlerom a vylozenimi nozkami 😁 ale nie mame radi leto keď je teplučko trávime čas na dvori staráme sa o záhradku a to je pre mňa maximálny relax 🙏 naše dievčatka majú 7 a 2 rokov 🙂 a dnes sme strávili deň v ZOO 💙

12. júl 2021

Leto mame veľmi radi, lebo je konečne teplo. Nemusím babusit deti, keďže sa neradi obliekajú. nahodíme len šaty a sandalky. Veľmi radi sa všetci kupeme, takže sa veľmi vždy tešíme na bazén a kúpanie. Aj svetlo vonku je dlhšie takže využívame športové aktivity dlhšie do večera. Aj človek je lepšie cez leto naladený. Detičky mam 2 dievčatka vo veku 15mesiacov a 5 rokov.

12. júl 2021

Na lete uplne najviac zboznujem dlhe letne vecery, ktore si vychhutnam s poharom vina v ruke na nasej terase a uplne idealne niekde pri mori na dobrej veceri. Moja dcerka zase neskonale miluje vodu a cele dni z nej prakticky nevylezie. Stredomorska vecierka, kopa zmrzliny, dobra nalada a hromada novych zazitkov, to vsetko pre nas znamena leto 😎❤️Dcerka ma 2,5 rok.

12. júl 2021

Leto milujeme. Je to obdobie prázdnin a rôznych dobrodružstiev. Syn (6 rokov) miluje vodu, takže nemôže chýbať čvachtanie sa na kúpalisku. Už niekoľko rokov trávime časť dovolenky v Patinciach a potom u sestry v malej dedinke neďaleko Jadranského mora. A doma podnikáme túry, chodíme do hory na huby, na záhradku. Keď je príležitosť grilujeme alebo varíme guláš. Slniečko je náš veľký priateľ - zbierame vitamín D do zásoby na zimu (ale tak, aby sme si nespálili pokožku). 🙂

12. júl 2021

Mam 4dcerky 7, 10,13 15 rokov a wau rady sa podelím o letné zážitky Leto milujeme hráme sa vo vode niekedy aj v blate, bláznime... A ak chcete vedieť viac budeme radi ak si nás vyberiete a my určite bohato opisete letné super zážitky aj s fotkami.

12. júl 2021

Na lete,hm teplo ani moc nie ,ale deti majú radi leto,vodu 🙂 oddych a výlety náš aj kino.Samko 🤞

12. júl 2021
Autor komentár zmazal

Takáto obrovská výbava určite potrebuje veľa ľudí a preto je naša početná rodinka tá pravá na testovanie. Milujeme leto, môj manžel by bol najradšej keby bolo 40 stupňov stále, čudujem sa že ešte stále sme tu na Slovensku, a nie niekde kde je teplo stále. Máme 4 ďeťúrence: Tobias má 12, Marko 7 rokov a dievčatá Tamia 4 a Michaela 2 roky. Takže z každého rožku trošku, aj puberťáka, aj čerstvého školáka aj také mini kúsky. Každé leto chodíme na výlety, buď k moru alebo tu na Slovensku, minulý rok sme boli v Taliansku a tento rok nás čaká naša Orava, už teraz sa tešíme. Určite sme teda to prave orechové pre takéto super testovanie. 🤩
Foto z Talianska 😍

12. júl 2021

na lete milujem snad vsetko ... slnko, teplo (do urcitej miery :D ), vona rozpaleneho betonu po dazdi, dlhe dni, ruch na uliciach kedze kazdy ma otvorene okna na dome, rozne podujatia vsetkeho mozneho druhu, urodu z vlastnej zahradky, vylety s deckami (a cez vikend aj s tatinom 🙂 ) , milujem ze ked sa s detmi chystam von staci nam iba pochystat vodu, mnamku, natriet sa a skocit do sandalok... ziadne babusenie do overalov :D a pred 4 rokmi by som napisala aj kupanie ale nakolko mi vela kg ostalo tak mi sebavedomie nedovoli navliect sa do ziadnych plaviek takze ja uz len tak po kolena do jazera 🙄
Testovanie by som si uzila s mojimi dvoma ihrisko-pieskomilmi :D slecna 1,5r a mladenec 3,5r 😎

12. júl 2021

Na lete mám najradšej slnko, kúpanie, sezónne ovocie a zeleninu, zážitky, výlety a dovolenky všetko toto je ešte krajšie keď mám po boku svoju parťáčku dcérku 20 mesiacov 😉 😀

12. júl 2021

Na lete milujem prechádzky prírodou so svojou rodinou,čas strávený pri vode,na opekačke... Naše dcéry 8 a 12- ročné sú pre nás motiváciou pre všetko❤️❤️, braček ktorého očakávanú v decembri taktiež 🚼

12. júl 2021

Na lete milujem všetko, aj tie neznesiteľné tepla. Malá - 16mesacna si ho najviac užíva vo vodičke ktoru miluje

12. júl 2021

Na lete mam najradšej šľapky s peknými nechtikami😀, nenaobliekavanie deti, slniečko, také riadne praženie sa😅 a jemný vetrik☺️ A kvôli detickam ( Lejko 5 a Terezka 4 ) samozrejme vodu v akejkoľvek forme🙂🍉🍍🏜️

12. júl 2021

Počas leta mám najradšej, keď netreba vstávať ráno do škôlky. Keď si môžeme v kľude pospať a potom si vymýšľať rôzne prázdninové výlety, hry a dobrodružstvá. Toto leto bude troška iné, keďže každú chvíľu čakáme bábätko,ale veľmi sa naň tešíme 🥰🥰🥰

12. júl 2021

Milujeme leto a vodu, uzivame si ho na nasej malej predzahradke a nasa skoro 3-rocna Olivka v sebe nasla novy umelecky potencial ;)

12. júl 2021

Leto milujeme slnko🌞,vodu,🏖 bazeny ,výlety do prírody🌳⛰relax oddych ,zoo🐻🐧🐘🙉hrady zámky 7ročným prasynovcom

12. júl 2021

Asi každý má leto rád, niekto viac, iný menej. Napriek tomu sa nik nevyhne tomu aby sa pohyboval počas dňa kedy nám slniečko dáva svoje lúče. My máme leto veľmi radi no nie vždy sa nám podarí ísť aj k moru a tak využívame možnosti ktoré máme tu doma na Slovensku. Niekedy zájdeme k vode, inokedy na prechádzky našou prekrásnou prírodou a veľmi radi navštevujeme hrady a zámky. A naše dievčatká na fotke majú 6 a 3 roky. Radi by sme testovali tieto produkty nakoľko by sme ich vedeli riadne využiť, a keď nie, tak nech to padne do dobrých rúk. Ďakujem za príležitosť. 🙂

12. júl 2021

Popravde nikdy som nebola letný typ. Pripekať sa na slnku nebola moja šálka kávy🙄 a radšej som sa zavrela v chladnej izbe s dobrou knihou. Všetko sa zmenilo minulé leto, keď mi začal robiť ranný budíček náš vtedy polročný syn.😬😉 Začala som si užívať krásne východy slnka a poobedňajšie prechádzaky. Tento rok to máme ešte pestrejšie. Syn má už 1,5 roka a miluje objavovať svet a ja ho znovu objavujem s ním. 😍🤔 Čľapkáme sa v bazéne doma na záhrade alebo hádžeme kamienky do neďalekej rieky. Keď je doma aj tato urobíme si piknik v parku alebo prevetráme naše bicykle. Leto je pre nás momentálne skvelý čas na poznávanie nových vecí... a preto by sme radi "spoznali" a preskúmali aj tento super extra mega pecka letný dm balíček😁👍😉😊

12. júl 2021

Leto je pre mňa a priateľa najobľúbenejšie ročné obdobie ☀️!!!!, náš malý drobček sa volá Oliver a má rok a osem mesiacov... Najradšej sa v horúcich dňoch kúpeme, či už malý sám v bazéniku, alebo s nami vo veľkom bazéne, takže balíček od Vás by nás straaaaašne moc potešil, a všetci by sme ho plne využili!!!!!!!! ☺

12. júl 2021

Nasa najmilsia Letná fotka je tato, ...kedze coskoro budeme 4ria 💙

Mame synceka Tobiaska, a zaroven cakame dalsieho chlapceka 💙

Na lete milujem ten cas ktory mozeme travit stale vonku, chodit do babkinej zahradky a stale si odtial nieco zobrat, zobnut 😊 chodit bosý po trave, a milujeme aj kupanie a to ako nas rano zobudza slniecko

12. júl 2021

Ja mam chlapceka, 4,5 rocneho 🙂 a na lete zboznujem tie dlhe dni, teple vecere, grilovacky, drinky 😉🍷🍹

12. júl 2021

My leto uplne zboznujeme. Chodievame na vylety, robime nocne kupanie v bazene, v noci pozerame na hviezdy, opekame, behame po blate ked sa polieva, stanujeme na zahrade.. 🙂 chceme aby nasa dcerka mala tie najlepsie spomienky na detstvo a preto vymyslame vselijake veci🙂 nasa dcerka ma 3,5r. a cakame druhe babatko tak sa velmi tesime.

12. júl 2021

Na leto sa všetci tešíme každý rok, na oddych a teplé dni. Oddýchneme si od školských povinností, ja, ako učiteľka a moje tri deti, dve slečny 9 a 6 ročné a syn, 9 ročný. Sú to malé potápky, čo zbožňujú byť pri vode a vo vode. Milujú ísť na lodičky, na paddleboardy, plávať, potápať sa. Staršia dcérka pláva aj s monoplutvou a kostýmom ako morská panna a syn rád chodí na ryby. Milujeme výlety, aktivity vonku alebo na dvore a záhrade, samozrejme, na záhrade s bazénom 🙂.

12. júl 2021

Leto zbožnujeme celá rodina a hlavne náš skoro 3 ročný synček.
Celé voľné dni zapĺňame výletmi, kúpaním , prechádzkami. Najradšej sme vonku na čerstvom vzduchu. Stereotyp sedenia doma pre nás neexistuje 😉

12. júl 2021

milujem leto,milujem slnko😍😍😍snivam o tom ze raz budem zit niekde kde je celorocne teplo🙏🏻slnko ma nabija energiou a moj drobec zdedil lasku k letu po mne😁ked bol v brusku sme sa spolu slnili a pocuvali sme latino rytmi a teda poviem vam je to maly tanecnik aj ked ma iba 9 mesiacov😁😁😁

12. júl 2021

Momentálne je toto leto naše prvé s naším 8mesačným chlapčekom 💙 a poviem Vám, že to leto s deťmi je úplne iné, tuším sme sa ako rodicia vrátili zase do detských čias a všetko zažívame ako po prvé 🥰 leto si užívame vo vode 🌞 chodíme na dlhšie prechádzky ,keďže aj mladý pán sa prispôsobil a zmenil pôvodný čas večerného spánku letu. Postupne začíname chodiť na výlety 🌞 ale u nás vedie návšteva starých rodičov na prvom mieste ,tam si ho totižto vždy len mojká každý ❤ balíček z Dm by nás veľmi potešil, pretože Dm je naša kamoška , teda moja najlepšia už dlhé roky , a to ju chodím navštevovať raz do týždňa pravidelne, keď sa nedá vdakabohu za eshop ❤🥰

12. júl 2021

Na lete milujeme hlavne vodu a kupanie 🙂 mame synčeka,ktory ma čerstvych 6 ročkov 🙂

13. júl 2021

Leto,leto, leto 🌞
To je naše najobľúbenejšie obdobie v roku .
Môj synček Tobiasko má 3 a pol roka . Každé jedno leto sme si vždy naplno užili a hodláme v tom aj pokračovať . Keďže môj synček je znamení vodnar . Čo už vypovedá že je to vodný živel má veľmi rád kúpanie , polievanie a skratka všetko čo súvisí z vodou .
Hneď keď sa ráno vzbudí sa spýta či sa ideme kúpať 🐳
Dúfame že aj napriek pandemickej situacie sa nám tento rok podarí ísť k moru . A určite by sme radi vyskúšali prípravky dm balea a babylove. Niektoré prípravky nám niesu ani cudzie pretože mame radi tieto značky keďže sú cenovodostupne a vhodne aj pre synčekovu citlivú pokožku . Väčšinou sa do takýchto testovani nepúšťame ale hneď ako som zbadala tieto značky som si povedala za skúpenie nič nedáš a predsa už máš niektoré prípravky od značky balea a babylove odskúšané .
Prikladám foto našej malej spokojnej veľrybky vo vode 🐳🥰

13. júl 2021

Ahojte, tak ja mám doma chlapčeka Dáriusa 1r a dievčatko Zoju 3r. Momentálne trávime leto doma, pretože staviame chatu na Zlatej Idke a sme veľa na čerstvom vzduchu. Na lete milujem dlhé dni, teplo a to, že je z záhrade plno zeleninky a ovocia, ktoré sama dopestujem 😊 moje deti si užívajú piesok, šantenie v záhrade, kúpanie v bazéne, zmrzlinu, výlety do lesa, zoo... Produkty by som rada s mojou rodinkou otestovala, niektoré z nich aj pravidelne kupujem 😅

13. júl 2021

Ked poviem slovo leto.. Vybaví sa mi voda slnko... Naša rodinka miluje dobrodružstvo, relax, výlety... Mame doma chlapca 3ročneho a dievča 10 ročné... Určite by sme veľmi radi sa podelili a úžasné skúsenosti s výrobkami od dm drogérie.... Pravidelne tam nakupujem a dm je top drogéria. Budem sa tešiť na výsledky losovania

13. júl 2021

Leto mam najradšej zo všetkých ročných období. Uzivame si každucky teply dnik v našom novom domčeku a sem tam sa chodíme niekde okupat, najčastejšie na chatu u nas v hore. Mam dvoch úžasných syncekov, starší ma 5 r a mladší 5 mesiačikov a mame skcelveleho ocka. Milujem svoju rodinku najviac na svete ❤️

13. júl 2021

Leto ešte len spoznávame keďže malý Teo mal až teraz rok. Ale už teraz miluje kúpanie v bazéne a je veľká práva ho vždy potom odtiaľ dostať :D ja osobne tiež na týchto letných dňoch milujem, že je vonku aj večer ešte prijemne teplo a hlavne svetlo ☺️

13. júl 2021

Na lete máme najradšej pobyt u babky pri bazéne celý deň vonku 🙂 mám dvoch synov 17 mesiacov a tri mesiace 🙂

13. júl 2021

Leto milujeme, bola by to skvelá testov ka pre nás keďže 24.7 ideme na dovolenku a práve tam by sme mali skvelú možnosť otestovať tieto skvelé produkty. My si letno užívame počas voľná hlavne v kempe, pri vode kde mame svoj raj. Deti majú svoje kráľovstvo, atrakcie na každom kroku a my svoj pokoj a konečne oddych na ktorý sa každý rok tešíme 💙🚐⛵🐬

13. júl 2021

Máme doma už dve deti jednu dcérku 3,5ročnu a synčeka ktorý sa narodil teraz koncom júna má dva týždne a leto milujemeee a teraz máme ďalší dôvod náš syn bude vtedy mať narodeniny. A veľmi rada by som otestovala vase produkty úplne sa hodia na leto 🍀😊

13. júl 2021

Leto milujeme a hlavne od kedy mame syna Miska 7 mesiacov . Najšťastnejší je keď môže byt cely deň vo vode. Vodu miluje úplne najviac ❤️ Radi by sme otestovali produkty Dm.

13. júl 2021

Kto by nemiloval leto? Je to moje najobľúbenejšie ročné obdobie. Konečne sa netreba toľko obliekať, je dlho vidno, deti milujú vodu, sú prázdniny a môžu byt dlhšie hore. A to nehovorím o radlere či opekačkách s priateľmi, zmrzline či melóne. Sú to neodmysliteľné súčasti leta. Navyše obaja moji chalani majú v lete narodeniny (19.7 a 19.8) 4 a 8 rokov a starší navyše aj meniny je Jakub a tak sa na leto vždy strašne tešia a plnými dúškami si ho užívajú. Takýto mega nadupaný letný balíček by nás všetkých veľmi potešil .

13. júl 2021

Ahojte, na lete máme najradšej,že je konečne teplo a nemusíme nosiť "haldy" oblečenia. Deti - dcéra 10 r a syn 5 r sa konečne vyšantia pri vode,lebo ju milujú. Nemusia ráno skoro vstávať do školy, konečne môžu spať dokedy chcú a môžu byť aj dlhšie vonku. Môžeme chodiť viac na výlety, na bicykle... Jednoznačne máme radi leto😉

13. júl 2021

Milujem dlhé letné večeri, keď si človek môže po celom dni sadnúť na terasu a vychutnávať si ten kľud a ticho. Mám 10r. synčeka 🙂

13. júl 2021

Sme 4 člena rodina v zložení syn 12 a dcéra 11. Leto je naše najobľúbenejšie ročne obdobie. Po minule roky sme ho vždy trávili pri mori a oceáne no tento rok ho budeme tráviť doma, ale nám to vôbec nevadí ☝🏿my si vieme spraviť takú dovolenkovú destináciu aj u nás doma🤩🤩🤩cez deň pri bazéniku na slniečku a v noci pri grile s deťmi a priateľmi.

13. júl 2021
Autor komentár zmazal

LETO ..... To je chuť vychladeného melóna, vôňa opaľovacieho oleja , polia vystlané žltými hlávkami slnečníc či praskanie ohníka pod letnou nočnou oblohou a mnohé iné krásne veci ktoré sú letu tak blízke 🙂 Momentálne si leto užívam s mojím 9 mesačným synom Lukášom. Snažim sa ho viezť k láske k prírode od plienok a LETO je na spoznávanie krás ktoré nám život ponúka to najideálnejšie obdobie. ☀️🌤️⛱️

13. júl 2021

Na lete máme najradšej kúpanie. Syn Damko môže chodiť doma len v plienke, piknikujeme a tešíme sa, že môžeme byť celé dni vonku ♥️ chodíme po výletoch a užívame si každý deň naplno 🥰

13. júl 2021

Leto je pre nás obdobie kedy sme viac spolu. Chodíme na výlety rôzne akcie Grilovačky opekačky. Trávime spolu všetok voľný čas. Mame synčeka 2 mesačného ale na výlety chodíme aj so sestrou a jej dvomi princeznami 3 ročnou a ročnou. Sú to krásne chvíle.

13. júl 2021

Tohto ročné leto je pre nás trochu zvláštne- také maltové, beháme okolo domu, prerábame, sem tam skočíme na blízke jazerá sa schladiť, letný balík DM by nám padol neuveriteľne vhod.🍀

13. júl 2021

Milujeme leto , dlhé letné večery , len tak sedieť na terase a užívať si jeden druhého , chodíme na výlet , varíme si guláš , jeme melóny , užívame si čas v bazéne A naše letné narodeninové oslavy keďže aj náš chlapček oslávy svoj prvý rok v auguste

13. júl 2021

Leto mame rafi, lebo nam dovoluje co i len kratke rodinne vyletiky, spoznavame veci spolocne a vzdy sa naucime nieco nove a najma sme vsetci spolu. Slnecne dni nas nabijaju energiou, ktoru mame velakrat na rozdavanie ;)🌞⛱🌊

13. júl 2021

Na lete milujem teplo, slniečko, bazén, výlety, prechádzky, rôzne grilovačky, moje narodeniny 😀 a hlavne si užívam moje prvé materstvo s mojou 4 mesačnou dcérkou ❤

13. júl 2021

Leto milujem najviac aj ked teraz moc sa netulame ale nasli sme si novu zabavku člnkovanie .V lete sa najviac lubim opalovat a hlavne ze sa klude da byt vonku

13. júl 2021

Myslim že leto milujeme všetci uz len to ze mame dlhe dni slniecko nas dobíja energiou je super. Moje deti miluju vodu cize na slnku travime faaak vela casu tak radi sa zapojime do testovania ❤️

13. júl 2021

Na lete najviac zboznujeme pobyt pri vode a vonku v prirode, ktory je vdaka prevazne slnecnemu pocasiu neobmedzeny. Syn ma dva roky a keby mohol je vkuse vonku

13. júl 2021

na lete mám najradšej melón, kúpalisko a to že netreba straviť pol hodinu obliekaním detí ked ideme von ;) (chlapec 7r., dievca 1,5r.)

13. júl 2021

Leto ponúka kopec možností byť s rodinou, pri vode, na pláži, kúpalisku. Hrať všetky možné hry a byť aktívnymi na biku aj na turistike v prírode, opekačkách s priateľmi. Aktuálne máme dvoch nových domácich miláčikov, malinké mačiatka takže deti majú o zábavu postarané. 9 ročnému synovi sa splnil sen a okrem kolobežky a trampolíny behá za psíkom a teraz už aj mačiatkami. Dcéra 6r je vodný živel a najradšej sa kúpe 😉 okrem toho stíhame aj detské podujatia, kým sa dá 😍

13. júl 2021

Pekny den prajem, od kedy mame 20 mesacneho syna tak sa na leto tesime s manzelom este viac ako predtym. Pre nas je leto velke mnozstvo vyletov, dovoleniek, kupania a prechadzok s nasim psikom. Och a samozrejme ovocie a zelenin v nasej zahradke nesmie chybat, tak isto ako mnozstvo grilovaciek a opekaciek. A k tomuto vsetlemu samozrejme u nas patri mnozstvo opalovacich pripravkov, vlhcenych utierok, repelentov, vody na pitie atd atd. A k tomu vsetkemu nam do rodiny pribudne tento rok este aj dalsie babo, tak sa to este vsetko navysi x2🥰😁🤗

13. júl 2021

Každý rok sa tešíme na leto, na kúpanie, tobogány, kúpaliska. Mala sa vyšanti aj doma v bazéne, zbožňujeme grilovačky a posedenia s priateľmi. Veľmi by sa hodili DM produkty. Dcérka má 8 rokov

13. júl 2021

Vždy sa tešíme na leto,môzeme ho tráviť dlhšie vonka miluem letné dlhé večere ,sedieť len tak na terase s pivkom v ruke .. ♥️♥️ leto je pre nás naj ,milujeme sa kúpať ,zmrzlinu,opekacky,a hlavne melón🤭 a veľmi radi by sme otestovali produkty

13. júl 2021

Tesíme sa na leto, lebo konecne rodina moze byt spolu celé dni..Plánujeme malu dovolenku, potom doma grilovacka, bazén, záhrada..hlavne ze sme spolu ❤ Máme syna 11 rocného 🙂

13. júl 2021

Na lete milujeme najviac vodu vychádzky do prírody za každého počasia také to príjemné prežitie v rodinnom kruhu na chatách stanovackach poprípade kúpalisko 🌴♥️ dcérky majú 7 a 10 rokov

13. júl 2021

Leto je najsuper obdobie. S dvomi synmi som denne vonku. Takže o zábavu mám postarané ♥️♥️♥️

13. júl 2021

Každý rok sa tešíme na leto, kúpanie, Výletiky... Grilovacky a rodinné stretnutia u nás na záhrade sa staly takou samozrejmosťou pre celú rodinku,v bazéne sa zase vyšantia naše deťúrence. Celá rodina spolu je to najviac 💖 dcérky majú 2r.a 11r.👨‍👩‍👧‍👧💖🍀

13. júl 2021

Milujeme leto, slnko, vodu a spoločnosť. Grilovačku s priateľmi a zábavu. Oblubujeme vaše produkty a používame ich denne. Dcérka Ninka 6 rokov 🥰🤩😘

13. júl 2021

na lete milujeme spolocne teple večery..prechadzky slniecko a kupanie ... môj život su oni moja rodina ...Mateo 1.5 roka a Emily 10 rokov ...radi by sme teetovali vase vyrobky z dm ...

13. júl 2021

Milujeme leto , celá naša rodinka. Najradšej máme tie úžasné produkty prírody ako sú malinký, čerešňicky,rybezle jabĺčka hrušky atď... Samozrejme obľubujeme (deti a manžel) bazén 🤦🤣 ja skôr to slniečko ... 😁😁😁 Doma mám dve princezné Veroniku Dominiku ktoré majú 7 a 5 no a nášho fesacika Samuelka 3mesiace 🍀👶

13. júl 2021

Na lete milujeme kupánie v bazéne 🐳💦 sezónne ovocie 🍉🍑🍒 výlety po Slovensku za krásneho počasia ☀️ a grilovačky s rodinou 👨‍👩‍👦
doma máme tohto 2 ročného šibala 💙

13. júl 2021

úprimne, ja a leto nočná mora. Mám ochorenie pri ktorom mi kožná povedala že aj na pery mám používať balzam na pery s faktorom 50. manžel robí vonku a zamestnávateľ mu dá krémy s OF v počte 0, má mať tričko, ale čo tie ruky? Takže ak niekto povie, že čím vyšší OF,tým viac chémie,ale ako sa máme chrániť my? Inak dcéra je náš pravý opak, ktorej nielen prospejú OF ale aj poopalovacie balíčky, lebo niekedy nevie čo je limit. A malinké deti. To má sestra (v septembri budú druhák a štvrtáčka), len nemám zvolenie dať ich fotky. To sa tiež asi narodilo vonku na slnku a vo vode. takže až na mňa všetci slnko milujú.

13. júl 2021

Naša rodina ( ja, manžel, dcéra 10 r., a dcéra 21 mesiacov) milujeme leto. Vždy sa tešíme, kedy konečne príde. Pred rokom sme sa stahovali do domu tak si nesmierne užívame toto obdobie. Sedenie na terase, starať sa o záhradu a sledovať tu starostlivosť na kvietkoch, ktoré sa krásne odvďačia svojou krásou, kúpanie a šantenie dievčat v bazéne a neodmyslitelne zmrzlina a melón

13. júl 2021

Milujeme leto syn Slavomír 3 roky a dcéra Karolína 6 mesiacov. Každý rok chodíme do ZOO, na výlety po Slovensku a hlavne na kúpaliska. Tento rok nás čaká dovolenka v Turčianskych Tepliciach, ZOO Bratislava + Dinopark a kúpalisko Štúrovo Vadaš. Keďže sme veľký cestovatelia balíček by veľmi potešil 🙂

13. júl 2021

Zbieranie plodov zo záhradky a práca v nej je podľa mňa úplne naj čo môže leto priniesť. Odtrhnúť si a zjesť čokoľvek keď je vonku miluje aj môj syn, ktorý má dva roky. Pevne verím, že rovnako to časom, keď začne papať a behať, ocení aj ten mladší - 3 mesačný. Samozrejme, ďalšou neoddeliteľnou súčasťou leta s deťmi je aj pobyt pri vode, kedykoľvek a kdekoľvek to ide. V menej slnečné a dusné dni zase výlety do prírody, opekačky a stanovačky 🙂

13. júl 2021

moja má 1 mesiac a najradšej mám to krásne počasie a kúpanie sa v bazéne😍

13. júl 2021

Moja dcéra zbožňuje leto. Kedy sa môže stále. Kúpať a byť vonku. Milujem produkty od Dm a bola by pre mňa najväčšia radosť vyskúšať niečo nové od nich.

13. júl 2021

Leto zbožňujem, je pre mňa obdobím oddychu, výletov, kúpalísk a zmrzliny. Rada trávim čas v prírode, pri vode , na grilovačke, na záhradke alebo večer s priateľom a 5 ročnou dcérkou Adrianou ❤️🥰

13. júl 2021

Leto je nase najoblubenejsie obdobie. Toto ame si zatial moc neuzili lebo malinka bola v nemocnici a dlho nas izolovali s vonkajsim svetom. Ale ked bude vsetko v poriadku tesime sa na vylety po slovensku, chodenie na kupaliska, pikniky... Malinka ma coskoro 1 rok a miluje sa clapkat v bazene na zahrade 🙂

13. júl 2021

Milujem leto, pretože sa môžeme čvachtať vo vode. Milujem leto, lebo večer vonia vzduch, lebo sa dá chodiť na výlety, lebo môžeme byť celé dni vonku,.mám rada slniečko, rozkvitnuté kvety, zeleň, vodu , pripravujem veľa zeleninových šalátov,
AJ LETO JE SUPER AJ DOVOLENKA

13. júl 2021

milujeme leto aj s mojou malou kamkou (4).. 🙂 radi grilujeme s rodinkou, kupeme sa v abzene alebo len tak chill na dvore

13. júl 2021

Na lete milujem že nemusíme babušit (obliekať teplo )
Tričko ,kratase,šľapky ,☺️ a samozrejme výlety ☺️ bude mať v októbri 2 roky 💖

13. júl 2021

Na lete najviac milujem kúpanie sa a príjemné večery na terase. Sme celkovo aktívna rodina, ktorá nevydrží sedieť doma za žiadneho pocasia. Doma mame 2 sidla 3r synceka a 2r dcérku 🙂

13. júl 2021

Najviac pobyty v hore ☺ a kupanie
Syn 2.5roka

13. júl 2021

Slnko a kúpanie😁máme doma 8,5 mesacného syna.

13. júl 2021

#konik_testuje
#test_dm31
Leto pre nás začína 30.6. keď na 2-3týždne zaklapneme s mužom noťasy, keď naša 10r. dcéra opustí školu s vysvečkom a 1.7. vyrážame za letným dobrodružstvom k moru, potom ide malá na zvyšok prázdnin k babkám, ktoré bývajú na druhom konci Slovenska a na ktoré sa furt moc teší...my si potom s mužom užívame voľné víkendy a trávime ich často mimo domu na výletoch kade-tade

13. júl 2021

#konik_testuje
#test_dm31
Leto je nase najoblubenejsie rocne obdobie, tesime sa nanho cely rok😇 cela rodinka velmi radi cestujeme, uz mame tento rok zopar vyletov za sebou, ale este nas aj kopec caka. Máme radi more, ale prisli sme aj na chut objavovat krasy Slovenska 🙂 nase zlozenie 😀 mamka, tatik, Tobiasko 5,5r. a Olivka 3.5r.

13. júl 2021

Leto úplne milujeme cela rodina 🌞 najradšej mame kúpanie ako inak 😁 teraz renovujeme svoju zahradku a čoskoro tam pribudne aj bazén tak sa z toho úplne tešíme a budeme tam zbytok leta sa člapotat grilovať a užívať si 😍
Jasminka 5rokov a Jakubko 2 roky 👨‍👩‍👧‍👦

13. júl 2021

Leto zbožňujeme, ja, manžel, naši 2chlapci,2ročný Tobi a 8ročný Sebi, mame radi more, slnko, zmrzlinu, grilovanie, no proste všetko, čo patrí k letu a stále sa nevieme dočkať, kedy už bude zase...... ⛱️🌞💐🥂😀👍

13. júl 2021

Na lete máme radi kopec možnosti ktoré sa nám ponúkajú....a kontakt s priateľmi.....všetci štyria...mamka, ocko a dve dcérky 2 a 3 roky sa radi púšťame do nových veciiii...m

13. júl 2021

Najviac milujem leto, lebo s deťmi sa dá byť stále a dlho vonku, kúpať sa a behať po výletoch. A najnovšie aj preto, že nám o chvíľu pribudne ďalší parťák Teo na výlety ❤️ Mam už 3,5 ročného a 1,5 ročnú Tamarku 😊

13. júl 2021

Prosim, kde sa da kupit babylove tyčinka na opaľovanie, OF 50 +, 20 g? Online nie je a v 2 kamennych predajnicha v GA som ju tiez nenasla a ani o nej nevedia, ze existuje. Dakujem

13. júl 2021

Leto máme radi nie len kôli vode keďže sme rybári ale hory kôli turistike. Sme aktívna rodina teda nie len v lete ale aj v iných ročných obdobiach. O to viac sa tešíme že k naše 5r turistke po lete pribudne ďalší člen rodiny ❤️

13. júl 2021

Najradšej mam západy slnka, hocikde a radost a krik detí aj s maličkostí😍 mame dvoch chlapcov 4 a 8 ročného.

13. júl 2021

Ani v našej rodine to nie ináč, leto mame najradšej koli dlhým dňom, zmrzlina, prázdninam, veľa čerstvého ovocia a zeleniny... Mame vlastnú záhradu, bazén a trampolínu.. Kde trávime celé dni... Tešíme sa na chatu, stanovanie, tábor, prázdniny u babky, proste retro prázdniny 😊 mame doma 3 dcérky 8r., 3r., a 2-týždňové drobatko... Leto si uzivame

13. júl 2021

Horúce letné dni, to je vždy výzva, už od detstva pre mňa veľmi špeciálne obdobie roka. Aktívne dni strávené pohybom v prírode, prechádzkami, spoznávaním krás Slovenska, striedajú pomalé dni leňošenia pri vode. Mame radi dynamiku, málokedy sa uspokojíme s rovnakým miestom, aké sme už predtým navštívili, a najväčšou pochvalou sú slová synov (5 a 8r), ktorí dokola opakujú, že ten-ktorý deň bol najlepším dňom v ich živote. Mame obrovské šťastie, že ani najmladší 2mesacny dievčenský prírastok nijako tieto naše akčné rodinné zvyky neovplivnil.

13. júl 2021

#test_dm31

Leto milujeme celá rodinka, najviac nás bavia aktivity ako prechádzky, bicyklovanie, rodinné výlety po Slovensku so synčekom (4r.), kúpanie v bazéne, skákanie na trampolíne a rôzne hry. Leto je na to najlepšie obdobie, baví nás cestovanie a spoznávanie nových zákutí a zaujímavých miest. Mňa veľmi baví fotografovanie, rada si dokumentujem a zaznamenávam pekné momenty, spomienky 😊📸📽📲
Testovanie skvelých výrobkov od dm by nás veľmi potešilo, radi tam nakupujeme hlavne ich výrobky pre celú rodinku a veľmi nám vyhovujú. Myslím, že každý by sme si prišli na svoje 😊👍🍀🌸💦🎁

13. júl 2021

🥰🙈💥💥Sme výletnici ideálne, optimisticky a letne naladení na takúto aktivitu 🙂 mala ale podarená FMíLIA💥💥🙈🥰

13. júl 2021

Leto je pre mňa jednoznačne to najúžasnejšie obdobie v roku. Čas, kedy s mojou rodinou (manžel, dvaja chlapci 5r,2r a slečna 7r) podnikáme množstvo výletov a hier. Je to jednoducho čas, kedy sa vymotáme z celoročného stereotypu.
Možno preto v lete nielenže nakupujem veľa kozmetiky (dobre, hneď po Vianociach 😝), ale i skúšam, objavujem nové kozmetické produkty. V lete to chce proste trocha zmeny 🌞
Vaš výber produktov do testovačky má veľmi oslovil. Tie produkty a to množstvo farieb…waw 🤩 🌺🌈
Rada by som sa teda zapojila a vyskúšala, či tieto produkty lahodia nielen oku, ale i telu 🚿🛁🧴🌞

13. júl 2021

zboznujeme leto s celou rodinkou, najviac moj syncek (4r.) Marvelko 💙 uzivame si kazducky okamih plnymi duskami! a rovnako ako leto zboznujeme aj produkty nasej milovanej deemky a testovanie tychto produktov by nam rozziarilo den ☀️☀️☀️

13. júl 2021
Autor komentár zmazal

Na lete máme najradšej vodu, slnko, teplo, výlety a samozrejme zábavu. Naše dvojičky Lucka a Miško majú 6 rokov a určite by sme si užili testovanie výrobkov z DM.

13. júl 2021

Radi kempujeme, takže o dobrodružstvá není núdza, malý ma 4 roky a je hladný po nových a nových zážitkoch, leto je na to ako stvorené, takže balíček na testovanie by sa využil raz dva😆

13. júl 2021

Milujem leto, letný západ slnka, kúpanie. Kedže sa mi pred mesiacom narodil synček Mário Alex tak trochu opatrnejšie v týchto horúcich dňoch,ale stále sa snažíme byť vonku aspoň chvíľku.

13. júl 2021

Leto milujem spolu s mojim 2 rocnym Martinkom. Vonku travime cele dni ;)

13. júl 2021

Leto je super, určite pre každého..... Samo aj pre nás, sme 4 členná rodina takže by sme vaskusali na výletoch a našich stanovackach určite všetky produkty ☺️

13. júl 2021

Milujeme leto, máme radi kúpanie, grilovanie, melón, prechádzky. Dcérka má 5 mesiacov, tak s kúpaním v bazéniku ešte len začneme neskôr. Snažíme sa v horúcich dňoch chodiť von, keď trochu zájde slniečko . Miluje byť vonku, hlavne sa jej dobre spí na záhrade.

13. júl 2021

Milujeme leto ;) mám 3 dievčatka 7 ročnú 3 rocnu a ročnú .v lete najviac. Milujeme dlhé teplé večery,západ slnka ,vodu, keď je teplucko ;) ja milujem keď môžem len tak ležať na deke alebo lehátku a opalovat sa ;) deti zase milujú kúpanie a prechádzky večerné keď ideme všetci ako rodina 😘a samozrejme milujeme.letne búrky vtedy sa úžasne spinka ❤️výhra by určite potešila ♥️držím palce všetkým zúčastneným💋

13. júl 2021

S priateľom máme 3 ročné dievčatko. Milujeme leto-Slnko, voda, turistika. Sme aktívna rodinka ktorá doma veru neobsedí 🙂 Leto nám otvára veľmi veľa príležitostí na nové miesta, zážitky. Výhra by nás veľmi potešila

13. júl 2021

Odkedy som mamou Elišky, som viac na slnku a vonku aj keď je plus 30 🙂. Konečne nie som ako stena biela 🙂 takže prechádzky, voda, bazén patrí od tohto roka ku mojim aktivitám cez leto aj s Eliškou a kamarátkou 🙂
Preto by som veľmi vás balíček využila a dala info naspäť, pretože používame doma najčastejšie Vasw výrobky Balea 🙂 ďakujem

13. júl 2021

Vodu, zmrzlinu, slnko, prírodu, melón, výlety a toto všetko si užívam s mojou 2 ročnou Eliškou a našim tatinom.

13. júl 2021

Na lete mám najradšej teplo, slnko a vodu 🌡️☀️🌊. Celá rodinka doslova leto zbožňujeme a už sa nevieme dočkať našej prvej spoločnej dovolenky pri mori, kde by sa nám všetky tieto produkty parádne hodili 🏖️. Potešila by som sa nielen ja, ale aj manžel a môj rok a pol starý synček. Zatiaľ si užívame leto cez deň v bazéniku na záhrade a večer zase zbožňujem vychutnávať si osviežujúci drink na terase 🍸🍹.

13. júl 2021

Leto milujeme na horách kde je slnko jemný vánok krásne výhľady. Ale samozrejme aj vodu mame radi či už more alebo tu u nás prírodné jazierka alebo tiché potocky ❤️

13. júl 2021

Leto, je jednoducho obdobie plne rodinných výletov ale u nás je zážitkom každý jeden deň! (A to aj v iných ročných obdobiach ;))
Staršia dcérka (3roky) od septembra nastupuje do škôlky a tak ju čaká obdobie plne zmien no zároveň je práve vo veku kedy všetko vníma, nasáva nové infomácie a chce skúmať. Čo dodať? Sme v prej polovici júla no za tieto dni sme sa ešte nestihli nudiť.
Nakoľko krajina neni tak benevolentná zahaničnému cestovaniu spoznavame Slovenko. Nie tam ďaleko aby sme išli 12 hodín naprieč republikou to nie, spoznavame naozaj najbližšie okolie nášho domova a našej dediny.
Ani ja ani manžel nepochádzali z detiny v ktorej momentálne bývame a tak deň čo deň spoznávame jej zákutia no a práve na tychto cestách nam nesmie chýbať vybava od DM naše základne veci sú
-Kapsučky babylove
-100% bio jablkova stava baby love
-vlhčené utierky babylove
- detská tyčinka na opaľuje babylove 50+
A pre mladšie súrodenca (10 mesiacov) nesmú chýbať plienky babylove a krem proti zapareninam.

Chodíme na prechádzky dedinou ale radi vybehnete aj na bicykle, korcule alebo si užívame jeden druhého, tretieho aj štvrtého doma na dvore na trampolíne ci v bazéne. ✨

Leto je jednoducho čas načerpat energiu na zimu a užiť si ho plnými dúškami!!! 🙂

13. júl 2021

Ježiš tak toto by bolo úplne úžasne keby sa podarilo testovať 😍😍😍😍 milujeme leto, s manželom sme totálne letné typy, turistika, more, príroda, tento rok už dúfam vyjde aj to spominane more po troch rokoch a vezmeme prvýkrát aj nášho rok a pol "starého" synčeka aby ho konečne videl aj on 🙏🙏🙏🙏❤️ veľmi by sa nám zišla táto výbava pri našich cestách 😱 v auguste ideme na pár dní do Tatier takže príležitosti bude až až 🌅🏞️🥳 veľmi by nás to potešilo 🙏🙏🙏🙏

13. júl 2021
13. júl 2021

Zboznujeme leto
Dcerka ma 15mesiacov a miluje vodu aj slnko. Takze casto cestujeme za vodou a pre nu je vsetko dobrodruzstvo kedze vsetko zaziva prvy krat.

13. júl 2021

Leto je naše najobľúbenejšie obdobie v roku a milujeme všetky letné aktivity ♥️ slnko, voda, vychladené drinky a leto môže začať 🤗

13. júl 2021

Leto sú prázdniny u babky a výlety k vode. Mám dievčatá 4,5r a 1r. Tyčinku na opaľovanie používame od začiatku leta a v taške nesmie nikdy chýbať.

13. júl 2021

Na lete mame najradsej slnko, vodu, nanuky, melony, zmrzlinu, letnu dovolenku 🍉🍡🍨🍦♥️🌤️🍒🍎🌞🤗
Som mamkou dvoch synčekov 6 rocneho Erika a 8 mesačného Matiasa 🤗

13. júl 2021

LETO - naše najobľúbenejšie letné obdobie.
Keďže dni sú dlhé a horúce, leto trávime prevažne pri vode v našom bazéne. Tento rok trávime leto s našim synčekom, ktorý ma 9 mesiacov a tento rok zažije aj prvú svoju dovolenku v Turecku, prvý krat zažije let lietadlom - preto bude toto leto nezabudnuteľné, pretože nie všetko je po prvý krat.
Na lete mám rada večerné prechádzky, grilovačky u mojich rodičov na záhrade, opekanie, bicyklovanie, korčuľovanie a mnoho iných aktivít, ktoré dá dajú vykonávať cez leto. 🤩

Výrobky od DM by sme veľmi radi otestovali na našej dovolenke v Turecku, kde nám nesmie chýbať opaľovací krém, krém po opaľovaní, SOS kúru na moje vlasy - v takom teple sú vlasy poškodzované, deodoranty a šampóny/sprchové gély - uľahčilo by mi to jednak balenie a jednak by sme otestovali výrobky 😊😊😊

13. júl 2021

Leto mame najradsej 🤗byvame na dome s velkou zahradou, kde travime skoro cely den,bazen, smykacka , trampolina ,obcasne grilovacky. Velmi radi by sme otestovali vyrobky,mame 2 dcerky ,11 mes. a 3 roky

13. júl 2021

Na lete milujem letné vecery a ľahké oblečenie 🙂 detičky mam dve,dvoch chlapcov vo veku 6 a 10 rokov 🙂

13. júl 2021

Na lete milujem teplucko, pobyt pri vode. Toto leto je pre nas vynimocne pretoze sme uz traja ❤️👶 nase slniecko sa vola Danielka a ma 3 mesiace 🍀❤️🍀

13. júl 2021

Leto je pre to najobľúbenejšie rocne obdobie. Synček ktorý má 6 rokov a dcérka ktorá má 1rok aj 7mesiacov sú skoro stále von kde sa bud kúpu v bazéne, hrajú v pieskovisku alebo sa len tak blaznia. Testovanie by nas veľmi potešilo 😊😊

13. júl 2021

zbožňujeme leto.letné grilovačky s rodinou a s priateľmi nesmú chýbať ani jeden víkend.denno denne viackrát sa kúpeme v bazéne
Mám dvoch synčekov(1 a 4 roky)
Testovanie by nás velmi velmi potesilo

13. júl 2021
Autor komentár zmazal

Leto je pre našu rodinku najobľúbenejšie ročne obdobie, milujú ho deti a aj my, dospelí. Dcérka Ninka, má 3 roky, má najradšej šantenie vo vodičke, skákanie na trampolíne. Keďže sme minulý rok kúpili rodinný dom, nasťahovali sa a tento rok sme si posadili aj nejakú zeleninku, práve v tieto letné dni, kedy nás príroda obdaruvava prvými plodmi z našej záhrady, naše detičky netrpezlivo čakali s teraz všetko s veľkou chuťou všetko papaju. Synček Michael, 1 rok 5 mesiacov, to je malý nezbedník. Cele dni by len trávil vonku a jeho veľkými kamarátmi sú naše 2 mačiatka ❤️ takže toto leto, ktoré je tak troska poznačené aj "korona" dobou, som rada, že máme vlastný dvor, kde si môžeme vychutnávať spoločne chvíle, zužitkovať svoj voľný čas, ale samozrejme chystáme viacero výletov po Slovensku 🙂

13. júl 2021

Keby to šlo, leto by sme mali najradšej celý rok 🙂 Moj muz, ja a aj nasa 5r dcera sme opálení uz v marci, kedy slnko este ledva vyjde, kazdy nam ten pigment zavidi… Tento rok k nam pribudla dalsia slecna (2mes) tak uvidime ako ju bude lubit slniecko 🙂 My milujeme vsetko spojene s letom, dovolenky, vylety,su u nas na dennom poriadku.

13. júl 2021

Leto je u nás top ročné obdobie. Takmer celé leto sme u babky a prababky na dedine. Ráno nám začína kúpaním sa v bazéne a večer nám končí rovnako. Samozrejme nezabúdame ani na spoznávanie krás Slovenska. Snažíme sa, aby malá (o chvíľu už 4 ročná slečna) mala zážitky. Nesmú u nás chýbať prírodné vody a už vôbec nie rybačky. Na slnku sme všetci pomerne dosť často, takže okrem klobúkov sa chránime aj vhodnými krémami s faktormi. Prvé slnko nám síce prináša aj bonus, alergiu, ale tú sa snažíme čo najskôr zdolať a užívať si leto, oddych, vodu a všetko čo k letu patrí plnými dúškami 🙂

13. júl 2021

Na každom ročnom obdobi si viem nájsť niečo krásne.Leto je výnimočne voľnom,navyše naša čerstvo osemročná Miška miluje skákanie aj potápanie sa a pretože neradi sedíme doma,miesta kúpania meníme.Vždy sa nájdu nielen noví kamaráti pre dcéru ale aj my dospeli si vieme poklebetiť s novými známymi.Ja som asi ten najbledsi typ pokožky a tak sa musím chrániť či chcem,či nie.Dcérka sa lahko a rýchlo opáli ale je to dieťa a tak vyrážam nielen s krémom na tvar ale aj na telo 😉 manžel sa natrie,spali a teda potrebuje starostlivosť aj pi opálení sa a navyše zisťujem,že nás voda suší,tak aj krém doma na suchu pokožku po kúpaní treba naniesť.Keďže sa nevenujeme len vode,naše leto ubieha rýchlo a prijemne 🙂

13. júl 2021

V lete sa tešíme z krásnych dní plných zábavy na chate, pri opekaní, pri bazéniku a v pieskovisku. Radi chodíme na všelijaké výlety, k vode, do lesa a spoznávame nové miesta, ktoré sme predtým ešte nenavštívili. Máme dve dcérky - 6 rokov a 3 roky. Kvalitná kozmetika ako aj zdravé mňamky z Dm-ky u nás nesmú chýbať či už je leto alebo zima 😉

13. júl 2021

Keď začnú hriať letné slnečne lúče začnem sa prebúdzať,tak isto aj moje deti. Sme vodné letné živly. Milujeme leto, slnko, vodu, more, opaľovanie. Všetko čo je s letom spojené. Tento rok nepracujem tak si chcem s deťmi užiť leto naplno. Už máme za sebou dovolenku v Chorvátsku, navstivene tri rôzne kupaliska. A pokračujeme v našich letných radovankach. Moji chlapci majú 5 a 11 rokov. Každý má inú pokožku takže vieme výrobky otestovať na rôznych typoch ľudí.

13. júl 2021

Leto je naše najobľúbenejšie obdobie ❤️❤️ milujeme výlety rôzneho druhu od zvieratiek v zoo, chaty, dovolenky pri mori, jazere, turistiky, kúpaliská, opekačky .. máme doma 3 ročného Samka a nezastavila nás ani 4 mesačná Eliška 😊 užívame si leto naplno aj s ňou 😊❤️ Ráno len čo slniečko zasvieti do izby už bežíme von aby sme počas obedných horúčav mohli oddychovať dnu a len čo slniečko prestane tak páliť opäť bežíme von 😊 chodíme ku starkým sa pohrať, počľapkať do bazénu .. a počas zimy už len milo spomíname na tie krásne zážitky ktoré nám každé leto prinesie ❤️😍

13. júl 2021

Leto je naše najmilovanejsie obdobie 😊 Tobiasko, ktorý má 9 mesiacov, miluje slnko, teplo a hlavne vodu 😊 veľmi si obľúbil výlety 😊 tak keď ma muž voľno, snažíme sa vždy chodiť kade-tade za novým dobrodružstvom 😊✌️💙

13. júl 2021

Leto milujeme slnko🌞,vodu,🏖 bazeny ,výlety do prírody🌳⛰relax oddych ,zoo🐻🐧🐘🙉hrady zámky 7ročným prasynovcom👦

13. júl 2021

Sme trojčlenná rodina, ktorá miluje leto. Naša dvojročná dcérka Emmka sa z bazéna ani nepohne. Ráno sa zobudime a hneď si pripravujeme vodu, deky, osušky a opaľovacie krémy a ideme na dvor do bazéna. Taktiež milujeme prechádzky prírodou, ale aj mestom kde sa schladime dobrou zmrzlinou. Každý slnečný deň vymýšľame kam zas pôjdeme či do zoo, kúpalisko alebo ostaneme doma pri bazéne. Emmku by veľmi potešila nový fľaša keďže je zaťažená na fľaše a doma už asi mame minimálne 20, ktoré aj každodenne využívame 😁 Mamku samozrejme všetko 🤩

13. júl 2021

Sme 4 clenna rodinka. Milujeme leto,vodu,bazeny,prirodu,tesime sa kedy konecne vyjdu prve huby ❤ a toto leto je pre mna vynimocne po zimnom dietati-synček Janko (oktober 2017) mam vytuzenu dcerku Alžbetku ktorá ma momentalne 3mesiaciky a uzivame.si kazducky den vonku,ziadne babusenie do fusakov,overalov a podobne 😀 vyrobkom v testovani by sme.sa velmi potesili,urcite by sme vsetko vyuzili,kedze.uz teraz pouzivame nejake vyrobky z DM ako napr vlhcene,plienky a veeela ineho 🙂

13. júl 2021
Autor komentár zmazal

Sme štvorčlenná rodina, ja mám 28, manžel 30 a spolu máme 2,5 ročného syna Šimona a 7 mesačnú dcérku Sáru. Dcéra sa nám narodila v decembri a leta sme sa nemohli dočkať aj hlavne kvôli zdĺhavému obliekaniu, ktoré nám zabralo dosť veľa času. Leto si s deťmi užívame, každý deň sa hráme na pieskovisku, máme vlastnú záhradku, kde mi môj syn pomáha, keď jeho sestrička spinká. Okrem toho chodíme aj na prechádzky a cez víkendy nás ocko berie stále na výlety, keďže cez týždeň je pracovne zaneprázdnený. Zatiaľ sme si stihli urobiť výlet v zoo, v skanzene, v Bardejovských kúpeľoch, na Morskom oku, boli sme na Spišskom hrade a ak máme dosť turistiky, tak len tak leňošíme pri bazéne alebo trávime čas s priateľmi pri rôznych akciách, ako je napríklad grilovačka. Výrobky z DM veľmi dobre poznáme, často tam nakupujeme, preto by nás testovací balíček v týchto horúcich letných dňoch veľmi potešil. Čo sa týka deckej kozmetiky, sme dosť nároční, pretože deťom na ich citlivú detskú pokožku vyberáme len tie najlepšie produkty.

13. júl 2021

Slnko, prázdniny, jahody, šaty, slnko, voda, piesok, šalátiky, grilovačky, turistika, slnko, zmrzlina, melón, zoo, stanovačky, maliny, marhule, slnko, slnko, slnko....a ešte stokrát slnko...lebo v lete si dobíjame baterky, aby sme vydržali do ďalšieho leta. My letom žijeme. 5- členna rodina, kde kraľujú tatino a mamina a poslúchajú 2 mesačná Eli, ročný Miško a 15 ročný Maťko.

14. júl 2021

Leto je pre mna obdobim grilovaciek, cvachtania sa v bazene, vyletov, ale i zavarania ovocia, rypania sa v zahradke a prechadzok po meste so zmrzlinou. Milujem to, ze deti (12 a 10 r.) nemusim budit do skoly a mozeme sa s nasim najmladsim (10 mesiacov) vyvalovat v posteli, dokedy chceme😁

14. júl 2021

na leto sa tešime celá rodinka máme radi vodu grilovačky zmrzlinu oddych syn 4r rád bicykluje a cas kedy dozrieva naše oblúbené ovocie🍉🍒🍓

14. júl 2021

Mám rada všetky ročné obdobia ❤ ale pravda, že leto je skrátka leto.. Voda, slnko, opalovanie, viac návštev prírody. S manžeľom si zakladáme na tom aby sme v dcérke vyvolali lásku k prírode, zvieratkám a histórií, tak ju berieme od malička a našťastie sa jej páči a je zo všetkého unesená 😍

14. júl 2021

Leto je asi pre kazdeho z nas obdobim oddychu a ziskavania novych zazitkov... pre nas je leto tym najvhodnejsim obdobim tulania sa po krajinach a nasom Slovensku...objavovania novych miest, uzivania si zabavy a radosti s nasim 1,5 rocnym Markusom...radi by sme vyskusali vase vyrobky a niektore z nich uz aj pouzivame, kedze v tomto letnom obdobi je dolezite nezabudat na bezpecnost a ochranu pokozky pred slnieckom 🌞

14. júl 2021

Toto leto je pre nás najkrajšie, pretože je prvé s našou 9 mesačnou dcérkou. Milujeme byť celý deň vonku na dvore, v bazeniku a na hojdačkach.

14. júl 2021

Toto leto je pre nás výnimočné pretože po prvý krát ho trávime s našou malou pár týždňovou princeznou. Už sa nevieme dočkať budúceho leto kedy si ho užijeme všetci traja naplno <3

14. júl 2021

Leto milujeme celá rodina,keďže viacery členovia našej rodiny sú narodení v letných mesiacoch máme veľa osláv v záhrade ,stretneme sa celá rodina a priatelia,po týchto momentálne ťažších mesiacoch je to super že sa stretneme a porozprávame.ja mám chlapca Miska,čoskoro oslávi tretie narodeniny a chystáme sa trochu na oddych na Oravu na pár dní takže takáto super vyhrá by nás nesmierne potešila a bola by možnosť výhru vyskúšať na "dovolenke".😊

14. júl 2021

Na lete mam najradsej ze mozeme byt cely den vonku, nemusime byt zavrety dnu a nudit sa,lebo von sa vzdy nieco najde na zabavu. Najradsej sme v bazene,deti santia na trampoline,hojdacke,lozia po stromoch, chodime sa schladit do lesa,radi spoznavame nove kuty Slovenska -hrady,zamky,zoo. Mam 3 deticky, dcerky 8 a 2 roky a syncek 5 rokov 🙂

14. júl 2021

Leto je pre našu rodinku najobľúbenejšie ročne obdobie. Moje dve detičky 2 a 6 rokov.miluju šantenie vo vode a my rodičia sa k nim radi pridáme 😉máme radi aj lesné prechádzky máme tu v blízkosti krásny lesopark kde sa deti radi vysantia vybehaju. A keď sme u babky na dedine deti milujú dobrodružstvo s domácimi zvieratkami zo sliepockami zbierajú vajíčka, zajkov kŕmia senom či suchým chlebíkom psíkom a kocúrom. A radi grilujeme opekáme v záhradnom altánku 😉

14. júl 2021

Leto je pre nas najkrajsie obdobie. Milujeme hlavne slniecko a teplo. Radi chodime do prirody a nasavame tam energiu (teda hlavne ka,kedze moje rocne babo jej ma dost :D). A radi sa rozmaznavame vonavou kozmetikou. Ci uz pri kupani,pred nim ci po nej. Na cestach nam nikdy nechybaju opalovacie kremy Sun Dance. O chvilu k nam pribudne aj surodenec,tak sa tesime z leta takmer vo stvorici 🙂

14. júl 2021

Zdravíme Vás, leto máme radi pretože je konečne dostatok tepla, slniečka a oddychu spoločne s rodinou...k letu patrí melón, zmrzlina, bicyklovanie a kúpanie v bazéne...a to všetko spoločne s manželom, dvomi synmi a dcérkou...🙃

14. júl 2021

Ahojte,toto testovanie znie lakavo a teda budem dufat ze sa na nas usmeje stastie...sme 5clenna rodinka takze vyrobky by boli u nas maximalne otestovane,doma mame bazen,ktori moji traja chlapci aktivne vyuzivaju...leto mame vsetci velmi radi a nevadia nam ani vysoke teploty 😁,doma mame proti slnku produkty práve z DM

14. júl 2021

Leto zboznujem na spolocnych vyletoch ,dvaja maly patraci 2r a coskoro 6r velmi radi spoznavame keasy slovenska,ppopripade vegetime na zahrade...vyrobky by sme 100% vyuzili kompletne kazdy by di nasiel nieco svoje 👊🌻🌻🌻snad sa podari konecne vyhrat 😭

14. júl 2021

Milujem leto 🎀 s dcérkou a priateľom spoznávame spoločne Slovensko, oddýchujeme, užívame si jeden druhého. Na lete zbožňujeme to teplo, cestovanie, kúpanie a spoznávanie niečoho nového .
Natálka 2 roky.

14. júl 2021

Leto máme veľmi radi, hlavne ak je možnosť sa príjemne schladiť vo vode. Naša malá slečna má 16 mesiacov a zo všetkého najradšej miluje bazenik a hry na pieskovisku, takže leto je pre ňu ako vyšité. Samozrejme radi chodíme aj na túry, kde by sme tiež veľa veci určite využili. Výhra v podobe testovania by nás veľmi potešila, nakoľko milujeme produkty DM a určite by sme radi vyskúšali aj ďalšie🍀🍀☀️

14. júl 2021

Máme radi leto aj my. Deti su malé žaby, ktore by v bazéne aj spali. Večne vonku večne na slnku. Testovanie by potešilo a konečne vy som oprášila svoje písacie schopnosti.

14. júl 2021

My leto zboznujeme,radi chodime na vylety spoznavame nove miesta a nove zazitky je pre nas tazke doma obsediet.Nasi chlapci 10 a 2 rocny su super partaci na nasich potulkach,obaja miluju vodu a zvieratka.A kedze sa dlho nedalo nikam poriadne chodit tak toto leto si urcite uzijeme naplno🤩

14. júl 2021

Tak tento balíček je ako pre nás, či na kupko, výlet alebo na záhradu, a keďže máme aj drobca aj pubertiakov,má kto testovať 😃😎😉

14. júl 2021

Leto mame radi, pretoze ked je vonku pkne, zbalime osusky, plavky, krem a ideme k vode. Anicka ma 4, Jurko takmer 2 a z roka na rok si to uzivaju viac. Samozrejme cez leto je omnoho viac moznosti ako sa vyhrat vonku - preliezky, lopta, vylety, kreslenie kriedou, opekacky... .

14. júl 2021

Leto mame veľmi radi,pretože viac času trávime s rodinou. Teplo, slnko, voda, zábava. Najkrajšie obdobie v roku. Mame dve dcérky, 4,5 ročnú a takmer 2ročnú. Sú to riadne šibalky 😊

14. júl 2021

My tiez mame velmi radi leto a tento rok si mozeme uzivat aj vylety a vodu. Deti to velmi zboznuju a radi by sme sa zapojili urcite do testovania. Tamarka ma 2 a Timotejko 4

14. júl 2021

Mame radi leto a kedze mame doma 3 rocnu slecnu, uz si ho vychutnavame plnym duskom. Crle dni vonku a teraz konecne aj objavovanie kras naseho Slovenska.

14. júl 2021

Leto mame radi, hlavne pri vode ci na horách.
Balicek by potešil, hlavne deti by si užili testovanie 🙂👍

14. júl 2021

Milujeme leto. Užívame si rodinne výlety, rodinne chaty, výlety na hory ale aj k vode 🥰☀️ Muž cely rok pracuje v zahraničí a cez leto sa snaží byt čo najviac s nami doma. Mame 3 ročnú Terezku a 3 mesačného Teodora ❤️.

14. júl 2021

milujem leto ♥ vo vode ♥ na zahrade, na piesku, to je jedno ♥ aj v lese 🙂 travim ho s mojou Miškou 10m, a mužom a mamkou a tetou a ujom spolu 🙂 a sem tam aj so svokrou :D ved as aj hovori ze na vychovu dietata treba celu dedinu ♥ 🙂

14. júl 2021

Na lete máme najradšej to, že môžeme takmer všetok spoločný čas tráviť vonku. Chodíme často do prírody, na spoločnú rodinnú dovolenku, na rôzne výlety, na zmrzlinu, detské ihriská 🙂 Naša Emka má 5 rokov a Zojka 3 roky 🙂

14. júl 2021

Milujeme leto mám doma skoro 3r chlapa 🧒 stále niekde beháme, momentálne najlepšie pri bazéne 🐳💦

14. júl 2021

Na lete milujeme slnko, teplo, kúpanie a zmrzlinu 😄tešíme sa na výlety a toho roku aj k moru 😊 Mám synčeka, ktorý bude mať 5 a dcérku, ktorá bude mať 2 roky, obaja v septembri.

14. júl 2021

Milujem na lete úplne všetko... Slnko, vodu, prírodu, a otvorené možnosti na výlety.. Či je to zrub v horách alebo pobyt pri mori. Ani chata na Domaši o nič nezaostáva. Mám 10 ročnú slečnu, 1,2 ročnú malú bubku a lenivého manžela. Ale keďže ja doma neposledním, stále niekde chodíme a využívam asi všetko, čo ponúka kozmetika od značky DM, či je to sundace, babylove alebo balea. Som vašim verným zákazníkom a rada by som vaše produkty aj rada odporučila mojim známym, nakoľko sú nielen lacné, ale v pohode svojou kvalitou určite konkurujú aj drahším značkám 💗.. Ako foto prikladám len kúsok z toho čo využívam z dm drogérie 😉.. Ako vidíte, od šampónu, kondicionéra, masky po pleťové séra, krémy, dezodoranty až po detskú kozmetiku a atď

14. júl 2021

Leto je pre nás jednoznačne najobľúbenejším ročným obdobím, trávime vonku všetok čas, keďže som doma s 3 deťmi (Natálka, skoro 5 a skoro 2 ročne dvojicky Dominik a Patrik). Na dvore sa môžu dosýtosti vyblázniť a ostáva aj mne čas na trosku oddychu na terase. Tento rok len takto bazénovo

14. júl 2021

Mam tri deti slečna 13 a braškovia majú 10 a 1.Velmi rady si užívame leto, teplo, vodu i prírodu

14. júl 2021

Keď zavriem oči a predstavím si leto tak cítim sviežu vôňu melóna , malín, marhúľ, potom sviežu vôňu mora a šumenie vľn a azúrovu oblohu a ešte litre zmrzliny a domáce ovocné limonádky-to je leto ktoré milujeme! Holt aby všetko nebolo v lete také príjemné a zábavné, tak moja bledá koža sa moc nemusí so slniečkom a namiesto toho aby sa pekne opaľovala sa len rýchlo spáli, takže sa počas celej slniečkovej sezóny chtiac nechtiac stávam testovačom všetkého čo mi moju kožu môže pomôcť ochrániť, favorit stále nenájdený-okrem ochrany kože by som rada našla niečo čo sa rýchlo vstrebe, po čom sa nebudem ligotať ako hviezda jasná a čo sa nebude otierať a ofarbovať oblečenie. Čo ponúka balíček z ochranných prostriedkov proti slnku je ako hodená rukavica pre moju zvedavosť. Naša rodinka je tvorená ešte starostlivým tatinom a 3 veselými nespratníkmi - 8r chalan , 6r slečna a 6mes. potkaník.

14. júl 2021

Rada vyskusam,sme mala rodinka ale radi vyletujeme,kupeme sa a navstevujeme hrady a zrucaniny.Dakujeme za Vašu moznost skusiť to.

14. júl 2021

Leto milujeme najviac,hlavne keď je na dvore napustený bazén a vystretá deka na tráve a slniečko nám páli na telo 😃 leto je pre nás aj jedenie melóna v tomto období je najlepší, doma sme manžel Ja a dcérka Sarinka mačiatko a čoskoro k nám pribudne aj ďalšia princezná,do DM chodíme stále takže takýto balík by neskutočne potešil a baví nás skúšať stále niečo nové 🌹

14. júl 2021

S mojimi dcérami milujeme leto, pláž, slnko, more, či jazerá na Slovensku. Staršia dcéra má už 20rokov a menšia má 3 roky, máme radi pekne miesta...balenie sa nám páči ♥️ Výhra by bola super ♥️

14. júl 2021

V lete máme obaja so synom narodeniny. Je to pre nás obdobie s pocitom slobody, zdravého životného štýlu, dobrodružstiev, zážitkov, detskej radosti a všetkého pekného. Môj úžasný syn má o dva týždne 3 roky.

14. júl 2021

Leto zbožňujem kvôli Morave, začiatkom júna balime kufre a na konci augusta ideme naspäť do Bratislavy. Zbožňujem leto, vodu, prírodu, zmrzlinu 🙂 vôbec mi nevadí keď aj aj plus 40 🤣
Mám 11mesacen dievčatko onedlho už rok 🙈 takze leto milujem aj pre tento okamih v auguste sa narodila moja princezná.
Leto zbožňujem 🥰

14. júl 2021

Leto milujeme celá rodina 🥰 je to obdobie kedy chodíme najradšej k vode 🥰 mám dvojročného syna a ten priam zbožňuje vodu keby mohol tak je vo vode od rána do večera a vôbec mu nevadí či je voda zimná alebo teplá 😍😍

14. júl 2021

Leto milujeme celá rodina, každé leto sme trávili veľa času vonku na vzduchu, najideálnejšie pri bazéne alebo na kúpalisku. ❤️

14. júl 2021

Na lete zboznujeme samozrejme teplo a ze nasho rocneho syna nemusime obliekat ako cibulku a hlavne ako dlho vidno. Prechadzky a vylety mozu byt o to dlhsie aj krajsie.

14. júl 2021

Na lete mám najradšej sedenie vonku večer na terase v šatách a popíjať vínko alebo pivko s priateľmi alebo rodinou. Odkedy máme detičky je to zase niečo iné, pozerať ako sa tešia z kúpania, piesku,... Toto leto je trošku náročnejšie pretože máme 3 mesačnú princeznú doma a syna 2 ročného, no napriek tomu sa chystáme začiatkom augusta na dovolenku na Slovensku a ideme aj s kmotrovcami a mojimi dvoma krstnými deťmi (deivactko 3roky a chlapček 8mesiacov) takže by sa nám balíček veľmi hodil pre vsetkych 🙂

14. júl 2021

#test_dm31
Na lete máme najradšej hocikedy vybehnúť na naše kanoe, trošku prevetrať hlavu... Chodiť na kúpaliská, stanovať, na bicykel, blbnuť vonku..❤️😍
Fotka je z minulého roka, kde ešte bol v bruchu náš najmladší člen rodiny☺️💙
Máme chlapca, dievča a zase chlapca, výhra by veľmi potešila😍

14. júl 2021

Na lete mam najradšej úplne všetko, pekne počasie, kopa akcií, príležitosti, dovolenky a možnosť spoznávať nepoznané miesta😊 teraz máme síce doma 3tyzdnovy prírastok- synčeka Frederika, takže poznavacky a výlety sme museli na chvíľku odlozit ale už sa tešíme keď sa na ne znova vydáme aj s naším ďalším 3r synčekom Leonardom.

14. júl 2021

#konik_testuje
#test_dm31
Milujeme leto celá rodina. Ranné slniečko na terase pri raňajkách, poobede kúpanie v bazéne, vlastná záhradka, večerné grilovačky či opekacky s rodinou, priateľmi, výlety, dlhšie svetlo cez deň, to všetko milujeme na lete... Radi by sme otestovali výrobky z DM.
❤️ Sára 7 r.
💙 Riško 6 mes.

14. júl 2021

Ahojte
Leto milujeme, lebo vtedy máme krásne zážitky, spoločné výlety, spoločne strávené chvíle...
Produkty Balea máme veľmi obľúbené a u nás doma nesmú nikdy chýbať.
V prípade výhry, by šiel testovací balíček na spoločnú dovolenku, kde by sme ho testovali a všetko zdokumentovali.
Najviac nás na vašich výrobkoch teší kvalita a super cena.
Navyše majú krásne obaly.
Ak vyhráme, výhre sa potešíme.
Ak nie, radi ju doprajeme iným.
👋🥰

14. júl 2021

Môj manžel hovorí, že miluje leto, lebo sa prezúva zo slapiek do slapiek 😂 Ja zas kvôli tomu, že nemusím deti "babušiť" a rozmýšľať, či im nebude zima.
Dcérka Ester 4r a syn Marko 7r ❤️

14. júl 2021

Leto- 🌊⛱️
No keďže sme obaja zdravotníci,💉👨‍⚕️🚑🩺
prvá línia, posledný rok keďže bol núdzový stav mali sme zákaz ⛔🚫 vziať si dovolenku,pn,či akékoľvek iné voľno. Tento 2021 skončil nudzak v máji,momentálne je júl a ja som ešte nemala deň voľna,pacientov 💊je veľa,nemáme možnosť vyberať dovolenku.
Čiže mám nahromadených veľa dní dovolenky,a teším sa na august kedy mám 10 dní voľna....a užijem si ho najviac ako viem S RODINOU ❤️👨‍👩‍👦 ❤️ lebo to je najviac .mám syna celú koronu bol doma sám,zaslúži si pár zážitkov 🏊‍♀️🏃‍♂️🚴‍♂️

14. júl 2021

Na lete máme najradšej slniečko a spoločné výlety alebo hry na dvore. Zatiaľ sa naša rodinka skladá z troch členov. Oliverko má 3 roky a čoskoro k nemu pribudne bráško. Takže na lete milujeme aj to, že sa nám narodili/narodi náši synovia. Veľmi radi by sme odskúšali novinky. 😉

14. júl 2021

Leto milujeme všetci najviac si užívame bazén,vodu milujú všetky naše poklady najstarší má 13 stredná 5 a najmladší poklad 8 mesiacov ak by ste nás vybrali určite by sme všetky prípravky vyskúšali s veľkou radosťou 😍

14. júl 2021

Mam 2 male deti, ktore miluju vodu, ihriska, letne aktivity.... Snazim sa pre ne kupovat vhodnu kozmetiku, ktora ich pokozku hlavne hydratuje a cez den chrani pred slnieckom. Nastastie moje deti nemaju ekzemovu alebo problemovu pokozku, tak kozmetiku pre ne nakupujem aj v drogeriach. Pred mojim 2 rocnym synom musim kozmetiku schovavat, lebo ju aj rad papa. Ktovie ako by mu "chutila" testovacia kozmetika? 😁

14. júl 2021

Leto máme radi celá rodinka, bicyklovanie , šantenie v prírode a tiež vo vode, ale bez kamarátov/ spolužiakov to by nebolo ono hlavne kvôli synovi, pravidelne máme plný dom detí 🙂

14. júl 2021

Leto milujem hlavne kôli deťom. Sú to neposedkovia a čo je prenich lepšie ako krásne počasie. Leto prenas prináša kopec možností na príjemné prezitie nových zážitkov a dobrodružstiev. Vek dcérky 5 vek syna 1 a coskoro pribudne ďalší braček. 🙂

14. júl 2021

Aj my sa hlasime do testovania. Sme mladá rodinka, máme skoro 3 ročného synčeka a 3 tyzdnovu dcérku. Vela casu travime na dvore, na prechadzkach, vyletoch a keďže je také teplo tak aj v bazéne. Radi by sme vyskusali a ohodnotili vase výrobky ❤️

14. júl 2021
Autor komentár zmazal

Leto pre nás znamená kopec zábavy, rodinné výlety a hlavne voda... Či už bazén na záhrade u starých, kúpaliská, alebo aj rybačka... Náš tato a 7ročný Šimi sú naruživí rybári...a ja s malou 1,5ročnou Viki ich rady sprevadzame a člapkame sa na brehu obďaleč 😂

14. júl 2021

Na lete zbožňujeme vodu, kúpanie a stále nové dobrodružstvá na bicykli s naším 21mesačným šibalom

14. júl 2021

Leto mám najradšej zo všetkých období, pretože je teplo, netreba sa príliš obliekať a môžeme sa celé dni čvachtať v bazéne 😁 manžel to tak ružovo nevidí, on leto neznáša, ale odkedy máme bazén tak sa teší na leto aj on 👍🏻 najviac sa leto páči nášmu 2-ročnému synčekovi, ktorý vstáva každé ráno už o 6tej aby mohol čím skôr vybehnúť von 🌞

14. júl 2021

Leto milujeme preto že je konečne svieti slnko je pozitívna energia..veľa kúpania a hlavne opaľovania ❤️ Viac možnosti na zábavu a zážitky sú cez leto..😊 a hlavne náš syn ktorý má rok a pól miluje kúpaliska a vodu

14. júl 2021

Leto milujeme slnko🌞,vodu,🏖 bazeny ,výlety do prírody🌳⛰relax oddych ,zoo🐻🐧🐘🙉hrady zámky 7ročným prasynovcom👦

14. júl 2021

na lete mam najradšej že keď chcem ísť von nemusim sa dlho obliekať 🙈😁 tričko, kraťasy, šľapky a hotovo 😁😁😁 máme 4 mes Matúška a tiež ho nemusím oblieksť, doma stačí len plienka v týchto horúčavách.

15. júl 2021

Najradšej mám pohodu vonku, dlhé letné večery a kúpaliska ❤️ Moja 5 ročná dcérka už je samostatná jednotka, takže bazén, skoky šípky, a večer spi jak nič 🙂 s druhou malou ktorá má 6mesiacov to už nie je taka pohoda lebo jej vadí to teplo ale vydržíme zvykne si, na hojdačke sa jej dobre spinka ❤️ nožičky v bazéniku cvachtame pravidelne ❤️

15. júl 2021

Na lete mam najradšej keď si najdeme celá rodinka konečne čas na dovolenku a ideme vsetci spolu niekam na dovolenku. Chodíme na Slovensku, keďže krásy Slovenska sa nedajú porovnať s ničím iným. No naše top na lete je kemp. Chodime každý rok na Šíravu do stanov. Mame to zauzivane od detsva a takto to posuvame teraz nasim deťom. Je to o zážitkoch a ovela lepšie ako hotel ci chata. Takto je to viac dobrodružné pre deti hlavne. Bez stanovačky nieje leto. A pôjdeme aj tohto roku. Cela rodina.
My sme ako. Indiáni zaberieme celu pláž pretože sme veľká rodina.
Doma mám dve krasne deticky chlapec 9 a dievcatko 12mesiacov

15. júl 2021

Úplne najviac na lete milujeme more, slniečko, relax, oddych... neskutočne vieme načerpať novú energiu z takých miest. Najlepšie sú prázdne pláže, to je skutočný relax 🌅 Máme zatiaľ 🙂dievčatko.(12r)

15. júl 2021

Najradšej na lete máme dlhé večery, kedy slnko zapadá neskoro, spoločné rodinné chvíle a samozrejme teplo. Máme doma dievčatko 3r a chlapčeka 3m.

15. júl 2021

Leto je top top top ročné obdobie. Konečne teplúčko a dá sa podniknúť mimo búrok vonku veľa aktivíť. Mám veľmi aktívneho 5 ročného chlapčeka, ktorý trávi čas doma len keď je v spiacom móde 😀 a druhé mrniatko máme na ceste 🙂))

15. júl 2021

Leto zboznujeme celá rodinka, kúpanie, opaľovanie, hry na tráve, stanovačka, grilovanie hlavne šantenie ci vo vode alebo v prírode 🌞moji dvaja chlapci 🧒👶8 rokov a 1,5 roka by sa balíčku na skúšku veľmi potešili... Na koľko DM produkty využívame od narodenia staršieho ciize 8 rokov

15. júl 2021

Leto milujeme. Hlavne, že sa nemusíme obliekať a vieme tráviť von veľa času. Naše deti dievčatko 9 rokov a chlapček 5 rokov tiež milujú leto, vodu, ovocné produkty a tiež tie "bábätkovské" akéhokoľvek druhu.

15. júl 2021

Leto milujeme celá rodina a konečne si ho užívame doma na Slovensku po 7.rokoch ktoré sme strávili v Taliansku. Keďže mame malého ročného chlapčeka ešte moc na výlety nechodíme ale za to si užívame našu záhradu, bazén v ktorom sa nášmu Damiankovi veľmi páči a objavujeme krásnu prírodu na Hrinovskych lazoch kde sme si postavili domček . Balíčku by sme sa potešili všetci určite by sme si ho rozdelili a na 100%využili.

15. júl 2021

Leto je moje najoblubenejsie obdobie a vyzera to tak, ze syn Nathaniel bude po mne. Skoro vsetok volny cas travime vonku, na zahradke, kde ma bazenik, hojdacku, grilujeme, chodime na prechadzky, vylety do parkov, na kupaliska, stale planujeme, aby sme mali cele vikendy vyuzite
Maly ma 14mesiacov a ma rad stromy, zvieratka, tak chodime aj do zoo, pri rybniky, na chate sme boli a chystame sa zase, no proste, pre nas by leto nemuselo skoncit ☺️S Konikom sa mi este nepodarilo nic testovat, snad sa stastie usmeje
Nas tata Peto je nastastie za vsetky nase napady a robi nam sofera, ochranku, atd 😁🌞🌸zial, nejde mi pridat fotky, stale ukazuje velky format

15. júl 2021

Leto si vždy užívame celá rodina. Šantenie v bazéne na záhrade je tá najlepšia odmena v teplé dni, ale nerozhádžu nás ani letné búrky, vtedy obujeme na nohy gumáky a skúmame, či tá mláka pred nami je naozaj taká hlboká. Každý deň je iný, a s našimi chlapcami (4 a 1 rok) si ho stále užijeme na plno. Chodíme na ihriská, do parku, na bicykel, pikniky, na výlety s karavanom, rybačky, hubačky... celé dni trávime vonku na slniečku koľko sa dá, a vstrebávame vitamín D. Letný balíček od DM by sme radi vyskúšali, je naozaj ako stvorený na naše leto, chýba v ňom už len nejaký repelent k večernej grilovačke 😉

15. júl 2021

Leto je naše najobľúbenejšie obdobie v roku milujeme slnko, vodu, grilovačky a teplé letné večere, keď môžme sedieť na terase nemusíme sa ponáhľať spať a debatujeme.

15. júl 2021

Leto mame najradsej cela rodina , to teplo, slnko, voda, ze sa nemusime konecne babusit ako v zime 🙂 cerveny melon jest cele dni, a nevieme sa dockat varenej kukurice . Mam dve deticky , dcera bude mat 4 roky a syn bude mat 2 roky. V lete sa najradsej kupu na dvore v bazene .

15. júl 2021

Leto je moje najobľúbenejšie ročne obdobie, milujem letné večery pri nejakom nápoji s kamošmi a rodinou . Výlet zoo Bratislava s mojimi krsnimi dcerami

15. júl 2021

Na lete zbožňujem tú pohodu, teplo, slniečko, kúpanie doma na záhrade alebo na kúpalisku. Mám rada aj grilovačky na záhrade. A samozrejme dlhé letné večere, kedy dlho sedíme vonku na záhrade alebo na terase. 😉Doma mám chlapceka, ktorý má 2roky a 4mesiace. No a v brusku nosím dievcatko, ktoré sa ma co chvíľa narodiť. 😍😘

15. júl 2021

Pre nás je na lete najlepšie teplo a voda, síce môj maly Dávidko má ešte len 11mesiacov ale zbožňuje chodit holý a kúpať sa v bazéne 😇 oblečenie so seba priam strhne a všade kde vidí vodu tak sa oblieva (nevadí mu ani psia miska s vodou) 😅

15. júl 2021

Na lete mame najradšej to ze sa ľahko oblečieme a nemusíme si dávať 5 vrstiev 🙂. Ale inak mame najradšej melóny, vodu, teplo, zmrzlinu, prechádzky... Mam dve dievčatá, 1,5r a 5r. 👨‍👩‍👧‍👧

15. júl 2021

No najradšej mám sezónu dyne a zmrzliny :D drobec má síce len 7týždňov, ale mám pocit že bude leto neznášať keďže je riadne horúce a on chúďa nevie čo so sebou :D

15. júl 2021

Dcerka ma dnes 2 tyzdne 🤱 casom s nami urcite rada bude travit cas pri vode s nanukom v ruke 🥰

15. júl 2021
Autor komentár zmazal

Milujeme leto celá rodinka ♥️ Teplo, slniečko, voda, melóny, studený drink bez alkoholu 😁,zrmzlina, dlhé večery na dvore, grilovanie mäska,zeleninky, šantenie v bazéne. Máme 1.ročnú dcérku,našu princezničku,ktorá toto leto sa 1x kupkala v bazéne, tá žiara v očkách bola neopísateľná🥰miluje vodu. Najradšej sme doma v bazéne♥️🥰 Keď je trošku chladnejšie hráme sa na deke, v pieskovisku, šmýkame sa na šmýkaľke, hojdáme sa, aj doma máme také menšie ihrisko😁🥰♥️Už sme stihli osláviť aj rok našej dcérky,keďže je to letné dievčatko v Júli♥️🥰💋😘💕

15. júl 2021

milujeme leto,rozne vylety,zbieranie byliniek,kúpanie,prechadzky lesmi...a hlavne je to čas prazdnim,rodina je spolu,viac nam netreba

15. júl 2021

ó áno, milujem leto, rada fotím a z vecí, ktoré sú v testovaní by rád otestoval každý člen rodiny 🍀👍 máme 6ročného chlapčeka Alexa a 1,5 ročnú dcérku Silvinku 🙂 na lete máme najradšej kúpanie v bazéne momentálne, lebo more tohto roku nedáme, melóny a iné sezónne ovocie a to, že môžeme stráviť aspoň pár dni spolu intenzívne a rodinne 🙂

15. júl 2021
Autor komentár zmazal

Leto milujeme. Trávime veľmi veľa času vonku. 3r a 5m

15. júl 2021

Tak to je súťaž ako stvorená pre našu rodinku,nakoľko produkty DM milujeme a nakupujeme iba tam❤😍
V lete milujem hlavne tú skvelú pohodu u nás na dvore,spojenú s grilovačkou🙂
A taktiež náš každoročný rituál 3 generačný wellnes pobyt v Piešťanoch❤moja mamina,dcéra Linda 10 rokov a ja😘
Pozdravujeme a tešíme sa na testovanie tých najlepších produktov,snáď si šťastenka sadne aj na nás🍀🤗

15. júl 2021

Milujeme leto 🥰 Je to pre nas obdobie, kedy travime najviac času spolu. Vždy sa tešíme na nové dobrodružstvá, zážitky, oddych a samozrejme na kopec zmrzliny 🍨 na testovanie sa tešíme celá rodina, no najviac naše rozkošné dievčence: Julka - 16 mesiacov a Viktorka - 6 rokov 😉

15. júl 2021

Keď sa povie leto😍 bazén, teplo, slniečko toto je čo naša rodinka zbožňuje. Keby je leto celý rok vôbec by mi to nevadilo 😍 každý nadava ako je teplo a my to zbožňujeme.. Máme doma s manželom tri detičky 😊 Lilianka ma 10rokov je vodný živel, dvojičky Marcus a Maxim 5rokov su takí istí, vo vode od rána do večera. Bazénik je najlepšia voľba, vyhneme sa preplneným kúpaliskam, alebo auqaparkom 😉
K letu patria prázdniny a taktiež chodime po výletoch s deťmi, lebo celá rodinka má viac času, keď odpadnú povinnosti ako škola, škôlka. My rodičia si môžeme užívať rodinku dva mesiace v kuse... K letu teda patria aj grilovačky a velaaa čerstvej zeleninky a ovocia zo záhradky...
Písala by som samozrejme veľa 🤣 lebo proste Leeetooooo milujem 😍😍😍

15. júl 2021

Na lete mame najradšej všetky tie rôzne aktivity, ktoré sa dajú robiť. Človek sa ani nezbada a leto prejde ani nevieme ako. Keďže tento rok sme sa rozhodli do zahraničia necesteovat, objavujeme krásy Slovenska a tešíme na v septembri na nás druhý prírastok. Dcérka Adelka, 5r, uplne najviac nedá dopustiť na bazén u jedných starých rodičov a na paddle board u druhých starkych.

15. júl 2021

Leto milujeme celá rodina 🙂 Či už kvôli slniečku, teplu, vode, ale aj pre tú radosť, ktorú máme z našej záhradky plnen ovocia a 🙂 Doma máme dve dievčatá - Lia (12) a Tamara (1,5)

15. júl 2021

Ahoj, som maminka troch malych deticiek (4rocna dcerka, 3 rocna dcerka a pol rocny chlapcek) 🥰
Moj manzel je s nami na materskej a tak naozaj kazdy den vyuzivame naplno a vyletujeme kolko sa da.
Travime cas na zahrade, v bazene, na ihriskach, roznych atrakcia pre deticky, uzivame si leto naozaj na plno.
Deti miluju vodu (v bazene, vo vani) su to taki mali vodnickovia, vsetci traja 🥰🥰💦💦

15. júl 2021

Leto a vodu milujeme, náš starší syn (4 roky) zbožňuje vodu a tobogany. Tento už chodíme aj s druhým drobcom (1rok) k vode a dokonca sme sa odhodlali na Bulharsko. Takže sa nevieme dočkať mora 🌞😊

15. júl 2021

My milujeme leto a prazdniny, dlhšie si pospime a aj dlhšie sme hore 🥰 vylety, turistika, kúpaliska, opekačky a podobne veci čo neodmyslitelne patria k letu ❤️

16. júl 2021

Na lete mám najradšej dlhé teplé dni plné slnka a nekonečné možnosti ako využiť voľný čas. Máme 2 deti - dievčatko 4 roky a chlapček 2 roky. Radi sa chodíme kúpať, stanovať a dokonca aj na turistiku. Všetko robíme s deťmi (až na pár výnimiek) 😄

16. júl 2021

Mám 3rocnu dcerku a na konci leta k nej pribudne bracek ale aj tak sa chystam toto leto si s ňou naplno uzit. Slniečko, voda, výlety všetko ju to neskutočne teší a ja mám z toho úprimnú radosť ❤keďže detská radost je tá najkrajšia pre mňa

16. júl 2021

Máme 1,5r dievčatko a 3r chlapca ❤️ Dovolenku už máme za sebou, ale celé leto ešte pred sebou 🙂 Milujeme leto, more, vodu, preliezky, grilovačky… máme pred sebou ešte určite veľa krásnych zážitkov 😍

16. júl 2021

zo všetkých ročných období, mame najradšej leto. sme sedemclenna rodina, ktoru tvorí ja mama, otec, štvorročné dvojicky, a 7 mesačne trojičky 🥰🥰🥰v tomto období sa deti dokážu vonka pohrať cely deň, kupu sa v bazéne, skáču na trampolíne, trojicky kľudne spia v kočíku a i pre nas rodičov je to forma relaxu,keď sme na záhrade a vychutnávame si teple letne dni.

16. júl 2021

Leto je naším najobľúbenejším ročným obdobím, po dlhej zime si konečne spoločne s rodinkou užívame slnko, teplo, vodu a dlhé letné večery o chvíľu hádam aj na pláži ❤️ s našimi dvomi synčekmi 3 roky a 6 mesiacov máme o zábavu vždy postarané 😋 veľa fotiek nájdete aj na mojom instagrame www.instagram.com/thedaniellablog 🥰

16. júl 2021

Leto, vodu, slnko radi mame,
rodinne chvile si vziat nedame.
Na lete je uzasne vsetko,
pridu tety, babka ,dedko.
Jasit sa spolu do vecera mozeme,
vsetko z dobrej grilovacky pojeme 🤣.
Najstarsi syn ma 9 rokov,
na tramposke robi uz 100 skokov,
mladsi syncek 4 roky,
radsej robi mensie skoky.
A dcerenka nasa mala,
4-mesacna si radsej mliecko dava.

16. júl 2021
Autor komentár zmazal

Jeej tak do tohto testovania by sme sa veľmi radi zapojili a som si istá, že je pre našu rodinu ako stvorené 😉. Som mamička dvoch chlapcov - 5 a 2roky. Na lete milujeme slniečko, vodu ale hlavne naše spoločné výlety. Tento rok sme absolvovali už niekoľko výletov a rybačiek. A prvý krát sa chystáme vyraziť okrem tradičnej dovolenky aj za dobrodružstvom a stráviť niekoľko dní presúvanim sa po Slovensku a spaním pod stanom. Verím, že toto testovanie by nám spríjemnilo naše dobrodružstvo a že by sme dm výrobky otestovali najlepšie ako sa dá.

16. júl 2021

Ahojte🤗Som mamička 3 ročného Adamka a leto zbožňujeme, užívame si slniečko, vodu, spoločne strávený čas, výlety, zmrzlinu, bicyklovanie, grilovačky na záhradke s rodinkou,... Veľmi radi by sme sa zapojili do testovania🍦🥤⛱️💦🍉🌞📷🤳🚴‍♂️🚴‍♀️🚴‍♂️👨‍👩‍👦

16. júl 2021

Synček bude mať dva roky a toto leto si užívame plnými dúškami. Stále sme vonku na záhrade či ihrisku a voda je pre neho top. Bicykel a turistika je víkendová klasika. Testovanie by nás veľmi potešilo 🙂🙂🙂

16. júl 2021

Leto milujeme 😁 aj keď ja mám alergiu na priame slnko ale nemôžem sa na toho môjho syna len tak kukať niekde z chládku. Sebastian je malý vodomil ktorý má 2 a pol roka. Zbožňuje tráviť čas vonku nech je akékoľvek počasie. Momentálne je ten malý chalan opalenejši ako ja 😅. Proste užívame si leto plnými dúškami keďže od septembra už ide krpec do škôlky. Testovanie by nás potešilo všetkých.

16. júl 2021

Leto, teplo, prázdniny sú druhé najkrajšie obdobie v roku (prvé sú Vianoce). S mojimi dvoma anjelikmi (dcérka má 8 rôčkov a synček 7 mesiacov), keď sa dá, čas trávime von, v prírode, pri vode, na ihrisku, v záhrade ... Kozmetika Balea nám nie je cudzia, používame veľa produktov, veru aj niečo pre naše mačky sa našlo 😜. Veľmi radi by sme sa zapojili do testovania.

16. júl 2021

na lete mám najradšej prázdniny 🙂 - nie sme viazaní režimom detí v škole a môžeme výletovať. Mám jedenásťročného šuhajka, deväťročnú princeznú a päťročného junáčika 🙂 Radi skúšame nové veci a kozmetiku z DM používame veľmi často....

16. júl 2021

Na lete máme najradšej slnko, vodu, limonády, ležanie na lehátku, jedenie vonku, zmrzlinu, nanuky a hlavne chodiť bosí po tráve ♥️Naše 5 ročné dievčatko sa v lete mení na morskú vílu. máme radi DM a všetko z balíčku by sme určite využili.

16. júl 2021

Najradšej máme dovolenky, výlety, kedy spoznávame nové miesta a samozrejmé aj kúpanie. 💦 Tento rok je to ešte krajšie, lebo tieto zážitky, môžme dopriať aj nášmu ročnému synčekovi. 💙 Už sme stihli navštíviť Hrabovo, Rozprávkový les, Habakuky, Spišský hrad aj kúpaliská v našom okolí.

16. júl 2021

Prázdniny sú naše ☀️ bazén, limonády, zmrzlina, výlety po Slovensku, grilovačky, pozorovanie svätojánskych mušiek. Z dm kupujeme najviac kozmetiky aj potravín a stále je niečo nové na vyskúšanie. Radi pomôžeme hodnotiť. Dcéra má 8 rokov, syn 4 a krstná dcérka bude mať 1 rok.

16. júl 2021

Ja milujem leto odjakživa 😍 najskôr to bolo kvôli mojím prazdninám a teraz si užívame prvé škôlkárske prázdniny synčeka (4r). Znamenajú pre nás kľudné rána ,ale zato akčné dni 😁 momentálne sa však musíme trošku prispôsobovať najmladšiemu členovi rodiny (synček 3mesiace), ale kompromis sa vždy nájde 👇😂 testovací balíček od dm-ky by sme naplno využili celá rodina keďže sa na dovolenku ešte iba chystáme

16. júl 2021

Mi mame radi leto hlavne moje detičky bývame na dedine tak sme skoro stále vonku výhra by nás potešila

16. júl 2021

Leto máme radi dá sa stráviť veľa času vonku a to nám vyhovuje, lebo chlapci sú veľmi aktívny....Máme dvoch 3 a skoro 6 ročného

16. júl 2021

Veľa času trávime v detských parkoch a v zahrade. Rady by sme s dcerkami tieto produkty vyskúšali. Majú 2.5 roka a mladšia 4 mesiace. A máš ocko by sa potešil pánskym produktom.

16. júl 2021

Juuuj toto by sa nám celej rodine siklo 🙂 celé leto okrem dovolenky trávime v práci ....,ale tak to asi väčšina a keď nie tak si ho vychutnanie naplno.♥️

16. júl 2021

Jooooj, toho je….vlastne úplne všetko, od toho že nemusím drobcov babusit a chodia naľahko, cez oddych, ale aj prácu v záhradke pri našej prvej úrode v novom domčeku, tatínkovu, tým pádom aj maminu dovolenku, spoločne chvíle s rodinou pri grilovackach a gulasovkach, výletoch s deťmi, šantenie v bazéne ….proste už len to že je leto a slniečko a sme všetci cela rodina spolu ( starší 2,5 roka a mladšia 4 mesiace) je SKVELE 😍🥰🥰🥰

16. júl 2021

na lete mame radi dlhee teple dni,vela casu straveneho vonku v prirode,grilovacky s rodinou a s kamaratmi, kupanie, kopec ovocia v zahrade a kopec dalsich veci😊mame doma 10mesacnu Viktoriu, takze prve leto si uzivame v trojici😊

16. júl 2021

Na lete milujem tie teplé večere..možnosť kúpať sa, a možno pár týždňov nemusieť nosiť make-up, vďaka slniečku. Ten pocit energie ( teda nie o 13-tej keď je na slnku 45°C🙈) zo slnečného teplého dňa. Moje deti milujú vodu a pobyt pri nej..a ak zrovna nie sme pri vode tak starší syn ( o chvíľu 14- ročný) lieta po lesoch na biku a mladší synček ( 2,5 rôčka ) je nezastaviteľný so záhradnou hadicou..😃😃🤣🙆🏻‍♀️

16. júl 2021

Milujem vôňu leta.. Vôňu letnej búrky, prehriatej cesty, vôňu zmrzliny, vôňu opalovacieho krému.. Dlhé večery a výlety
Mam 4 detičky chlapec 13r dievča 11r chlapec 5r dievča 2r

17. júl 2021

Ja a moja rodinka veľmi milujeme leto.Mame dve detičky chlapec 6 rokov a dcérka 3.

17. júl 2021

Radi sa kúpeme a máme rôzne aktivity

17. júl 2021

Na lete mame najradsej kupanie, vecerne prechadzky, grilovacky, campovanie, ferraty. Mame takmer 16m synceka. Testovaci balicek by nas velmi potesil 🙂

17. júl 2021

Na lete mám najradšej výlety k vode s rodinkou. Vlastne všetky výlety s rodinou. Mám 2 ročného syna, a balíček by nás veľmi potešil, nakoľko balea a babylove produkty používame denne.

17. júl 2021

S našim 11mesacnym chlapčekom milujeme letné vylety

17. júl 2021

Balíček na testovanie úplne ako pre moju rodinu🥰... Momentálne leto trávime na záhrade alebo niekde na kúpalisku,,, detičky mám 5 vekovo 19,18,15,12,a 2,5 roka

17. júl 2021

L 2a pol a A ochvilu rocik oslavuje 🙂 Najradsej testujeme produkty z Dm limitovane kolekcie a nielen deti ale aj rodicia sa tesia z noviniek 🙂 Leto najradsej travime doma, kedze detom to vyhovuje najviac a rodicom este viac 🙂

17. júl 2021

Máme radi leto s bicyklovaním,potulkami po prírode,ak pri letnej turistike spoznávame zákutia nádherného Slovenska,kúpanie.Proste leto je fajn v každom ohľade.Máme chlapcov 17,15 a 5 ročných.Najmladší Henrik.

17. júl 2021

Leto milujeme, hlavne keď máme doma tento náš poklad Tobiaska 1,5ročného, tak si viac balíme na výlety hlavne čo sa týka krémov a ovocných kapsičiek.

17. júl 2021

Milujeme leto, cela rodina. Najradšej máme dlhé letné dni,kedy môžme byť vonku do noci a sedieť v altánku, veľmi často grilujeme, gulášujeme, chodí k nám rodina, priatelia. Samozrejme moje deti (19m, 8r) milujú vodu a čvachtanie v bazéne.

17. júl 2021

Zbožnujeme leto,vodu grilovačky dovolenky s rodinou máme doma 8,5 ročného mládenca

17. júl 2021

Mame radi leto pretoze nam prinasa vela vela moznosti na pobyt v prirode🌳⛰....aj po narodeni nasej dcerky Terezky👶🏼,ktora ma 7 mesiacov sa snazime ostat aktivni. Turistika, sport, pobyt pri vode, to su nase najvacsie hobby💚Kazdy vikend cestujeme za dobrodruzstvom a radi by sme cestovali aj s produktami od Dm drogerie. Dmku zboznujeeeeem, je to obchod, v ktorom relaxujem👌💚🧡 a ich produkty su top❤️ Dcerka Terezka 7 mesiacov👶🏼

17. júl 2021

Milujeme leto vodu dovolenky ale aj slnenie len tak doma na dvore. Mmoje dietky 3 a 4r a 11r milujú kúpanie.neustále sme niekde pri vode.chodime svokre na východ to je každoročná letná dovolenka❤️ a syn miluje v lete keď môže ísť do tábora. Tak si užívame leto pri vode je jedno ci je to potôčik jazierko alebo bazén. ❤️

17. júl 2021

Leto milujeme celá rodina, lebo konečne je teplo, svieti ☀️, človek z neho naberie energiu a tú si my radi vyčerpáme na rôznych výletoch do prírody, ZOO, kultúrnych pamiatok...tento rok už máme naplánovaný každý jeden víkend ako ho strávime a tento balíček by sa nám hodil na našich potulkách po Slovenské. Však tu je najkrajšie a stále je vo navštíviť. Tešíme sa na leto plné zážitkov s našou 4ročnou Alžbetkou a 2ročnou Rebekou 🙂

17. júl 2021

Leto milujem😍 a takisto celá rodina .Mám dve dcérky 8 ročnú a 10 mesačnú ktoré milujú vodu a prírodu. 🤗🥰Snažím vždy dáke nové zážitky pre nich vymýšľať, aby sa nenudili ,😄Veľa chodíme na prechádzky do parku do ZOO a samozrejme sme veľa veľa pri vode .Preto baliček na testovanie veľmi potešil.🤗☘☘☘

17. júl 2021

Na létě milujem najviac to že ráno s mojím malim Miškom vstaněm v tom že svieti slniečko❤️ Už len to že je krásne počasie vás naladí celý den na dobrou náladu😍Najviac Miluje vodu Ked ho dám do jeho malého bazéniku a čvachtá sa vo vodě so svojmi hračkami😁❤️Další léto si už bude užívat viac,keď sa naučí chodit a bude ma v létě drzat za ruku a pojdeme spolu na zmrzlinku a na krásné výlety aj s oteckom❤️❤️

17. júl 2021

Ja milujem leto najviac ako sa len dá. Asi preto,že som sa v lete narodila 😊 leto majú radi aj manžel a naše dve dcéry (5 rokov a 1rok). Na lete najviac milujeme slnko,vodu, spoločné chvíle. Slnko nás dobíja neskutočnou energiou a tak vyrážame na výlety ♥️
Keď nestíhame výlet,tak sa ideme schladiť aspoň k babke do bazéna 😊 leto si zo všetkých období užívame najviac ♥️

17. júl 2021

Zacina pre nas najoblubebejsia cast roka:Leto. Nase deri i my milujeme slnko, vodu, bazen, more, ale i nase krasne hory. Mame doma velmi netradicne zlozenie kedze k nasej uz 9 rocnej slecne pribudlo uz 10 mesacne dietatko z ktoreho rastie poriadny sinter 🤣🤣 velmi rada objavuje a preto dobrodruzstvo je u nas na prvom mieste. Takze doma velmi neposedime a ked hej, clapkame sa cele dni v bazene. Balicek radi starostlivo pretestuje cela nasa rodinka ❤️

18. júl 2021

Cez leto s deťmi rada oddychujem a chodíme spolu na výlety. Dievčatá sú vo veku 16, 6 a 1 rok. Chlapci majú 14 a 18 ročný downik. Takže večne dieťa

18. júl 2021

Na lete mame naozaj radi všetko od dlhých príjemných letných večerov až po ranný východ slnka 😍 trávime ho s malou pri vode či už na chate alebo pri jazere. Dovolenka k moru samozrejme patrí kAzdorocne k nemu tak by sme určite využili a zdokumentovali všetky výrobky DM😍ps: mame doma takmer 3 ročne dievčatko

18. júl 2021

Na lete najviac zbožňujeme dlhé teplé dni, kedy môžeme byť až do neskorých hodín vonku, pri jazere, na ihrisku, skoré rána na pláži, keď počuť iba šum vĺn a čajky, vôňu opaľovacieho krému na rozhorúčenom tele, špinavé ruky od piesku, čokoládovú zmrzku stekajúcu po brade mojej dcéry Tamarky (3r.), strašidelnú búrku, ktorá uľaví prírode, prechádzky lesom, kde sa ukryjeme pred horúcimi lúčmi slnka, no najviac...vedomie, že o rok k nám príde znovu. A síce ešte jedno neskončilo, už teraz sa tešíme na tie ďalšie letá 🙂

Balíček z Dmky na testovanie by nás všetkých potešil, nakoľko sme jej veľkí fanúšikovi. Jej produkty nás sprevádzajú už niekoľko rokov, a to nielen letom, ale všetkými ročnými obdobiami 🙂

18. júl 2021

Leto milujem 😍 konečne je teplo, slniečko svieti, dni sú dlhé, večer stihneme aj grilovačku v kruhu celej rodiny 😊, všade kvitnú kvietky, realizujeme sa v záhrade a okolo domu… samozrejme leto je obdobím dovoleniek, oddychu, zábavy a zážitkov... na toto leto sa veľmi teším, pretože budeme prvýkrát s našim 16 mesačným synčekom chodiť na výlety a objavovať svet 🤩, už máme za sebou aj výlet v ZOO s babkou 😍 a tetušky sa tešia na čľapkanie s malým v bazéniku 😃. Leto je pre mňa veľkou dávkou energie ☀️

18. júl 2021

Milujeme leto, hlavne moje dieta 1,5 rocne by bolo nonstop len vo vode... Zoja je vodny zivel, tak sasnazime byt vela vela pri vode. Ci uz v bazéne alebo na jazerach. Radi clnkujeme, takže nas čaká zvyšok leta si užit v tomto duchu a ísť na stanovačku, začlnkovať si, vymočiť sa a užiť si rodinné chvíle a slniečko samozrejme. K tomu pridáme aj výlety za zvieratkami, nejaké hrady.... A samozrejme ja na lete najviac zbožňujem teple večery, po zaspati malej, sadnúť na terasku a dat si mochitto, to je sen 🥰

18. júl 2021

U nás je leto najobľúbenejšie obdobie.Moje dve deti 7 ročná dcéra a 5 ročný syn by na slnku a vo vode trávili aj noci.Miluju blaznenie v bazéne ale taktiež aj objavovanie nových veci na výletoch či na prehliadkach hradov.

18. júl 2021

Leto mame najradšej a to hlavne kvôli tomu ze aspoň vtedy sme všetci spolu teda ja,ocko a nas Leo nakoľko v lete je ocko s nami najdlhšie (ma dovolenku) počas roka pracuje v zahraničí a netravime spoločne až tak veľa času 😊 Leo bude mat v septembri 4roky 🙂

18. júl 2021

na lete mam najradsej, ze je dlho svetlo, prehodim cez seba saty a som hned oblecena a okrem toho zmrzlina, radler a letne ovocie.Doma mame tri baby vo veku 7,15,16 rokov, takze tetovacov habadej 🙂

18. júl 2021

Kto by nemal rád leto? Hlavne keď si pod Tatrami a nemusíš dávať kopec vrstiev oblečenia 🤣a kým sa vychystas si spotená ako myš😁 sme 5 clenna trošku trafená rodina kde naše deti majú 6 , 4 a 2,a užívame si každý deň.doma neobsedia ,takže stále v pohybe, najväčšia topka posledného dňa kúpanie vo fontáne 🤦🤣.tak ako všetky deti aj naši milujú jasenie s kamarátmi,veď ani my sme neboli iné deti 🤩 a všetko nové nepoznané,takže či v lese , záhrade alebo s tatikom na rybách

18. júl 2021
18. júl 2021

na lete milujem, ze sa nemusim s detmi ucit :DDD ale naopak, pribudne starost, co s nimi cele leto... v kazdom pripade, milujeme dlhe letne teple vecery, kupanie sa, rodinnu dovolenku stravenu turistikou alebo bicyklovanim... ja milujem, ked dozreju ribezle, egrese a rajciny a take vyhriate od slniecka ich jeme rovno z krickov :D
mam uz starsie pubertiacky - 12 rocne dievcata dvojicky 🙂

20. júl 2021

Ahojte, mamičky,

ďakujeme za vaše komentáre a za váš záujem. Výber žien na testovanie úspešne prebehol a vybrané mamičky boli kontaktkované inernou poštou 🙂

Tie, ktoré si nenašli správu od nás v internej pošte, neboli vybraté.

V tomto komentári vás však označujeme úplne všetky, ktoré ste sa zapojili, aby ste dostali upozornenie o ukončenom výbere a taktiež, aby sme vám všetkým poslali 3 srdiečka. Čiže označujeme a posielame srdiečka aj vybraným aj nevybraným.

❤❤❤

Krásny deň prajeme,

konik_testuje

@10adriana10, @13katarinka13, @15barbara1512, @18momo18, @19mylittlepony83, @1kriosa1, @21katus05, @23lenka, @24zuza, @2majka2, @3katka3, @7983, @8domcatko888, @9katinka9, @adara777, @adastupakova, @adelajda18, @adipal, @adks, @adriana2503, @adrika3544, @adulienka92, @adulka25, @ajajaj00, @akireaa, @anajik, @andrea0710, @andynkotrpaslik, @aneval, @aniel1131, @anjelik9993, @anjie, @anna610, @annamarika, @anonymdonyma, @anulindulik, @b4rbork4, @babls5, @babulka15, @baja181, @baklik, @balcoska, @balintovaveronika, @barus26, @baska1609, @beaatkaxy, @bebe8888, @bekky1701, @benadik, @beruska1108, @bettybelo, @bibenka1991, @bibiqa, @blabla15, @blackmama, @blbovina, @boba1401, @bory195, @brigelka, @brodecka, @brulinka, @brunetka32, @bubatelka, @bubbliniatko, @bubiadany, @bubik11, @bubo27, @bupi2252, @cadulka2908, @carmen238, @chessie13, @chil, @chrustik2211, @cilkau, @ckatka, @clare650, @crystalses, @csilla1977, @cuculiatko88, @da_nie_la, @dada1009, @dada888, @dadick10, @dadika117, @dadisss, @dadulkaf, @dagi12, @dajda459, @danamik, @dankanka, @danulicek, @danusa63, @danuska12334, @dapet, @daska178, @de_zi, @deina2005, @denisalety, @denisamol, @denniss, @denullllka, @destra, @diaalex, @diablica697, @diridonda11, @domi_ch, @domib, @dominica27, @dominica31, @dominika4283, @dominika810, @dominikafr, @dominikah2, @dominka63, @domvax, @doomiinna, @dorka_33, @drobec96, @efaz, @ela_1983, @elhome, @eliska8611, @elkatelkaaa, @elzika, @ennyanna, @erikad82, @espresso, @esprit11, @eva233, @fedina1, @ferihegy, @gabccia, @gabikacs11, @gabima12, @gabriella91, @ghelena, @goldie3, @gretocka, @gujami, @haidi, @henrietta03, @hsara99, @hypenotic, @indiankaindi, @inga127, @ingus_ka, @inka135, @iplusr, @irenaliza, @irk, @ivana160, @ivanaks, @ivka1311, @ivka_3335, @ivkafalcon, @ja11dca, @ja_mi, @jamrinka, @jana0608, @jancika19, @janikulka, @janka2812, @jankacig, @jankahes, @jankar81, @jankatusik, @janulabj, @janulilienka, @janulka_s, @jasmina111, @jolie123, @jula99, @julls8, @jurkaa, @justify, @kajka228m, @kamca2017, @kamsi6, @karatina, @karin1905, @katarina0607, @katarina414, @katarinka289, @kate1114, @kate_cs, @katharynkaa, @kathrin6, @katka3121, @katka3342, @katka_g1, @katulka027, @katushkas, @kejkej, @kikaa22, @kikadurkovic, @kikusq_a18, @kk87, @kkaciatko, @kotykova1, @kozenka66, @kristeenka_ch, @kristina1001, @kristinka19, @krstinymojhosyna, @ktoja, @laraska, @laraxy, @laskavbrusku, @lauricka, @lea0424, @lenicka123456, @lenicka777, @lenik888, @lenka095, @lenka5445, @lenka9g, @lenkavalova, @lenradka, @lenulikus, @lenuska9999, @leopard2211, @lienka525, @lila8686, @lili763, @lilinka1983, @liliputka2131, @lilli77, @liluska68, @livinka1111, @lkll, @llenkanl, @loulou72, @lucasik, @lucaskochh, @lucia286, @lucinka12356, @lucinka37, @lucinnuska, @luckaajanko, @luckaon, @ludka140281, @lujzamisko, @luky2012, @lulliky1, @lulu142, @luma1, @lusbodka, @lusinda9291, @lusindachloe, @luspik, @lusssii, @lusty, @luxlucis, @lzll, @maja4567, @maja7pd, @majernikova26, @majina1974, @majkac555, @majkad88, @majulino, @malzeville, @mama_nikola, @mamaradka, @mamina2015, @maminka_janka, @manana_po, @marcsy, @mariadarina, @marianna_g, @marietapapova, @marikaheidi, @marja1202, @marketa1111, @markitko, @marlenka222, @maroonka77, @marta.., @martinaf12, @martinape85, @martinka100, @martonka, @maruska2205, @maruskaw, @matrinka85, @matusik24, @megan6, @megg121, @meggi0201, @melinda33, @meno11, @miaumiauxc, @michaela159159, @michaela5619, @michaela_michaela_, @midoriraion, @miiceencoovaa, @mija0324, @mima008, @mima173, @mimaema, @mimca1112, @mimisal, @mini81, @minkus, @mirabelpx, @mirka3211, @mirka6789, @mirka9636, @miroslavka07, @mirus123, @miruska123456789, @misinka0611, @miska0207, @miskased, @misshelliness, @momina, @monika07142019, @monikaferejova, @monikaleo30, @monikia, @mtoth, @mukiii007, @mukolada, @muska2, @mykka, @nadherna, @nanuska123, @nataliamiskova, @natalll, @nenee, @nicol7, @nicol_ha, @nicoll10, @nicolurban, @nika1211, @nika3033, @nika3333, @nikka055, @nikol1316, @nikolka99, @nikolvaclavova, @niku_ss6, @nikushq44, @nikusiak9, @nikuska481984, @niky7287, @nmhc, @noami12, @norikk, @ntakacova1, @num7976, @nycole, @olinka166, @olivi, @oliviakatka, @olivyd, @ooxy, @oriesok, @osiatko26, @pata1303, @patris2017, @patriskap, @patycka, @paulinaprokopova, @pazitkova, @pblajla, @pellin, @pepa1995, @pepka66, @petra0017, @petranagy, @petrasub, @petussik, @pipina6666, @pipinka1202, @princeznickamiska, @princka2, @pruderna, @puskaruka, @radka018, @raduska101, @radussska999, @rakovcanka, @ramada2422, @rebeka177, @rebusa333, @renatamate, @renyga, @romca410, @roming, @rybkaa, @s1ma, @salinka28, @sandrittka, @saninka33, @sannndrikaaa, @sarah96, @sarenka2002, @sarkes, @sawushka, @sebi123, @sebinko23, @semodka, @siaja123, @sibrez, @sima1236, @sima1415, @simca22, @simie10, @simka2433, @simoka, @simona581, @simonda, @simonkanatalka, @sisi208, @sisulienka91, @slavka234, @sllnecnica1, @sloska77, @slovan99, @slunce3, @soceducar, @sofiia87, @sofinka1301, @somelierka, @sonia_wiener, @sonidloz, @sonkam, @sssilvuska, @stachovalenka8, @stanicek11, @stanka0808, @stanullka9, @stanusenka, @star050, @stelinka, @strelinka, @susana618, @svetluska2015, @syoss, @tamarina1, @tana83, @taniellita, @tat2016, @tatiana321123, @tatianaslavkova, @terezia1105, @terezka1631, @tikaivava, @timea233, @tin331, @tincek12, @tincurka, @tinkabe, @tkmama, @tobik20, @tom_i, @tonka288, @travel_mommy, @trisha321, @trnava91701, @tvorastvor, @ursulienka1, @vatiky, @velli1, @vena180, @veronika0203, @veronikapredaj, @vierkaweve, @viertom, @vikinka0100, @vipvip151, @vive, @vladimira22, @vladka.t, @vsetkopredietatko, @wewika22, @wildcat, @xxxxxxx113, @yuyana4, @zadarmo1, @zaneta_004, @zanulka16, @zelva123, @ziwka, @zlatino19, @zuzanazednickova99, @zuzanka_riskova, @zuzi654, @zuzicka261, @zuziiiii, @zuzimpek, @zuzkazp, @zuzu6612, @zuzu90, @zuzula118, @zuzulienkasv, @zuzulik75

20. júl 2021

Ďakujem krásne

20. júl 2021

Dakujeeeeeeem🌞🍀

20. júl 2021

Ďakujem krásne
Veľmi sa tešíme 🥰

20. júl 2021

Prosim vas, to sme uz vyhrali ci len sme sa zucastnili? 😀

20. júl 2021

@19mylittlepony83 tu oznacuju vsetky,aby sme vedeli,ze sutaz sa uz skoncila a tie co vybrali na testovanie oslovia internou postou.

20. júl 2021
20. júl 2021

@19mylittlepony83 mňa vybrali nasla som. Si správu

20. júl 2021

Mne včera prišla interná pošta, ale po otvorení bola prázdna 🤷. Žiadny text. Tak neviem ako to funguje?

20. júl 2021

@konik_testuje ďakujem 😊

21. júl 2021

Začni písať komentár...

Odošli