talianocka11
    26. jún 2022    Čítané 324x

    Skvelé vecičky pre naše milované detičky

    Keď ma vybrali do testovania s dm, mala som hneď predstavu, ako pôjdeme na túru a v cieli si spravíme ochutnávací piknik. Žiaľ, obe s dcérkou sme ochoreli, a tak sme týchto 10 produktov testovali iba doma.

    Niektoré produkty sme už veľmi dobre poznali, no s inými sme sa zoznámili iba vďaka testovaniu. Všetky produkty sú bio, čo veľmi oceňujem.

    Poďme sa teda pozrieť, čo a ako obstálo v našom hodnotení 🙂

    Ovocná tyčinka dmBio jablko a banán

    Po tyčinke sa len zaprášilo. Nikde nezostala ani omrvinka. Nestihla som ani ochutnať. Čiže môžem s čistým svedomím povedať, že chutila. 

    Kapsička babylove bio banán & višňa v jablkách s müsli

    Kapsičky sú u nás veľmi obľúbené. Kupujeme len babylove. Sú ideálnou desiatou na cestu domov, napríklad z ihriska, keď nemáme umyté ruky (píšem nemáme, lebo aj ja si na nich pochutnávam 🙂). Škoda, že nie je aj väčšie balenie. Zakaždým to vcucneme doslova za pár minút. Mne tieto s müsli až tak nechutia (sú husté), no dcérka s nimi nemá najmenší problém.

    Feniklový čaj dmBio s jablkovo-hroznovou šťavou

    Keby som ho neochutnala, asi by som tento nápoj nekúpila. No milo ma prekvapil. Nie je presladený. Má jemnú chuť. Fenikel cítiť len trochu, viac chutí jablkom a hroznom (ale ani tie nie sú výrazné). Nám chutil a určite si ho ešte niekedy kúpime. Super, že je uzatvárateľný. 

    Kokosové mlieko dmBio s banánom 

    S týmto mliekom sme sa neskamarátili. Síce dcéra povedala, že jej chutí, 2 hlty jej stačili a viac nechcela. Má takú nevýraznú chuť. Úprimne, čakala som, že to bude niečo, po čom sa budeme za ušami oblizovať. Nestalo sa. 🤷🏻‍♀️

    Babylove detská športová fľaša

    Momentálne je to dcérina najobľúbenejšia fľaša. Keď ju uvidela, hneď som ju musela vyvariť a už z nej pila a každému ukazuje, akú má parádnu fľašu  a ako si ju vie zubami otvoriť. Aj mne sa páči. Keď je zatvorená, voda sa z nej nevylieva. Trochu ma sklamalo to, že nie je vhodná do umývačky riadu.

    Detské špaldové pizza tyčinky dmBio

    Keďže moje deti ešte nemajú 3 roky, zjedli sme ich s manželom. 😊 Do detskej rúčky sú akurát. Milo ma prekvapili v tom, že nie sú veľmi aromatické. Cítiť hlavne špaldovú tyčinku a trošilinku pizzovú príchuť. No keď som ich zjedla viac, už som cítila jemné štípanie na jazyku. Čiže ak deti neobľubujú štipľavé, nedala by som zjesť viac ako 2-3 tyčinky.

    Babylove umývací gél sensitive - náhradná náplň

    Tento gél sme si zamilovali. Dieťatko umyje od hlavy po päty, neštípe v očiach, dobre pení a má jemnú neutrálnu vôňu vhodnú pre obe pohlavia. 

    Babylove čistiaci gél na ruky pre dospelých

    Gél má dobrú konzistenciu, nelepí ruky a má príjemnú vôňu. Vďaka guličkám na šnúrke sa dá pripnúť na kočík rôznej hrúbky. Rozkošný dizajn, no zvádza to k presvedčeniu, že je pre deti. Dcéra, keď ho uvidela, nechcela ho pustiť z ruky a dalo mi dosť práce vysvetliť jej, že je pre dospelých a nie pre deti.

    Cumeľ na kŕmenie babylove

    Dobrá pomôcka hlavne pri jedení mäkkých jedál (banán, maliny, čučoriedky…). Používala som ju aj pri staršej dcérke. Niektoré potraviny som jej nakrájala a dala do cumlíka. Ona si to spokojne jedla a ja som bola spokojná, že sa nezadrhne napr. šupkou, kôstkou… Keď sa jej prerezávali zúbky, dávala som jej tam ovocie a zeleninu z chladničky, čo jej hneď upokojovalo aj ďasienka. 🙂

    Vlhčené utierky babylove s 99 % vody

    Musím povedať, že s utierkami som nadmieru spokojná. Majú skvelé zloženie. Ako je zrejmé z názvu, tvorí ich z 99 % voda. Nie sú parfumované a vlhké sú tak akurát. Veľmi oceňujem aj textúru utierky, ktorá je hladká a jemná. Všetky utierky, ktoré som doteraz vyskúšala, boli drsnejšie.

    Malé mínus je to, že sa horšie vyberajú. Myslela som, že keď ich bude menej, tak to pôjde ľahšie, no som asi v polke balíčka a nič sa nezmenilo. Zatváranie zatiaľ lepí a drží. Uvidím, či to takto vydrží až do konca. Každopádne, som si našla obľúbené utierky.

    Vďaka testovaniu s dm, sme vyskúšali už známe aj neznáme produkty a obľúbili sme si ich ešte viac. Naše topky sú kapsička, tyčinky a vlhčené utierky.

    Opäť sa mi potvrdilo, že dm je drogéria, kam sa oplatí ísť (často tam chodím a pozerám, čo majú nové 🤫). Máte to tak aj vy? Ak áno, možno sa tam niekedy stretneme 🙋‍♀️.

    Vaša Talianočka

    #test_dm38 #recenzia #test_produktov_pre_deti_od_dm_drogerie_markt

    mro
    26. jún 2022    Čítané 93x

    Testovanie produktov babylove

    Zapojila som sa do testovania produktov len po prvý raz nakoľko do dm chodievam pravidelne a značku babylove mám v obľube. Kuriér mi priniesol zásielku s troma produktami tak som sa tešila, čo ma v krabičke čaká. Dostali sme produkty, ktoré som zatiaľ odskúšané s deťmi nemala. Testovali sme cumlík na ochutnávanie ovocia, čistiaci gél na ruky a umývací gél do kúpeľa náhradnú náplň

    Cumlík na ochutnávanie ovocia sme začali hneď aktívne využívať nakoľko polročná dcéra začína jesť. Keďže mám ešte dvojročnú slečnu, ocením keď sa mladšia na chvíľku dokáže zabaviť či už vonku v kočíku alebo len tak doma keď potrebujem niečo spraviť a mať voľné ruky. Cumlík slúži aj ako hryzadlo, už ho dcérka hrýzla aj nenaplnené. Je vyrobený z príjemného mäkkého silikónu s dierkami, ktorý sa dobre čistí. Oceňujem ako je to čistenie jednoduché a rýchle. Vrchnáčik na cumlík je tiež praktický a v teréne som bola rada, že ho máme. Pomôcka sa dieťatku dobre drží v malých rúčkach. Pri prvej dcére som takúto pomôcku nepoznala. 

    Druhou vecou na testovanie bol čistiaci gél na ruky. Vravela som si, že takú vecičku predsa mám a nemám tieto gély veľmi v obľube nakoľko lepia a zanechávajú ruky najorklé. Tento od babylove ma príjemne prekvapil. Vôbec nie je lepkavý a nepríjemný na rukách, práve naopak okrem očistenia ich tak príjemne osvieži, nemám pocit, že mám na rukách nejakú ďalšiu vrstvu niečoho. Navyše vôbec z neho naše ruky nezhorkli. Super praktické je aj silikónové závesné puzdro, ktoré sme mali pár krát na taške no primárne ho nosíme na kočíku. Dostali sme ružové so zajačikom no staršej dcére sa tento zajačik tak páčil, že ho hneď v úvode odtrhla - išlo to veľmi ľahko, možno sme mali zlý kus alebo to tam je len tak nedobre prilepené od výroby, neviem. 

    Treťou testovanou vecou bol umývacî gél do kúpeľa, konkrétne náhradná náplň. Keďže sme ho predtým nemali tak som nedopĺňala originálne balenie ale dávkovač z iného mydla. To nám neprekáža, naplniť sa dá akýkoľvek dávkovač. Umývací gél krásne pení, veľmi príjemne jemnučko vonia a samozrejme umýva. 🙂 Fotku z kúpacej akcie nemám nakoľko dievčatá sa kúpu spoločne a mladšiu musím ešte držať oboma rukami aby sa mi neutopila pri tej našej staršej vrtkej rybičke 😆 Každopádne vyčaroval veľa zábavy, ktoré dieťa nemá rado penu? 🥰 

    Testované produkty budeme spokojne využívať aj naďalej. 

    #test_dm38 #recenzia https://www.modrykonik.sk/recenzie/balik-produktov-pre-deti-od-dm-drogerie-markt/

    diaalex
    26. jún 2022    Čítané 254x

    Testovanie baby produktov z dm

    Ahojte, maminy, super ženy,

    keď mi prišlo oznámenie o testovaní detských produktov z dm, ani chvíľku som neváhala a hneď som sa zapojila. Nasledovali dni plné očakávania či nás vyberú a keď mi zasvietila správa, s natešením som ju otvárala. Na testovanie sme mali plné 2 týždne, ktoré ubehli ako voda a v mojom krátkom článku vám prinášam naše skúsenosti a postrehy 🙂

    Detské špaldové pizza tyčinky 

    Tieto pizza tyčinky majú fakt chuť ako keby ste jedli pizzu. Sú to menšie a tenšie tyčinky, vhodné do detskej rúčky. Našej 2r tiež chutili, ale väčšinu sme asi zjedli my s mužom, lebo boli fakt bombové. Dokonca sme ich brali na výlet, zabudli sme ich v aute a otvorené tam vydržali 2 dni (v teple, na slnku) a nič sa im nestalo, boli také isté ako po otvorení. Jedinou menšou nevýhodou je veľkosť balenia, detičky ich na jednu šupu nezjedia.

    Ovocná tyčinka jablko a banán

    Táto tyčinka mojej dvojročnej fakt zachutila. Keď mala chuť na sladké, vyskúšala som jej ju podať a ona ju na jednu šupu spapala. Odvtedy keď ideme do dm, táto tyčinka je neodmysliteľnou súčasťou nášho nákupu. Je mäkká, cítiť tam tak jablko, ako aj banán, aj keď je to 2 v 1. Nevýhodou je veľkosť tyčinky, je tak malá, že sa minie rýchlosťou blesku.

    Kokosové mlieko s banánom

    Tento nápoj je fakt chuťovo zaujímavý. Keďže ide o kokosové mliečko, tak je ho tam celkom cítiť. Je to skôr taký bledastý nápoj, tekutý (nie hustý) a v kombinácií s banánom je chuť exotická. Moja dvojročná dcérka vypila polovicu a stačilo jej to. Chutilo jej to, keďže je to sladké a uvítala by som také 2 dcl balenie, ktoré vojde do každého batoha či kabelky.

    Feniklový čaj s jablkovo - hroznovou šťavou

    Na testovanie tohto nápoja som sa veľmi tešila. Keďže je od 6 mesiacov, skúsila som ho dať najprv mojej sedemmesačnej dcérke, no tej to veľmi nechutilo (možno je to tým, že je plne dojčená). Staršej, dvojročnej, čaj zachutil, hlavne keď bol studený, fenikel tam príliš nedominoval ako jablko či hrozno. Nevýhodou tohto čaju je veľkosť balenia, keďže ide o 0,5 l balenie, je to celkom veľké na to, aby som ho nosila len tak v taštičke.  

    Kapsička BIO banán & višňa

    Kapsička je hustejšej konzistencie, je malá, vhodná do rúčky dieťaťa. Je naplnená do plna, nie ako iné značky, po jej vypití bola dcérka sýta a nechcela ďalšie jedlo. Tak jej to chutilo, že chcela onedlho ďalšiu. Dala som jej to na desiatu a bolo to aj zdravšie v spojení s müsli.

    Umývací gél sensitive

    Tento umývací gél odporúčam všetkými desiatimi. Nielenže krásne vonia, je aj jemný, šetrný k pokožke, ide o ekologické balenie, detská pokožka bola po umytí mäkká a tak bábätkovsky voňala. Super na tom je, že ide o 2 v 1, takže vhodný od hlavy, po päty. Kto sa nevie rozhodnúť aký gél, tak určite tento. Vyskúšala som ho tak na dvojročnej, ako aj na sedemmesačnej, a obom vyhovoval. Žiadna alergia alebo vysušené miesta. A ako bonus, moje ruky boli tiež hebké po jeho použití, nevysušoval.

    Vlhčené utierky s 99% vody

    Vlhčené utierky pri dcérkach nepoužívame, ale na týchto utierkach sa mi páčilo, že sú z 99% zložené z vody. Podľa mňa sú jemno voňavé, dajú sa kúpiť v menšom a väčšom balení a majú aj výhodnú cenu. Použila som ich na utieranie úst a rúk, keď sme boli na ihrisku a nemala som po ruke vodu. Nevysušovali, utierky boli primerane vlhké. Staršej som nimi vytierala zadoček (má ho háklivý na utierky) a zadoček vôbec nezareagoval, takže prešiel testom. Kúpila som si ešte jedno balenie do zásoby.  

    Čistiaci gél na ruky

    Dezinfekciu od dm pravidelne používame a sme s ňou veľmi spokojné. Vieme ju napojiť na tašku a na kočík, je malá, dobre vonia a keď chcete niečo fakt účinné a malé, tak túto odporúčam. Mali sme už aj viacero vôní a pri tomto druhu necítiť žiaden alkohol a nevysušuje ruky ako iné značky.

    Detská športová fľaša

    Tak táto fľaša k nám prišla práve v hodine 12. Hľadala som fľašu, ktorá netečie a sčasti som ju aj našla. Ide o tvrdšiu fľašu, je odolná proti pádom, užšia a vyššia. Nevýhoda je, že detičky nie sú zvyknuté ten "sosáčik" otvoriť, a že ho musia späť zatvoriť. Dala som do nej ochutenú detskú vodu a ten "sosáčik" vystrelil a premokla nám taška, aj keď väčšia časť vody ostala vo vrchnáku.

    Cumeľ na kŕmenie

    Najlepšie na záver. Moja, plne kojená dcérka, odmieta akékoľvek cumle, hryzadlá, a táto vecička je proste zázrak. Viem ju naplniť ovocím podľa chuti, ona sa s tým zabaví.  Nevýhodou je, že to musím často napĺňať a chýba náhradný cumeľ, lebo niektoré ovocie tento cumeľ zafarbí. Nad kúpou tejto veci určite neváhajte, stojí za tie peniaze.

    Záver

    Na záver by som chcela poďakovať tímu Modrý koník a dm drogerie markt za možnosť otestovať tieto výrobky. Bola to pre nás bohatá skúsenosť a dúfam, že sa nám podarí opäť raz sa zapojiť do nejakého testovania. 

    #test_dm38 #recenzia  #test_produktov_pre_deti_od_dm_drogerie_markt

    slnecnica1990
    21. jún 2022    Čítané 96x

    Testovanie produktov dm

    Jedného krásneho dňa mi prišla správa, že som bola vybratá, ako jedna z tých šťastných, ktoré budú s detičkami testovať produkty dm. Ledva som sa vedela dočkať kuriéra. Balík obsahoval športovú fľašu na pitie, sprchový gél, pizza štangle tyčinky, kokosovo-banánové mlieko, kapsičku, ovocnú tyčinku, dudlík na ovocie, gél na ruky a feniklový nápoj.

    Prvá vec, ktorá padla do očí môjmu synovi, bola fľaška, ktorú som mu v momente musela naplniť vodou a odvtedy žiadnu inú fľašu nechce. Za mňa super, keďže sa jednoducho otvára/zatvára, čiže to dokáže aj 1,5ročné dieťa. Nevýhodu však vidím v tom, že fľaša nieje priehľadná, keby bol aspoň na jednej strane priehľadný pásik, aby som videla, koľko vody v nej ešte má. Taktiež by bolo fajn, keby je fľaša netečúca, lebo hoci sa ľahko otvára/zatvára, všetci poznáme deti, pohodia to hocikde a či fľaša tečie alebo nie, ich to nezaujíma. 

    Druhým skúšaným produktom bola ovocná tyčinka. Keďže sme boli po výdatnom obede a zaslúžil si aj niečo sladké, vybrala som práve túto tyčinku. Hmmm, úžasne voňala a syn pýtal ďalšiu, ktorú som nemala. No už máme, lebo som objednala a to on nie je na sladké, skôr slané....😉 No, ale k veci.

    Tak som sa snažila vyjednávať, že nech si vyberie niečo iné z balíka. Pizza štangle boli ďalšie. Už pri otvorení balíka ma ovalila vôňa pizze. Keď syn pýtal už asi 5 tyčinku, ochutnala som aj ja a sú úžasné, chrumkavé, chutné, voňavé. Začala som čítať... že od 3rokov. UPS! Má len 1,5... No nevadí, chutiť mu to chutilo, nech si dá 🫣 

    Hneď večer sme vyskúšali aj sprchový gél, ktorý úžasne vonia, je jemný a penivý. Skúsila som ho aj druhému synovi, bála som sa reakcie, keďže má len 5 mesiacov a prvorodený sa nám vyhádzal skoro zo všetkého. Nemal žiadnu reakciu, čiže odporúčam. Jediné, čo sa mi nepáči na náhradnom balení je, že to samotné vrecko je veľmi jemné a hrdlo na vrchu je krátke, čiže keď som ho používala, krútilo sa to hore-dole. Rozhodla som sa to preliať do riadneho balenia, no stalo sa to isté. Krútilo sa to a čo - to sa aj vylialo, čiže by som privítala troška pevnejší obal alebo dlhšie hrdlo na vrchu, aby sa to pri stlačení nevykrútilo z fľaše a nešlo to mimo. 

    Na druhý deň sa dostal na rad antibakteriálny gel.  Síce sme dostali ružové, to na kočík nedám, no putoval na moju kabelku. Skúška bola v obchode a veru príjemné prekvapil, nelepil, voňal a ešte aj super balenie na kočík či kabelku!

    Po príchode domov som dala synovi napiť kokosovo-banánový drink, no ten ho vôbec neočaril. Skúška číslo 2, feniklovy drink, ten mu chutil už viac. Chutil skôr po jablkách a hrozne ako feniklom, asi preto mu chutil. Samozrejme, mne zostal kokosovo-banánový a tak som uvažovala čo s ním. Urobila som z neho palacinky, ktoré mu chutili jedna radosť! Dala som mu na to broskyňový domáci džem a na vrch biely jogurt, spokojnosť na oboch stranách. Hej hej, mohla som to ozdobiť ovocím a pohrať sa s tým, no syn už pýtal a tak na rýchlo naservírované 🤷 Vôňa tých palaciniek bola neskutočná, asi preto sa nevedel dočkať.

    Chcela som mu na to dať kapsičku, ktorá bola v balíku, no ochutnal 2x a odstrčil to. Asi to bolo tým, že to bolo dosť husté. On nemá rád kapsičky či výživy, preto ma ani neprekvapilo, že toto nechcel. Ja som to zjedla, chuť fajn ovocná, no to müsli tam robilo ozaj to, že to bolo dosť husté.

    Posledným testovaným produktom bol dudlík na ovocie. Skúsila som ho dať malému s banánom vo vnútri. Ťažko sa mu to držalo, držala som mu to ja, aby z toho mal zážitok. Bolo by fajn vyrobiť viac druhov cumlíkov, s menšími/ väčšími dierkami, veľkosťou cumlíka ako aj samotného držiaka. Inak je to super vec, keď dieťa len začína papať alebo mu chcete dať ovocie, pri ktorom sa bojíte aby mu nezabehlo. 

    S testovanými produktmi som spokojná, no najviac môjmu synovi ulahodili fľaškou a ovocnou tyčinkou.  Mne najviac sadol antibakteriálny gél. 

    Dúfam, že takýchto testovaní bude viac, veľmi sme si to so synmi užili. 

    #test_dm38 #recenzia #test_produktov_pre_deti_od_dm_drogerie_markt

    Kočík je jednou s najdrahších položiek výbavičky pre bábätko. Ste háklivá na jeho čistotu? Necháte dieťatko papať v kočíku alebo sa vám pri predstave zalepených chrumiek, fľakov od príkrmu či omrviniek robí nevoľno?

    A. Kočík je permanentne zafúľaný. Musím ho stále čistiť, no dieťa papá v ňom.
    B. Nedávam dieťaťu papať v kočíku. Vždy si ho vyberiem na kolená.

    Či maškrty z balíka produktov pre deti od dm drogerie markt, ktorý sa bude testovať, spapá vaše dieťatko v kočíku alebo vo vašom lone, necháme na vás. Vy však neotáľajte a prihláste sa na jeho testovanie tu: https://www.modrykonik.sk/blog/konik_testuje/article/skusenosti-s-balikom-produktov-pre-deti-1j9ror/

    #test_dm38

    konik_testuje
    23. máj 2022    Čítané 4730x

    Skúsenosti s balíkom produktov pre deti od dm drogerie markt

    Teplé a slnečné počasie nás čoraz viac láka opustiť domovy a vybrať sa za dobrodružstvom. Stavať nedobytné pevnosti z piesku, lietať k oblakom na hojdačkách, prejsť nekonečné cesty v parkoch či preskúmať každý kamienok v širokom okolí. Na tie správne dobrodružstvá je potrebná správna výbava. Niečo pod zub, fľaša s čajom pre malého bádateľa a samozrejme, nesmie chýbať prvá pomoc pre zašpinené ústočká či galibu v plienke. Preto sme si pre vás spolu s dm drogerie markt pripravili testovanie balíka produktov pre deti, v ktorom nájdete obľúbené produkty pre vašich najmenších.

    Čo budeme testovať

    babylove čistiaci gél na ruky pre dospelých, 50 ml16– čistiaci gél je skvelým pomocníkom na cestách. Spoľahlivo čistí a dezinfikuje ruky v priebehu pár minút. Praktická veľkosť sa zmestí do každej kabelky a vy si tak pohodlne môžete vyčistiť ruky, nech ste kdekoľvek. Čistiaci gél na ruky pre dospelých má hravý a moderný dizajn, ktorý vás zaručene poteší. POZOR, ten sprej je pre dospelych

    babylove ovocný príkrm, 100 g7 – bio kapsička s príchuťou banán a višňa v jablkách s müsli je vhodná pre vaše dieťa už od jedného roka. Obsahuje 100 % ovocia s jablkovým a banánovým pyré v bio kvalite z ekologického poľnohospodárstva. Ovocný príkrm z jablkového a banánového pyré so šťavou z višní a celozrnnými obilnými vločkami je ideálny ako pochúťka na desiatu, olovrant, sladký dezert po hlavnom jedle alebo na cesty.

    babylove cumeľ na kŕmenie, 1 ks10 – je perfektný pri prvom kontakte vášho dieťatka s tuhou stravou. Naplniť ho môžete obľúbeným pyré s menšími kúskami ovocia či zeleniny. Bezpečný uzáver zabráni uduseniu sa väčšími kúskami potravy a vďaka zaoblenej rukoväti je vhodný pre malé detské rúčky. Silikónový cumeľ je vhodný od ukončeného 5. mesiaca veku dieťaťa.

    babylove detská športová fľaša, 1 ks14 -  pre malých športovcov je doplnenie pitného režimu samozrejmosťou. Detská športová fľaša uhasí aj ten najväčší smäd a navyše vyzerá skutočne štýlovo. Fľaša je nepriepustná, pevná a nerozbitná. Je vyrobená zo starostlivo vybraných a kontrolovaných materiálov, bez obsahu PVC a BPA. Pomocou mäkkého push-pull uzáveru sa fľaša ľahko otvára a zatvára. Vďaka praktickému klipu je možné ju upevniť na tašku alebo oblečenie.

    babylove sensitiv umývací gél, náhradná náplň, 500 ml11– šetrná a obzvlášť jemná starostlivosť o citlivú pokožku vášho dieťaťa. Umývací gél je ideálny na čistenie od hlavy po päty. Jemné zloženie s obsahom extraktu z rumančeka, pantenolom a biolipidmi čistí a ošetruje pleť, vlasy a pokožku vášho dieťaťa bez toho, aby ich vysušoval alebo dráždil oči. Je ideálny pre každodennú jemnú starostlivosť o pokožku a pleť detí i dospelých.

    babylove vlhčené utierky s 99 % vody, 80 ks11 – sú vhodné pre vaše dieťatko už od narodenia. Jemne čistia plienkovú oblasť a sú tiež vhodné na ruky, tvár i telo. Vlhčené utierky s neutrálnym pH k pokožke majú veľmi dobrú znášanlivosť s pokožkou, sú vhodné aj pre citlivú a na alergie náchylnú detskú pokožku. Neobsahujú žiadne parfumy, farbivá, silikóny ani alkohol. Utierky sú vyrobené z obnoviteľných surovín a 100 % biologicky odbúrateľné.

    dmBio feniklový čaj, 500 ml7– poskytuje skvelé osvieženie v horúcich dňoch. Je vhodný pre dojčatá a malé deti od ukončeného 5. mesiaca, ale zachutí aj dospelým. Receptúra pozostáva z vysokokvalitných prísad v bio kvalite z ekologického poľnohospodárstva. Jemný, osviežujúci nápoj s obsahom 35 % ovocnej zložky je bez pridaného cukru a iných prísad. Na 100 % čistá, prirodzená a lahodná chuť uhasí aj ten najväčší smäd.

    dmBio kokosové mlieko s banánom, 330 ml9– dokonalé osvieženie počas horúcich letných dní. Kokosový nápoj s banánom poteší všetky vekové kategórie. Vhodné pre deti od 1 roka. Bez prídavku cukru, aróm, mlieka a mliečnych zložiek.

    dmBio ovocná tyčinka, 25 g9 – ovocná tyčinka s príchuťou jablko-banán je vynikajúca desiata nielen pre deti od 1 roka. Obsahuje starostlivo vyberané a vysokokvalitné prísady z ekologického poľnohospodárstva, vďaka čomu si zachováva skutočne lahodnú chuť. Je bez pridaného cukru a príchutí. Je ideálna ako sladká pochúťka doma či na cestách kedykoľvek počas dňa.

    dmBio detské špaldové pizza tyčinky, 80 g8 –  sú vhodné pre deti od 3 rokov. Majú vynikajúcu jemnú chuť a chrumkavú konzistenciu, čo ich predurčuje na chutnú desiatu alebo olovrant. Do chrumkava pečené pizza tyčinky sú ideálnym občerstvením doma aj na cestách a výletoch. Použité suroviny pochádzajú z bio dynamického poľnohospodárstva a sú spracované bez pridania cukru alebo aróm. Pizza tyčinky sú chrumkavou pochúťkou pre celú rodinu.

    Koho hľadáme

    Na toto testovanie hľadáme 23 mamičiek a ich detičiek, ktoré milujú aktívny život a sú so svojou rodinou vždy pripravené vyraziť za dobrodružstvom. Ak rada fotíš, a si ochotná sa o svoje zážitky z testovania podeliť s nami na Modrom koníku, hľadáme práve teba.

    Ako sa zapojiť

    Ak si sa v popise vyššie našla, neváhaj a do komentára pod článok nám napíš, aké dobrodružstvo si naposledy so svojou rodinou podnikla. Pokojne pripoj aj fotografiu a nezabudni napísať vek svojich detí a či ti doma robí radosť chlapček alebo dievčatko.

    Zapojiť sa môžete do 30.5.2022. V priebehu týždňa vyberieme 3 mamičky, ktoré dostanú kompletný balík a 20 mamičiek, ktoré dostanú na testovanie vybrané 3 produkty. Následne ich oslovíme internou poštou.

    Budeme sa tešiť na vaše komentár! 🙂

    konik_testuje

    konik_testuje
    Správa bola zmenená    16. máj 2022    

    Je jedno, či idete s deťmi iba na prechádzku alebo do obchodu, v priebehu chvíľky sa dokážu zašpiniť, pýtajú jesť skôr, ako sa dostanete z výťahu v paneláku alebo ich musíte prebaliť za prvým rohom. Čo nikdy nesmie chýbať vo vašej prebaľovacej taške, keď vyrážate s dieťaťom z domu?

    A. Okrem vecí na prebaľovanie a vody neberiem nič. Musí niečo vydržať.
    B. Vždy beriem aj niečo pod zub a obľúbenú hračku.
    C. Okrem vyššie spomenutého nosím aj veci na prezlečenie.
    D. Nosím všetko, niekedy si pripadám, akoby sme sa sťahovali.

    My mamičky máme svoje obľúbené produkty, ktoré nám uľahčujú každodenný život s dieťatkom. Vďaka testovaniu, ktoré sme si pre vás s dm drogerie markt pripravili, si možno rozšírite svoje obzory a nájdete nových obľúbencov z radu produktov pre deti. Sledujte nás a nezabudnite sa prihlásiť do testovania.
    https://www.modrykonik.sk/recenzie/balik-produktov-pre-deti-od-dm-drogerie-markt/

    #test_dm38