Tehotenstvo a telesná výchova v škole. Budem oslobodená?

zirafa112
9. nov 2015

AHojte baby ako viete som tehotná a nechcem ti zakladať milión tém a zas ani naopak...Chcem vás len poprosiť neviete ako je to z telesnou výchovou v škole? či potrebujem oslobodenie a či od gynekologičky alebo obvodnej lebo ani na nete som nič o tomto nenašla..A padli by dobre aj nejaké rady čo robiť v tehotenstve a čomu sa radšej vyhnúť 🙂 Ďakujem Vám všetkým 🙂

mirkaandrej
9. nov 2015

Gratulujem 🙂

zirafa112
autor
9. nov 2015

@mirkaandrej ďakujem 🙂

mirkaandrej
9. nov 2015

@zirafa112 ak budes chciet napis mi spravu a pytaj sa na co chce ;) mam za sebou dve tehotenstva takze rada poradim ☺

maminkynafazulka
9. nov 2015

Z telesnej ti treba potvrdenie od gyn o tehu a budes automaticky oslobodenaa...a gratulujem ;)

ematko29
9. nov 2015

určite budeš oslobodená.treba si pítať doklad od ginekologičky.Ale kým ho nebudeš mať tak aj tak nech ti napise rodič,lebo určite nieje dobré aby si cvičila.A čo sa týka toho coho sa máš vyhnuť tak stres je urcite v tehotenstve nevhodný ja som predčasne koli tomu porodila,potom nemala by si sa kúpať v horucej vode to sposobuje stahy maternice,ja som sa pre istotu len sprchovala.Nenamáhaj sa velmi riad sa svojim telom.čo sa týka stravovania,tam som obmedzenia nemala,ale rozhodne žiaden alkohol acigarety.snaž sa papať viac ovocia a teraz by bola dobrá kiselina listova v tbletkách ,alebo jedz vela listovej zeleniny ako kapusta brokolica špenát .dalej ma nič nenapadaá,ale dalo by sa vela diskutovať otom

bubinko1506
10. nov 2015

@zirafa112 gratulujem, takze si sa rozhodla pre babatko? necitala som uz potom dalsie prispevky v tvojej predchadzajucej teme, ale predpokladam, ze mamina sa uz tesi na vnucatko. na telesnu budes potrebovat urcite papier od gynekologicky. kym ho nemas, bolo by dobre, aby ti mamina napisala papier pre ucitelku. co sa tyka pohybu, urcite ti padnu vhod prechadzky a casom mozes zacat chodit na cvicenie pre tehotne. snaz sa vyhybat stresu, kupaniu v horucej vode, alkoholu, cigaretam, niektorym bylinkam. porad sa s gynekologickou, ktore vitaminy a doplnky ti doporuci.

yanni
10. nov 2015

Probe baby, co jej tu radite, ze cvicenie nie je vhodne. Praveze pohyb v tehotenstve je len plus pre matku aj dieta. A odburava aj stres.

@zirafa112 neboj sa, kludne mozes cvicit. Jedine by som vynechala loptove hry a lyzovanie. Ale mozes aj behat, aj plavat, aj kotule robit, pokym nestoji brucho v ceste, bicyklovat sa mozes az do porodu, akurat davat pozor aby si nespadla.
Tehotenstvo nie je choroba. A pokym sa da, tak sa treba vela hybat.
Ja som behala 10 km viac krat tyzdenne do 25.tt. Plavala som 2-3 krat tyzdenne po 2 km az do porodu.
koncom 2. mesiaca som bola tyzden na Lanzarotte v triatlonovom campe. A nic mi neuskodilo a ani babätku. Prave naopak. Mame krasnu zdravu takmer stvormesacnu bambulku, ktora je uz teraz velmi aktivna a vo vsetkom dost popredu. A ani mne pohyb v tehotenstve neuskodil. Nepribala som vela, a po cisarskom som sa rychlo zotavila, uz zase beham a plavam a s malou chodim na baby plavanie a velmi sa jej to paci.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre