Partner nás opustil kvôli veci, ktorá neexistuje

teulik
4. máj 2015

Dobry vecer idem si sem po radu neviem co dalej a ani ako to riesit.mam partnera no uz nemam mame spolu babetko.partner nas opustil je presvedceny ze som.ho podviedla ale to nieje pravda.on mi to samozrejme neveri.ma dokaz o tom ze ma pravdu on si nahrava nase rozhovori ked spolu volame a vjednom.rozhovore ako s nim volam pocuje mlaskanie a vzdychanie dal si tu nahravku zevraj vycisti a sa mu to dokazalo ze mal.pravdu.ale pravda to vobec niejei je to blbost.povedal to aj svojim rodicom a ty ho v tom podporili.ja neviem co mam robit a ako dalej je to vsetko blbost som stoho uplne nestastna ako dokazat ze to tak neni.ako to mam riesit?prepacte za pravopisne chyby

gabrielita1610
4. máj 2015

Ahoj.. 🙂 Muzke ego je neskutocne silne ,uveril tomu ,comu sam chcel verit a casto to byva , akoze podla seba sudim teba ,ja by som ho uz nepresviedcala ,nech veri comu chce

timea7
4. máj 2015

@teulik keď je on presvedčený o svojej pravde, ťažko to ty zmeníš, myslím, že je žiarlivec, len sa možno ešte neprejavil v plnej kráse. Normálny muž si nenahráva rozhovory so svojou partnerkou. Viem, že si teraz veľmi nešťastná, ale možno po čase budeš rada, že odišiel, lebo ak si mu ozaj nedala príčinu na to, aby ťa podozrieval, tak je chorobným žiarlivcom, alebo len skrátka hľadal dôvod, aby od teba odišiel on s "čistým štítom". Jedno aj druhé je k ničomu....ako sa správal počas vášho vzťahu?

monika333slov
4. máj 2015

@teulik myslím že nie je určite V poriadku, ťažko niekoho presviedčať keď má svoju pravd. Neviem aký vzťah máš S jeho rodičmi, ale skus ísť za nimi, porozprávať sa, prečo si to myslí, prečo ho V tomto podporili. Skús tomu nechať chvíľu času, určite je to pre teba náročné aj so malým dieťaťom, no držím ti palce, hlavne buď V pohode A skús sa venovať čo najviac dieťatku.A Chodí ho navštevovať?

bbtina
4. máj 2015

Kašli na neho, nech si ma svoju pravdu. To už co je za psychopata co si nahrává hovory a da si 'cistit' nahrávky! Ako si s ním mohla volat a ešte aj vzdychat a mlaskat. Rozum sa mi zastavil až

mamutka
4. máj 2015

myslim, ze by si mala byt rada, ze je prec. Normalny clovek si nenahrava rozhovory, aby si ich dal vycitit a preskumat. Chces aby prisiel naspat a o chvilu si uvedomis, ze ta psychicky tyra? Potom co? Baby, uz niektore pozbierajte sebauctu a rozmyslajte, co s vami ludia robia.... to co im dovolite! a este ho aj chciet naspat... ☹

kiki68
4. máj 2015

nahravat si hovory,kde pocut mlaskanie? nahravat si hovory? ak to nie ej pracovnik SIS, tak by mal navstivit najblizsieho psychiatra a to velmi rychlo. To,co chlapec preyiva je chorobna yiarlivost,ale k tomu aj paranoia ( nahravanie telefonatov, zamerne hladanie niecoho, co neexistuje). Podporovat choreho cloveka v jeho blude je velmi nebezpecne,aj ked kopa rodicov a kamaratov to robi az kym raz nepride, s tym ze uz idu a zacne ukazovat vytraseny hore na oblohu. Ako ja mam partnera uz peknych par rokov,ale nenapadlo ma nahravat si s nim ziadny hovor, nejaku hadku, ci cokolvek ine. Bud rada,ze Ta pustil bez nejakeho velkeho vyhrazania sa, ze iba chorobne hladal dokaz a nasiel si ho v hlavicke. sudne si osetri jeho vztah s dietatom. Ja by som si najala pravnika a ziadala psychiatricke vysetrenia, ci je sposobily mat dieta hoci na hodinu bez pritomnosti matky ci inej zdravej osoby.

pribinak
4. máj 2015

Podla mna nie je celkom po psychickej stránke v poriadku, bud rada, ze si sa ho ľahko zbavila. Rychlo pories predbezko na dieta a veci okolo toho.

eliska2923
4. máj 2015

nemas mu co dokazovat on uveril svojej "pravde" cim viac mu budes nieco dokazovat tym menej tibude verit....aaaa ked uz to stihol vytarat aj rodicom..hmm.. z vl. skusenosti kasli nanho je to len hlupak ktoremu donekonecna budes musiet nieco dokazovat a on ti tak ci tak verit nebude...teraz nevies co mas robit,nerob nic daj tomu cas a potom pochopis...

elika74
4. máj 2015

@teulik Teraz si smutná, lebo ta opustil a máte spolu bábätko. Bývaš sama? Ty si to považovala za normálne, ze nahráva vase rozhovory? Vedela si vobec o tom? Čo ho k to u viedlo? Upodozrieval ta? Ak je to taky ziarlivec asi to nebol jediny prejav jeho ziarlivosti. Z jeho strany úbohé správanie.
Súhlasím s @timea7 , časom zistís, ze bez neho si slobodnejsia a šťastnejšia. Ak sa s nim este budes bavit, nech ti pusti ten konkretny telefonat a potom to vycistene mlaskanie a vzdychanie... Neda sa to urobit opacnym postupom, ze to nejako tie zvuky zlepia? Nebolo to mlaskanie a vzdychania nahodou vtedy u neho???

tova
5. máj 2015

@teulik preco ma to podozrenie? pisala alebo bola v kontakte s inym muzom? preco si to nahrava? co bolo to mlaskanie, vzdychanie o com hovori? (nejke vzdychanie pocas tel. neni dokaz ako podvod) zakladna otazka je ma dovod si to mysliet?

esterba
5. máj 2015

@teulik a to vsetko len na zaklade jednej nahravky? Nic ine? Predtym ta nepodozrieval? Mali ste nejake ine problemy?

mamulka211
5. máj 2015

mna napadlo, ze to bol z jeho strany takticky plan, ako ta opustit bez toho, aby mu to okolie vycitalo...proste na teba naraficit nejaku sprostost, pustit to vsetkym dokola a ma aliby, ze aha ona ma podviedla. On si taku nahravku mohol sam aj vyrobit, nahral vas rozhovor a dodal k tomu vlastne zvuky v pozadi. Co dodat..hovädo to je. Vykasli sa nanho a pri sude o malu a vyzivne mu to riadne napar.

mamulka211
5. máj 2015

a este jedna vec ma napadla, udala by som ho za poskodzovanie cudzieho mena a ohovaranie, nech policii da tu nahravku a policia uz lahko zisti, ze ci je ta nahravka autenticka a pekne by mi platil aj za urazku na ccti...preslo by ho, na buduce, frajera, taketo svinstvo.

timea7
5. máj 2015

@mamulka211 absolútny súhlas, je to magor...

sue
5. máj 2015

@teulik buchla by som si sampanske od radosti, ze som sa zbavila idiota! A potom poziadala o vyzivne na seba, dieta a navrhla zverenie dietata do svojej starostlivosti. Viac teraz neries ;) cas ukaze, rany zahoji 🙂

gubiko
5. máj 2015

juuuj, utekaj od neho kade ľahšie. a alimenty riešiť cez súd a nech tam vytiahne svoju skvelú nahrávku. je mi to ľúto ☹ drž sa.

ivuska6
5. máj 2015

sice neviem kolko ma babo ale nekojila si nahodou ked si volala babatka lubia pomlaskat si vydavaju neaky ten zvuk pri papani a mozno ma on milenku a hlada neaku zamienku ako sa rozist stebou

tykat
5. máj 2015

@teulik ...a v čom je vlastne problém? Nechal ťa nejaký psychopat, ktorý by ťa nenechal dýchať a skôr či neskôr by ťa psychicky zničil... Všetko si nahráva? Počúva to neskôr? Necháva si vyčistiť nahrávky?... To je nejaký paranoidný žiarlivý dilino.... Povedz si "Uf, jak dobre že som sa ho tak ľahko zbavila" a modli sa nech to nezdedí decko. Ja by som takého ani do rodného listu neuviedla, strach by som mala.

gubiko
5. máj 2015

ako píše @mamulka211, myslím, že to je taktický ťah od neho. on má zrejme milenku a je skvelý manipulátor (zorganizoval aj svoju rodinu). alebo je žiarlivec. každá strana mince pre spoločný život nanič. jediná šanca je riešiť to formálne cez súdy, políciu. s takýmto sa nedohodneš.

decode
5. máj 2015

Podľa mňa si vymýšľa a takto ťa chce rýchlo opustiť a aby nebol za debila, tak vinníka urobil z Teba. Neviem, či ti dal vypočuť tú nahrávku, no ak nie, vec je jasná. Je to smiešne.

kiki68
5. máj 2015

baby si vezmite,ze si musel nahravat kazdy hovor, cistit to a hladat v tom nieco, viete ake mnozstvo hovorov si musel takto nahravat??? ved to je chore....okrem toho je to myslim trestne pokial na to nema clovek specialne povolenie,ktore by si ako bezny civil nemal sancu vybavit.

Chcela by som vidiet co by robil, keby sa mu stane co mne, ja som volala muzovi a v telefone som pocula nejake hlasy cez nas hovor. Nieco bolo s mobilnou sietou,lebo potom na hodinu uplne vypadol signal. Ale keby som sibnuta,tak si asi vymyslim,ze tam je na nejakom gruppen sexe 😀 Akurat,ze to keby mu poviem,tak mi asi vola sanitku a dvaja muzickovia v bielom by mi dali fancy oblecek bez moznosti pohnut sa a firi smer psychiatria...

hameeda
5. máj 2015

@teulik : ako s prepačením, ale ja by som takého debila čo si bude nahrávať naše rozhovory nechcela ani keby bol zo zlata

prasiatko30
5. máj 2015

urobil ti velku sluzbu/favor - bud rada ze je z tvojho zivota prec, dohodni si s nim navstevy dietata a najdi si niekoho normalneho - ani sa mu nesnaz dokazat ci ma pravdu alebo nema. to co si napisala o tom nahravani hovorov je chore a cim dalej od neho tym lepsie.

ivca88
5. máj 2015

Prepáč .... ale ktorá žena vy bola takááá sprostáá že by s prepáčením trtkala ked volá so svojím mužom ??? 😀 😀 😀 ved to je chore .... a chorý je aj on .... nahravat si rozhovori ? Och.... a ked h v tom svokrovci podporili.. tak asi oni nie su normálny tiež ...
Blbá situácia = blbe riešenie ....povedz mu nech ti zaplati detektor lži 😀 😀 😀

libka1
5. máj 2015

@teulik drzim palce aby sa nevratil! Ze nahrava si nase hovory a potom si ich dal vycistit a pocul tam mlaskanie... 😕 To co je???? Mala si uz nejaky vztah s inym clovekom aby si vedela posudit co je normalne vo vztahu a co nie?

alaguema
5. máj 2015

@teulik Porieš si výživné na dieťa, aj na seba a na tvojom mieste by som riešila aj to, či je spôsobilý vôbec sa starať o dieťa...podľa všetkého má psychické problémy, ktorých hĺbku nemusíš ani tušiť. Poraď sa s právnikom a lekárom. Paranoidných porúch je x druhov...Toto nie sú srandy. A ak žiadnou poruchou netrpí, iba na teba našil takúto búdu, tak by som bola rada, že je preč a vôbec nič by som mu nechcela dokazovať.

bianca
5. máj 2015

@teulik preco chces zit zivot s magorom ktory sa nahrava vase rozhovory?????????????????????Ved je to vysinuty psychopat a bude rada ze siel sam

kiki68
5. máj 2015

ja by som este asi podala aj zalobu za neopravnene nahravanie na zaznam bez suhlasu nahravanej osoby. A potom by este len chlapec rad dokazovat,ze to nema v hlave v poriadku. Ako ani prednasku an vyske si nesmiete nahrat ak nemate suhlas toho prednasajuceho.

ivett1
5. máj 2015

@teulik sorry, ale na tvojom mieste by som ho poslala na ... liečenie...a nie hľadala argumenty ako vyvrátiť jeho dôkazy proti tvojej „nevere“ ...je to CHORÉ ...už len to, že si nahráva telefonáty s partnerkou a nie ešte, že si ich dá „vyčistiť“ a nájde tam dôkaz, že ho určite, ale na 100% podvádzaš počas rozhovoru s ním ...ako... asi o tebe nemá vysokú mienku, keď si myslí, že by si toho bola schopná (kokso aká morbídna predstava v postieľke malé bábo, na posteli milenec a ty a na mobile tvoj priateľ a veselo debatujete.. výplod chorého mozgu 😝 ..) ...
a čo sa týka teba, trošku sa spamätaj ...lebo vyzeráš byť poriadne zmanipulovaná, keď sa nad tým vôbec nepozastavíš a radšej sa tu radíš, ako by si mu dokázala, že máš pravdu ... bóože ... aj keby ti akože „veľkodušne“ odpustil tvoju akože „neveru“ , tak ti to bude celý život vykrikovať a u jeho rodičov budeš na poslednom mieste ...stojí ti to za to?... ak máš kam ísť, tak určite choď a s ním už do budúcnosti nerátaj, lebo podľa všetkého ani on neráta s tebou a má už iné plány ... držím ti palce a dúfam, že do toho nezatiahne aj vaše dieťa

PS: už som si myslela, že ma tu na fóre nemôže nič prekvapiť...ale toto ma dostalo ...že nahráva si telefonáty, dá si ich vyčistiť a tak získa dôkazy o nevere ...to je ako z nejakého špionážneho thrilleru ...

brady1
5. máj 2015

@teulik však to mohlo byť kludne v telke, alebo na radiu a ako si ho mohla podviest ked si zrovna s nim telefonovala. povedz mu to ak ho to nenapadlo. A nech si uvedomi,že koli svojej blbej mysli pride o rodinu a najkrajšie chvile so svojim dietatom. Alebo je tu možnost, že ta chce opustit, že možno ma niekoho ale chce aby to vyzeralo že ty si tá špina. a aj kamaratom to pustil? asi nie ty by mu povedli že je blb, len rodičia mu možno na to skočili.