Používame cookies. Viac informácií tu. OK

Dobrý deň,

vo väčšine prípadov áno.

Hovoríme o posune nanajvýš 2 cm. Pri výraznejšom posune dochádza ku rozžahovaniu jaziev tak veľmi, že to nestojí za pokus.

V takom prípade je potrebné vykonať aj úpravu tkaniva "pod kožou," aby bol presun efektívny a jazvy sa nerozťahovali. To už je ale vhodnejšie robiť v celkovej anestézii.