Používame cookies. Viac informácií tu. OK

Dobrý deň.

Dôležité bude ako si tkanivá "sadnú" s odstupom cca 6-12 mesiacov. V tomto čase je ešte krátko od operácie a jazvy ešte budú dozrievať. Tento proces môže výrazne zlepšiť stav deformácie prsníka a možno aj veľkosť bude iná ako sa teraz zdá kvôli zmene tvaru prsníka.

Navrhujem absolvovať konzultáciu u plastického chirurga s odstupom 6 mesiacov od operácie. Dovtedy si spravte priebežne niekoľko fotografií, aby bolo vidno dynamiku vývoja zmien postupom času. Pomôže to navrhnúť optimálny postup.

Možností je viacero, prenos vlastného tuku, implantáty. Vo Vašom prípade asi skôr mastopexia alebo redukcia prsníka.

Poisťovňa v štátnych zazmluvnených zariadeniach môže časť niektorých zákrokov preplácať.