Používame cookies. Viac informácií tu. OK

Dobrý deň,

tak ako pri väčšine liekov v tehotenstve aj tu sa pozeráme či prínos prevyšuje riziko.

V tomto prípade je teda pre plod nebezpečnejšie ak máte nedostatok kyslíka. Preto ak pociťujete ťažkosti, ktoré sú len zriedkavé, môžte si dať Ventolin.

Avšak odporúčam Vám navštíviť lekárku, pretože priebeh astmy počas tehotenstva sa môže meniť.


Pekný zvyšok dňa prajem.
PharmDr. Kristína Kobezdová