Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    13anjelik13
    10. júl 2019    Čítané 201x
    Image title

    Zlatý Bažant

    Ahojte.

    Zúčastnila som sa testovania Radlerov značky Zlaty Bažant. Veľmi som sa potešila z darčekov, ktoré mi poslali. Veľký, plný a prepracovaný ratanový piknikový košík a piknikovú deku určite využijem.

    Na testovanie som mala dva týždne, no Radlery sme s priateľom stihli vypiť do týždňa. Ale ten týždeň bol fakt teplý, takže to padlo vhod. V tomto článku sa pokúsim opísať všetky moje postrehy a chute. Samozrejme, sto ľudí, sto chutí, takže toto bude podľa tých mojich, trochu sladších ☺️

    Začnem tmavými príchuťami a konkrétne tou pre mňa najmenej chutnou. Keďže nemám rada klasické pivo, najmenej mi chutila príchuť tmavý citrón. Veľmi mi pripomínala chuť piva, cítila som v ňom tú horkosť. Naopak, môj priateľ si na ňom pochutnal najviac. Práve preto, že nie je také sladké, je horkasté a vraj mu najlepšie uhasí smäd.


    Ďalší z dvojice tmavých radlerov bol pre mňa top. Tmavá višňa, sladučká, veľmi chutná. Hneď po otvorení ma omámila ta krásna vôňa. Višne milujem a v tomto radlery som ich chuť výrazne cítila. Takže keď tmavý Radler, tak kto má rad sladké ako ja, určite višňa. Kto má rad horkastú chuť pivka, tak citrón.

    Ďalšia príchuť, o ktorej budem písať, je čučoriedka a šalvia. Táto príchuť je perfektne skombinovaná. Cítiť v nej aj čučoriedky, a aj šalviu. Po prvom dúšku som nevedela rozhodnúť, ktorá príchuť je výraznejšia, po chvíli mi ostala na jazyku chuť šalvie. Vôňa tiež super prekombinovaná. Chuť je sladučká, pre mňa akurát.


    A posledná príchuť je rozmarín a grep. Hneď po otvorení som zacítila výraznú vôňu rozmarínu. V chuti mi prevládal grep. Radler nebol moc sladký, mal skôr horkastú, citrusovú príchuť, ktorá mi ostala v ústach ešte dlho po dopití. Navyše ma zaujal krásnou farbou ružového grepu.


    Chcela by som vyzdvihnúť, že Radlery Zlatý Bažant sú 100 % prírodné a obsahujú menej cukrov, ako iné značky. Pre mňa je Radler neodmysliteľnou súčasťou leta a som rada, že sa vyrábajú aj takéto, nizkokalorické a hlavne bez obsahu alkoholu. Takže super osvieženie aj na cesty, za volantom, alebo pre kojace mamičky ako som ja. Keď Radler, tak ja siahnem po značke Zlatý Bažant.

    #test_zlatybazant
    Dnes má byť horúco. Nezabudnite na pitný režim 😉

    #test_zlatybazant
    Na túto príchuť sa teším najviac ❤️
    Višne milujem, radler milujem takže skvelá kombinácia. Najlepšie zakončenie dnešného horúceho dňa.
    Mne sa už chladí.... A Vám? 🙂

    #test_zlatybazant
    Som veľmi rada, že ma vybrali na testovanie Zlatého bažanta. Radlery pijem takmer denne, v lete je to perfektné osvieženie. Veľmi sa teším na nové príchute... A idem hneď jedno otvoriť 😝
    A darčeky ma potešili, nečakala som až takú štedrosť, takže palec hore 👍 Zlatý bažant.

    (2 fotky)