Alebo tu polku prikryt potravinovou foliou..
dalsi super tip....toto som nevedela, vzdy nam uschynal citron aj ked bol v chladnicke....
nevedela som ale idem vyskúšať super rada dakujem moc
Este pridam jednu radu ako pouzivame citron my ked robiv ovocnu misu a nechcem aby mi ovocie zostalo cernejsie pokvapkam stavou z cerstveho citrona a ovocie je stale ako ked je priam krájané
novinka pre mňa, ďakujem 🙂
to je dobrý nápad, vyskúšam
Vedela, ked mi zostane, tak vytlacim a stavu dam do formicky na lad a zamrazim 🙂
Dakujem 😉
@janina81, @majulena, @liveka, @zuzume, @lucinda7, @kuratkokatka, @katulienka3, @misifuska, @katy1111, @tamarik82, @zachrannazdravotnasluzba, @adulkam, @s_i_s_a, @jankamin, @adik64, @mytylka, @agina2, @zlobatko3, @retiazka, @jankaks, @inga1309, @schubertka, @tunzal, @zogginka, @jaanik, @riava01, @savory, @helena56800, @veroni87, @dankaa78, @kubajda2912, @zuzi241, @kibuk, @mery80, @fra, @wampik, @lubica69, @jarula25, @maminocka87, @sendy182 dobre ranko🙂 srdiecka letia k vam a dakujem aj ja vam za super tipy 🙂 krasny den a est ekrajsi vikend 🙂 tak v pondelok🙂

Nie,nevedela.Ďakujem