Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    kubajda2912
    Správa bola zmenená    11. okt 2020    

    Robíte tu prosím niekto vonný vosk do aromalampy z včelieho vosku? Čítam návod a je tam písaná vôňa alebo silica. Čo je lepšie použiť? Ďakujem za každú radu.

    Dobrý deň. Kde prosím kupujete veci pre tvorbu quiet booku? Ďakujem.

    Dobrý deň, chcem sa spýtať na knihu Lego.
    Máte ju prosím niekto? Odfotili by ste mi pár stránok? Sú tam nejaké podrobné návody ?
    Ďakujem za ochotu.

    Dievčatá, ešte nikdy som nerobila polievku z hokaida.
    Môžete mi prosím poradiť ozaj dobrý recept na polievku? Aby mi to aj chlapi zjedli, hlavne keď to bude u nás premiéra 🙂 Ďakujem Vám veľmi pekne 😉
    #hokaido #polievka

    Dievčatá prosím, vodný svet Sebedražie, dá sa tam ísť pozrieť aj v pondelok? Ich stránky nefungujú... Ďakujem Vám🙂

    Dobrý deň. Máte prosím niekto osobnú dobrú skúsenosť s nejakým konkrétnym ubytovaním na týždeň v okolí Rožňavy cez prázdniny? Aspoň s raňajkami, poprípade s večerou? Ďakujem Vám.

    Máte prosím niekto skúsenosti ohľadom užívania lieku Luivac? Lekár mi ho predpísal na podporu imunity. V príbalovom letáku je upozornenie, že ho nemajú užívať ľudia s autoimunitným ochorením. Ja mám autoimunitné ochorenie štítnej žľazy. Volala som si na endo, sestrička má odbila poznámkou že pán doktor je dobrý, mám to užívať a práskla telefónom. Užívali ste to niekto ak máte autoimunitné? Ďakujem.

    Poradíte prosím nejaký kvalitný časopis (mesačník či týždenník, to je jedno), s ktorým ste spokojní?
    Chcem podarovať mamine (60 rokov) predplatné časopisu. Internet nevyužíva, rada číta knihy. Nemusel by byť zameraný len na módu a bývanie, skôr niečo všeobecné, z každej oblasti niečo. Ak teda taký časopis vôbec existuje. Ďakujem za nápady.

    Poradite mi prosim? Planujeme pre syna mobil. Sme zatial v O2, ja pracujem v CR. Aky tarif od akeho operatora vyuzivate Vy? Nejake vyhody rodic - dieta? Nemam prehlad. Dakujem.

    Mate prosim niekto skusenosti -akekolvek- so stomatologickou klinikou Stomma Hodonin? Vdaka.

    Pohlad z terasy ❤❤❤

    Žienky, prosím, kdo ste boli https://www.familypark.at/sk/diverses/obraz-gal... - spokojnosť? Dá sa to prejsť všetko za jeden deň? Vďaka

    Ahojte. Viete mi prosim niekto dat recept na francuzsku polievku? Chuti synovi, len nechcem sackovu. Ze by som skusila uvarit sama. Dakujem.

    Dakujeme @ramka2 😘 su mnamkove a krasne vianocneeee 😍

    Prosim poradte, ktora z hier Activity by bola podla Vasich skusenosti vhodna pre 8 rocneho chlapca? Nemame este ani jednu , mozno by nam mohol nadelit Jezisko🙂 vdaka za nazory

    Prvy krat vresy a okrasna kapusta, dufam ze vydrzia co najdlhsie 🙂

    Aj my uz mozeme sediet na dvore a popijat kavicku a relaxovat. Sedenie konecne hotove, este chyba kopec malickosti dorobit ale aj tak sa uz veeeelmi tesiiiim 🙂 🙂 🙂 🙂

    (3 fotky)

    Prosim poradite? Dva roky mame kupeny krb a teraz, ked konecne ho uz mozeme zlozit, chyba nam navod. Viete mi poradit,ci sme ho poskladali spravne? Pozostava z 11 casti. Dakujem velmi pekne.

    Baby toto musim, mi nedalo spat. Jeden den som viezla k nam do prace jednu kocku na prax. Sme sa bavili a ze boli zo skoly na zbere chmelu. Rozpravala zazitky, vraj im ucitelia pobrali chlast, potom aj cast penazi, lebo pracovali malo a aby si nemohli kupit alkohol... Pracovali vraj najlepsie,ked boli opiti... a podobne veci. Mna vsak najviac zarazilo to akym tonom to rozpravala. Bola hrda, suverenna a nadsena z toho,ze boli poozierany kazdy den...urazena ako si mohli ucitelia dovolit im vziat alkohol a ved to je predsa normalne chovanie... Tak a teraz som si to premietla na mojho sedemrocneho syna...aj on bude s hrdostou rozpravat, ako piju a co vsetko nenormalne stvaraju? Alebo nepodlahne tlaku kamaratov a frajeriny a bude prenho normalne to normalne? To co sa snazime ho v rodine ucit, slusnemu spravaniu a vystupovaniu, normalnemu zivotu? Ako dokazem ja rodic ovplyvnit to, ze sa bude aj napriek roznym tlakom a plavaniu proti prudu spravat dobre? Az mi je z toho smutno, kam tato doba a vychova smeruje a mam strach, co vyrastie z nasich deti aj napriek nasej snahe vychovat z nich slusnych ludi.

    Nase hry plus kopec inych 🙂 🙂 🙂 teraz budu v kurze viacej cisla a pismenka, ideme do prvej 🙂 mam z toho vacsi strach nez krpec 🙂 🙂 🙂

    (3 fotky)

    Chvila sustredeneho kreslenia a tu je vysledok - Kubkov pocitac

    (2 fotky)

    Lampa povodne bledo hneda s bielou strieskou. Teraz takto 🙂 🙂 🙂

    (2 fotky)

    Prosim, kde ste kupili kvalitne detske obliecky na velku postel s motivom Elsy alebo Violetty? Dakujem za rady.

    Kvetiny

    (18 fotiek)

    #zahrada. Nas kusok zelene 🙂

    (3 fotky)

    #sladke avokado, 2 banany, trochu kakaa, mrazene maliny a mandle - tesim sa na desiatu v praci🙂 🙂 🙂