Novinka aj pre mňa👍
@mytylka presne tak ako pises aj to je dolezite pri paprike ked snou pracujeme 🙂
tento tip bol uz minule ale dobre ze si ho pripomenula
https://www.modrykonik.sk/blog/1mirka1/message/...
Vždy som dávala do horúceho teda dodnes. Už budem vedieť. Dík baby. 👍 ináč pridávam aj do paradajkovej polievky štipku čer.papriky po pridaní pretlaku.😉
Hmm novinka pre mna 😉
Ja ju davam do medu 🙂
ja dávam do horúceho oleja a nezhorkla mi nikdy 🙂 robievam tak granadier 🙂
Nevedela som 🙂 ale teda ja ako blindinka som nepochopila? tu pises, ze rozpustime v troske horuceho tuku. A v druhom linku, ze papriku nerozpustajte v horucom oleji. Tak teraz rozpustat ci nerozpustat? 😀 😀
@blondiee83 😀 blodinka moja tak ber ten zdravi stred🙂 nie je horuci ako horuci🙂
Ďakujem za radu 🙂
@dankaa78, @nada.hope, @katkagamka, @janina81, @jankamin, @mytylka, @1mirka1, @jankaks, @adulkam, @riava01, @staniacik, @puskaruka, @mirka6789, @veroni87, @misifuska, @s_i_s_a, @radkatalajkova, @lucinda7, @jarula25, @jaanik, @nikinkamisko, @mishelinus, @mary75, @kibuk, @blondiee83, @liveka, @tamarik82, @katy1111, @tanicka1288, @janellina, @kattka5, @lubica69, @sendy182, @wampik, @raa2, @bundle, @myrca_m krasne ranko kocky a este krajsi dnik zelam🙂 nezabudnite dneska vyhlasenie chut regionov a zajtra si piseme o dalsej chutovke ktore varili este aj nase stare mamy a varia sa dodnes 🙂 tesim sa na vas ,dakujem za kazdu vasu odpoved ste super ,DAKUJEM 🙂
Miri dakujem za ❤ a aj vam pekny dnik 😉

to som nevedela.dakujem za tip😉