Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    24pavlina
    26. dec 2017    Čítané 149x

    Ako Nikol testovala Pampers premium care 2

    Správa, že nás vybrali do testovania nas potešila. O dva dni nám kuriér priviezol balík. Očakávala som to najmenšie balenie pampersiek. Ale po otvorení ma čakalo prekvapenie 2 balíky po 80ks. Hneď po zobudeni dcéry sa začalo testovať 🙂 

    Dcéra má problematicku pokožku. Vyskúšali sme veľa značiek plienok. Vo všetkých sa jej sfarbila pokožka na červeno, pri niektorých mala až vyrážky krvavé. Tak sme sa rozhodli, že budeme používať plátenné plienky - kto nevyskúšal - nevie čo to je.

    Každodenné pranie, prepieranie, žehlenie.To všetko zabralo kopec času, ktorý som mohla venovať rodine.

    Dali sme šancu pamperskám. Urobili sme dobre. Veľa žien tvrdí, že smrdia. No ja tvrdím opak. Nesmrdia.

    Sme spokojní s Pampers premium care. Nikol v nich je spokojná aj jej ritka nás o tom presvedčila. Ich absorbcia je dlhodobá. Neprecikala sa ani po 7 hodinách spánku aj keď indikátor vlhkosti bol tak modrý, že už modrejši byť nemohol. Bol až rozmazaný.

    Indikátor vlhkosti velmi super vec, hlavne keď deti spia. Iba sme nahliadli na pások, či je modrý a hneď sme vedeli, koľko je v plienke nacikané. Dalšia pozitívna vec -Dojčené deti, tak ako moja Nika, majú stolicu tzv.praženicovú až vodnatú a vďaka povrchovej vrstve pre absorbciu tekutej stolice je Nikol bez zaparenin a sčervenania.

    Plienky PAMPERS PREMIUM CARE nás presvedčili, že sa im oplatí dať šanca!

    Sme veľmi spokojné a budeme ich používať 🙂 a vám mamičky, aj čakateľkám mamičkám ich odporučam. Deti si zaslúžia to najlepšie! Ja už som tej mojej slečne kúpila zásobu 🙂