28maja28
30. júl 2018
134 

Keď sa prebaľovanie stane zábavou!

Na začiatok svojej recenzie, by som rada oboznámila čitateľom, že pampers pants (zelené) my už používame od vtedy čo sa malá Lianka začala pretáčat, čiže cca od 5. mesiacov. Budem sa snažiť preto opísať aj rozdiely medzi zeleními a bielimi pants plienkami.

Pampers prémium pants sme začali testovať už deň ich doručenia, keďže som bola veľmi zvedavá aké sú. Poviem pravdu čakala som tie zelene čo aj použivame denno denne(keďže som ani netušila že je aj táto prémium varianta pants plienok) . Ako prvé som si všimla, že majú indikátor vlhkosti, kde sa žltá čiara premení postupne pri naplnení na modrozelenu farbu. Ďalej nemajú sieťku ktorá sa nám pri zelených pants často prilepila na zadoček a sú oveľa jemnejšie aj na dotyk. Naša "vrtulka" ktorá je neustále v pohybe vôbec ani neprotestuje keď ju idem prebalovat, keďže modrý pasik ktorý slúži na zrolovanie a uzatvorenie plienky po použití u nás je naj hračka na rozvoj jemnej motoriky. Čiže k prebalovaniu potrebujeme hneď dve plienky. Ešteže sa tieto plienky aplikujú tak rýchlo a jednoducho, lebo malá stále rýchlejšie odliepa pásik a mne ostáva menej času na prebalovanie. Boli sme naozaj maximálne spokojní a po spotrebovani dvoch krabíc zelených pants(čo som si spravila zásoby ešte pred výhrou) určite prejdeme na prémium pants i keď ta cena by mohla byt prijateľnejšie.

Plienky splashers na kúpanie sme bohužiaľ vyskúšali len raz keďže ani počasie nám neprialo a pracovná doba manžela tiež nám to neumoznilo.  No naša skúsenosť nás len potvrdila v tom, ze nohavičkove plavky sú najlepsie. Oproti tým co sme skúšali predtým a zliepali sa na boku no nikdy viac! Veľmi jednoducho sa nasadzuju presne ako plienky, nenasaju kopec vody, netlačia pri brušku, majú krásne motívy a môžte si vybrať z rôznych veľkostí podľa váhy dieťatka. Koncom mesiaca sa chystáme na Balaton takže ich určite berieme so sebou fotky pridám aj dodatočne, takže sa máte na čo tešiť.

Sme veľmi radi, že sme sa mohli zúčastniť tejto súťaži a verím ze budeme mat šancu aj v buducnosti. Síce v kútiku duše verím ze sa nám od plienok podarí čím skôr odviknut.

Určite odporúčame aj s malou aspoň vyskúšať tieto plienky i keď viem každá pokožka a dieťatko je iné, no za pokus nič nedáte! Nám sa osvedčili na 100%!

#test_pampers2

#recenzia

Začni písať komentár...

Odošli