Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Babule potrebovala by som poradit. Chcem sa ucit anglinu, nieco viem zo skoly ale potrebovala by som knihu s ktoru to zvladnem aj sama doma popri malej. Ide mi hlavne o to, aby tam bola pekne vysvetlena gramatika, casy a pod... mate niektora napad na nejaku takuto knihu pripradne nejake foto?

    Krasnu Velku noc kocky 🙂

    Moj sikovny chlap 😍

    7danka7
    Správa bola zmenená    6. mar 2017    

    Baby ktoru cestovku odporucate na dovcu ako spolahlivu s dobrymi a ochotnymi delegatmi?

    Poznate to... sedite doma na gauci dieta sa konecne samo hra, pozrete jednym okom do kuchyne tak kopa riadov. Pozrete okolo seba po obyvacke bordel... mali by ste upratat ale nenormalne sa vam nechce a poviete si este chvilu posedim.. V tom zazvoni telefon a tam moji rodicia, zastavime sa u vas o chvilu... Ludia za 10 minut vsetko upratane vylestene a aj pracku som stihla este pustit 😀 😀 najlepsi liek na lenivost je neohlasena navsteva ktora sa ohlasi par minut pred prichodom 😀 😀

    Baby nematie niektora muzika co sa venuje oprave plynovych sklenenych platni? Ide mi o iskru.

    Takto bolo u nas predvcerom krasne... ako v rozpravke..

    Baby prosim vas urgentny prijem funguje v ruzinovskej odkedy.. to je pohotovost az od 19?? potrebujem ortopedia dospely.. nikde sa nevieme dovolat a muz ma akutnu bolest celej ruky. nikde nikto neberie telefon v nemocnici kde bol mal byt lekar do 12tej a o 11 tam uz nikto nebol.

    Moja babika vytetovanaa 🙂

    tak, tak