138 / 241
    Torta 48:Mramorový korpus, parížska šlahačka, banány, višne

    Tortu potieras ganazou uz na tomto podnose?

    1. júl 2015
    abriela
    autor

    @maggie37 ano. Na podnose je papier a priesvitna folia. Takze cokoladu co mi nakvapka okolo len zotriem, alebo mozes este podlozit okolo torty papier na pecenie a potom ho len vytiahnes. To robim pri zlatych podlozkach - podnosoch.

    1. júl 2015

    @abriela dakujem urobim teda tak

    1. júl 2015
    abriela
    autor

    tato nie je otacana, a hladim plastovou stierkou. Niekto pouziva pravitko.

    1. júl 2015

    @abriela skusim to raz otocit a uvidin, nasla som super video na yt, len mi treba nejake veci dokupit k tomu 🙂 veru pravitko je super vec

    1. júl 2015
    abriela
    autor

    @maggie37 a co take? Podla mna otocny stojan je ta najpotrebnejsia vec 😀

    1. júl 2015

    @abriela to nemam, ani malicku vodovahu, ani pravouhle pravitko 🙂

    1. júl 2015
    abriela
    autor

    @maggie37 ani ja 🙂. Som zvedava na vysledok. Drzim palce

    2. júl 2015