acernas
    Správa bola zmenená    21. mar 2020    

    ‼️OZNAM ‼️
    Vzhľadom na súčasnú náročnú situáciu, ktorá je pre nás všetkých nepoznaná, posiela dm dôležité info:

    Aby sme mali dostatok základných potrieb pre nás, pre našich najmenších, ale aj na ochranu nášho zdravia, sú naše predajne aj počas núdzového stavu otvorené. Vzhľadom na prvotný obrovský nápor ľudí budú v nedeľu všetky dm predajne zatvorené, aby bol našim spolupracovníkom zabezpečený najmenej 24 hodinový nepretržitý odpočinok. ​​V ostatných dňoch však môže dôjsť
    k zmene otváracích hodín. ​​​ Preto všetkým odporúčame, aby si pred návštevou svojej obľúbenej dm predajne overili aktuálne otváracie hodiny.

    Podporujme sa navzájom a buďme k sebe solidárni: 🙏🏻

    Robíme všetko, čo je v našich silách, aby sme všetci túto neľahkú situáciu spoločne zvládli. Preto sme na našom webe vytvorili stránku so všetkými dôležitými informáciami.

    Spolu to zvládneme: https://www.mojadm.sk/covid-19/

    📌 Vzhľadom na veľmi vysoký dopyt zákazníkov dochádza k výpadkom vo vybraných sortimentoch. Spolu s našimi dodávateľmi robíme všetko pre to, aby k obnove dodávok prišlo v čo najkratšom čase.

    📌 V centrálnom sklade nepretržite pracujeme na vyskladňovaní tovaru do dm predajní alebo balení zásielok objednaných cez dm e-shop, aby sme ich mohli doručiť čo najskôr.

    📌 Zároveň prosíme o nákup výrobkov v množstve obvyklom pre jednu domácnosť a taktiež Vás úctivo žiadame o zachovanie solidarity s ostatnými zákazníkmi. Pomôže nám to v efektívnejšom zásobovaní obchodov tovarom a následne aj jeho dokladaní do regálov.

    📌 Informácie o dostupnosti výrobkov v jednotlivých predajniach sme boli nútení vzhľadom na súčasnú situáciu s neštandardnými predajmi dočasne v e-shope zrušiť. Enormné odpredaje výrobkov spôsobovali zobrazovanie množstiev, ktoré nezodpovedali skutočnosti v dm predajni a týmto spôsobom sme sa chceli vyhnúť poskytovaniu nepresných informácií.

    📌 Dovoľujeme si upozorniť, že personál predajne môže obmedziť počet nakupujúcich v predajni.

    📌 Pokiaľ je to možné, plaťte za nákup bezhotovostne 💳.

    📌 Z dôvodu ochrany zdravia Vás a taktiež kuriérskej spoločnosti sme pri e-shopových objednávkach pozastavili platbu na dobierku.

    📌 Ďakujeme, že nosíte rúška a iné ochranné prostriedky. Chránite tým nielen seba, ale aj ľudí vo Vašom okolí.

    Ďakujeme, že nám v tom pomáhate a podporujete nás. 🙏🏻

    #dm