ada510
6. nov 2017
225 

Test BILLA

Konečne sa mi podarilo dostať do testovacieho programu, veľmi ma to potešilo, keďže išlo o mäsko... A dokonca zo Slovenskej farmy .

Sme rodina mäsožrútov a hneď ako prišli poukážky, vybrala som sa do BILLA Most pri Bratislave. Na výber boli len kuracie stehná, zatial vyzerali dobre i keď na jednej strane bolo Slovenska Farma a na druhej Hyza ako výrobca, takže som si nie istá, či nejde len o krajší obal. 

Stehienká som doma umyla, nasolila nakorenila a upiekla na zemiakoch a na zelenine. Boli celkom jedle Skôr také ľahké chuťovo ako to mam porovnať teda s domacim kurčaťom.

O pár dní som prišla do BILLA, zase sa mi podarilo uchmatnúť jedno posledné karé, takže zase som moc na výber nemala a na informáciách mi pani povedala, že hovädzie ani objednávať neplánujú, takže sklamanie... Mäso bolo troška prerastené viacerí ho okomentovali ako "škaredé", ale kto pozná mäso vie, že ak je karé blízko pri krkovičke vyzerá takto.

Mne osobne to ani nevadilo, mäso som naklepala, nasolila a dala na noc do mlieka, aby bolo jemné, mäsko na druhý deň som ho obalila v zemiakovom cestičku a vysmažila na bravčovej masti a bolo mňam, všetkým chutilo.

Hovädzie som teda nezohnala,  Spravila som ale kurací perkelt, tak na sladko ako ho u nás máme radi.
Osmažím cibuľu, pridám nakrájané na kocky kuracie prso alebo stehno, osmažím pridám rascu, korenie, soľ stiahnem plameň a dám lyžičku papriky, podlejem to vodou a podusím 10 minút potom pridám šľahačku 33% zmiešanú s lyžičkou škrobu zem. (Môže byť aj múka ale mne je potom ťažko z toho) dám asi lyžicu cukru a lyžicu octu prevarím a hotovo.

Takže ďakujem za túto možnosť testovať s BILLA aj keď sa mi nepodarilo všetko ako som plánovala, no snáď nabudúce.

#test_billa2

Začni písať komentár...

Odošli