Ahojte, už pár dní testujem pre mňa úžasnú kozmetiku Yves Rocher. Je to kvalitná francúzska značka rastlinnej kozmetiky. Je prírodná a bez chemikálii,olejov a silikonov.
    Rýchlo sa vstrebáva a má aj super vôňu.
    Trošku sa rozpíšem:

    Detoxikačný micelárny gél

    Micelárny gél ma prekvapil svojou nádhernou vôňou a gélovou textúrou:Neštípal a odlíčil naozaj aj nános make upu. Nepenil ako ostatne micerálky,ani neostaval na pokožke mastný film. Po večernom odličovaní moja pleť ostala rozžiarená a nemala som pocit suchosti. Tento produkt si u mňa nájde miesto aj v budúcnosti.

    Expresná okysličujúca

    Tak táto maska je pre mňa TOP.Po nej som cítila naozaj vypnutie a super pocit.
    Najradšej by som si ju dávala každý deň.Mám zmiešanú pleť,ale neštípala ani keď som si ju omylom natrela pod oči.Tento výrobok bude u mňa v kúpelni stále.

    Denná omladzujúca starostlivosť

    Tento krémik bol krémik.Teda ničím ma neprekvapil,ale ani mi neublížil.Ako podklad pod make up bol super,ale musela som si ho dať viac.Pokiaľ nemáte suchú pleť,tak je super.

    Intenzívna nočná starostlivosť

    Tento krémik sa podobá na denný krém.No skôr mi vyhovoval,lebo bol viac hutnejší a zanechával na mojej pleti tak trochu mastný povlak.Načo som vlastne pri nočných krémoch zvyknutá.Za mňa určite áno.Večer po odlíčení som mala pocit luxusu.

    Roll on na okolie očí

    Roll on tyčinka obsahuje kovové guličky. Super sa aplikuje aj na moje unavené oči.
    Nosila som ho v kabelke,lebo som si ho aj počas dňa aplikovala,alebo som si len tak premasírovala očné okolie.Zatiaľ prešla krátka doba,tak ťažko posúdim výsledok,ale čo sa týka aplikácie,konzistencie,som veľmi spokojná.

    Som milo prekvapená kozmetikou YVES ROCHER a určite jej ostanem verná.
    Ďakujem,že som sa práve ja mohla zúčastniť testovania a môžem všetkým vystresovaným žienkam túto prírodnú kozmetiku odporučiť. #test_yvesrocher2