aeowyn22
23. apr 2019
1303 

Moje testovanie šampónov Milva.

Ahojte 🙂

Rada by som Vám napísala o svojom testovaní šampónov Milva . Veľmi som sa tešila, keď som bola vybratá na testovanie. Nevedela som sa dočkať, kedy mi príde balíček, a keď prišiel, tak som si popozerala a prečítala o každom jednom šampóne a moje testovanie sa mohlo začať. 

Prvý týždeň som začala so šampónom s argánovým olejom a biokeratínom:

Podľa návodu šampón sľubuje rovnomerné vyživenie každej časti suchých a poškodených vlasov. Hydratuje ich a robí ich mäkkými, lesklými a hladkými. Zaisťuje ich ochranu a lesk. Biokeratín spevňuje štruktúru vlasov, pomáha k jeho utesneniu a  obnovuje level prirodzeného keratínu, čím zabraňuje lámavosti vlasov. Má silné regeneračné účinky. Šampon je vhodný pre všetky typy vlasov. 

Moje vlasy po umytí boli spevnené, vôbec nie rozlietané ako pri iných šampónoch. Vlasy som mala lesklé. Vôňa šampónu je veľmi príjemná, pri prvom umytí šampón až tak nepenil, pri druhom už úplne. Týždeň, ktorý som testovala, dopadol dobre. 

Druhý týždeň som siahla po šampóne s extraktom cesnaku a chinínu. Podľa návodu šampón sľubuje podporu stabilného rastu vlasov a zastavuje vypadávanie vlasov. Má natrvalo spevňovať korienky vlasov, robí ich objemnými, silnými a krásnymi. Extrakt cesnaku odstraňuje škodlivé toxíny z pokožky vlasov a zlepšuje zdravie vlasov a skalpu. 

Vôňa šampónu je príjemná, napriek prísady cesnaku v šampóne. Konzistencia je príjemná, jemná a je ružovej farby. Vlasy som mala opäť pevné a lesklé. A musím podotknúť, že som nemala žiadne lupiny, s ktorými zvyknem mať problém.

Tretí týždeň som testovala šampón Milva s makadámiovým olejom a chinínom. Makadámiový olej privádza späť k životu lámavé a rednúce vlasy. Zmäkčuje ich a vyživuje. Obnovuje prirodzenú vlhkosť vlasov a vytvára ochranu proti nepriaznivými vplyvmi prostredia. Chinín zastavuje vypadávanie vlasov a urýchluje ich rast. Vlasy sa stávajú hustými, elastickými a zdravými.

Šampón príjemne vonia, jeho farba je ružová. Napriek tomu, čo šampón sľubuje, mojim vlasom nesadol. Lupiny som síce nemala, ale mala som ich veľmi tvrdé, nepoddajné... Celý týždeň som testovala, vlasy som si umývala trikrát, ale môj názor sa nezmenil ani po poslednom použití. To ale neznamená, že niekomu nesadne, nesadol len mne a mojim vlasom. Moje vlasy sú bohaté a husté, možno tam je chyba. Že nie je vhodný pre moje vlasy. 

Posledný týždeň mi ostal na testovanie šampón Milva s extraktom cesnaku a babasovým olejom. Extrakt cesnaku pomáha proti vypadávaniu vlasov, rednutiu a odlamovaniu vlasov. Odstraňuje škodlivé toxíny z pokožky hlavy a posilňuje prirodzený rast vlasov. Babasový olej má zloženie podobné sebumu, vlasy vyživuje, hydratuje a obnovuje pevnosť vlasov. Dlhodobo zachováva vlhkosť a robí ich mäkkými a elastickými. Vysoký obsah lipidov zlepšuje stav suchých a zauzlénych vlasov, obnovuje ich životaschopnosť a lesk. 

Moje testovanie bolo skvelé. Našla som šampón ktorý mne a mojim vlasom úplne sadol. Farba je opäť do ružova, penil mi už na prvé umytie, vlasy som mala lesklé, bez lupín, držali tvar a dokonca som nemala ani problém s mastnením vlasov, s ktorým zvyčajne bojujem.

Ďakujem Modrému koníku za skvelú príležitosť, ktorú mi poskytol. Testovanie som si užila a rada som sa podelila s vami o svoju skúsenosť. 🙂

#test_milva2 #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli