#chut_regionu Tradičnú vianočnú kapustnicu, alebo iba kapustnicu varíme v našej rodine viackrát do roka, lebo sa jej nevieme ojesť 🙂
    recept : Na oleji speníme cibuľku, pridáme na kocky nakrájané bravčové mäsko, najlepšie je z krkovičky..pridáme korenie čierne, soľ, červenú papriku a na menšie kúsky posekané udené bravčové rebierka.. zalejeme vriacou vodou..keď mäsko na rebierkách odchádza od kosti ( vyberieme rebierka a odkostíme ich ) vložíme naspäť do hrnca a pridáme kvalitnú údenú klobásu , sušené huby ..zalejeme šťavou z kapusty, mi jej hovoríme "juška "a pridáme kyslú kapustu ...nakoniec pridáme oplachnuté jačmenné krúpy ..keď je všetko uvarené, odstavíme kapustnicu nech sa všetké chute spoja ..dôležitý je postup..dobrú chuť🙂