Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Moje dnesne tvorenie. Jarne venceky na dvere

    (4 fotky)

    @katka700 pozri či môže byť jedna z týchto dvoch. Sú to dve kytičky.

    (6 fotiek)

    Moje novoročné tvorenie. Ikebanky v šálkach.

    (15 fotiek)

    Moje prve tohto rocne tvorenie

    (4 fotky)

    Moje posledné Vianočné výtvory

    (11 fotiek)

    Moje Vianocne tvorenie 🙂

    (3 fotky)

    Po dlhsej dobe uz zas tvorim ked mi to deti dovolia. 🙂 kyticky na zakazku robene. Dufam ze spravia radost

    (2 fotky)

    Ahojte dievcata. Neviete niekto ci je zajtra aquapark besenova otvoreny? Dakujem za info

    Moja velkonocno - jarna vyzdoba hotova.

    (3 fotky)

    Taketo kyticky som nachystala dcerke pre pabi uciteljy do skolky ku dnu ucitelov 🙂

    (2 fotky)

    Ahojte maminky, prosím Vás neviete niektorá o nikom kto urobí kvalitné gélové nechtíky za dobrú cenu v Žiline? Ďakujem

    Maminy prosim aka je dlzka nozicky pol rocneho babetka? Idem hackovat papucky a neviem odhadnut velkost dakujem

    No dnes sa náš adaptačný pobyt v škôlke skončil. Od zajtra moja malá bude v škôlke na celý deň. Bola som prosiť riaditeľku aby jej dovolila spinkať v škôlke lebo j včera a aj dnes sme šli so strašným plačom domov lebo malá chcela spať v škôlke.

    Maminy ako ste naučili svojich drobcov spinkať bez plienok? Malá keď na obed spí s plienkou tak sa mi nepociká (len veľmi zriedkakedy má mokrú plienku), ako náhle jej tu plienku nedám je pocikaná. Vždy pred spaním ide cikať ale očividne to nepomáha :( . Prosím o radu.

    Maminy, prosím Vás ako zistím koľko je 200g cukru bez váhy? Ďakujem

    Po vyše mesiaci čo malá Bianka týždeň teploty a týždeň bola v poriadku sme sa konečne dočkali aspoň prvého vyšetrenia. Najskôr sme ale museli absolvovať v horúčkach pohotovosť včea večer a dnes nám pani doktorka spravila CPR. Už kočne vie, že malá nemá len chrípku ale vírus, ktorý treba riešiť. A tak si teraz pekne doma budeme sedkať a papať antibiotiká :(. Máte maminy nejaké osvedčené probiotiká pre takmer dvojročné dieťa? Papáme antibiotiká prvýkrát tak som trochu zmetená zo všetkých probiotýk. Ďakujem

    Všetkým prajem krásne vianoce, drobčekom bohatého Ježíška, kopec radosti, veľa zdravíčka. Maminám želám poslušných drobčekov aby prinášali a robili len a len radosť a málo starostí 🙂

    maminky ďakujem za moje prve srdiečko 🙂 veľmi ma potešilo

    sneží a sneží.... ak to takto pojde do zajtra tak bude zaujímavé ísť zajtra 40km autom na Mikuláša.... Ale isto pôjdeme lebo taký zážitok keď Biankin dedko bude robiť Mikuláša si nemôžeme predsa nechať ujsť 🙂

    Maminy, teda poviem Vám. Spratávať drevo keď vám pri tom pomáha ani nie dvojročný drobec je riadna fuška 🙂. Dvíham sa zo stoličky len silou vôle, malú som umyla tiež len silou vôle lebo si necítim celé telo. Jediné čo ma zatiaľ uspokojuje je myšlienka, že tak o hodinku keď sa navečeria padne do postele aj ona mŕtva a nie len ja.

    Milé maminy. Prosím Vás o radu. Čo mám robiť keď partnerova mama mi robí stále na priek. Už bola aj hádka, už ju aj ignorujem a nevšímam si ju ani jej klamlivé reči. No keď partner nie je doma nemôžem ísť s malou na dvor lebo býva hneď vedľa v chalupe a máme spoločnú príjazdovú cestu, nemôžem ísť preč autom lebo viaže, drôtuje bránu alebo zaterasuje príjazdovú cestu. Partnera musím vždy ťahať z roboty aby to vyriešil lebo nechcem zatiaľ volať policajtov ani to zatiaľ cez nich riešiť. Partner je na mojej strane a snaží sa to riešiť ale je to stále len a len horšie. Psychicky ma to veľmi vyčerpáva. Prosím Vás, čo mám ešte robiť?

    Maminy už sa Vám stalo, že Vám neprišiel 14-tého rodičovský príspevok na účet (pokiaľ nerátame víkendy)? Ďakujem

    Dnes je deň kávy. Tak konečne si jednu šálku aj ja vychutnám kedže som ráno nestihala. 🙂

    Maminy, prosím Vás o radu. Malá ma druhý večer horúčku. Cez deň je všetko v poriadku, akúrát na večer vždy má teplotu 39,1. Teplotu by sme ešte ako tak zvladli ale dnes sa jej zaparila celá ritka aj keď jej ju natieram Sudocream-om, púdrujem. Vyrážtičky sú až také hnisavé. Prebaľujeme sa každú chvíľku. Prosím, čo na také veľké zapareniny??? Ďakujem.

    Zdravím všetky mamičky. Rada by som spoznala príjemnu maminu z Oščadnice a okolia a vílety s ratolesťami alebo na príjemné posedenia na káve kde nebudeme rozmýšľať nad domácnosťou a varením. Nájdem maminu a priateľku v jednom????