Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Ahojte, ktoré spoločenské hry sa vám osvedčili pre chlapcov 5-6 rokov?
    U nás zatiaľ pexeso, Batanimo, Uno, Dobble.

    alencica
    9. aug 2020    Čítané 125x

    Radler 0,0 % na cestách

    Ahojte 🙂,

    bola som vybraná na testovanie Zlatého Bažanta Radler 0,00% Light a trošku sa podelím so svojimi dojmami. 

    Kuriér ma prekvapil obrovským balíkom, ktorý mi, našťastie, pomohol naložiť do výťahu. Po otvorení mi vyšlo z úst obrovské WOW, keďže v balení bolo skutočne veľa plechoviek. 

    Keďže sme boli v procese balenia do Chorvátska, plechovky išli do kufra auta, zopár nich sme odložili doma, tie boli pripravené na testovanie počas sústredenia nášho lyžiarskeho klubu vo Valči 🙂

    Mandarínka a jazmín

    Toto bola na začiatku moja preferovaná príchuť, kvôli jazmínu, ktorý je pre mňa najkrajšie voňajúcim kvetom. Vôňa piva je príjemná, svieža, avšak ten jazmín som tam nejak necítila a takisto aj po tom, čo som ho ochutnala, tam ten jazmín akosi chýbal. Avšak chuť bola veľmi dobrá, mandarínku sme tam cítili riadne. U nás túto chuť preferovali väčšinou chlapi. 

    Tmavý citrón

    Klasika tmavého citrónu nesklame, jedine mi prekážala tá light príchuť, ktorá je typická pre niektoré light výrobky. Z týchto troch som to cítila len pri tomto jednom. Ale inak tmavé pivko+citrón=fajnotka.

    Mirabelka a estragón

    Táto príchuť ma na prvý pohľad zaujala najmenej, ale po vyskúšaní bola, a aj je, mojím favoritom. Má trošku kyslastú príchuť, čo dokonale osvieži počas letných horúčav. Inak estragón mne osobne nebol známy, tak som si musela vygúgliť, čo je táto rastlinka zač. Okrem kopy vitamínov má estragón silné antiseptické účinky a podporuje imunitný a tráviaci systém.

    V tomto pive som necítila žiadnu umelú látku, ktorá by kazila príchuť a túto príchuť si určite budem kupovať aj naďalej - a jednoznačne ju odporúčať!!

    Po otvorení plechovky som nahadzovala kódy na https://sutaz.zlatybazant.sk/, kde práve prebieha Veľká letná Súťaž s Radlerom 0,0 %. Zatiaľ som nevyhrala žiadnu z cien, no možno sa na mňa usmeje šťastie pri žrebovaní hlavnej ceny 🙂 

    Ďakujem za možnosť otestovať nové Radlery 0,0 % Light a budem pokračovať v ich pití aj po skončení tejto testovačky (hlavne Mirabelky) 🙂

    Včera nám začalo sústredenie vo Valčianskej doline, ostali nám posledné kúsky bazantov, ktoré sme si zobrali sem. Zatiaľ čo chlapci trénujú, my si strngame pri vodnikovi a poobede sme ponukli aj našich trénerov, nech nám povedia svoj názor😊

    #test_zlatybazant2

    (2 fotky)

    Dovolenka sa nám skončila, po ceste domov sme sa zastavili kuknúť ešte pláž v Nine, kde je piesočnatá pláž s dlhou plytcinou. Deti sa jašia a ja si vychutnávam poslednú plechovku, čo som si zabalila s nami.
    Inak súťažné kódy poctivo nahadzujem aj na stránku, zatiaľ som nič nevyhrala, ale možno sa šťastie na mňa usmeje v záverečnom žrebovaní 🤞

    #test_zlatybazant2

    Testujeme všetci dospelí a riadne si to užívame 🍻 Vychladené pivká super osviežia v týchto horúčavách🌞

    #test_zlatybazant2

    V pondelok ma úprimne prekvapil obrovský balík, plný radlerov, čakala som, že prídu 2-3 ks z každej chute, no bolo ich 36 dohromady. Keďže sme boli v procese balenia na dovolenku, akurát nám padli vhod, pobalili sme ich do kufra a cestujú s nami.
    No pred odchodom ideme ešte vybaviť niečo do mesta a tak jeden som zobrala povinne so sebou, testovanie začalo 🙂
    #test_zlatybazant2

    alencica
    2. sep 2018    Čítané 212x

    Týždeň plný DM produktov

    Ahojte,

    veľmi ma potešila správa, ktorú som dostala, že som bola vybraná do testovania DM. Za to ďakujem Modrému koníku a DM-ku. 

    Väčšinu prázdnin sme strávili v Indii, vrátili sme sa domov v polke augusta, takže sme si ostatok prázdnin chceli užiť čo najviac. Síce nám počasie prialo len polku prvého (testovacieho) týždňa, aj tak sme prázdniny strávili skvele. 

    • SUN DANCE detský sprchový gél a šampón po opalovaní

    Tento sprcháč a šampón 2 v 1 som v obchodoch DM nejak nepostrehla. V tomto balíčku ho považujem za najlepší výrobok a určite ho budeme kupovať aj naďalej, aj keď je vlastne po opaľovaní, my ho budeme využívať celoročne. Mojim chlapcom sa strašne páčil, super penil na vláskoch, robili si na vlasoch kadejaké účesy a potom sa aj s ním napenili od vlasov až po palce na nohách. Má veselý obal so zvieratkami, ktorý veľmi zaujal.

    • Babylove osuška s kapucňou

    Krásny uteráčik, nielen pre bábätká. Keďže mám doma dvoch krpcov, tak jeden uterák bol málo a museli sa on podeliť. A to boli riadne hádky. Je úžasne mäkký a vyšívaný delfín na kapuci zaujal  

    • Balea gél na holenie "Peach Love"

      Balea gély na holenie používam pravidelne a tento s broskyňovou vôňou som vyskúšala prvýkrát určite ho odporúčam, aj keď ja som viac na cukríkové vône. Po stlačení vyjde vonka gel a pri nanašaní na telo sa mení na penu. Inak cena je úplne skvelá.

    • Balea suchý šampón na vlasy "Tropical Coconut"

      Toto je daľší výrobok, ktorý kupujem pravidelne. Vyskúšala som už aj iné značky, ale kvalitou sa vyrovnajú tomuto Balea, akurát Balea má omnoho lepšiu cenu. Po nastriekaní mi na vlasoch ostal biely povlak, ktorý po prečesaní zmizol.  Ja si vlasy umývam každé 3 dni, po nastriekaní som ich nemusela umývať ďalšie 2 dni (ja ich nosím v cope). Vôňa je super, krásne letná, ale aj v zime určite pripomenie leto. Odporúčam!

    • SUN DANCE 15 , krém v spreji na opaľovanie

      Tento krém v spreji  som mala možnosť otestovať v Indii, síce faktor je nižší, ale ja som ho používala každodenne. Na pláž sme chodili sporadicky, tam bol samozrejme potrebný vyšší faktor, ale na bežné prechádzky po ulici určite ochránil a ľahko sa aplikoval. Čo sa týka použitia na Slovensku, tak určite je vhodný k vode. Baby, a tá vôňa je neodolateľná.

    • Balea deodorant 24 h "Paradies bluten"

      Ja už roky používam gelový deodorant, lebo len na ten jediný sa dokážem spoľahnúť. Tento deodorant krásne vonia, avšak je vhodnejší skôr na chladnejšie počasie, keď sa človek až tak nepotí alebo aspoň pre ženy, ktoré sa menej potia. Ja som sa už poobede musela ísť osprchovať, nakoľko som sa "cítila".


    • Balea telové mlieko s vôňou rebarbory a vanilky

      Ktorá žena by sa nerada krémovala? Ja to zbožňujem, keď si na čistú pokožku môžem naniesť krém, ktorý potom krásne vonia celú noc.  Toto telové mlieko pokožku príjemne premastilo a nádherne voňalo až do ďalšieho dňa.
    • Balea osviežujúci sprej na tvár a telo s vôňou melónu

      Sprej som vyskúšala najprv na tvár, príjemne osviežil, avšak mi tvár po použití ostala viditeľne mastná, preto som ho používala potom už len na dekolt. V horúčavách krásne osvieži, bolo by určite dobré, aby bol obohatený o vitamíny. 

    • Balea balzam na nohy Feel Well

      Náš Aryan je zavislak na krémoch. Keď sa kremujem, a on sa musí 🤣 testujeme tento balzam na nohy. Najprv vyzeral byť veľmi riedky a malo mastný, ale po vsiaknuti zanechal mastný efekt na nohách a pocit premastenia. Inak ja mám strašne suché nohy, kremujem si ich pravidelne po každom umytí a na pedikerku navštevujem raz mesačne.
    • Balea krém na ruky Perfect Pink

      Keď som si tento krém vytlačila na ruky, veľa som od neho neočakávala, nakoľko sa mi zdal veľmi ľahký, avšak ma príjemne prekvapil. Na rukách zanechal jemný film, sviežo vonia po ružovom pomele a ruky určite dostatočne premastí. Ja ho používam viackrát denne a ruky mám krásne jemné.


    • Balea Men sprchovací gél Surfers Paradise 3 v 1

      Keďže je môj manžel na lodi, tento sprcháč 3 v 1 som dala na testovanie nášmu dedkovi (môjmu ocovi). On má inak problém rozoznať, čo je šampón, sprcháč atď, tak mu mama vždy naliepa na flaštičky označenia. Tento sprcháč celú vec zjednodušil a chlapom aj tak stačí len jedna flaštička na celé telo. 

    • Babylove plienky na plávanie 

      Moji chlapci sú už odplienkovaní na deň, takže sme tieto plienočky nevyužili, ale otestované ich máme z predchádzajúcich rokov. Kupovali sme len Babylove značku plienok na plávanie, keďže nám cenou a kvalitou vyhovovali. 

    A ani  krabica nevyšla nazmar a použili sme ju ako domček pre morčatá

    Ešte raz veľké ĎAKUJEM

    alencica
    9. júl 2017    Čítané 276x

    Náš testovací dm týždeň

    Ahojte,

    volám sa Alena, mám dvoch synov Tarunka (2 r a 3 m) a Aryanka (1r a 3 m) a

    už aj my sme členmi testovacej rodinky. 

    Už dlhšie som čakala na príležitosť zapojiť sa do testovania, no žiadna z ponúk ma neoslovila na 100 %. Keď som zbadala letné dm testovanie, povedala som si, že si idem znova omrknúť produkty, ktoré budú v testovaní a uvidím, či sa konečne aj ja prihlásim. Krpec spal a ja som mala čas si to všetko v kľude, pri kávičke prehliadnuť. Po prečítaní článku som bola rozhodnutá, že toto je konečne to pravé testovanie pre nás. Napísala som komentár, že by sme radi aj s drobcami testovali a o pár dní sme dostali správu, že nás vybrali. Pravdupovediac, keď som videla, koľko mamičiek sa prihlásilo do testovania, bola som si viac-menej istá, že si nás nevyberú, ale opak bol pravdou 🙂

    O pár dní nato nám už balíček doniesol kuriér, Tajko bol v jasličkách a Ajko spal a tak som si ho v kľude mohla otvoriť, poobzerať všetky výrobky.

    Balíček obsahoval 11 produktov a my sme sa do testovania pustili hneď, ako sme Tajka vyzdvihli v jasličkách:

    • Babylove detská športová fľaša

    Chalani pijú vodu z pohárika, slamkou alebo z fľašky na mlieko, takže som si nebola istá, ako zareagujú na túto flašku. Hlavne Aryanko, keďže je to od 18 mesiacov a on má len 15. Po ceste z jasličiek som flašku vybrala a dala napiť prvému Tajkovi, tomu sa fľaša tak páčila, že vypil asi polovicu vody a potom ešte dával piť aj bračekovi. Aryankovi to išlo tiež veľmi dobre, aj keď neskôr sa mu to už zdalo byť príliš rýchly tok, tak som mu to spomalila tak, že som štupel neotvorila úplne, ale len do polky. Fľaša super pasuje aj do držiaka na fľaše na kočíku a stala sa naším každenným "must have" na našich prechádzkach a dievčenský motív nám vôbec neprekáža. Pre mňa top produkt v tomto testovaní.

    • Babylove BIO ovocné čipsy

    Očakávala som niečo ako sušené ovocie, konkrétne tak tvrdé ako sú sušené banány, takže v pláne bolo, že tieto čipsy po ceste domov z jasličiek zjem ja, veď deti ich nerozhryzú. Omyl! Prekvapivo mäkké kusky (sušené mrazom) ľahko rozhrýzol aj 15 mesačný Aryanko. Doslova sa rozpúšťajú. Síce sú až od štyroch rokov, ale deti robili psie oči a tak som sa zľutovala. Inak škoda, že tam toho nebolo toho viac.

    • Babylove Bio Jablko - Čierne ríbezle - Baza
    • Babylove BIO ochutená pramenitá voda nesýtená

    Chalani nemajú radi džúsy, sladké vody a pod, málokedy vypijú čajík, takže testovanie týchto dvoch produktov bolo výlučne na mne. Ochutená pramenitá voda bola v krabičke so slamkou a zdala sa mi málo sladká, no pre detičky je to akurát. Na obale je uvedené, že neobsahuje cukor čo podľa chuti môžem potvrdiť.

    Jablko - Čierne ríbezle - Baza - tento nápoj bol v 750 ml flaši a chutil podstatne lepšie, než predchádzajúci. Trošku viac sladší a chutnejší. 

    • Babylove jednorázové podbradníky 

    Tu sa sama seba pýtam, kde som mala oči, keď som nakupovala v DMku, ako je možné, že som si tieto podbradníky nevšimla. Cestujeme niekam skoro každé dva mesiace a jednorázové podbradníky sú vynikajúcou náhradou obyčajného podbradníka. Po použití len zahodíte a nemusíte vláčiť špinavé podbradníky domov. Vyskúšala som ich na Aryankovi, ktorý neznáša podbradníky, majú 4 lepky, tak neodstávajú a prilnú k tričku, takže si ich Ajko ani nevšimol a nestrhával ich. Dole je záchytné vrecko, do ktorého padajú kúsky jedla, Ajko si to potom dodatočne ešte odtiaľ lovil a papal :D Inak pri lepkách na zadnej strane je uvedené, že slúži až na 10 prelepení. Podbradníky sú nepremokavé. Testovala som ich, že som ich poliala vodou a nechala nejakú dobu ležať, ale voda nepretiekla. Určite odporúčam, hlavne na cesty.

    • Babylove maslové špaldové keksy

    Keksíky sú fakt chutné, balenie, čo bolo v balíčku som zjedla na jedno poobedie sama a tak som utekala do DM-ka kúpiť ešte ďalšie, veď o takúto pochúťku deti neukrátim. Keksíky majú podoby rôznych domácich zvieratiek a tak sme sa trocha s Tajkom zahrali. Za každé správne pomenované zvieratko na keksíku ho dostal. Išlo mu to dobre a tak sme sa dohodli, že sa budeme deliť aj s Aryankom, on ešte zvieratka nepozná a tak mu ich Tarunko musel povedať o aké zvieratko sa jedná a ako robí to zvieratko. Pri tomto testovaní sme si všetci riadne pochutili a sa aj zabavili.

    Keksíky chutili aj deťom a už ich máme znova doma 🙂

    • Babylove sensitive vlhčené utierky s pantenolom 

    Tieto vlhčené utierky používame od narodenia každodenne, či na zadoček, kočík alebo špinavé rúčky. Síce až počas testovania som si zistila, že sú určené len na plienkovú oblasť (upozornila ma na to jedna mamička, keď som pridala krátku správu počas testovania do môjho profilu, za čo jej ďakujem) . Neviem prečo, ale nikdy ma nenapadlo kupit aj ich aj s boxom a tak mi zvykli vyschnúť, ked mi obal krpci 
    roztrhli. Teraz sa k nim ťažšie dostanú a vlhkosť sa drží vo vnútri boxu.

    • Babylove plienky na plávanie 7 – 13 kg

    Babylove plienky používame keď ideme na kúpalisko alebo plaváreň pre obidvoch krpcov. Túto veľkosť sme ešte nemali, ale váhovo by mali byť len pre Aryanka (10 kg), ale vyskúšala som ich dať aj Tarunkovi (14 kg) a sedeli mu perfektne, nemal žiadne otlačeniny. 

    • Sundance Kids sprej na opaľovanie, OF 30
    • Sundance Kids mlieko na opaľovanie, OF 50

    Ja som úplne biela a chalani sú kapučínka, ale to nič nemení na to, že ich poctivo nemažem. ráno sme dávali OF 30 a poobede OF 50. Chalani sa ešte nikdy nespálili, aj keď behajú po slnku viac než ja, zato ja sa spálim veľmi ľahko.

    Mne osobne sa viacej páčil sprej pre deti, ľahsie sa mi to aplikovalo a aj ich to zaujalo, takže vydržali chvíľku obstáť.  Ale svoj účel splnili oba a po aplikácií aj krému som po vyjdení z vody videla, že tam ešte je, keďže sa zmenil na biely "film" na pokožke.

    • Babylove porciovač mlieka

    Keď boli chalani menší, nosila som so sebou všade mliečko, termosku a flašky. Porciovač mlieka bol u mňa samozrejmosťou, avšak bol omnoho menší. Babylove porciovač sa mi zdá prehnane veľký, malé babo, ktoré potrebuje nosiť mliečko so sebou vonka vypije možno max 180 ml a tak som ho vyskúšala naplniť 6timi odmerkami, no ostala mi skoro 1/3 porciovača voľná. Ja som za svoj porciovač bola vďačná najviac v lietadle, keď som malého držala na jednej ruke a druhou rukou som si vedela spraviť mlieko pre neho, ale pri cestovaní lietadlom je pre mňa každý cm príručnej batožiny doležitý, všetko musí byť zorganizované a tento porciovač by mi zaberal zbytočne veľa priestoru. Na odkladanie chrumiek alebo iných pochutín sa mi zdajú jednotlivé boxíky veľmi malé. Odkladám ho do police a idem skúsiť vymyslieť, na čo iné by som ho mohla využiť 🙂

    Krátke zhrnutie:

    Top produkt: Flaša

    Wow produkt: Podbradníky

    Nič pre mňa: Porciovač mlieka

    Bolo sa som veľmi rada, že som mohla testovať Letný dm balík a chcela by sme sa za túto možnosť poďakovať @konik_testuje a dm drogerie markt.

    Alena, Tarun, Aryan